Kumaha hamil nalika ngeureunkeun kontraséptip?

Naha gampang pikeun hamil saatos ngontrol KB?

Naha gampang pikeun hamil saatos ngontrol KB?

Awéwé nalika aranjeunna henteu hoyong janten indung, nalika aranjeunna hoyong hubungan séks tanpa bahaya hamil, nalika aranjeunna hoyong waktos dikawasa, nalika aranjeunna hoyong éta henteu menyakiti atanapi nalika dokter resep aranjeunna pikeun alesan khusus, ... dina sadaya kaayaan ieu aranjeunna tiasa nyandak kontraséptif oral pikeun waktos anu ditangtoskeun.

Salaku tambahan, awéwé biasana nyéépkeun satengah kahirupan urang tanpa hoyong hamil sareng nalika awéwé mutuskeun éta anjeunna siap janten indung, anjeun panginten mendakan diri yén kaayaan teu gampang sapertos anu anjeun pikirkeun.

Nalika awéwé nganggo métode hormonal Saperti kontrol lahir, pilihan anu pangsaéna pikeun hamil nyaéta béréskeun siklus hormon teras cobian nyusun saatos haid normal anu munggaran parantos kalangkung. Aya awéwé anu ngaraos sesah tibatan batur pikeun nyusun sareng éta normal pisan.

Kontraséptip ngabantosan anjeun tina nyandung.

Pél mangrupikeun salah sahiji metodeu anu paling sering dianggo

Tapi aya sababaraha metode kontraséptif anu kedah dijauhan ku awéwé dina kakandungan, sareng éta bakal gumantung kana sistem anu parantos anjeun anggo kumaha nyobian hamil saatos réngsé siklus hormonal anjeun.

Nyandung nalika nyandak pél

Pél kontraséptif nyegah kakandungan ku nyegah ovulasi, éta sababna kram haid ngaleungit ku pél kontraséptif, sabab anu ngaleungit nyaéta jaman éta sorangan.

Upami anjeun nyandak pél kontraséptip, hal anu pangpayunna anjeun kedah lirén ngalakukeun nyaéta nyandak pél nalika anjeun bérés bungkus anjeun parantos ngamimitian sareng henteu ngamimitian anu énggal.

Kalayan pél henteu diperyogikeun anjeun kedah ngantosan waktos pancegahan pikeun kakandungan anu aman, sabab éta bakal kumaha waé ogé. Tapi anjeun kedah terang yén butuh sababaraha waktos pikeun hamil saatos ngeureunkeun pél.

Sababaraha awéwé tiasa ovulate dina saminggu atanapi dua saatos aranjeunna ngeureunkeun pél na, tapi aya awéwé anu tiasa nyandak sababaraha bulan. Ovulasi tiasa atanapi henteu ditunda gumantung kana naha siklus anjeun henteu teratur atanapi teratur sateuacan anjeun ngamimitian nyandak pél KB.

kontraséptif lisan

Kasuburan saatos nginum pil KB

Seueur awéwé ngémutan yén saatos nginum Pél KB teu tiasa hamil atanapi éta biaya aranjeunna langkung seueur tibatan awéwé anu henteu pernah nginum Pél. Sanaos leres yén wanoja anu parantos nginum Pél KB salami mangtaun-taun tiasa nyandak langkung lami sabab awak kedah ngatur dirina deui janten subur, éta henteu hartosna yén anjeunna moal tiasa hamil sabab kasuburan bakal balik deui tanpa masalah.. Nyaéta, nalika awéwé lirén teu nginum obat kontrasépsi, anjeunna bakal subur deui.anjeunna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tes anu kakandungan

Kumaha carana ngeureunkeun pél na?

Iraha rek ngeureunkeun pél henteu tiasa dilakukeun sapeupeuting. Henteu janten masalah sabaraha lami anjeun nginum Pél ayeuna, sabab pikeun ngeureunkeun anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami.

Anjeun teu tiasa nyandak pél kontraséptip sareng ujug-ujug ti hiji dinten dugi ka payun tanpa kedah ngemutan pil anu anjeun tuang dina sabulan, lirénkeun. Ieu tiasa nyababkeun henteu saimbang hormon dina siklus menstruasi anjeun.

Idéalna, pikeun nyerahkeun pil kontraséptif nyaéta anjeun bérés kotak pil kontraséptif anu anjeun parantos ngamimitian sareng saatos minggu payun, henteu ngamimitian kotak anu sanés. Maka awak anjeun bakal mimiti ngatur dirina sareng anjeun bakal subur deui.

Henteu kapendak saatos ngeureunkeun pél

Awéwé rék hamil

Upami saatos ngeureunkeun pil KB lahir anjeun gaduh amenorrhea (henteuna période) panginten anjeun parantos hamil sareng anjeun kedah nyandak tés pikeun milarian terang naha anjeun hamil, atanapi upami henteu, anjeun henteu tiasa ovulate.

Upami haid anjeun henteu turun saatos dua atanapi tilu bulan saatos anjeun ngeureunkeun pél kontraséptif, anjeun moal hariwang teuing sabab éta lumrah, sareng biasana kajantenan sabab kontraséptif gabungan ngandung éstrogén sareng progesteron anu nyegah ovulasi ku ngajaga tingkat hormonal anu tangtu sareng neken hormon alami anu sanés anu ngarangsang ovarium ngaleupaskeun ovum.

Nyandak kontraséptif oral (pél atanapi pil) nyegah endog tina berkembang sareng dileupaskeun, janten ovulasi lirén.

Janten nalika awéwé nginum pil kontraséptif atanapi pél aturan henteu muncul sapertos biasana, kusabab teu aya ovulasi sanaos aya perdarahan unggal 28 dinten rutin sareng henteu paduli naha période éta teratur atanapi henteu sateuacan nyandak pél.

Nalika anjeun lirén nginum pél, tingkat konstanta hormon lirén sareng awak anjeun bakal mimiti nyiptakeun produksi hormon nyalira deui, hal anu tiasa nyandak waktos pikeun kéngingkeun wirahma normal na. Janten nalika ovarium siap aranjeunna tiasa ngagaduhan endog anu asak anu tiasa dibuahan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tanda yén anjeun panginten hamil

Hal anu biasa nyaéta rata-rata mimiti gaduh ovulasi normal nyaéta hiji dugi ka tilu bulan upami anjeun henteu hamil sateuacanna. Tapi anjeun kedah terang yén kadang ovulasi tiasa lumangsung gancang atanapi engké sareng teu aya kajadian.

Kumaha ngarencanakeun kakandungan anjeun upami nyandak pédah kalahiran atanapi pél

Awéwé hamil ngabohong

Tujuan utama pél KB nyaéta pikeun ngeureunkeun ovulasi, tah anjeun henteu subur nalika nyandak pél sareng anjeun ngalaksanakeun leres (nuturkeun sadaya pél dina kotak sareng henteu hilap deui). Janten upami anjeun hoyong reuneuh sareng mimitian ngarencanakeun kakandungan anjeun, anjeun kedah pangpayunna ngeureunkeun pil (nalika kotak béak, henteu kedah nyandak deui).

Teras ngantosan periode anjeun turun sareng itung siklus haid anjeun ti 3 dugi ka 6 bulan Sareng upami anjeun parantos jelas, itung iraha anjeun bakal ngagaduhan minggu anu subur (tina dinten 14 dugi ka 16 dina siklus 28 dinten biasa), ngagaduhan hubungan séks anu teu dijaga sareng nyobian ngabuahan endog. Entong buru-buru mendakanana, nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana, éta bakal datang.

Ramalan ovulasi

Upami anjeun hoyong prédiksi dinten ovulasi sabab prihatin nalika éta tiasa muncul deui, anjeun tiasa nganggo sababaraha tip ieu pikeun ngamimitian ngarencanakeun kakandungan anjeun:

  • Anggo thermometer pikeun ngendalikeun suhu awak anjeun sahingga anjeun tiasa nyiptakeun tabel suhu. Dina dinten nalika suhu naék rada, anjeun tiasa ovulate, tapi cara ieu sesah janten akurat sabab seueur faktor anu tiasa nyababkeun bénten-bénten sapertos panyakit, panas awak, setrés, jst.
  • Tingali iraha anjeun gaduh mukus cervical dina calana jero anjeun. Normalna nalika debit heunceut na warna bodas sareng sakedik konéng, siga bodas endog, éta tiasa janten tanda yén anjeun nuju ovulate dina waktos éta sareng ku sabab anjeun subur.
  • Anjeun tiasa nganggo produk pikeun prediksi dinten subur anjeun, sapertos Clearblue, anu dijual di pasar ayeuna sareng tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan analisis cikiih pikeun terang naha anjeun dina dinten anu subur.

Upami saatos anjeun mimiti ningali menstruasi anjeun henteu balik, atanapi masih henteu teratur teuing (butuh sababaraha bulan pikeun balik), éta tiasa janten tanda yén anjeun henteu ngamimitian ovulasi sacara rutin sareng éta sababna anjeun henteu hamil . Upami anjeun ngaraos prihatin pisan, anjeun tiasa konsultasi sareng dokter pikeun masihan anjeun pitunjuk langkung khusus gumantung kana kasus spésifik anjeun.

Ngandung saatos nganggo IUD

Aya deui metode kontraséptip anu, sanaos sanés lisan, perlu disebatkeun. Upami anjeun parantos nganggo IUD bari sareng ayeuna hoyong reuneuh, anjeun bakal kedah angkat ka dokter kandungan anjeun kanggo ngaleungitkeun éta. Prosés ieu gancang sareng henteu aya rasa nyeri, tapi éta bakal salawasna dilakukeun ku ahli anu mumpuni.

Paduli naha éta tambaga IUD atanapi IUD hormonal pas dipiceun anjeun tiasa hamil sacara aman. Butuh sakedik langkung lami pikeun ovulate saatos anjeun ngagaduhan IUD hormon tibatan tambaga, tapi bakal aman nyandung sareng biasana langkung gancang tibatan pil.

Tapi kumaha waé ogé, saatos nyandak pangandaran kalahiran teu kedah janten masalah pikeun hamil deui. Upami anjeun ningali yén haid anjeun henteu lungsur atanapi anjeun hariwang teuing sabab peryogi waktos kanggo nyusun, dina hal ieu, tong ragu-ragu angkat ka dokter anjeun pikeun ngabantosan anjeun milari jalan kaluar anu pas pikeun kasus khusus anjeun sareng upami sadayana lancar, anjeun moal lami deui ngalaman sababaraha hal ieu gejala langka kakandungan dina dinten munggaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

800 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ada cenahna

    Dear Friends .-

    Kuring rada hariwang, sabab pasangan kuring sareng kuring parantos nyandak kaputusan pikeun ngagaduhan putra kadua kami, tapi kuring henteu acan tiasa hamil, saatos anak kuring anu munggaran lahir sakitar 10 taun ka pengker kuring parantos nganggo depo provera sareng kuring parantos lirén ngagunakeunana sakitar sataun katukang.

    Kuring bakal bersyukur lamun anjeun tiasa nulungan kuring. Berkah. Ada.

    1.    Olga cenahna

      Abdi yuswa 29 taun, kuring nikah sareng parantos langkung ti sataun kuring ninggalkeun pil kusabab kuring nyobian gaduh anak anu pangpayunna, kuring diajar sareng sadayana berjalan lancar .. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab Abdi henteu tiasa cicing 🙁

    2.    Sapopoé cenahna

      Halo, wilujeng siang, abdi gaduh patarosan naha anjeun tiasa ngabantosan kuring. Kuring nyuntik kontraséptif sareng kuring lirén nganggo éta dina Méi salami bulan Méi sareng Juni, kuring ngagaduhan waktos amprok sareng ayeuna dina bulan Juli henteu sumping sareng kuring hariwang yén éta henteu murag. Teu sangka kuring hamil tapi tésna négatip sareng abdi milarian orok kadua, bantosan, kuring henteu terang naha éta kusabab setrés atanapi kahoyong hamil deui

  2.   Cecilia cenahna

    Naon kajadian upami kuring lirén nyandak kontraséptip sareng mimiti nyandak asam folat sareng dina waktos anu sami kuring mimiti milarian orok? tanpa ngantosan sasih istirahat

    1.    Diana cenahna

      halo ... teu aya kajadian. Saenyana, anjeun kedah ngamimitian nyandak asam folat sabulan sateuacan, sareng nyandak éta salami kakandungan anjeun. asam folat henteu mangaruhan orok sareng ngabantosan nyegah malformasi.

      1.    Arely cenahna

        hi, abdi peryogi bantosan anjeun. 🙁 Abdi yuswa 6 taun sareng kabogoh kuring sareng kuring parantos ngurus diri salami 1 taun satengah, kuring ngurus diri ku tambalan evra anu disebatna, ayeuna saprak Nopémber kami henteu deui saling ngurus sareng kuring teu acan tiasa hamil anu parantos 3 bulan parantos kalangkung sareng teu aya naon anu bakal kajadian ???

        Abdi ageung pisan upami anjeun ngajawab kuring

        1.    Andrea cenahna

          Kuring parantos nyobian 6 bulan sareng teu aya anu hamil sareng kuring masih nganggo tambalan 🙁

  3.   Lucy cenahna

    Halo Cecilia, kumaha damang? Teu aya kajadian. Éta moal idéal upami anjeun ngalakukeun sadayana, sabab upami anjeun ngarencanakeun hamil, langkung saé upami anjeun ngamimitian nginum asam folat langkung tiheula. Kasempetan hamil nalika mimiti dicobaan tanpa proteksi tinggi. Tapi upami anjeun badé milari orok, kuring ogé nyarankeun yén anjeun konsultasi sareng dokter kandungan sareng anjeun kedah ujian médis lengkep, sahingga anjeun terang yén awak anjeun saé kanggo orok anjeun. Sareng ku jalan, anjeun tiasa konsultasi masalah ieu.

