Kumaha ngarobih popok orok

popok

Teu aya anu lahir terang kumaha ngarobih popok orok. Aya seueur kolot anu asa-asa nalika ngamimitian ngalakukeun éta pikeun kahiji kalina sareng éta mimitina lumayan lumayan mahal hargana sakedik. Kalayan latihan, sakedik-sakedik anjeun bakal langkung saé sareng hadé.

Penting pikeun nuturkeun sababaraha léngkah supados handapeun budak leutik henteu janten ambek kaleuleusan. Entong kaleungitan jéntré ngeunaan kumaha anjeun kedah ngalakukeun éta na Dina sababaraha minggu anjeun moal gaduh masalah deui nalika ngaganti popok anak anjeun.

Naon anu anjeun peryogikeun nalika ngaganti popok

Sateuacan anjeun ngaganti popok anak anjeun Saé anjeun ngagaduhan méja parobihan atanapi tempat anu aman pikeun ngantunkeun orok. Situs kedah kaku sareng jangkungna supados tonggong anjeun henteu sangsara teuing. Salain ti éta anjeun kedah ngagaduhan popok bersih, usap-usap baseuh sareng krim kanggo handapeun budak leutik. Éta saé pikeun ngagaduhan sadayana sateuacan anjeun ngamimitian sareng ngalaksanakeunana ku cara anu ditangtoskeun.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nalika ngarobih popok orok

  • Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nempatkeun budak leutik dina tonggong na dina permukaan anu aman, kaku sareng nyaman.
  • Maka anjeun kedah mimitian ku ngaleupaskeun popok kotor kalayan ati-ati. Sakali dibuka, angkat suku orok anjeun sareng ati-ati nutupkeun popok anu anjeunna anggo. Upami aya tai dina popok, anggo payuneun kanggo ngaluarkeunana tina kulit. Anjeun kedah salawasna ngalakukeun éta ti payun dugi ka tukang.
  • Hal anu sanés anu anjeun kedah lakukeun nyaéta angkat suku orok sareng kalayan bantalan cuci, bersihkeun bagian handapna kalayan saé pisan. Dina kasus orok éta awéwé, anjeun kedah teras-terasan bersih ti luhur ka handap pikeun nyingkahan kamungkinan inféksi.
  • Dina kasus orok éta budak lalaki, anjeun kedah sacara ati-ati ngabersihan sadaya daérah sirit pikeun mastikeun yén henteu aya sesa tai sareng emih di daérah éta. Entong ragu pikeun ngabersihkeun sadayana saé dugi ka ningali yén teu aya résidu sésana dina bagian na.

  • Léngkah salajengna nyaéta nyandak anduk sareng garing sadayana daérah. Ngalakukeun sacara saksama sareng henteu pernah mopohokeun bagian lipatan kulit.
  • Sakali sadayana garing, waktosna kanggo nerapkeun sakedik krim pelindung sareng pelembab di daérah éta. Entong tipayun nempatkeun cukup kuantitas pikeun nyingkahan redness sareng kamungkinan iritasi.
  • Ayeuna waktuna angkat suku budak leutik na miceun popok kotor ku ati-ati.
  • Teras anjeun kedah nyandak popok bersih teras lebet handapeun handapeun orok. Buka bagian payun sareng pasang di payun, nutupan aurat. Dina kasus orok éta budak lalaki, anjeun kedah pastikeun sepanjang waktos siritna turun. Dina seueur kasempetan kolot henteu malire detil ieu sareng cikiih pucuk ka luhur.
  • Léngkah pamungkas nyaéta bérés nyaluyukeun popok orok. Sakali deui diposisikan leres, Éta ngan ukur tetep pikeun nyepélkeun kana kasét perekat anu aya dina daérah pingping. Entong cangkangna sabab tiasa ngarusak kulit orok.

Upami anjeun nuturkeun sadaya léngkah ieu anjeun moal ngagaduhan seueur masalah nalika nempatkeun popok dina orok anjeun. Mimitina éta bakal nyandak waktos anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan saatos asa tapi ku latihan anjeun bakal ngalaksanakeunana sampurna. Anjeun kedah émut yén orok ngijih sareng tai na sababaraha kali siang sadinten, janten anjeun kedah ngarobih sababaraha popok unggal dinten. Ieu mangrupikeun momen anu penting pikeun saha waé kolot sareng anu kedah anjeun laksanakeun kalayan kasabaran anu paling hébat sareng perawatan anu pangsaéna. Ogé, tong hilap ngarobih popok gancang-gancang pikeun nyingkahan masalah kulit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.