Cara ngatur papakéan barudak: Tips anu pangsaéna

Ngatur lomari barudak

Naha anjeun hoyong ngatur lomari baju barudak? Sanaos sigana mah tugas saderhana, éta henteu teras-terasan. Kusabab sanaos urang parantos sesah pikeun diatur sakumaha anu kami pikahoyong, baju anu alit ogé tiasa ngalaman gangguan anu tangtu pikeun disorot. Tapi sagala rupa anu aya di tukang sabab urang ngantepkeun anjeun kalayan nasihat anu pangsaéna.

Ngan sapertos kitu, ngalangkungan léngkah saderhana, sareng sakedik konsistensi urang bakal mastikeun yén papakéan sok disimpen, ku unggal papakéan dimana leres-leres kedahna sareng ngagaduhan sadayana. Kusabab ngan ku cara kieu, urang tiasa ngamanpaatkeun waktos urang dina tugas-tugas anu sanés. Pendakan!

Coba sacara visual mesen lomari

Kami badé ngajantenkeun sakedik langkung narik ati supados ku jalanna waktos barudak alit ogé terang dimana ayana. Kusabab, Perlu aya dina unggal laci urang nempatkeun warna atanapi nami naon anu dikandungna. Kiwari éta leres-leres saderhana sabab urang tiasa mendakan sadaya jinis perekat pikeun diluyukeun. Tina anu saderhana dugi ka paling lega atanapi pinuh ku warna. Ieu bakal paling praktis di daérah laci éta ogé upami urang ngagaduhan kotak panyimpenan. Kami moal hilap nempatkeun nami anu masing-masing pakean pikeun nyingkahan salah paham anu tangtu.

Ngatur papakéan barudak

Panempatan dua batang

Upami urang angkat ka daérah anu sanés pacilingan, urang kedah nyarios ngeunaan daérah watang. Biasana dina lomari urang ngan ukur aya hiji. Tapi upami pacilingan téh pikeun sakedik dina dua atanapi tilu taun kahiji, anjeun tiasa milih pikeun nambihan dua batang di jero. Leres, hiji handapeun anu sanés. Kusabab janten pakean pangleutikna dina hal panjang, éta mangrupikeun cara pikeun ngamangpaatkeun rohangan nangtung anu sapotong parabot sapertos ieu ngamungkinkeun urang. Memang bener yén nalika aranjeunna bertumbuh, anjeun kedah ngaleupaskeun palang kadua éta sareng bet dina aksésoris dina bentuk kait, anu disimpen dina gantungan sareng ngajantenkeun urang ngahémat rohangan, sabab dina gantungan tunggal urang tiasa ngagantungkeun langkung berkat aranjeunna .

Kumaha ngatur papakéan barudak: baju?

Ieu mangrupikeun patarosan anu paling seueur dibahas. Kusabab unggal jalma ngagaduhan sumberdaya nyalira. Ieu ngajadikeun dina lomari Upami ukur baju usumna hirup, teu aya sanes sapertos ngatur ku warna. Tangtosna, kadang-kadang aya jalma anu ngabagi-bagi supados baju usum panas aya di hiji sisi sareng baju usum salju di sisi anu sanésna tanpa kedah milari aranjeunna di tempat sanés atanapi sanaos teu aya deui rohangan pikeun éta.

Sapatu sok dina bagian handap

Éta mangrupikeun salah sahiji tip anu saé pikeun diémutan, sabab nalika aranjeunna dewasa anjeun ogé tiasa nyandak diri sareng ngamimitian nempatkeunana. Sok aya bagian handap atanapi meureun laci alit, kusabab kalayan ukuran sapatu, pastina urang moal ngagaduhan masalah pikeun nyimpen sadaya pasangan anu gaduh sareng ngatur papakéan barudak dina kaayaan.

Kamar barudak

Panitia dina jero laci

Sugan pikeun papakéan urang aranjeunna tiasa nyandak rohangan, tapi tangtosna kanggo anu alit éta mangrupikeun hal anu leres-leres manpaat. Janten urang henteu ningali baju jero atanapi kaos kaki kumalayang ngalangkungan laci. Janten, urang bakal teras-terasan ngagaduhan éta sareng ditilepkeun ogé, anu ogé penting. Nalika papakéan henteu tiasa dianggo deui, éta langkung saé pikeun dipiceun éta supados henteu teras-terasan disimpen sabab upami henteu, rohangan moal dugi ka urang ku cara naon waé.

Tong hilap rak!

Nalika henteu aya laci anu katingali, rak ogé bakal janten sekutu sanés anu pangsaéna anu urang tiasa gaduh. Janten baju anu langkung alit, leres urang tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng bar sareng tanpa gangguan. Upami aya sakitar 38 séntiméter antara hiji rak sareng anu sanésna, éta bakal cekap. Di dinya anjeun tiasa ngatur ku warna atanapi pakean musiman. Saperti dina bagéan loteng, éta langkung saé waé nempatkeun sababaraha kotak panyimpenan ku baju anu henteu dina usumna. Ayeuna anjeun terang anu langkung seueur ngeunaan kumaha ngatur lomari baju barudak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.