    Wilujeng milarian! Sareng teraskeun maca MadresHoy.com

    1.    kembang bakung cenahna

      salami 6 taun kuring rarancang nganggo pél, 3 bulan ka pengker kuring lirén nginumana kalayan hajat hamil. Dua bulan samemehna kuring angger waktosna angger siga anu ngarencanakeun tapi bulan ieu telat 12 dinten ... sareng teu aya tandana bakal ngalambatkeun kuring ... kuring ngalaman kram séhat, sapertos haid, nyeri sirah ( henteu kantos sateuacanna) seueul payuneun sababaraha tuangeun, seueur sensitipitas émosina sareng langkung leupaskeun ti biasana, bodas sareng panas. Kuring parantos nyandak dua tés, anu dijual di apoték sareng éta négatip ... Naha éta upami kuring sanaos hasilna ... Naha kuring sieun sareng hariwang? NAON ANU ANJEUN PIKIRKEUN?

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Hai Liliana

        Meureun période anjeun masih ngatur dirina, tapi éta henteu nolak kamungkinan kakandungan. Kadang-kadang tés bumi gagal, upami anjeun ningali butuh saminggu deui anjeun tiasa ngalakukeun tés getih anu langkung aman; )

        Salam sareng mugia kakandungan éta sumping geura-giru!

        1.    Liliana cenahna

          HELLO, kuring nyaritakeun yén kuring ngalakukeun tés getih sareng kaluar négatip tiroid, diabetes, jsb. Duka pisan ... tétéla ieu nyusahkeun kamungkinan kuring nyandung ... kumaha serius na? PUNGGUNG, JEUNG HATUR NUHUN NGAJAWAB!

          1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

            Hai Liliana,

            Tong hariwang, seueur awéwé anu ngagaduhan ovarium polycystic parantos tiasa ngirangan aranjeunna sareng parantos hamil, malah kuring terang sababaraha anu ngagaduhan orokna sareng sababaraha anu kakandungan pinuh. Entong nyerah, anjeun pasti bakal kéngingkeunana!

            salam


          2.    Yesenia Hernandez cenahna

            halo liliana Kuring maca publikasi anjeun sareng mutuskeun nyerat pikeun ngahibur anjeun, kuring bakal nyaritakeun sakedik ngeunaan kasus kuring supados anjeun ulah asa pundung ... kuring gaduh ovarium polikistikstik didiagnosis ti saprak umur 12 taun sareng ayeuna kuring gaduh lalaki umur 10 taun anu geulis sareng kuring ngan ukur ngeureunkeun pél pikeun kakandungan anu kadua janten tenang yén urang ngan kedah sakedik ati-ati sareng kasabaran tapi henteu serius teuing, geuwat anjeun kéngingkeun beuteung entong hariwang. TONG SEDIH!!!!


          3.    gisela Victoria cenahna

            Halo budak awéwé, ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nyerat sareng kuring peryogi anu ngabantosan kuring, kuring nyandak myranova salami tilu taun kuring ngantunkeun aranjeunna dua bulan ka pengker abdi telat opat dinten, naha kuring tiasa hamil ????????? ?


          4.    Aisyah Santiago cenahna

            Upami mungkin.


        2.    gabi cenahna

          Hai, kuring hoyong naros, kuring parantos ngurus diri salami 3 taun nganggo suntikan sareng ayeuna kuring badé ngamimitian milarian orok munggaran kuring, keria, terang sababaraha naséhat upami kuring kedah nyandak hal sateuacan milarian orok abdi .

          1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

            Éta mangrupikeun hal anu kedah dicarioskeun ku ahli kandungan pikeun anjeun, ngadatangan anjeunna sareng ngawartosan anjeunna ngeunaan pamilarian anjeun anjeunna tiasa ngintunkeun tés sareng ngawartosan anjeun upami anjeun kedah nyandak suplemén, biasana biasana resep resep zat beusi atanapi asam folat. Untung!


          2.    Yande cenahna

            Halo, kuring gaduh patarosan, parantos 2 satengah bulan saprak kuring lirén nyandak kontrasépsi sareng kabogoh kuring sareng kuring pernah ngalakukeun hubungan anu teu dijagaan pas pikeun dinten anu paling subur. Naha kuring tiasa hamil atanapi naha kakandungan masih lumangsung?
            Ieu ngan ukur sababaraha dinten ka pengker janten teu aya anu kaluar dina tés.


          3.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

            Kasuburan balik normal ngan ukur saminggu saatos ngeureunkeun kontraséptip, seueur awéwé hamil 2, 3 atanapi 4 minggu saatos aranjeunna dieureunkeun, janten anjeun ngagaduhan kasempetan kakandungan


          4.    Charito cenahna

            Halo, pamundut, kuring ngurus diri ku suntikan, pasangan kuring sareng kuring rencanana ngagaduhan orok sareng kuring lirén nganggo éta langkung ti sataun katukang sareng masih teu nanaon, kuring maca dina koméntar anjeun yén ovulasi balik dina 1, 2, 3 atanapi 4 minggu upami kasus kuring tiasa? Nuhun kana walerna.


        3.    Mariela cenahna

          Halo, kuring parantos ngonsumsi kontraséptip sakitar tilu taun, bulan kamari kuring hilap nginum dua pél sareng nyandak sadayana tilu dina dinten katilu, haid kuring ogé normal, ngalakukeun hubungan séks nalika haid sareng saatos (kuring neraskeun nginum kontraséptif biasana) nyaéta aya kamungkinan kakandungan pikeun jalma poho ????

          1.    Aisyah Santiago cenahna

            Leres, éta ogé kasalahan ageung nyandak sadayana anu anjeun hilap sakaligus, cara éta henteu ngagaduhan pangaruh sakuduna sareng anjeun ngarusak kasihatan anjeun.


          2.    Karen cenahna

            Halo, konsultasi kuring bakal yuswa sataun yén kuring ngagaduhan curettage sareng kuring ngurus diri ku pil tapi kuring hoyong milarian kakandungan katilu kuring Kuring nyandak asam folat Abdi hoyong terang dina waktos sabaraha kuring tiasa detoksifikasi Kuring sorangan hamil deui tanpa masalah dokter ngirim kuring ngurus diri x sataun henteu upami henteu kunanaon atanapi waktos kuring kedah ngantosan punten bantosan hatur nuhun pisan ...


    2.    dayanna cenahna

      Abdi peryogi bantosan punten sareng kuring nyandak kontraséptip salami 4 taun sareng kuring hilap tilu dinten nyandak éta sareng kuring hubungan intim dina dinten subur kuring, naha kuring bakal hamil?

  4.   Mara cenahna

    Halo, wilujeng siang, lirén nyandak pil, naha kuring tiasa tetep dina kaayaan gancang atanapi kuring kedah ngalangkungan prosés beberesih dina awak kuring

  5.   kika cenahna

    Halo, kuring parantos ngonsumsi pél kontraséptif 21 dinten salami sataun, yazmin angger, sareng upami kuring hoyong lirén nyandak aranjeunna sareng kuring hoyong hamil, sareng upami mungkin kuring tiasa hamil saatos ngeureunkeunana atanapi ngalakukeun anjeun kedah ngantosan sataun pikeun nyandung?

    1.    luzi cenahna

      halo budak awéwé 5 bulan ka pengker kuring gaduh hubungan sareng kabogoh sareng kuring nginum pil dinten énjing. Sakumaha kuring disebatkeun, 5 bulan parantos kalangkung sareng kuring nyandak deui engké, upami épéktip?

  6.   cahaya cenahna

    Halo, ngan hiji patarosan, naha anjeun terang yén kuring hoyong reuneuh tapi henteu tiasa, kuring parantos gaduh anak tapi kuring henteu lirén ngurus diri kuring salami sataun sareng kuring hoyong terang nanaon sabab haid kuring tepat x sasih tapi euweuh anu nyésa.

  7.   yariela cenahna

    Hai, abdi badé salami tilu taun henteu nganggo depo provera sareng ayeuna putra abdi sareng abdi parantos mutuskeun gaduh orok anu sanés, kuring gaduh budak awéwé umur lima taun sareng kuring henteu tiasa kaluar

    Dupi anjeun ngabantosan kuring

  8.   valery cenahna

    Halo. Kuring lirén nginum obat KB ngeunaan 2 satengah minggu ka pengker. Saprak dinten kuring kedah ngamimitian nyandak éta deui, kuring parantos ngalakukeun hubungan séks. Abdi parantos gaduh 2 tés getih sareng parantos NEGATIF ​​... Abdi hoyong ngagaduhan orok ... naon anu kuring lakukeun?

  9.   Vanessa cenahna

    Halo, parantos 7 bulan ti saprak kuring lirén nginum pél sareng henteu hamil. Kuring henteu terang naon anu kudu dipikirkeun deui. Kuring henteu weruh naha éta kusabab kuring parantos nginum obat kontrasépsi salami 10 taun atanapi naha urang sabenerna ngagaduhan masalah kasuburan Upami aya anu tiasa ngabantosan atanapi mamatahan ka kuring, kuring ngahargaan éta.

  10.   alejandra cenahna

    Pasangan kuring sareng pasangan mutuskeun ngagaduhan orok, tapi kuring hoyong terang iraha bade lirén ngurus diri kuring, kuring nyuntik topasel, aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring kedah lirén nyuntik sorangan dua bulan sateuacanna, kuring hoyong yakin.

  11.   Yessica Barcenas cenahna

    Halo ... anu tiasa ngabantosan kuring saprak Pébruari kuring ngurus diri ku topasel sareng ayeuna Juni sareng kuring mutuskeun ngagaduhan anak Abdi hoyong terang naon anu kuring kedah lakukeun pikeun gancang hamil sareng liren nyuntik nyalira naon deui anu kuring gaduh ngalakukeun ...
    punten jawab kuring gancang ... Abdi hoyong putra abdi dina kandungan kuring sateuacan Juli dimimitian

  12.   Marie cenahna

    halo nami abdi marie abdi nembé lirén nyandak kontrasépsi, abdi parantos sataun nyandak na ayeuna salaki sareng abdi hoyong gaduh orok, tapi kuring hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa hamil? Sareng upami anjeun tiasa masihan kuring sababaraha trik supados langkung gancang ... Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan hatur nuhun 🙂

  13.   Lau cenahna

    Halo, bagian anu geulis, anjeun terang, kuring parantos nyuntik nyalira salami dua taun sareng kuring hoyong nyandung, kumaha kuring tiasa ngahontal éta, éta bakal lami, kuring gaduh waktos tunduh 20 dinten sabab éta bakal, kuring mugia anjeun ngabantosan abdi, hatur nuhun kanggo sadayana

  14.   ... cenahna

    Naha disarankeun saatos ngeureunkeun pél anjeun kedah ngantosan sabulan sateuacan hamil?!? Abdi parantos nguping ieu, tapi naha aya alesan médis?!

    1.    ams cenahna

      Upami alesan médis nyaéta anjeun ngantosan sabulan atanapi langkung pikeun nyegah cacad dina murangkalih anjeun, kabeneran

      1.    dr anyel cenahna

        Ieu PALSU !!!! Nyatana, unggal dokter nyarankeun yén saatos ngarencanakeun anjeun ngantosan sahenteuna sabulan, sahingga siklus anjeun diatur deui sareng dinten-dinten ovulasi sareng pangiriman anjeun dipikaterang langkung aman.
        Upami anjeun ngagaduhan patarosan, kuring nyarankeun anjeun konsultasi ka dokter kandungan, ulah percanten kana sagala anu dicarioskeun ... sabab anjeun bakal tungtungna tambah lieur.

  15.   carina cenahna

    Kuring parantos henteu nginum pil salami tilu bulan sareng kuring kasieunan sabab kuring henteu acan hamil, sabab kuring henteu aya hubunganana sareng éta.

  16.   carina cenahna

    Abdi 5 bulan nginum pél sareng kuring ngantunkeun éta salami tilu bulan sareng kuring masih teu tiasa hamil Abdi hariwang naha salaki kuring atanapi kuring ngagaduhan masalah ngagaduhan anak

    1.    dr anyel cenahna

      Kahariwang sareng setrés Carina mangrupikeun halangan utama pikeun anjeun hamil,
      Kuring nyarankeun yén anjeun bersantai sareng ngan ukur mikirkeun resep sareng pasangan anjeun sareng tong hariwang ... sareng anjeun bakal ningali yén saatos sababaraha dinten atanapi bulan anjeun bakal hamil ..
      janten carina santai sareng anjeun bakal ningali hasil anu positip pisan ... jaga

  17.   Yomara Santos cenahna

    Nya, kuring nyandak kontraséptip salami sataun sareng kuring ngantunkeun aranjeunna dua bulan ka pengker bulan kahiji masa abdi datang tapi bulan kadua éta henteu sumping sareng kuring hoyong terang upami mungkin kuring hamil kuring gaduh dua budak sareng pasangan sareng kuring hoyong gaduh orok terakhir tapi kuring henteu terang naha éta dimungkinkeun kumargi kuring nyingkahan sataun saum nyandak pél kuring peryogi jawaban anjeun gancang-gancang punten

  18.   Eva cenahna

    Halo, kuring mimiti nyandak kontraséptip pikeun kahiji kalina dina kahirupan kuring ... sabulan katukang ... kuring ngagaduhan période dina 3 Agustus sareng kuring lirén nginum pél dina 8 Agustus ... Kuring parantos tiasa nganggo strip pinuh .. Tapi pikeun hal-hal dina kahirupan ... Kuring ngalaman hubungan intim dina 14 Agustus sareng anjeunna éjakulasi dina diri kuring ... dinten ieu kuring mimiti ngaraos nyeri pisan dina dada kuring sareng aranjeunna nyeureud kuring ... di sagigireun éta kuring ngantuk pisan sadidinten!
    Kuring panginten hamil ... sareng kuring henteu neraskeun nyandak kontraséptip!

