Kumaha ngubaran barudak pasangan anjeun

kulawarga ngupingkeun aktip

Aya ningkatna keragaman dina modél kulawarga. Aya pasangan heteroseksual, homoseksual, sareng kulawarga hiji-indungna.

Ieu naha lumayan pikeun milarian pasangan anu ngagaduhan murangkalih tina hubungan anu saacanna. Boh kusabab éta kulawarga kolot tunggal atanapi kusabab cerai. Dina kasus ieu anjeun bakal kedah diajar hubungan sareng murangkalihna bahkan pikeun ngahubungkeun aranjeunna sareng anak anjeun, pikeun nimbulkeun kulawarga anyar.

Léngkah saméméhna

Diasumsikeun yén, upami anjeun ngémutan terang sareng ngubaran murangkalihna, anjeun mimiti aya hal anu serius, upami henteu, anjeun langkung resep ngahindaran kontak éta.

Tapi sateuacan badé néwak haté budak leutik, anjeun kedah ngaevaluasi kaayaan anu saé pisan.

Anjeun teu tiasa ngubaran aranjeunna saolah-olah éta barudak anjeun sapertos kitu, henteu paduli kumaha idéalna sigana. Mimiti anjeun kudu mikirkeun naha aranjeunna ngagaduhan indungna atanapi henteu.

Upami aranjeunna henteu gaduh, kusabab pasangan anjeun duda atanapi kulawarga kolot tunggal, anjeun tiasa nyobian masihan aranjeunna inohong indung anu aranjeunna kakurangan, salami bapakna hoyong. Éta bakal janten hal anu anjeun kedah satuju salaku pasangan.

Upami aranjeunna gaduh indungna, anjeun moal tiasa, sareng anjeun ogé henteu, niat ngagentoskeunana. Idéalna nyaéta nyobian ngalengkepan éta, dina paréntah kolotna.

Megatkeun és

Penting nalika anjeun pendak, kumaha cara ngabéréskeun és, janten peryogi anu sateuacanna parantos masihan terang ka diri diri ngeunaan kaayaan dimana budakna. Anjeun kedah nyobian ngajantenkeun kontak anu mimiti pikaresepeun, panguatan anu positip pisan nalika ngamimitian hubungan kulawarga anu panjang sareng sejahtera.

Kaulinan cai kulawarga

Kusabab kitu disarankeun janten tempat anu pikaresepeun atanapi khusus kanggo murangkalih, dimana anjeun sadayana yakin yén éta bakal janten waktos anu manpaat pikeun sadayana. Beuki senang anjeun babarengan, beuki anjeun bakal nguatkeun tali hubungan, nyiptakeun hubungan kulawarga anyar.

Janten ibu tiri sanés janten anu goréng

Leres upami kaayaan anjeun kaayaan pasangan anu parantos cerai, panginten aya sababaraha gesekan antara mantan pasangan anjeun sareng anjeun atanapi bahkan antara anjeun sareng murangkalih. Bisa jadi aranjeunna sadar atanapi teu sadar nyalahkeun anjeun pikeun pisah kolot.

Upami éta hal anjeun, Sakumaha sesah na kaayaan, cobian pikeun gaduh tambahan dosis kasabaran. Émut yén anjeun sanés indungna, cicing dina tempat anjeun. Kadang-kadang ku hoyong ngalakukeun anu saé, urang tiasa ngaganggu pihak anu sanés.

Budak awéwé nyaksian diskusi kolotna

Léngkah naon waé anu salah, kecap anu goréng atanapi polah anu goréng, tiasa ngarusak sadayana anu anjeun damel. Henteu gampang pisan pikeun nyiptakeun beungkeut nalika aya gesekan sareng ambek-ambekan, tapi ku kasabaran sareng kahoyong, naon waé tiasa. Penguatan positip mangrupikeun senjata pangsaéna anjeun anu sok dianggo leres.

Barudak langkung bijaksana tibatan sigana sareng kadang, henteu paduli kumaha aranjeunna nyarios atanapi nyobian ngamanipulasi éta, aranjeunna terang kumaha ngahargaan rasa sayang sareng dukungan sajati anu mana anu saleresna ngawangun tali kulawarga.

Janten dina tingkatan indung anu henteu ngagaduhan

Upami perkawis anjeun nyaéta pasangan anjeun kulawarga hiji-hiji, sadayana panginten langkung gampang dina tampilanana. Sanaos kanyataanna nyaéta Seueur patarosan anu tiasa dikedalkeun ngeunaan ekspektasi pasangan anjeun ka anjeun salaku indung. Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu kedah anjeun carioskeun salaku pasangan sareng nempatkeun dina méja sateuacan ngémutan ngaléngkah naon waé.

indung kolot co-bobo teu yakin

Hubungan antara sadérék

Upami anjeun parantos ngagaduhan murangkalih sorangan, sapertos pasangan anjeun, penting pisan pikeun mastikeun yén aya ogé harmoni dina hubungan anjeun. Urang kedah henteu mopohokeun éta Kami nyobian nyiptakeun kulawarga anyar sareng éta ibarat nempatkeun hiji teka-teki dimana sadaya potongan kedah pas sampurna.

Nalika kaayaan aranjeunna, éta nguntungkeun anjeun nyobian memperlakukeun aranjeunna sami, anjeun sareng pasangan. Upami henteu, éta tiasa nyababkeun masalah timburu sareng persaingan anu sacara serius bakal ngarusak kasaimbangan beungkeut anu anjeun badé ngabentuk.

tuang sarapan salaku kulawarga pikeun ningkatkeun hubungan

Hésé ngajaga kasaimbangan antara henteu janten indungna sareng ngarawat aranjeunna sami sareng murangkalih anjeun nyalira, bakal aya waktos anu mustahil pikeun ngahontal, tapi ulah asa-asa. Sakumaha anu parantos urang parantos sebutkeun, aranjeunna sadar kana cinta sareng dukungan anu aya dina miara hubungan. Sooner atanapi engké, aranjeunna bakal tungtungna ngajén éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.