Kumaha cara ngajarkeun raos kanggo murangkalih

raos kanggo murangkalih mesen

Rasa pikeun mesen mangrupikeun hal anu urang tiasa ngaji dina murangkalih ti alit. Sababaraha murangkalih parantos lahir sareng kualitas nyokot hal tapi upami ieu sanés masalahna murangkalih anjeun, terang éta tiasa dianggo pikeun nyiptakeun kabiasaan. Upami anjeun bosen barudak anjeun ninggali sagala hal bari henteu nyandak sareng ngantunkeun rohangan sapertos kakacowan, tong sono kana tulisan ieu.

Mangpaat tatanan

Janten komputer henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun cicing di tempat anu teu kakawasaan. Pesenan mawa seueur manpaat pikeun barudak:

  • Éta masihan aranjeunna alat pikeun ngungkulan kahirupan déwasa.
  • Ngaronjatkeun koeksistensi.
  • Éta ngajantenkeun aranjeunna tanggung jawab pikeun barang-barangna.
  • Aranjeunna janten langkung mandiri sareng otonom.
  • Aranjeunna bakal langkung teratur dina kahirupan anjeun sareng dina pikiran anjeun.

Urutanna sanés tugas anu nyugemakeun pisan mimitina, tah urang kedah ngajelaskeun sagala kaunggulan anu dipasihkeun ku urutan di bumi, kumaha carana tiasa mendakan hal-hal anu saé, ngajantenkeun hal-hal langkung lami, nyegah perjalanan sareng ragrag, ...

Dina raraga ngajantenkeun watek ieu diadegkeun di pangleutikna bumi, urang kedah nuturkeun sababaraha tip pikeun ngahontal éta sareng ogé nyingkahan séri tingkah laku anu biasana dilakukeun kolot sareng ngalawan urang. Hayu urang tingali naon tip pikeun ngajarkeun rasa pikeun pesen ka barudak.

pajarkeun mesen barudak

Kumaha cara ngajarkeun rasa pikeun pesen ka murangkalih

  • Masihan conto. Teu aya anu langkung kuat sareng mereun. Upami barang anjeun teratur, éta bakal ngirim gambar kumaha hal-hal anu kedah dilakukeun.
  • Entong ngukut barang-barangna. Kacuali aranjeunna alit pisan tangtosna. Nalika aranjeunna tumuh, urang tiasa ngabantosan aranjeunna nyandak cocooanana tapi henteu pikeun aranjeunna. Upami teu kitu aranjeunna bakal ngabiasakan éta sok janten cara kieu sareng aranjeunna moal tiasa diajar kabiasaan tartib.
  • Pasihan anjeunna tanggung jawab numutkeun umur na. Gumantung kana umur sareng kamampuan budak, urang kedah masihan tugas padamelan aranjeunna supados aranjeunna tiasa kolaborasi di bumi. Dina tulisan "Kumaha carana ngajar murangkalih anjeun berkolaborasi di bumi" Kami masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngalaksanakeunana sesuai jeung umur budak. Anjeun tiasa nyiptakeun tabél anu katingalina saé sareng tugas anu ditugaskeun pikeun masing-masing anggota kulawarga.
  • Pasang hal dina tingkat anjeun. Supados aranjeunna diatur, perlu tempat-tempat buku, cocooan, bonéka anjeun ... disimpen dina tingkat na. Jelaskeun kamana waé sagala jalanna sareng kunaon, anjeunna tiasa milih langkung béda. Tapi pas situsna ditugaskeun pikeun masing-masing hal, éta henteu kedah dirobih. Mimitina butuh waktu, anjeun kudu sabar. Kami tiasa ngabantosan anjeun ku nempatkeun poto atanapi stiker dina jati anu béda pikeun terang dimana waé ayana. Kana waktosna aranjeunna bakal ngalaksanakeunna langkung gancang.
  • Upami anjeun nganggo hal anu bakal nempatkeun éta deui dina tempatna. Ajak anjeunna pikeun nempatkeun barang-barang saatos dianggo. Kana waktosna bakal otomatis dilakukeun.
  • Anggo imajinasi anjeun. Barudak resep maén diajar, anjeun tiasa nyiptakeun kaulinan sapertos ningali saha anu nyokot cocooan langkung gancang, milah dumasar bentuk atanapi warna, maénkeun musik ...
  • Masihan pesenan saderhana sareng langsung. Daripada nyebut "bebereskeun kamar anjeun" anu urutan anu lega, langkung jelas. wartoskeun ka anjeunna "Pasang carita anjeun dina rak", "simpen bonéka anjeun dina laci". Éta bakal gampang pikeun anjeun ngaasimilasi inpormasi.
  • Dongeng. Nyaritakeun carita dimana para protagonis nguntungkeun tina katertiban, saatos kaganggu pisan sareng sangsara akibat na.
  • Ngaku kasuksesan anjeun. Puji anjeunna nalika anjeunna parantos ngahontal éta, anjeunna parantos leres pisan!

Hayu urang tenang

Butuh sababaraha waktos pikeun kéngingkeunana sareng anjeun kedah konsisten. Ieu langkung saé angkat sakedik-sakedik, atur tujuan leutik sareng nalika anjeun nyumponan éta netepkeun anu anyar. Henteu mangrupakeun ide anu saé pikeun gaduh jurus sampurna sareng diri anjeun atanapi ka batur, atanapi ngarepkeun hal anu mustahil. Anjeun kedah réalistis, aranjeunna murangkalih sareng aranjeunna kedah diajar kalayan cinta nilai-nilai anu bakal diperyogikeun dina kahirupan aranjeunna.

Kusabab émut ... Sapertos kabiasaan naon waé, anjeun kedah sabar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.