  19.   Caro cenahna

    Hai! Kuring lirén nginum obat kontraséptip 24 dinten ka pengker, teras kuring hubungan intim sareng kondom tapi, tapi kuring nembus tanpa ogé, éjakulasi éta kaluar tina heunceut, sareng kuring sieun nyandak kontrasépsi darurat dina 48 jam. supados kuring moal gugup sareng anu leres datang ka kuring.
    Kamari kuring ngagaduhan aliran sapertos perdarahan sareng éta nyésakeun kuring, sareng sababaraha nyeri payudara anu parah sababaraha dinten ka pengker, kuring henteu terang naha éta disababkeun ku asupan seueur hormon dina waktos anu singget, atanapi upami éta normal saatos antis.

  20.   saly cenahna

    Kuring parantos nyandak depo provera salami sataun sareng parantos lirén nyandak saprak 8 Juni sareng ayeuna Agustus sareng waktos abdi henteu datang sareng kuring hoyong hamil Kuring milarian bantosan

  21.   ivonne cenahna

    halo kuring lirén nyandak kontraséptif tilu bulan ka pengker kuring gaduh hubungan séks tanpa ngurus diri kuring r saatos 2 bulan tapi kuring tetep henteu nurunkeun masa kuring tiasa hamil salami 2 taun nganggo susuk sareng 2 taun ku suntikan
    Mangsa kuring masih henteu turun sareng kuring seueur kanyamanan dina rahim kuring masihan kuring keram tapi éta henteu nurunkeun kuring sareng kuring seueur kaluar bodas sareng sakedik koneng

  22.   yanira cenahna

    Halo; Kuring parantos nginum anticosetive salami 6 bulan sareng kuring henteu nginum deui 2 minggu ka pengker sareng kuring lirén nyusu 3 minggu ka pengker sareng kuring hoyong kaku sareng kuring henteu cicing, bejakeun naon anu kedah kuring lakukeun

  23.   Rocio cenahna

    Halo!! Naha aya anu ngabantosan kuring pikeun netelakeun patarosan kuring ...
    Kuring salami 18 dinten nyandak kontraséptip YASMIN tapi tadi wengi kuring gaduh hubungan séks sareng kuring lirén nyandak énjingna kusabab pasangan kuring sareng kuring hoyong orok
    sabaraha lami mungkin pikeun ieu kajantenan ???? naha urang kedah teras nyobian ???

  24.   Rocio cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring nyandak metodeu kontraséptip YASMIN salami 18 dinten tapi tadi wengi kuring hubungan sareng pasangan kuring sareng énjingna kuring ngabatalkeun kusabab urang hoyong orok, sabaraha lami waktosna dina treadmill? ?? atanapi naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun janten

  25.   naros lucu cenahna

    Halo, 3 taun ka pengker kuring ngurus diri ku kontraséptip anu béda-béda tapi sabulan katukang kuring ngagantungkeun aranjeunna kuring parantos telat 4 dinten tapi kuring henteu ngaraos nanaon sareng masa na henteu dugi sareng kuring ngalakukeun tés tapi kaluar négatip Abdi hoyong tetep di barasada sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng yuden alhamdulillah, jual aranjeunna sareng sadayana ibu-ibu anu hoyong gaduh anak, entong pasihkeun ka aranjeunna

  26.   dayana cenahna

    Hai! Abdi yuswa 22 taun sareng kuring parantos ngurus diri ti saprak 15 pikeun ngatur jaman kuring anu henteu teratur, taun kamari pikeun bulan Maret kuring lirén ngurus diri sareng hamil kuring kaleungitan sabab kuring henteu terang kuring angkat ka gym waktos éta, kuring balik pikeun ngurus diri ku suntikan deprovera sareng ngantepkeun anjeunna nganggo éta dina April taun ieu 2010 sareng dugi ka dinten ieu 08/09/2010 kuring henteu acan tiasa hamil .. naon abdi kedah ngalakukeun?

  27.   Sayang asa cenahna

    Halo, kuring parantos 4 bulan, kuring henteu ngiringan nginum obat kontrasépsi sareng salaki kuring parantos hoyong murangkalih anu nyandung pikeun nyandung, sanaos kuring menstruasi dina bulan Agustus dina tanggal 7 sareng kuring turun tanggal 30 bulan anu sami tapi ngan ukur titisan2 dinten ayeuna. dina bulan Séptémber kuring gaduh waktos anu bakal dijawab punten

  28.   sarita cenahna

    halo ka sadayana !! Tingali patarosan kuring nyaéta, kuring hoyong reuneuh ayeuna, sareng kuring bérés nyandak pastiyas, kuring masih ngupingkeunana sareng ngantosan sabulan, upami kuring henteu ngantosan éta, aya kajadian? Naha sesah tetep kuring hamil? Cium ageung !!

  29.   Maria Guadalupe cenahna

    Halo, nami abdi Lupe salami 4 taun kuring ngurus diri ku suntikan perlunid tapi pasangan kuring sareng abdi hoyong gaduh anak, kuring hoyong terang sabaraha lami kanggo nyandung sareng naon anu kedah kuring laksanakeun sateuacan kuring ari Abdi hoyong terang upami kuring kedah ngurus diri sateuacan ngarencanakeun Orok abdi ngawartosan yén aya akibat sareng kuring hoyong henteu kunanaon upami anjeun tiasa ngantunkeun kuring, hatur nuhun

  30.   Keila cenahna

    Halo, kuring ngurus diri ku suntikan unggal tilu bulan, sareng kuring hariwang yén éta tiasa ngarugikeun orok.

  31.   Tania cenahna

    Halo!! Kuring gaduh patarosan sareng éta kuring parantos nginum pil Belara salami 3 taun tanpa gangguan. Kuring lirén nyandak aranjeunna dina tanggal 1 Agustus, kuring kaluarna getihan dina tanggal 3 bulan éta, sareng 32 dinten saatos pendarahan éta kuring ngalaman haid. Saatos haid ieu, kuring sareng pasangan ngiringan orok salami sasih Séptémber tapi kuring henteu hamil. Abdi yuswa 21 taun sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén Belara lemes sareng yén kuring ngora, janten teu kedah aya halangan, tapi pasangan kuring yuswa 29 taun, panginten spérma na henteu kualitas saé atanapi éta masih mimiti pikeun éta? Sareng kuring ogé hoyong terang upami yuswa kuring sareng nyandak Belara salami 3 taun, éta bakal langkung seueur, atanapi kirang, pikeun kakandungan kuring ...

  32.   Sofia cenahna

    Halo Kuring gaduh patarosan ageung Kuring nyandak Yasmin salami «2 taun 8 bulan kuring yuswa 20 taun sareng kuring lirén nyandak aranjeunna sareng kuring parantos milarian orok salami tilu bulan sareng teu acan sumping, kuring parantos nginum asam folat sareng Kuring lirén ngonsumsi alkohol sareng ngaroko sabab kuring maca dina rekomendasi anu ogé ngabantosan, masalahna nyaéta période kuring henteu teratur saatos ngeureunkeun pél unggal-unggal siklus kuring langkung lami sareng hésé teuing ngitung dinten ovulasi kuring, éta sababna kuring diusahakeun sadayana dinten anu mungkin kuring miharep bulan ieu tétéla ... patarosan kuring naha kuring gaduh kasempetan kéngingkeun bulan ieu? saatos ninggali yasmin naha aya ovulate deui? Naha kuring tiasa lirén subur ku pil ieu?

  33.   Mandy cenahna

    Hai, abdi Mandy, kuring umur 24 taun sareng anak ka 7, naséhat anu saé pisan, kuring parantos lirén nginum obat kuring sabulan katukang sareng kuring nyandak éta salami 2 bulan kanggo nganormalkeun haid kuring sabab sateuacan nganggo suntikan kanggo sataun satengah, kuring nyandak éta sareng sateuacan nganggo T salami 5 taun, 3 bulan saatos putra abdi lahir, nyaéta kira-kira 6 satengah taun kuring nganggo kontraséptip tapi ayeuna kuring hoyong gaduh deui orok sareng kuring henteu terang naha waktos éta ngagunakeun éta bakal nyababkeun kuring masalah kasuburan atanapi éta bakal lami janten hamil, upami anjeun terang ngeunaan ieu nyerat kuring kana email kuring mandy_1210@hotmail.com Gracias

  34.   bren cenahna

    Halo, kumaha kabarna anjeun sadayana salami tilu bulan yén kuring henteu nyandak pastiyas kontrasépsi sareng pasangan kuring sareng kuring hoyong gaduh murangkalih sapertos acem sakedik-sakedik urang milarian deui teu nanaon punten kang .. !!!

  35.   samah cenahna

    Abdi hoyong terang sabaraha lami kanggo nyandung salami 2 taun ku suntikan éta sareng kuring umur 3 bulan sareng kuring henteu acan hamil. Abdi parantos gaduh anak, anjeunna yuswa 3 taun tapi kuring hoyong terang sabaraha lami nyokot atanapi upami éta normal

  36.   yamila cenahna

    Halo, patarosan kuring nyaéta lamun kuring ngeureunkeun kontraséptip definitif sareng kuring ngagaduhan 2 kali tanpa ngurus hubungan kuring, naha kuring tiasa hamil?

    1.    gloria cenahna

      Henteu sesah kanggo kuring, hal anu sami kajadian ka kuring, kuring lirén ngurus diri salami sasasih sareng kuring dua kali sareng pasangan kuring tapi kuring nampi dua tés sareng aranjeunna négatip: / Kuring ngan ukur keria kedar hamil tapi éta tiasa moal sami kamari kuring deui sareng pasangan kuring tapi kuring parantos kaleungitan harepan: '(tapi ogé kuring miharep anjeun untung upami éta anu anjeun pikahoyong 🙂

  37.   enya cenahna

    Halo, kuring umur 19 taun, kuring gaduh sataun sareng 4 bulan hubungan séks sareng pasangan kuring tanpa panangtayungan, kuring henteu teratur, kuring tiasa lami bari henteu ngatur sareng sadaya waktos éta kuring henteu hamil sareng kuring ngamimitian pikeun sasih anu kuring nganggo pil pikeun ngatur haid sareng kamungkinan kuring. yén hiji poé kuring hamil sanaos haid kuring henteu teratur sareng henteu nganggo metode kontraséptip?

  38.   Alejandra Venegas cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan susuk nalika umur 16 taun sareng éta pensiunan nalika yuswa 19 taun, kuring henteu terang naha ku waktos ayeuna kuring gaduh, hormon-hormon masih aya dina awak kuring, sabaraha lami kanggo awak kuring pikeun miceun sadaya pangobatan. Abdi parantos pensiunan salami sasasih sareng tetep teu kénging menstruasi kuring.

  39.   Jenny M. cenahna

    Halo Abdi hoyong gaduh anak kadua, kuring yuswa 22 taun sareng awéwé umur 3 taun 7 bulan Rebo 17 kuring nginum pil terakhir anu kuring hoyong hamil dina Januari dinten ayeuna kuring mimiti nyandak beusi. Abdi hoyong gaduh anak upami Gusti kéngingkeun abdi, hatur nuhun

  40.   Kari cenahna

    Abdi peryogi bantosan!!
    Kuring nyuntik nyalira nganggo yectames salami 3 taun !! Kuring ngeureunkeun nginum na dina bulan April, tapi kuring nginum pil darurat dina Juni, sareng kuring hoyong reuneuh, aranjeunna pikir éta parantos aya anu lepat !!

  41.   angger-angger cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan, kuring parantos nyuntik nyalira salami 3 bulan (hormon, kontraséptif) sareng kuring henteu disuntik salami 1 sasih, kuring ngantosan période kahiji, sadayana henteu kunanaon, kuring ngagaduhan 16 sareng kuring réngsé 21 sareng kuring hoyong pikeun hamil 🙁 sareng di jaman kuring subur abdi parantos hubungan séks kamari ...
    bantosan meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    1.    carla cenahna

      Tanggal 8 Oktober, kuring ngaganggu kontraséptip dina tanggal 24 kuring gaduh hubungan séks sareng nyandak éta dua kali sadinten saatos tabuh dua minggu kuring ngagaduhan titik anu beureum pisan kuring ngamimitian kontrasépsi sareng éta motong kuring saminggu katukang kuring ngalakukeun tés sareng éta négatip dugi ayeuna. handap Abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil saprak umur lima taun tanpa lirén kontraséptif oral oh éta ngan ukur parobahan hormonal.

