Kumaha cara ngarobah baju anjeun janten baju bersalin DIY

Wanoja hamil

Nalika awak anjeun robih nalika minggu kakandungan ngalirkeun, baju anjeun makin ketat. Praktis ti mimiti kakandungan, anjeun peryogi gentos sababaraha baju anjeun supados teu anggo merenah. Anjeun tiasa mendakan seueur toko mode ngora, dimana ngagaduhan bagian pakean pikeun ibu-ibu pikahareupeun. Tapi anjeun panginten kedah nanem modal pikeun jenis pakean anu anjeun anggo sababaraha bulan, sareng anjeun henteu nganggo deui.

Pikeun nyingkahan biaya kauangan anu gedé ieu, salawasna anjeun tiasa nyaluyukeun baju biasa anjeun pikeun tiasa nganggona nyaman nalika kakandungan anjeun. Anjeun henteu kedah janten tukang ngaput anu hébat, sababaraha hal anu anjeun tiasa lakukeun ku opat jahitan bahkan nganggo lem tekstil. Jinis perekat ieu gampang pisan dianggo sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun seueur proyek tékstil.

Tambahkeun elastis

Regangan pikeun jeans

Trik ieu tiasa méréskeun masalah papakéan dina awal kakandungan, nalika calana tetep nepi kana cangkéng tapi parantos ketat teuing. Sanaos tombol na ditutup ogé, henteu disarankeun yén baju mencét beuteung anjeun. Janten trik saderhana ieu bakal ngabantosan anjeun nyocogkeun calana anjeun sababaraha minggu munggaran tina kakandungan anjeun.

Anjeun ngan ukur peryogi karét karét sapertos anu anjeun tingali dina gambar. Pastikeun yén elastis henteu ipis teuing supados henteu ngajalankeun résiko rusak. Supados karét henteu ngarugikeun kulit anjeun sareng henteu nyiwit anjeun, anggo kaos panjang anu tiasa anjeun lebetkeun handapeun calana anjeun.

Tambahkeun lawon manteng

Calana mitoha DIY

Kalayan DIY saderhana ieu anjeun tiasa adaptasi papakéan naon waé dina papakéan anjeun kana papakéan mitoha. Tambihkeun lawon elastis dina cangkéng calana anjeun atanapi rok denim. Motong bagian beulina sareng ngaput salembar lawon anu ngandung elastis. Pastikeun éta rada lega, ku cara ieu anjeun tiasa adaptasi nalika beuteung anjeun tumuh. Mimitina anjeun tiasa ngalipet lawon nyalira.

Upami anjeun gaduh mesin jahit, gabung éta bakal nyandak sababaraha menit. Tapi upami anjeun teu gaduh, tong hariwang, ku sababaraha jahitan saderhana anjeun tiasa gaduh calana mitoha anjeun. Komo anjeun tiasa nganggo lem khusus pikeun tékstil, hasilna bakal mirip pisan sareng bakal ngabdi sampurna pikeun sasih kakandungan anjeun.

Ngadamel sabuk palsu

Girdle bersalin palsu

Ampir kabéh awéwé condong gaduh sababaraha tank top dasar. Smangrupikeun papakéan dasar anu biasa anu kami anggo dina sababaraha baju transparan. Kaos ieu elastis pisan tapi pastina nalika beurat awak anjeun moal tiasa nganggo deui, henteu ngan kusabab usus, dada bakal seueur tumuh. Tapi papakéan ieu masih tiasa dianggo pikeun anjeun upami anjeun masihan utiliti anu énggal.

Potong kaos kanggo ngaleungitkeun bagian anu nyanghareup kana dada, manteng lawonna ogé ti saprak anjeun motong éta anjeun tiasa ngalaksanakeunana. Anggo salaku sabuk palsu anu tiasa anjeun pasang dina jeans Nalika anjeun ngagedékeunana nganggo karét, ku cara ieu éta bakal katutup. Pasang kaos oblong di luhur anu ngungkabkeun bagian lawon, éta bakal katingali yén éta mangrupikeun bagian tina baju luhur.

Upami anjeun kéngingkeun sapasang girdle palsu dina warna nétral, sapertos bodas sareng hideung, anjeun tiasa ngagunakeunana sacara praktis nganggo sadaya baju anjeun.

Motong pakéan sareng kénging rok

Pasti dina lomari anjeun anjeun gaduh baju usum panas atanapi jinis midi, jenis baju sapertos ayeuna unggal taun. Kéngingkeun rok anu diadaptasi kana awak anyar anjeun bakal gampang pisan. Motong pakéan pikeun miceun bagian dada. Sakuduna baju anu lega sareng ngalir atanapi anu gaduh lawon anu elastis, meh tiasa adaptasi sareng beuteung anjeun.

Jieun a hem basajan ninggalkeun ngeunaan 2 nepi ka 3 séntiméter sahingga engké anjeun tiasa nyimpen pita elastis. Anjeun tiasa ngaput ku sababaraha jahitan dasar atanapi lemkeun deui kalayan lem lawon. Upami anjeun parantos siap éta waktosna badé pasang karét, cobi ulah ketat teuing. Ku cara kieu anjeun tiasa ngagunakeunana dugi ka akhir kakandungan anjeun.

Ieu ngan ukur sababaraha trik, tapi kumaha upami anjeun?Naha anjeun terang cara séjén pikeun ngarobah baju biasa anjeun kana baju bersalin? ngaliwatan DIY? Bagikeun trik anjeun ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.