Kumaha ngumbah rambut orok ku cara anu pantes

mandi orok heula

Aya seueur mamang anu dipiboga ku kolot dina rambut orok. Naha aranjeunna dilahirkeun kalayan jumlah anu saé rambut atanapi bieu aya kulit sirah na bakal gumantung kana génétika anu ditampi ti kolotna.

Patali sareng perawatan sareng beberesihna, kolot kedah nganggo séri produk anu cocog, sahingga rambut orok tiasa tumuh sacara séhat. Émut yén rambut orok henteu sami sareng déwasa, maka éta peryogi rangkéan perawatan khusus. Dina tulisan di handap ieu kami nunjukkeun kumaha sering rambutna dihutang ka orok sareng Naon cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana.

Iraha nyeuseuh buuk orok

  • Kolot tiasa ngumbah rambut orokna ti dinten mimiti hirup. Ku sabab leutik pisan aranjeunna kedah ati-ati sareng sirah sareng ulah aya sabun dina panonna. Nanging, kolot henteu kedah buru-buru sareng ngantosan sababaraha waktos nalika aranjeunna rumaos siap pisan.
  • Sedengkeun pikeun frekuensi nyeuseuh, sareng naon anu kedah dilakukeun nalika anjeun perhatoskeun yén rambut orok na kotor. Kudu disebatkeun yén unggal murangkalih bénten sareng ciri rambutna, aranjeunna tiasa nyarios ka sepuh sabaraha sering ngumbah. Buuk anu leueur janten langkung kotor janten langkung gampang kumargi kitu meryogikeun frékuénsi pangumbahan anu langkung luhur tibatan dina hal rambut garing.
  • Sacara prinsip, rambut orok tiasa dikumbah unggal dinten tanpa aya masalah. Nanging, henteu wajib dilakukeun unggal dinten. Disarankeun ngalakukeun ieu unggal-unggal badé mandi orok.

Tip pikeun ngumbah rambut orok

  • Entong langsung nempatkeun sabun kana sirah orok. Disarankeun nempatkeun sakedik dina panangan anjeun sareng ku cara ieu hindarkeun yén éta tiasa murag kana panon anu alit.
  • Kalayan bantosan ujung ramo, sadaya sampo kedah taliti disebarkeun. Pikeun mungkas, penting pikeun bilas sadaya rambut ku cai haneut sakedik.
  • Dina kasus sampo anu dipilih, penting pikeun henteu ngairitasi panon orok sareng éta nétral pH. Sampo barudak didamel ku produk alami anu ngabantosan ngajaga rambut sareng panon.
  • Penting pikeun milih produk kabersihan anu sakedik parfum. Orok masih leutik teuing sareng tiasa ngalaman iritasi tina parfum.
  • Kondisioner henteu disarankeun dugi umur genep bulan. Ieu mangrupikeun produk anu disarankeun pikeun orok anu rambutna teuing keriting sareng biayana pikeun nganyahokeunana.
  • Saatos ngumbah rambut orok, penting pikeun tegalan éta lumayan lah. Mimiti disarankeun nganggo anduk garing sareng lemes. Engké anjeun tiasa nganggo alat pengering dina suhu anu pas. Penting pikeun miceun mungkin Uap tina rambut orok sareng nyingkahan masalah kulit sirah ka hareup.
  • Dina waktos gaya rambut, kolotna kedah milih sikat sikat bulu lemes pikeun nyegah ngaruksak kulit sirah barudak leutik.

Kumaha upami orokna nganggo cangkéng

Sababaraha orok ngagaduhan topi buai dina kulit sirah. Mangrupikeun kaleuleuwihan kapétakan anu nembongan dina bulan-bulan mimiti kahirupan. Upami sadayana saé, tutup buai biasana ngaleungit ku bulan katilu atanapi kaopat kahirupan. Henteu pisan disarankeun ngaleungitkeun timbangan sapertos kitu ku cara paksa sabab tiasa ngarusak kulit sirah nyalira. Ahli mamatahan nerapkeun sakedik minyak sateuacan nyeuseuh cabello tina si leutik. Ku cara kieu, budug lemes sareng nalika ngumbah rambut aranjeunna tiasa langkung gampang kaluar.

Pondokna, Kolot kedah ati-ati pisan nalika ngumbah rambut orokna. Mangrupikeun rambut anu cukup lemes anu meryogikeun serangkaian kiat supaya kuat sareng tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.