  42.   Luca cenahna

    HALO, PASTI ANJEUN kaget ku komén jalu. FAKTA NYA JEUNG KURING AYEUNA TETAPI KONTRAKEPIF Kinten-kinten Sataun. KAMI KEDUA KURING 18 TAHUN JEUNG PERTANYAAN KITU AYA MUNGKIN SABASA MILIH MASALAH KONSEP AYEUNA, KITU SUDAH SINGKIRAN PAKEJ Sateuacan MIMPUL INTAKEUN PÉL. Sareng kuring mendakan seueur cangcaya ngeunaan épék anu tiasa dilakukeun ku ORGANISME NA, SASANGNA ANJEUN BISA NYAUTKEUN ANJALAH JADI ANJING ANJEUN NormalAL Tapi Upami SIEUN JEUNG KITU TEU BISA NGAJADI ANAK DINA DINA KAMI DITANGKU JADI ANJEUN. Naon anu anjeun nyarankeun? ANJEUN NYAÉNGKEUN KA DOKTOR KANGGO KENDali JEUNG TEU BISA NGABARAKATNA

  43.   FERELY cenahna

    Halo, kuring gaduh konsultasi, kuring gaduh budak awéwé umur 5 taun sareng kuring teras-terasan ngurus diri, tétéla kuring ngurus diri ku suntikan ti 1 Pébruari dugi ka bulan suci kuring nempatkeunana, tapi kuring angkat aranjeunna dina Oktober, kuring henteu ngagaduhan waktos dugi ka waktos éta sareng kuring henteu ngurus diri sareng ngagaduhan hubungan sareng teu ngagaduhan gejala dugi ka ayeuna .. ..

  44.   Melissa cenahna

    Patarosan abdi ... Kuring ngurus diri kalayan yectames ampir x 5 bulan x ai sareng kuring liren nyuntik sorangan salami sasasih ... sareng kuring masih teu ngalaman haid ti saprak éta ... dina jangka waktu éta kuring bisa hamil atanapi reureuh ieu kusabab gangguan hormonal?

  45.   beureum ngora cenahna

    Halo, soi pink, kuring gaduh 3 taun ngurus diri nganggo pél salami dua bulan kuring mutuskeun pikeun ngurus diri ku suntikan salami sasasih Kuring parantos ngeureunkeun waktos abdi bulan ieu kuring henteu telat 10 dinten deui, kamungkinan naon anu kuring gaduh tina hamil? ka anu sanésna, naon bulan ieu kalayan 10 dinten

  46.   maary cenahna

    Halo, sakitar dua taun kuring diubaran ku tablet Yasminelle 21, aranjeunna dikirimkeun ka kuring kusabab kuring ngagaduhan kadar hormon jalu tinggi, kuring gaduh seueur rambut sareng jaman kuring henteu teratur, dina bulan Nopémber salaki kuring sareng kuring mutuskeun ngagaduhan orok sareng kuring lirén nyandak éta saatos leuleuy parantos réngsé, sabab kuring lirén nyandak aranjeunna dina tanggal 23 Nopémber, dina tanggal 28 waktos abdi sumping, éta dipotong saatos 4 dinten, sareng dugi ka ayeuna jaman abdi henteu turun sareng kuring ngarasa teu ngarareunah dina beuteung handap kadang nyeri, pusing, aya sababaraha dinten dimana pentil kuring langkung nyeri, kuring parantos ngalaman dua tés kakandungan sareng kaluar négatip tapi masa abdi tetep henteu turun sareng kuring teraskeun sareng gejala anu tiasa dipiharep Tulung

  47.   yorleni cenahna

    Tingali haid kuring datang dua kali dina bulan anu sami tapi kuring kedah nyuntik nyalira sareng teu gaduh artos. Kuring parantos gaduh hubungan sareng salaki sareng kuring hoyong terang upami kuring aya résiko tina hamil hamil .. punten bantosan abdi

  48.   Alexandra Malavera cenahna

    Halo, kuring umur 34 taun sareng kuring gaduh putra umur 12 taun, kuring nyandak pastes KB pikeun 8 taun, kuring ngantunkeun aranjeunna 4 taun ka pengker sareng kuring henteu acan tiasa hamil, kuring parantos ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun tés sareng sadayana saé lancar tapi henteu aya anu tetep, kuring bingung yén kuring henteu terang naon ari kasuburan kuring, période kuring lumangsung 5 dinten sareng éta sumping unggal bulan tapi pikeun nyatakeun éta sumping dina 20 Pébruari sareng kanggo bulan payun éta 5 dinten sateuacana, hal anu sami teras-terasan kajadian ka kuring, anjeun tiasa ngabantosan kuring Hatur nuhun

  49.   GABRIELA cenahna

    Halo, kuring hoyong ngadamel pamundut ieu, kuring lirén nginum pil kontrasépsi, bulan terakhir anu kuring candak nyaéta bulan Désémber, sareng antukna kuring mimiti nyandak asam folat kumargi sareng pasangan kuring kami hoyong janten kolot, période terakhir kuring nyaéta dina 24/12 / 2010 sareng urang jaga diri salami bulan Januari, pamundut kuring panginten waktos abdi tiasa reureuh kusabab éta 7/02/2011 sareng kuring henteu ngagaduhan masa abdi sareng kuring gaduh anu khas nyeri haid unggal bulan, hatur nuhun pisan

  50.   jenny29 cenahna

    Halo, kuring kirang ti sataun nyuntik diri pikeun nyingkahan orok, bulan kamari kuring kedah nyuntik diri sareng henteu, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil kusabab kuring hubungan sareng salaki unggal dinten 2 ka 3 kali sapoé.

  51.   karlita cenahna

    Hai, kuring yuswa 22 taun sareng dina 3 Pébruari 2010 kuring mimiti ngagunakeun suntikan sareng lirén nganggo éta dina 5 Nopémber. taun anu sami ayeuna kuring telat 2 bulan sareng kuring hariwang kusabab haid abdi henteu sumping ... .. Kuring tiasa hamil…. Abdi ngagaduhan gejala, dada kuring nyeri sareng kuring ngagaduhan susu km, sadayana ngajantenkeun kuring seueul sareng kuring nuju rada lemek .... Kuring henteu weruh naha éta mangrupikeun gejala kakandungan atanapi suntikan ...

  52.   Marcelita cenahna

    Nya, kuring parantos liren nyandak kontrasépsi salami 10 bulan, sabab kuring parantos 5 taun atos teu tiasa hamil, sareng kuring hoyong pisan, tapi naon anu kuring kedah lakukeun? Kuring hariwang henteu nyandung sareng Abdi umur 23 taun.
    Hatur nuhun.

  53.   Josephine cenahna

    Halo, pil pil terakhir kuring sabulan katukang menstruasi kuring datang normal, tapi nalika giliran kuring nyandak anu sanés kuring henteu, ayeuna patarosan kuring datang ka haid kuring 8 dinten ka pengker sareng kuring henteu lirén ngaluarkeun getih kuring siga éta mangrupikeun dinten période kadua ... éta bakal aranjeunna tiasa ngabantosan kuring kusabab kurangna kontrol ieu leres-leres damel kuring gering..ah sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sababaraha dinten sateuacan kuring sumping sareng hiji dinten sateuacan ... hatur nuhun

  54.   Mariel cenahna

    Halo, kuring ngamimitian ngurus Mesigyna 3 taun ka pengker sareng kuring teu nganggo éta salami dua bulan, naha kuring tiasa hamil ??? éta ngadesek

  55.   Mary cenahna

    Kuring gaduh 6 bulan pikeun ngeureunkeun nyuntik tabung uji depo sareng kuring ngagaduhan hubungan séks tanpa ngurus diri kuring tiasa hamil

  56.   Luci cenahna

    Halo, nami abdi Luci sareng kuring indung budak umur 8 taun anu umurna 4 taun sareng alatna dipiceun sareng kuring henteu acan tiasa hamil. Naon anu lumangsung dina awak kuring? Haid kuring kadang pas pisan sareng anu sanés henteu. Kadang-kadang éta kaleuleuwihi seueur sareng anu sanés henteu. Bulan ieu kuring ngalungkeun pembekuan getih sareng anu sanés anu katingalina sapertos ati atanapi anu sapertos kitu sareng anu saleresna éta ngageter pisan kuring kusabab kuring teu ngagaduhan artos pikeun indit ka dokter kandungan, janten kuring nyungkeun bantosan profesionalna. Punten bantosan abdi. Hatur nuhun

  57.   Maria cenahna

    Halo, kuring maca pesen sareng patarosan kuring sami sareng sadayana. Sabulan katukang kuring mimiti nginum asam folat tapi dokter kandungan kuring nyarankeun yén kuring tetep ngonsumsi kontraséptif…. Salami dua bulan deui sateuacan anjeunna lirén ngurus kuring. Mugi tiasa nyandung enggal-enggal ... seueur kasuksesan kanggo anjeun sadayana!

  58.   Carmen cenahna

    Halo salam, patarosan kuring nyaéta, kuring réngsé nginum pil kontraséptif kuring sareng saatos dua dinten kuring ngalakukeun hubungan séks tanpa perlindungan, naha kuring tiasa hamil?

  59.   marieela cenahna

    Halo …… .. Umur abdi 41 taun kuring gaduh dua murangkalih, 22 sareng 19 taun, dua aborsi sareng abdi hoyong dipandu sabab kuring hoyong ngagaduhan orok ... éta kuring masih tiasa hatur nuhun .. ..

  60.   odalys cenahna

    Halo …… .. Umur abdi 41 taun kuring gaduh dua murangkalih, 22 sareng 19 taun, dua aborsi sareng abdi hoyong dipandu sabab kuring hoyong gaduh orok ... Abdi masih tiasa hatur nuhun .. .. Mangsa kuring normal 28 dinten sareng tahan 3 dugi 4 dinten ...

  61.   cele cenahna

    halo abdi hoyong terang. Sabulan ka pengker abdi ngantunkeun kontrasépsi, naha kuring parantos tiasa mesen murangkalih?

  62.   Diana cenahna

    Halo, kuring parantos nyuntik topasel salami sataun, kuring nyuntik diri dina dinten kadalapan, tapi saur kuring aya cairan sakedik dina bokor, anu matak pikahariwangeun kuring sabab éta henteu sadayana dicobaan

    Gracias

  63.   Diana cenahna

    Halo, kuring parantos nyuntik topasel salami sataun, kuring nyuntik diri dina dinten kadalapan, tapi saur kuring aya cairan sakedik dina bokor, anu matak pikahariwangeun kuring sabab éta henteu sadayana dicobaan

    Gracias

  64.   Mary cenahna

    Halo, kuring parantos ngarencanakeun sareng Depo Provera salami sataun sareng kuring ngantunkeun langkung ti tilu bulan sareng ayeuna waktos na normal?

  65.   fernanda cenahna

    Halo, patarosan kuring kuring lirén nyuntikkeun depro provera
    Tanggal 8 Méi aya giliran sareng kuring henteu deui nyuntik
    Ayeuna masa abdi masih henteu datang, kuring nuju asem
    Folico dinten ayeuna kuring ngaraos nyeri beuteung sadidinten
    Nyeri ovarium sapertos waktosna badé sumping
    Sareng nyeri sirah sareng kuring kaluar tina sumanget Kuring bébéja éta
    Éta ogé gejala kakandungan kusabab nyeri beuteung
    Abdi parantos gaduh saminggu na henteu nyandak, éta bakal tiasa hamil
    Kukituna. Punten waleran kuring Abdi hoyong geura-giru
    Nyandung

  66.   Anna cenahna

    Halo, kuring nginum pil kontrasépsi ngan ukur hiji bulan sareng kuring lirén nginumana, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil sareng upami henteu ngagaduhan résiko ...
    Punten jawab kuring ...

  67.   Nicolita cenahna

    Halo, kuring lirén teu nginum obat sabulan ka pengker sareng tétéla kuring henteu acan tiasa hamil sareng hoyong gaduh orok, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  68.   Paula Riquelme cenahna

    Halo, pamundut kuring, kuring umur 23 taun, abdi hoyong gaduh orok anu munggaran. Abdi nyandak pil salami 2 satengah taun. Kuring parantos gaduh hubungan intim sareng asam folat. Abdi hoyong terang sabaraha lami ka kuring hamil sareng upami aya résiko, hatur nuhun pisan sareng kuring ngantosan jawaban.

  69.   Paula Riquelme cenahna

    Halo pamundut kuring yuswa 23 taun kuring hoyong gaduh orok anu pangpayunna kuring nginum pil salami 2 satengah taun kuring parantos gaduh hubungan intim sareng asam folat Abdi hoyong terang sabaraha lami kuring bakal hamil sareng upami aya aya résiko, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Hatur nuhun pisan sareng kuring miharep jawaban

  70.   Silvia cenahna

    Halo, kuring parantos ngonsumsi kontraséptip salami 3 atanapi 4 taun salami 3 bulan yén kuring lirén langkung atanapi kirang, sareng kami hoyong terang naha kuring tiasa hamil ayeuna. kami ngarepkeun ngagaduhan orok ieu. Salawasna nyarios yén anjeun ovulate 14 dinten sateuacan période salajengna. Tapi tangtosna réréncangan kuring cicing sababaraha dinten saatos période na. mana anu leuwih gampang cicing sateuacan atanapi saatos haid? Kuring resep resep gynecology asam folat kanggo kuring, sareng sababaraha pil kanggo kabogoh kuring. Kuring ngantosan koméntar, pendapat atanapi solusi anjeun, hehehehe, hatur nuhun pisan

  71.   sindikat cenahna

    Halo, kuring nyuntik sorangan sareng Depo Provera ngan ukur 3 bulan sareng ayeuna kuring hoyong gaduh orok sareng kuring rada hariwang, kuring hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa hamil sareng naon anu kuring tiasa candak pikeun hamil gancang sareng hal anu kuring kedah diobih nyaéta k salami 3 bulan éta waktos abdi sepuh pisan normal. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Hatur nuhun ….

