Kumaha carana ngajar orok abdi leumpang

pajarkeun orok anjeun leumpang

Orok mimiti ngaléngkah ti mimiti taun kahirupan. Sateuacan ieu anjeun bakal terang kumaha calik sareng ngorondang, sadayana bakal gumantung kana kayakinan anjeun sareng kasaimbangan anjeun. Sanaos data ieu ngan ukur nunjukkeun sabab aya budak anu ngamimitian sateuacan sataun sareng anu sanésna ditunda dugi ka 16 atanapi 17 bulan. Éta sababna aya kolot anu hoyong nyampurnakeun gerak na pajarkeun orok anjeun leumpang.

Nalika anjeun ngaraos yén putra anjeun ngagaduhan kamampuan pikeun nangtung, maka anjeun pastikeun pikeun ngamimitian ngajar anjeunna leumpang atanapi ngabantosan anjeunna nyorong sakedik. Anjeun bakal perhatoskeun sabab hoyong nunjukkeun dedeg nangtung, diangkat sareng anu peryogi langkung lami sareng langkung lami deui kanggo nangtung, éta ogé bakal nyandak kana sadaya tempat sareng jati anu ngurilingan na sareng bakal ngalegaan leungeun anjeun pikeun anjeun ngabantosan ku sababaraha léngkah na.

Kumaha carana abdi tiasa ngajar orok abdi leumpang?

Dina tahap ieu, nalika orok mimiti jalan tiasa pikaresepeun pisan. Pikeun seueur sepuh éta tiasa nyapekeun sabab aya budak anu teu weléh hoyong nyobian sareng nyungkeun bantosan anu teras-terasan. Sanaos émut, unggal murangkalih gaduh wirahma nyalira Sareng nalika ningali éta siap, anjeun henteu kedah maksakeun ngamimitian gancang-gancang.

pajarkeun orok anjeun leumpang

Ningkatkeun kapercayaan aranjeunna ku latihan saderhana

Anjeun kedah nguatkeun kayakinan sareng kaamanan anjeun, saloba orok tiasa frustasi dina usaha sakedik sareng niténan yén aranjeunna murag. Dupi anjeun ngabantosan ngalegaan leungeun anjeun leumpang ka arah anjeun, maka anjeun bakal ngalakukeun éta ngan ku hiji leungeun sareng tungtungna upami éta ngaleungitkeun anjeun anjeun bakal nyobian leumpang ka arah anjeun tanpa panangan dina jarak anu pondok.

Anjeun tiasa ogé ngajantenkeun anjeunna nangtung sareng tahan dua panangan na luhur. Bantosan anjeunna pikeun ngaléngkahkeun léngkah-léngkahna kalayan léngkah-léngkah alit sareng ngalakukeun ayun-ayunan alit ti hiji sisi ka sisi anu sanésna sahingga anjeunna mimiti nempatkeun légna ka payun, nyobian ngaléngkah éta.

Latihan sanés anu saé pisan nyaéta bantosan orok nangtung, kalayan ngagunakeun korsi alit atanapi anu sami. Tempatkeun orok anjeun dina jarak 1 atanapi 2 méter, angkat ka tukang korsi ngaréngkol atanapi tempatkeun cocooan karesepna sareng perhatoskeunana. Barudak kedah ngorondang kana korsi sareng sakali anjeunna sumping bakal nyobian nangtung.

Anggo objék sahingga anjeunna tiasa condong

Anjeun tiasa nganggo objék sapopoé sahingga orok mimiti ngadukung diri sareng yén anjeunna tiasa nyeret. Kardus, bola cocooan buta, atanapi karanjang. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun cocooan di jero supados anjeunna hoyong nyandak éta nalika anjeunna ngalih.

nu numpak atanapi walkers sok janten pilihan anu pangsaéna ambéh aranjeunna mimiti leumpang. Salaku tambahan, aranjeunna kumplit pisan sareng ngagaduhan sajumlah fungsi anu teu aya watesna pikeun aranjeunna dianggo pikeun maénkeun, kalebet nyéréd obyék bari dipangku sareng ku kakuatan suku. Cocooan ieu Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun nangtung sareng ngaléngkah léngkah munggaran anjeun.

pajarkeun orok anjeun leumpang

Tips anu sanés anu tiasa ngabantosan

Nyaéta jumlah ngalakukeun waspada rongkah nalika murangkalih nyalira mimiti ngaléngkah. Ati-ati yén éta henteu tiasa pencét sareng objék anu seukeut, atanapi éta tiasa uih kana lantai ku hal anu teu disangka-sangka, sapertos karpét anu tiasa diangkat atanapi dikerutan.

Barudak langkung saé diajar di bumi tataranjang suku ngarah boga rasa anu leuwih alami. Éta ogé tiasa ngalakukeun éta dina jukut atanapi leumpang dina pasir. Nalika murangkalih tungkul atanapi murag tetep tenang sareng ulah dramatis sabab anjeun tiasa sieun deui. Anjeun kedah maén dina usum gugur, seuri sareng ajak anjeunna nyobian deui.

Upami murangkalih yuswa satengah taun na teu acan ngamimitian leumpang atanapi anjeun gaduh mamang, anjeun tiasa tanyakeun ka pediatrik anjeun ngeunaan kaprihatinan anjeun. Aya barudak anu lahir prematur sareng tiasa gaduh tingkat diajar langkung laun, tapi anu sanésna tiasa ngagaduhan masalah paningali sareng anu nyusahkeun kasaimbanganana. Anjeun tiasa salajengna ngeusian inpormasi anjeun tina 'kumaha carana ngajar murangkalih anjeun milampah'atanapi'kumaha ngajar anjeunna ngorondang ' dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.