  72.   Evelyn cenahna

    Halo, abdi hoyong gaduh anak kadua kuring sareng anjeunna parantos nginum pil kontrasépsi salami 3 taun sareng dina saminggu kuring réngsé kotak sareng kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil dina sababaraha sasih payun. Hatur nuhun, kuring ngantosan réspon anjeun.

  73.   sol cenahna

    Hai, abdi hoyong gaduh orok, tapi kuring ngurus diri ku suntikan, kuring ngan ukur ngurus diri salami tilu bulan sareng kuring hoyong hamil gancang-gancang.

  74.   Gaby cenahna

    Héi sadayana. Abdi gaduh budak awéwé umur 4 taun sareng dina waktos éta kuring ngurus sababaraha bulan kalayan kontraséptip sareng bulan-bulan sanés anu teu aya nanaon sareng teu aya naon anu tiasa dilakukeun.

  75.   mayalilia cenahna

    Hai, abdi peryogi jawaban kanggo kasus kuring, upami aya anu terang, bantosan kuring, punten, dina 7 April, kuring ngagaduhan période sareng tanggal 14 kuring disuntik kusabab kuring henteu kéngingkeun kusabab hoyong ngagaduhan orok Mei, kuring henteu turun sareng kuring ngagaduhan tés sareng kaluar négatip Dina akhir bulan Juni kuring ngagaduhan tés sareng kuring henteu kabebanan atanapi dina bulan Juli kuring turun dina 7 Agustus bakal giliran kuring deui verke it will be `sabab kuring ngan ukur ngeureunkeun kontraséptif atanapi oooooo naon saur anjeun

  76.   jessi cenahna

    Halo, kuring ngantunkeun kontraséptipna 2 bulan ka pengker, bulan kahiji éta normal, ayeuna kuring kedah sumping tanggal 2 Agustus sareng masih teu aya berita. Naha kuring tiasa hamil? Naha kuring nyandak asam folat pikeun

  77.   jessi cenahna

    Halo, kuring ngantunkeun kontraséptipna 2 bulan ka pengker, bulan kahiji éta normal, ayeuna kuring kedah sumping tanggal 2 Agustus sareng masih teu aya berita. Naha kuring tiasa hamil? Kuring nyandak asam folat sabab kuring milari anak kahiji kuring.

  78.   ezily cenahna

    Abdi gaduh sakitar 8 bulan anu kuring henteu ngurus diri sareng kuring henteu acan tiasa hamil, naon anu kuring lakukeun?

  79.   Charles cenahna

    halo, salaki kuring sareng kuring mutuskeun ngagaduhan orok anu sanés, kuring gaduh budak awéwé anu bakal ngancik 5 taun Nopémber, saprak lahir, kuring ngurus leuleuy 3 bulan dugi ka Désémber, teras kuring janten anu yuswa 1 bulan (Patén), kuring nganggo anu terakhir pikeun 12 Juli sareng kuring hoyong terang naha tiasa hamil gancang atanapi ngantosan sataun sakumaha seueur anu nyarios, hatur nuhun sateuacana pikeun jawaban na.

  80.   miriam cenahna

    Ti 09 Méi dugi ka 07 Agustus, kuring ciude sareng tanggal 08 kuring nyieun hubungan bakal hamil, punten bantosan abdi

  81.   Tania cenahna

    Sedengkeun pikeun 2 minggu kuring ninggalkeun depo sareng ayeuna kuring nganggo pil sareng kamungkinan kuring hamil ayeuna .. ?? Salami 2 taun kuring ngalaman aborsi alami teras taun payun kuring hamil deui tapi kuring parantos a dnc daging babi Néng kuring ngembang jadi ... Ayeuna kuring anus Abdi hoyong nyobian hamil sareng aya kamungkinan kuring bakal ngalaman aborsi anu sanés

  82.   camila cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil, kuring mimiti nginum obat dina Juli sareng bérés nyandakana dina 14 Agustus, naha kuring tiasa hamil?

  83.   stefanny cenahna

    Halo, nami abdi Estefanny sareng kuring yuswa 18 taun. Abdi hoyong terang upami normal yén haid terakhir kuring nyaéta tanggal 6 Agustus sareng réngsé dina 11 Agustus sareng kuring muragkeun tetes coklat sanés anu normal .. . bulan kamari kuring mimiti ngaraos parah ... sareng kuring tos bosen leumpang sareng capé gancang tmb paling henteu kirang ti saminggu kuring atos montel sareng indung kuring parantos merhatoskeun sareng minggu kamari kuring ngalakukeun tés kakandungan sareng kaluar négatip ... Kuring parantos lirén nyuntik Mesygina bulan kamari kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil, naha anjeun tiasa nyarioskeun kuring naha kuring hamil atanapi henteu ... kumargi kuring munggaran

  84.   wandreina cenahna

    Halo, patarosan abdi kieu. Kuring parantos ngonsumsi pél kontraséptip kuring salami 2 sareng satengah taun, tapi salami 3 atanapi opat bulan kuring ngalaman sababaraha hilap nyandakna dugi ka 2 atanapi 3 dinten. akhir-akhir ieu kuring gaduh paningkatan beurat sareng napsu. Kuring kantos ngalaman lieur tapi masa abdi henteu robih, tanggal sareng dinten anu sami sumping ka kuring. Abdi henteu hoyong ngalakukeun tés sabab gejalana sigana henteu relevan pikeun kuring. tapi kuring hoyong terang persentase naon anu janten hamil Abdi henteu bakal hariwang pisan yén éta siga kitu tapi kuring hoyong terang. hatur nuhun

  85.   Daniela cenahna

    Halo, kuring parantos nginum pil kontraséptif anu sami salami mangtaun-taun, bulan ieu kuring ngan ukur nyandak 8 pél tina 21 .. Numutkeun siklus kasuburan kuring, kuring ngantunkeunana langsung di mimiti poé subur kuring ... Sareng 5 dinten saatos Ninggalkeun aranjeunna Kuring semu sumping aturan, kuring nyarios semu sabab éta henteu aturan normal, tapi aturan anu lemah pisan, sapertos dinten-dinten akhir aturan normal ... Salami dinten-dinten ieu kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring, sabab kami ngagaduhan mutuskeun ngagaduhan anak ... Ieu lumrah. "aturan" nalika ninggali pil sapertos kieu? Kumaha siklus kuring diatur? Kumaha kuring bakal terang dinten subur sareng ovulasi kuring ayeuna?
    hatur nuhun

  86.   Frei cenahna

    Halo, kuring parantos lirén nginum pil salami tilu bulan sareng kuring henteu tiasa hamil. Abdi hoyong terang naon anu kuring tiasa candak pikeun ningkatkeun ovulasi, upami kuring henteu ngahasilkeun.

  87.   estefania cenahna

    Halo: Kuring parantos ngurus diri salami 2 taun nganggo pél ... tapi bulan kamari ieu kuring henteu nyandakna kusabab hoyong hamil, kami parantos nyobian pasangan kuring ... tapi masa kuring datang ka kuring normal. .. naha mungkin kuring nyandung sanajan parantos dugi?

  88.   Daniela cenahna

    Hai, abdi umur 30 taun, parantos dalapan taun teu nginum pél, anjeunna salawasna ngurus kuring sareng kuring hoyong hamil, naha bakal janten? Abdi hoyong janten indung, anjeun gaduh jawaban

  89.   Karen cenahna

    Hai, abdi ti Ékuador… budak awéwé, 2 taun ka pengker kuring ngurus diri ku suntikan mesigyna, maka dina 4 bulan kuring ngamimitian sareng Belara, pasangan kuring sareng kuring parantos mutuskeun ngagaduhan orok; Kuring parantos ngeureunkeun nyandak aranjeunna salami 4 bulan ... tapi tetep teu nanaon, kuring parantos nyobian hubungan intim nalika subur tapi teu nanaon ... Sabaraha lami kanggo nyandung?

  90.   vivianite cenahna

    Halo! Abdi ti Peru, kuring nginum pil YASMINIQ salami 3 taun sareng ogé parantos 2 bulan kuring henteu deui ngurus diri, sareng anu leres nyaéta ayeuna kuring sieun hamil sanaos anu kaleresan kuring parantos ngaraos gejalana , Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun!

  91.   mia cenahna

    Halo, kuring parantos yuswa 11 taun, diane 35 unggal dinten sareng 8 bulan anu katukang kuring ninggalkeun aranjeunna, kuring prihatin pisan kusabab henteu hamil, kuring ngagaduhan tiroid sareng kuring henteu terang naha éta mangaruhan kuring kuring ngagaduhan 11 mojang umur sataun, naha anjeun tiasa nyarios ka kuring upami aya kajadian ka kuring atanapi upami normal, hatur nuhun

  92.   ngabebaskeun cenahna

    Halooo !!! pz Abdi nyandak Pél anticoseptive salami 10 bulan sareng anu leresna kuring lirén nyandak aranjeunna pasangan kuring sareng kuring hoyong gaduh orok tapi kuring henteu tiasa hamil. Batur tiasa ngabantosan abdi ...……… .. kuring asa pisan

  93.   kembang cenahna

    Halo, tingali, kuring ngurus diri kuring salami dua bulan nganggo injeksi sareng patarosan kuring sabaraha kuring tiasa hamil kusabab kuring sareng pasangan kuring milarian anjeunna salami 6 bulan sareng anjeunna henteu kantos angkat sareng kuring angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna ngawartosan kuring nempatkeun suntik kanggo dua atanapi tilu bulan teras kuring mimiti milarian tapi teu tiasa nahan deui. Kuring sareng pasangan hoyong gaduh orok tapi waktosna ka waktos, naha kuring tiasa hamil gancang?

  94.   Tania cenahna

    Halo, mamang kuring nyaéta kuring ngurus diri kalayan metoda susuk tapi kuring ngan ukur gaduhna salami 2 taun. Kuring ngaleungitkeun dina bulan Fébruari sareng kami parantos aya dina bulan Agustus sareng kuring henteu hamil, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  95.   graciela cenahna

    Hello Abdi yuswa 22 taun sareng kuring ngagaduhan 2 aborsi alami sareng dokter kandungan nyatakeun kuring nyandak pél kontraséptif tapi anjeunna henteu ngajelaskeun ka kuring naha éta kajantenan. Salian ti sadayana ieu kuring RH (-). Abdi hoyong terang naon jaksa anu tiasa kuring teraskeun ... sareng anu leres kuring hoyong ngagaduhan orok tapi kuring henteu hoyong hal anu sami kajadian ka kuring sababaraha waktos ka pengker ... punten bantosan, abdi ' Abdi hatur nuhun pisan!

  96.   Diana cenahna

    Hai! Abdi yuswa 19 taun dina Oktober taun kamari kuring nyandak depo (suntikan) salami tilu bulan éta pertama kalina kuring nganggo metode kontraséptif jinis sapertos anu disangka éta dugi ka Pébruari sareng ti dinya kuring ngagaduhan sasasih deui dina awak kuring ( Maret) sareng kuring kedah deui nyuntik nyalira tapi henteu nyuntik nyalira deui atanapi nganggo jinis kontraséptif anu sanés ayeuna parantos sataun sareng salami waktos éta kuring nyobian hamil tapi kuring henteu ngagaduhan éta pisan karepna janten indung pertama kalina kuring hoyong terang upami aya anu tiasa ngabantosan!

    1.    Dunya cenahna

      Hai, Diana!

      Mimiti sadayana santai, sanaos kuring terang éta sesah tapi sakumaha anu kuring sering sebutkeun, setrés nyababkeun konsepsi sesah. Upami sakitar 8 bulan anjeun henteu kahontal, langkung saé anjeun angkat ka ahli pikeun mariksa yén sadayana saé saéna sareng masihan anjeun sababaraha naséhat.

      Wasalam

  97.   itzel dominguez cenahna

    Hai, Abdi umur 21 taun, kuring ngagaduhan 4 taun ngurus diri sareng kuring lirén ngurus diri 1 taun 5 bulan kapengker teu nanaon sareng kami leres-leres hoyong gaduh orok teu nanaon, punten anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng naon anu kudu kuring laksanakeun atanapi nyandak ... !!!!

    1.    Dunya cenahna

      Hai Itzel!

      Kuring terang éta sesah, tapi santai, setrés ngajadikeun konsepsi sesah. Upami dina 7 bulan deui anjeun henteu kéngingkeunana, éta disarankan pikeun sumping ka ahli pikeun nyaritakeun naon masalahna, sakapeung ngan saukur hariwang hoyong janten indung nyusahkeun kaayaan sabab urang mimiti mikir négatip. Mariksa yén sadayana saé saé bakalan ngabantosan anjeun rileks sareng dokter tiasa nyaritakeun hal anu anjeun tiasa lakukeun atanapi candak.

      Wasalam

  98.   ana cenahna

    Halo, kuring yuswa 22 taun sareng kuring gaduh 4 taun yén kuring lirén ngurus diri sareng gaduh 2 bulan anu kuring sareng pasangan kuring ngerjakeun tugas ngagaduhan orok, naon anu lumangsung, kuring butuh bantosan anjeun
    Kuring bakal hatur nuhun ku sakabeh haté pikeun waleran anjeun

    1.    Dunya cenahna

      Halo Ana!

      Sabar, saatos ngeureunkeun kontraséptif aya awéwé anu peryogi sababaraha sasih pikeun cageur. Bersantai (setrés ngajantenkeun konsepsi sesah) terasrasakeun, anjeun bakal ningali yén sadayana bakal sumping dina waktos anu paling teu disangka-sangka; )

      Wasalam

      1.    vanessa cenahna

        Hai, abdi Vanesa, kuring gaduh dua murangkalih, hiji ti sapuluh sareng hiji deui ti lima ♥
        Ayeuna kuring milari orok salami lima taun yén kuring nyandak kontraséptif ♥ Abdi parantos lirén nyandak éta bakal nyandak dua tingali ku ieu Kuring ngantosan tanggal éta mestruasion kedah sumping Kuring nyandak asam folat Abdi hoyong terang ♥ Upami kuring bade kedar ngeusian gancang kuring pisan ambungan hariwang kuring ngantosan jawaban

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Éta mangrupikeun hal anu anjeun henteu terang, anjeun tiasa kéngingkeun gancang atanapi henteu ... Untung!

  99.   Amanda cenahna

    Kuring lirén ngagunakeun suntikan 1 bulan ka pengker pikeun ngarencanakeun naha kuring tiasa hamil dina waktos éta ??? Tulung

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai amanda!

      Kamungkinan, seueur awéwé parantos hamil saatos ngeureunkeun kendali kalahiran. Éta sadayana gumantung kana masing-masing.

      Wasalam

  100.   rennata cenahna

    Hello wilujeng siang, nami abdi Rennata sareng kuring yuswa 30 taun, salami 8 taun kuring henteu teratur sareng aranjeunna parantos masihan perawatan pikeun ngatur diri sareng kuring henteu kantos ngahontal sababaraha bulan ka pengker kuring gaduh gangguan hormonal sareng getih masihan kuring anémia seueur, sareng ayeuna kuring nyandak asam Patanyaan kuring nyaéta, naha mungkin kuring tiasa ngajaga budak dina yuswa éta sareng ku masalah-masalah ieu, kuring parantos ngalaman sababaraha studi sareng kuring teu gaduh nanaon. Kuring ngan ukur hoyong janten indung ... éta kahoyong hébat kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Rennata!

      Aya seueur awéwé anu parantos janten ibu dina umur 30an sareng bahkan engké, janten tangtosna, anjeun tiasa janten. Pikeun ngatur haid anjeun tiasa nyungkeun minyak primrose magrib, éta lumrah sareng lumayan lumayan leres. Kuring miharep anjeun bakal gancang-gancang minuhan kahoyong anjeun sareng, upami anjeun ngagaduhan patarosan, tong ragu konsultasi sareng dokter anjeun, anjeunna bakal tiasa ningalikeun naon anu paling pas pikeun anjeun.

      Wasalam

  101.   camila cenahna

    Hola
    Naon anu lumangsung nyaéta kuring ngalakukeun hubungan séks dina dinten Salasa sareng dinten Kemis kuring lirén nginum obat kontrasépsi, naha aya résiko kuring janten hamil?
    Abdi parantos ngonsumsi pél salami 3 bulan.

  102.   Karla cenahna

    Halo, kuring gaduh 2 satengah taun nyobian nyandung, kuring henteu ngagaduhan murangkalih sareng dina waktos dua sareng satengah taun kuring nganggo kontraséptif tapi kirang langkung sabulan satengah patarosan kuring nyaéta naha kuring kedah hariwang teu tiasa pikeun hamil sareng naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun hamil hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Karla!

      Kadang-kadang ngan saukur butuh waktu kusabab kahoyong kuat janten indung, hariwang yén mangbulan-bulan bakal kalangkung sareng kakandungan moal datang, jst. Bersantai sareng teras nyobian sababaraha bulan deui, panginten janten langkung santai anjeun bakal suksés. Upami anjeun ningali yén éta moal disarankan pikeun indit ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar.

      Wasalam

  103.   katherine cenahna

    Halo, kuring parantos 8 bulan anu kuring lirén ngarencanakeun suntikan tapi dugi ka sababaraha dinten kuring mimiti milarian orok kusabab abdi hoyong de-toksisikeun awak kuring, sabaraha lami kanggo milarian orok?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Katherin!

      Unggal awéwé béda-béda, aya anu dina bulan anu sami dimana aranjeunna ngeureunkeun kontraséptip tiasa hamil, tapi aya anu sanés peryogi sababaraha bulan pikeun kéngingkeunana. Kuring miharep anjeun tiasa sumping deui gancang nyarios ka kami yén anjeun parantos hamil; )

      Wasalam

  104.   Carolina cenahna

    Halo, kuring umur 24 taun, ti saprak umur 17 taun, kuring mimiti ngurus diri kuring sareng kuring henteu gaduh waktos istirahat anu sakedik, kuring sakitar 5 atanapi 4 taun berturut nginum pil, kuring mutuskeun ngagaduhan orok sareng ti saprak Juni kuring ngagantungkeun aranjeunna sareng dina bulan Juli sareng Agustus période normal kuring sumping anu terakhir. Tanggal éta nyaéta 7 Agustus sareng dugi ka ayeuna kuring henteu ngalaman masa abdi, kuring tiasa ngagaduhan kakurangan kendali periode mangtaun-taun nginum pil anu anjeun nyarankeun nyandung.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Caroline!

      Mangsa anjeun masih peryogi waktos kanggo ngatur. Naséhat kuring nyaéta pikeun sabar sareng hindari obsessing pikeun ngudag kakandungan. Ieu panginten henteu kajantenan ayeuna, tapi tiasa ogé, upami anjeun henteu hasil dina 3, 4 atanapi 5 bulan, anjeun bakal mulai frustasi, sareng éta henteu pikaresepeun.

      Sadayana sumping dina waktosna nyalira, ngan ukur resep hubungan sareng pasangan anjeun sareng ulah ngajadwalkeun aranjeunna sakitar ovulasi anjeun. Aya pasangan anu hubungan intim ngan ukur dina waktos éta panginten yén ku cara ieu aranjeunna bakal gaduh kamungkinan langkung ageung kakandungan, tapi pantang seksual dina bagian lalaki nyababkeun spérma ngirangan jumlahna, kaleungitan kualitas sareng bahkan gerakan, janten dianjurkeun yén aranjeunna henteu nyéépkeun waktos anu panjang tanpa ngajaga hubungan. Tuang diet anu séhat sareng mimitian nganggo asam folat; )

      Wasalam

  105.   noelia cenahna

    halo Abdi gaduh patarosan tilu bulan kapengker yén kuring nginum pil tapi minggu ieu kuring ninggalkeun aranjeunna, naha kuring tiasa hamil bulan ieu? x punten bantosan abdi!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Noelia!

      Leres, aya kamungkinan kakandungan, seueur awéwé hamil saatos aranjeunna henteu nginum pél, sedengkeun anu sanés peryogi waktos pikeun période na pikeun ngatur sareng langkung lami.

      Wasalam

  106.   Luciana cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring parantos ngarencanakeun ampir 4 taun sareng mesigine sareng cyclophen, bulan kamari (Agustus) kuring henteu émut upami kuring masihan suntikan dina waktos anu leres kusabab kuring indit-inditan, umumna mah péri kuring parantos 8 dinten unggal bulan, Salami perjalanan kuring bulan kamari kuring ngagaduhan masa abdi dina dinten anu leres, tapi Séptémber ieu kuring ngagaduhan kopi cair anu ngan ukur lumangsung hiji atanapi dua dinten, kuring ngantosan waktos abdi sumping deui kanggo ngamimitian siklus perencanaan deui tapi teu nanaon, kuring parantos ngalamun pisan sareng teu puguh sareng sababaraha wengi ka pengker saatos tuang kuring ngaraos seueul sareng bosen sareng ieu henteu normal pikeun kuring, kuring hoyong terang naha mungkin kuring hamil atanapi upami aranjeunna gangguan normal pikeun henteu nyuntik diri kuring bulan ieu sareng teu émut Upami kuring tumaros bulan kamari, kuring ogé henteu hoyong ogé tiasa hamil !!! Nuhun kana bantosanana!!!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Luciana!

      Pasti éta bakal janten gangguan kusabab anjeun henteu nyuntik bulan ieu tapi upami anjeun gaduh seueur mamang langkung saé anjeun naros ka dokter, anjeunna bakal tiasa nyarios ka anjeun langkung saé naon anu kajantenan anjeun; )

      Wasalam

      1.    Laura cenahna

        Halo, patarosan abdi, 1 sasih kamari kuring nginum obat sareng bulan ieu kuring badé 10 taun tapi kuring henteu hoyong nyandak deui kusabab hoyong ngagaduhan orok ... naon anu kuring tiasa lakukeun?

  107.   nini cenahna

    Abdi hoyong gaduh orok !!!!

  108.   Nina cenahna

    Abdi hoyong gaduh orok !! tapi kuring keur ngarencanakeun kuring hoyong terang sabaraha lami kuring kedah ngantosan pikeun detoksifikasi awak kuring ??? xfis saha anu ngajawab kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Gadis!

      Upami anjeun nyandak pél, biasana 2 bulan, tapi éta sadayana gumantung ka unggal awéwé, aya anu parantos hamil ti bulan kahiji saatos ngeureunkeun kontraséptip, janten tong lirén nyobian! ; )

      Wasalam

      1.    Nina cenahna

        OKÉ, hatur nuhun pisan. Upami upami kuring hamil mimiti, naha teu aya résiko pikeun orok? ahhh abdi nganggo nuhun nomagest 🙂

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Henteu aya résiko pikeun orok, anjeun tiasa tenang. Kuring ngaharepkeun ningali anjeun didieu pas nyarios ka kami yén anjeun parantos ngahontal éta; )

          Wasalam

  109.   salo cenahna

    Kuring ningali seueur patarosan anu teu dijawab ... .balesna nyandak éta sacara pribadi? Abdi hoyong naroskeun kanggo patarosan anu kuring gaduh tapi sakumaha anu kuring tingali teu aya jawaban sabab ... ..hatur nuhun ciuman

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Salo!

      Naon patarosan anjeun gaduh anjeun tiasa naroskeun sareng kami bakal ngajawab anjeun langsung :)

      Wasalam

  110.   naty cenahna

    Halo, kuring yuswa 21 taun sareng sataun katukang kuring ngurus diri kuring kalayan ampoyas kontrasépsi anu sasasih patarosan kuring upami kuring hoyong gaduh orok kuring kedah ngantosan dua bulan kanggo éta sareng orok henteu ngagaduhan masalah. Punten jawab kuring yén kuring hoyong gaduh anak di 2012

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Naty!

      Kusabab anjeun lirén ngagunakeun kontraséptip anjeun tiasa ngamimitian milarian orok anjeun, panginten peryogi sababaraha bulan kusabab haid anjeun kedah diatur, tapi aya awéwé anu kéngingkeun éta bahkan dina bulan kahiji tanpa masalah.

      Wasalam

  111.   jesy cenahna

    Hello good! Dua bulan ka pengker kuring lirén nyandak balianca kusabab pasangan kuring sareng kuring parantos mutuskeun ngagaduhan orok tapi kuring henteu cicing, naon anu kuring lakukeun ?? haid kuring sumping dina 21 Séptémberih nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Jesy!

      Tong hariwang, anjeun nembé nyobian dua bulan. Aya awéwé anu nyéépkeun waktos nyalira na, upami ditambahan waktosna kedah diatur saatos ngeureunkeun kontraséptip, éta bakal langkung lami. Kasabaran; )

      Wasalam

  112.   Alis cenahna

    Hai, kumaha upami kuring nginum pil NORDET 21 dinten salami 7 atanapi 8 mss, éta bakal janten 3 bulan anu kuring tinggalkeun aranjeunna kanggo nyandak vrdd kuring miharep kuring ngagaduhan orok, batur tiasa mutuskeun naon anu kuring tiasa lakukeun atanapi langkung atanapi kirang waktos kuant0o langkung kuring kedah teras ngantosan eeeh sid0o pas pisan dina masa abdi dugi ka terakhir kali ieu kuring ditunda ampir saminggu ii iia engké kuring turun ...
    Hatur nuhun sateuacana, mugia aya anu tiasa ngabantosan abdi, hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Alis

      Tong hariwang, éta masih lami deui saprak anjeun lirén nginum pél sareng panginten haid anjeun kedah diatur.

      Wasalam

  113.   nathaly cenahna

    Halo, hapunten abdi, kuring hoyong ngaleungitkeun mamang, kuring parantos nyandak kontraséptif salami 3 satengah taun sareng taun kamari kuring nganggo anuvaring tapi ayeuna kami hoyong gaduh orok, patarosan na, naha kuring bakal ngagaduhan masalah nalika hamil ngagunakeun kontraséptip salami mangtaun-taun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Nathaly

      Ku teu sangka anjeun gaduh masalah, ngan éta période anjeun bakal peryogi sababaraha waktos pikeun ngatur sareng meureun éta bakal nyangsang kakandungan sakedik, tapi teu aya deui; ) Anjeun tiasa neraskeun hubungan séks tanpa masalah komo mani ngabantosan pikeun ngatur jaman, anjeun bahkan tiasa kéngingkeun deui, unggal awéwé mangrupikeun dunya.

      Wasalam

    2.    Monica cenahna

      Nathaly, kuring nyaritakeun yén kuring ngagaduhan ragu anu sami sareng anjeun, ngan ukur nyandak kontrasépsi salami 14 taun tanpa istirahat. Butuh waktu sapertos 2 bulan pikeun ngatur sareng ti saprak 8 bulan deui sareng kuring hamil. Langkung saé pikeun bersantai nyobian konsentrasi kana hal anu sanés (sareng nyandak asam folat). Untung!

  114.   noelia cenahna

    Liang kumaha damang! Kuring miharep anjeun ngajawab kuring! Abdi umur 24 taun sareng dina 30 Oktober kuring lirén nyuntik nyalira, kuring panasaran naha tiasa milarian orok ayeuna? Sareng sasarengan nyandak asam folat? Hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo noelia

      Tangtosna anjeun tiasa ngamimitian milarian orok anjeun, mungkin période anjeun kedah diatur tapi mani ngabantosan ieu kajantenan sareng kadang ogé pangaturan ieu bahkan henteu diperyogikeun, éta sadayana gumantung ka masing-masing awéwé. Ngeunaan asam folat enya, anjeun tiasa ngamimitian nyandak; )

      Salam sareng mugia orok anu dipikahoyong sumping enggal!

      1.    Noelia cenahna

        Hatur nuhun pisan, naséhat anjeun bakal ngabantuan pisan kuring !! pg saé pisan !!

  115.   vic cenahna

    Halo wilujeng wengi. Abdi yuswa 23 taun, salami lima satengah taun kuring nyandak femexin 21 tanpa istirahat, lima bulan ka pengker ti saprak kuring ninggalkeun aranjeunna. Parantos 68 dinten ti saprak jaman kuring datang normal, 21 dinten ka pengker kuring ngan ukur hiji dinten pendarahan minimal ... naha éta tiasa henteu saimbangna hormon?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai vik

      Leres, pastina masa anjeun masih peryogi pangaturan sareng ngabiasaan teu gaduh dosis hormon tambahan.

      Wasalam

  116.   Gaby cenahna

    halo abdi umur 17 taun bulan kamari dina sep 3. Abdi hilap hiji dinten nyuntik suntikan kontraséptip anu janten alesan kunaon tanggal 4 bulan anu sami kuring nyandak pil darurat sareng wengi anu sami kuring masihan suntikan ka diri kuring, ieu nyababkeun kuring nunda masa kuring sakitar 9 dinten sareng seueur Dékomposisi beuteung, kusabab ieu kuring gaduh komplikasi hormon (éta anu ceuk dokter ka kuring) janten anjeunna ngawartosan bulan Oktober ieu, tong masihan suntikan kontraséptif anu disebat »ginediol» sareng anjeunna naroskeun naha aya kamungkinan kuring hamil bulan ieu? punten ngantosan waleran anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Éta sadayana gumantung kana durasi suntikan, nyaéta, upami anjeun biasana unggal bulan kéngingkeun éta, hartosna kontrasépsi ngan ukur salami sabulan. Bulan éta parantos parantos kalangkung upami anjeun résiko kakandungan. Biasana suntikan kontraséptip 12 minggu ka pengker, anjeun tiasa ngawartosan diri ngeunaan ieu sahingga anjeun bakal tenang salami 3 bulan.

      Wasalam

      1.    Gaby cenahna

        Upami suntikan anu kuring kéngingkeun éta bulanan sareng kuring kéngingkeun tanggal 3 unggal bulan sareng bulan ieu kuring masihan

    2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Upami anjeun biasana masihan suntikan ka diri anjeun unggal bulan éta hartosna pangaruhna ngan ukur sabulan. Dina kasus anjeun, waktos éta parantos kalangkung, janten anjeun bakal résiko kakandungan. Anjeun tiasa diajar ngeunaan suntikan anu 12 minggu ka tukang, janten anjeun bakal tenang langkung lami.

      Wasalam

      1.    Gaby cenahna

        Hatur nuhun kana waleran anjeun kuring ngahaturkeun pisan,

  117.   nini cenahna

    Hai. Abdi hoyong janten ibu sareng période terakhir kuring dina tanggal 21 bulan ieu sareng dina 5 Oktober datang deui. Naon kajadian anu kuring henteu ngarti nyaéta anu mimiti. Abdi nembé lirén ngarencanakeun naha éta ??? xfis jawab kuring gancang-gancang hatur nuhun

  118.   nini cenahna

    Halo . patarosan abdi nyaéta:
    Kuring gaduh dua taun anu kuring rencanakeun. Tapi kuring hoyong gaduh orok anu munggaran, tanggal 21 Séptémber periode normal kuring datang, kuring henteu nyuntik diri pikeun ngamimitian detoksifikasi awak kuring, tapi dina 5 Oktober kuring balik deui, période kuring henteu terang naon anu kajantenan, éta mangrupikeun pertama kalina ieu kajantenan kuring. punten Abdi peryogi jawaban gancang-gancang. hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Tong hariwang, biasana periodena kedah diatur saatos ngeureunkeun kontraséptip, ieu tiasa lumangsung 2 atanapi 3 bulan sakitar.

      Wasalam

      1.    nini cenahna

        ok hatur nuhun pisan… sadayana dina waktosna hehehehe salam 🙂

  119.   Alexandra G cenahna

    Halo, salami 7 taun kuring disuntik mesygina .. Abdi hoyong terang upami iraha kuring hoyong gaduh murangkalih ieu moal mangaruhan kuring? naha parah nyandak kontraséptip salami lami?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Alejandra

      Normalna, kontraséptif mangaruhan sakedik nalika nyandung sabab maka awak kedah ngatur dirina deui, sanaos masing-masing awéwé benten sareng aya anu pas aranjeunna ngantunkeun kontraséptif aranjeunna janten hamil.

      Wasalam

  120.   Yesica cenahna

    Halo, kuring ngurus diri ku kontraséptif langkung ti tilu taun, kuring hoyong terang upami sakali kuring lirén nyandak éta, éta bakal nyandak waktos pikeun hamil..chau, hatur nuhun pisan ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Yesica

      Éta sadayana gumantung ka unggal awéwé, aya anu dina bulan anu sami yén aranjeunna ngantunkeun kontrasépsi ngahontal kakandungan sareng aya anu peryogi sababaraha bulan kusabab awakna kedah ngatur dirina deui.

      Wasalam

    2.    aya arcila cenahna

      Halo, kumaha kuring hoyong gaduh orok? Kuring parantos nyobian salami 6 bulan teu nanaon. Duka pisan, kuring parantos ngagaduhan orok umur 10 taun

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Dina pasangan anu teu gaduh masalah, lumrah waé nyandak 12 bulan, émut yén langkung sepuh, langkung sesah. Bersantai sareng anjeun bakal ningali kumaha datangna dina momen anu paling teu disangka-sangka. Untung!

        1.    vanina cenahna

          Hai, abdi umur 21 taun, nami abdi Vanina, sareng dina bulan April kuring lirén nginum pil kontrasépsi, miranova sareng tanggal 15 Méi, kaping 23 sareng 24 kuring gaduh hubungan séks tanpa lindung, kumargi kuring hoyong ngagaduhan orok, tiasa Abdi nyandung?

          1.    Aisyah Santiago cenahna

            Leres, anjeun tiasa nyandung.


  121.   Gaby. cenahna

    Halo, abdi hoyong ngajaga murangkalih bulan ieu, tapi kuring henteu terang iraha dinten subur abdi, ieu anu kajantenan kuring: Kuring teu damang dina minggu ka 20 unggal bulan sapertos. Kadang-kadang tanggal 21, atanapi kaping 25 atanapi 29 unggal bulan, nyaéta, kuring henteu gaduh dinten anu saé atanapi aman (haid kuring lilana sakitar 4 dinten), dina bulan Agustus kaping 26 sumping ka kuring sapertos bau coklat, anu Dokter ngawartoskeun ka kuring Anjeunna nyarios yén henteu kunanaon janten haid kuring sareng kuring kajadian éta pikeun suntikan, kuring gaduh tunda (kusabab kaleuleuwihan hormon saprak bulan kamari kuring disuntik kontraséptif (bulanan)) kusabab alesan ieu bulan Séptémber henteu sumping Sareng sasih Oktober sumping ka kuring dina tanggal 3 yén pucuk coklat anu sami salami 2 atanapi 3 dinten sareng dina wengi kaping 5 bulan anu sami kuring ngagaduhan seueur getih anu lumangsung sakitar 1/2 jam terus kuring tetep jalan tapi saeutik pisan dugi ka Poé isukna kuring kapotong, bulan ieu kuring kedah masihan suntikan dina dinten ka 3 sareng kuring henteu nyandak éta alesan éta kuring hoyong ngamangpaatkeun bulan ieu sareng ngajaga murangkalih , hatur nuhun mugia waleran anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Gaby

      Lendir coklat anu anjeun sebatkeun mangrupikeun hal anu normal anu kadang kadatangan bahkan sababaraha minggu sateuacan jaman. Pikeun ngitung dinten anu subur anjeun anjeun mimitina kedah ningali sabaraha sering jaman anjeun sumping sareng diitung ku satengah, contona, upami waktos anjeun sumping unggal 28 dinten ovulasi anjeun bakal kajadian dina dinten ka 14 siklus. Kusabab éta henteu ngagaduhan tanggal anu pasti, éta sakedik langkung sesah kanggo ngitung, tapi anjeun masih tiasa gaduh ide anu kasar.

      Émut yén éta langkung saé langkung sering hubungan intim tibatan diwatesan ku dinten anu subur sareng anu parantos nganggo kontraséptip hormon mungkin awak anjeun mimiti ngatur dirina nyalira ku sabab éta bahkan butuh sababaraha bulan pikeun hamil. Ieu mangrupikeun hal anu normal, cobi henteu setrés diri sareng anjeun bakal ningali yén sadayana sumping; )

      Wasalam

  122.   sol cenahna

    halo katingali 4 taun ka pengker anu kuring nyandak pél na parantos 3 satengah bulan ka pengker kuring lirén nyandak éta ... sareng ayeuna kuring ngagaduhan tés anu éra sareng kaluar négatip ... kuring turun tapi saeutik pisan na pink pisan terang sareng kanyataanna nyaéta ngaheureuykeun kuring xq enya m ts kaluar négatip, naon tiasa ??? Hatur nuhun Mugi waleran anjeun x fabor ..

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Tong hariwang, saatos nyéépkeun waktos nyandak kontraséptif awak kedah ngatur jaman na deui sareng umum pikeun masalah jenis ieu timbul.

      Wasalam

      1.    sol cenahna

        Tapi sabaraha lilana bebeneran éta kuring hoyong janten indung sareng ieu teu tiasa nyandung nyingsieunan pisan ...

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Entong hariwang, normal pikeun pasangan anu teu ngagaduhan masalah kasuburan kedah dugi ka 12 bulan kanggo nyusun (henteu ngitung waktos anu diperlukeun pikeun ngatur waktos). Bisi wae, anjeun tiasa milari pamariksaan ngan saukur pikeun mariksa yén teu aya masalah kaséhatan anu nyegah kakandungan sareng, anu paling penting, ulah stres. Setrés ogé ngajantenkeun kakandungan sesah.

          Wasalam

          1.    sol cenahna

            Halo deui, kaleresan kuring pikasieuneun dinten ayeuna kuring angkat ka kamar mandi sareng nalika kuring ngabersihkeun kertas kuring ningali aya anu coklat, naon kitu ???? sareng kunaon ??


  123.   Danielitah cenahna

    Hai! tingali masalah kuring nyaéta kuring dideteksi endometriosis ahli gynecologist kuring resep ginorelle salaku perawatan 6 bulan .. dua dinten ka pengker kuring indit ngalakukeun kamandang sareng anjeunna ngawartosan yén kuring henteu acan régenerasi sacara lengkep anjeunna masihan kuring dua pilihan pikeun ngeureunkeun kontraséptif atanapi neraskeun Nyandak aranjeunna ... sanaos kuring bakal ningkatkeun anu sami ... tapi nyéépkeun kontraséptipna bakal janten pamulihan langkung gancang ... saleresna nyaéta ku atrofi obs endometrial kuring ... kuring henteu gaduh seueur persentase meunang hamil ... Maksadna kasempetan na sanés ogé ... Sareng pasangan kuring kami mikirkeun éta sareng kami masih hoyong gaduh orok kami janten teu aya anu bakal ngurus diri .. salain ti bulan-bulan kamari kuring ngalaman anémia hampang jadi kuring diubaran ku vitamin asam folat .. sareng hal-hal sanés anu ngajantenkeun kuring raoseun kusabab parantos nambahan beurat Wanda kuring bénten. Kuring langkung hirup. would Abdi hoyong terang upami hamil, kuring bakal rugi? Kusabab kuring parantos ngagaduhan topik anu ngareureuwas: / 2 taun ka pengker kapayunna atanapi kusabab atrofi obs endometrial kuring henteu tiasa nahan orok kuring? atanapi aya hubunganana sareng éta? Punten jelaskeun patarosan éta pikeun kuring punten! ... Abdi ngahargaan pisan!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Sakumaha anjeun nyarios, kakandungan tiasa. Dina kasus ieu aya résiko anu langkung ageung tina kalahiran prématur sareng tiasa lami-lami hamil, tetep émut yén dina pasangan tanpa masalah éta normal dugi ka 12 bulan ... Kanyataan yén anjeun parantos kakandungan ectopic henteu sanés hartosna anjeun moal ngagaduhan kakandungan deui sareng maju sacara leres, masalah ieu sering pisan bahkan dokter nganggap "normal" upami éta kajantenan sakali atanapi dua kali. Dina katilu kalina aranjeunna parantos ngalaksanakeun tés pikeun terang alesanna sabab éta ngageterkeun aranjeunna.

      Entong kaleungitan harepan, seueur awéwé dina kaayaan anu sami anjeun parantos ngahontal éta. Anjeun ogé tiasa !.

      Wasalam

  124.   Mary cenahna

    Halo, keria, naha kuring tiasa nyarios yén kuring ngurus leuleuy, kuring hoyong terang upami éta goréng pikeun henteu ngagaduhan anak

    1.    Danielitah cenahna

      Hai, kuring masih nyuntik mesygina sakitar 6 bulan sareng anjeun terang naon anu kajantenan kuring? Nya, anjeun parah pisan kuring ngahasilkeun atrofi endometrial obs .. ayeuna kuring diubaran ku pil ginorelle sareng sajaba ti pangobatan 3 bulan istirahat ... kalayan endometriosis ahy% anu kuring henteu tiasa nyandung inuman langsung, upami henteu hébat waktos anu nyangsang: / Janten ti waktos éta kuring terang sadayana kuring pikareueuseun tina sagala jinis suntikan! Janten nalika anjeun nyandak metodeu kontraséptip anjeun kedah teras parios unggal 2 atanapi 3 bulan kumaha organisme réproduktif anjeun 🙂

    2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Maria

      Sacara prinsip éta henteu goréng, tapi nyandak mangtaun-taun tiasa nyababkeun masalah sanés ngan ukur ngagaduhan murangkalih, tapi ogé dina awak anjeun sorangan.

      Wasalam

  125.   Carolina cenahna

    halo kuring ningali yén éta diterbitkeun !!! Nya kuring badé ngawartosan anjeun.. Abdi gaduh budak lalaki umur 4 taun, sareng kami mutuskeun sareng pasangan kuring ngagaduhan orok ..... Kuring parantos nyandak DIVINA 3 salami 21 taun sareng kuring ngantunkeun aranjeunna Senén kamari (10.10.2011. 15), dina pamilarian sateuacanna dina XNUMX dinten teu kedah ngurus diri kuring hamil, kuring hoyong terang upami nginum pil taun-taun éta milarian tiasa langkung lami .. .. ??? Kuring parantos analisa dilakukeun dina waktos anu singget sareng sadayana aya dina urutan, naha aya anu sanés anu kedah kuring lakukeun pikeun pencegahan? anu asam folat ?? Abdi ngan ukur tiasa tuang séhat ayeuna ... sayuran sareng tuangeun anu parantos disebatkeun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Caroline

      Parantos lami nyandak kontraséptip, mungkin période anjeun kedah diatur, tapi éta mangrupikeun hal anu henteu kedah ngahambat anjeun, seueur awéwé anu ngeureunkeun kontraséptip sareng dina sasih anu sami parantos hamil, sadayana beda-beda ti hiji awéwé dugi ka lain kitu mimitina tina sagala kasabaran; )

      Pikeun ngamimitian, anjeun tiasa angkat ka dokter kandungan pikeun pamariksaan saderhana sareng ngawartosan anjeunna yén anjeun nyobian hamil, janten anjeunna tiasa nulis resep asam folat atanapi suplemén anu anjeunna tingali perlu. Hirup hirup séhat ogé bakal ngabantuan pisan; )

      Salam sareng geura hamil anjeun!

  126.   ysela cenahna

    Hai, abdi ysela, kuring ngurus diri ku leuleuy 3 bulan salami 3 taun tapi kuring lirén ngurus diri kuring 1 taun ka pengker tapi kuring henteu tiasa hamil sareng kuring parantos ngaraos hariwang yén orok abdi hoyong lanceuk. , anjeunna yuswa 9 taun, naon anu bakal kuring lakukeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Ysela

      Tong hariwang, dina pasangan anu henteu ngagaduhan masalah kasuburan lumrah nyandak waktos salami 12 bulan kanggo nyusun, mungkin ogé période anjeun peryogi waktos pikeun ngatur dirina. Upami anjeun ningali yén sababaraha bulan ngalangkung sareng anjeun masih teu kahontal, disarankeun anjeun angkat ka dokter kandungan pikeun mariksa yén sadayana saé ogé, di luhur sadayana, bersantai. Setrés henteu ngabantosan anjeun nyandung; )

      Salam sareng mugia gancang kakandungan!

  127.   camila cenahna

    halo, kuring nginum pil KB pikeun dua bulan kuring ngantepkeun aranjeunna pikeun ngarobih pil, tapi dina waktosna kuring ngantunkeun aranjeunna dugi ka ayeuna kuring hubungan séks sareng pasangan kuring dina dinten anu henteu subur, tapi kuring gaduh dilema anu ageung, waktosna kedahna sumping kamari, sareng kuring hoyong terang naha mungkin anjeunna hamil atanapi panginten éta kusabab parantos ngeureunkeun kontraséptif.
    Salam mugia anjeun tiasa ngajawab kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Camila

      Nalika anjeun lirén ngagunakeun kontraséptip, normal pikeun période anjeun janten rada henteu teratur; )

      Wasalam

  128.   Gaby cenahna

    Kuring parantos ngurus metodeu kontrasépsi salami tilu taun, sataun satengah sakitar suntikan topakel, sawatara waktos kuring nyandak énjing saatos pil pikeun kaayaan darurat, tapi ayeuna kuring kawin kurang leuwih sataun kuring nampi yazmin sareng abdi salaki sareng abdi hoyong gaduh murangkalih ... bulan ieu kuring ngan ukur lirén ngurus diri sorangan lamun ningali urang tiasa nyandung ... patarosan abdi upami meureun nyandak seueur kontraséptip anu béda bakal nyusahkeun kuring janten indung cara anjeun bahkan tiasa janten subur ?????

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Gaby,

      Leres yén konsepsi sesah, émut yén metode kontraséptif anu anjeun sebutkan naon anu aranjeunna lakukeun sanés maéhan spérma, tapi nyegah ovulasi anjeun. Saatos sababaraha taun nyandak éta, waktos anjeun panginten peryogi waktos kanggo ngatur, éta sanés hartosna anjeun henteu kedah nyobian gaduh orok, tapi tiasa nyandak waktos kanggo kéngingkeun éta.

      Éta bakal disarankeun anjeun kéngingkeun pamariksaan médis pikeun mariksa yén anjeun aya dina kasihatan séhat sareng yén aranjeunna resep suplemén anu aranjeunna tingali diperyogikeun sapertos asam folat atanapi zat beusi.

      Wasalam

      1.    Gaby cenahna

        Hatur nuhun pisan, kuring langkung tenang, ilusi yén urang ngagaduhan orok pisan hébat. Salam

  129.   Lourdes elizabeth cenahna

    saé .. pamundut abdi sapertos kieu, kuring nyandak kontraséptip pikeun masalah hormonal, kuring lirén nyandak .. période normal kuring sumping, sareng saatos sapuluh dinten kuring ngalaman pendarahan sakedik, abdi hoyong terang naha éta normal .. abdi hariwang. Hatur nuhun!!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Lourdes,

      Saatos nyéépkeun waktos pikeun nyandak kontraséptip, mungkin période anjeun rada teu kaendali, tapi tong hariwang, sakedik-sakedik éta bakal ngatur dirina; )

      Wasalam

  130.   Evelyn cenahna

    Halo budak awéwé, ogé kuring umurna 18 taun .. 4 bulan ka pengker kuring nganggo Depo provera pikeun kahiji kalina. Tina naon anu dicarioskeun aranjeunna ngan ukur 3 bulan, kuring parantos 4 bulan sareng teu acan haid !! Éta normal ?? Sabaraha lami deui kuring bakal tanpa haid?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Evelyn,

      Kadang-kadang normal yén période kedah diatur tapi ngan ukur tilu bulan jarang ... Pasti éta moal aya anu serius, tapi disarankeun anjeun angkat ka dokter pikeun mariksa yén sadayana parantos saé.

      Wasalam

  131.   jessi cenahna

    Halo, kuring parantos nganggo angliconceptives salami salapan taun sareng kuring teu lirén nyandak aranjeunna salami sasasih, naon kamungkinan ayana dina kaayaan anu saé gancang, punten jawab, kuring hoyong

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Jessi,

      Éta sadayana gumantung ka unggal awéwé, aya anu dina bulan mimiti ninggalkeun kontrasépsi ngahontal kakandungan sareng aya ogé anu waktosna henteu teratur sareng peryogi sakedik deui, tapi sabar sareng anjeun bakal ningali kumaha gancang anjeun kéngingkeun ieu! ; )

      Wasalam

  132.   Lourdes cenahna

    Halo sadayana, kaleresan kuring sedih pisan, kuring gaduh budak awéwé umur 9 taun, kuring umur 38 taun, kuring lirén ngurus diri kalayan mesigina 1 taun satengah katukang sareng kuring masih henteu hamil, meureun éta bakal kusabab kuring nembé 38 taun. Bakal aya harepan pikeun kuring, kuring jalma anu séhat, tanpa vices sapertos salaki kuring. ciuman sareng hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Lourdes,

      Tangtosna anjeun tiasa hamil! Sugan éta rada sesah tapi henteu mustahil, anjeun tiasa angkat ka dokter kandungan pikeun masihan anjeun naséhat anu bakal mempermudah konsepsi atanapi suplemén anu anjeunna tingali perlu sapertos asam folat atanapi zat beusi.

      Salam sareng mugia orok anu dipikahoyong sumping enggal!

      1.    Lourdes cenahna

        Hatur nuhun hatur nuhun. KISS AND SELAMAT DI HALAMAN ANJEUN BAGI.

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Hatur nuhun pikeun percanten ka kami!

  133.   Melanie cenahna

    Halo, kuring kaleungitan orok munggaran kuring dina bulan April, sareng ti dinya kuring mimiti ngurus diri ku pél kontraséptif, 3 dinten ka pengker kuring lirén nginumana. janten pasangan kuring sareng kuring parantos mutuskeun pikeun nyobaan orok, tapi aranjeunna ngawartosan yén aya 60% yén orok kaluar dina kaayaan anu goréng, naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngagaduhan orok anu séhat. Kuring bakal ngahargaan réspon anjeun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Melanie,

      Éta sadayana gumantung kana alesan kunaon aya 60% orok dilahirkeun dina kaayaan goréng, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah konsultasi sareng dokter pikeun masihan indikasi anu diperyogikeun numutkeun kasus anjeun.

      Ti Ibu dinten ayeuna kami ngiringan seueur dorongan sareng urang ngarepkeun anjeun gancang-gancang ngagaduhan orok anu anjeun pikahoyong

      Wasalam

  134.   Mary cenahna

    Halo, 4 taun ka pengker kuring parantos ngurus diri ku suntikan sareng giliran kuring deui dina kaping 13 bulan ieu, kuring henteu nempatkeun aranjeunna, kuring ngagaduhan hubungan dina kaping 21, naha mungkin kuring hamil ? Abdi rumaos ngabareuhan.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Maria,

      Upami éjakulasi henteu kajantenan di luar, tiasa waé anjeun hamil, tapi anjeun tetep henteu ngagaduhan gejala, éta ngan ukur 3 dinten.

      Wasalam

      1.    Mary cenahna

        muhun hatur nuhun pisan ciuman

  135.   masjid cenahna

    Halo tanggal 6 Oktober, kuring ngagaduhan masa abdi sareng tanggal 12 kuring kedah nyuntikkeun mensigyna kuring sareng kuring henteu ngagaduhan hubungan séks tanggal 15,16 Oktober 21 sareng tanggal 22 sareng XNUMX Oktober tanpa perlindungan. Beuteung sareng ayeuna kami ngagabungkeun sareng salaki kuring sareng kami hoyong ngagaduhan orok kadua urang tapi ku naon anu kuring baca, kuring sieun ngalaman masalah kusabab kuring henteu ngantosan cicing sareng naha kuring tiasa ngalakukeun tes getih ayeuna pikeun terang naha kuring atanapi éta gancang pisan kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan abdi hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Cami,

      Anjeun parantos tiasa ngalakukeun tés getih tapi upami ngantosan sahenteuna 2-3 dinten deui, langkung saé. Kanyataan yén anjeun teu acan ngantosan moal masihan anjeun masalah; )

      Wasalam

      1.    masjid cenahna

        hatur nuhun, tinggalkeun langkung seueur trankila d salam sareng berkah

  136.   Rafelin RS cenahna

    Halo—- Abdi peryogi bantosan anjeun mendesak

    nyandak kadali kalahiran salami 3 bulan sareng lirén.

    Ti saprak harita jaman kuring angger waé, éta henteu pernah robih, bahkan nyandak éta normal ...

    Kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring nyobian ngagaduhan anak tapi kuring henteu hamil, naha éta?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Rafelina,

      Dina pasangan anu henteu ngagaduhan masalah kasuburan normal janten waktos dugi ka 12 sasih kanggo nyusun. Upami anjeun henteu acan ngalangkungan waktos éta anjeun tiasa tenang, nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana, éta bakal datang, tapi upami waktos éta parantos disarankeun pikeun indit ka dokter pikeun mariksa yén sadayana parantos saé.

      Salam sareng mugia enggal-enggal meunang kakandungan anu dipikahoyong!

  137.   Yanina cenahna

    halo wilujeng wengi kuring lirén nginum obat bulan kamari bulan ieu anjeun henteu ngurus kuring kusabab abdi hoyong hamil ngan ukur jaga kuring sakitar 6 bulan nganggo pil Abdi hoyong terang upami kuring tiasa hamil

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Yanina,

      Tangtosna anjeun tiasa hamil; ) Anjeun kedah tuang tuangeun anu séhat, panginten anjeun tiasa angkat ka dokter kandungan upami anjeunna nyarankeun asam folat atanapi suplemén beusi sareng seueur kasabaran! Kadang-kadang kakandungan butuh waktu langkung lami tibatan anu diarepkeun, tapi éta henteu matak setrés anjeun atanapi nyerah, teras nyobian sareng nalika anjeun henteu ngarepkeun éta, éta bakal datang; )

      Salam sareng mugia enggal kéngingkeun!

  138.   jhonalex cenahna

    Wilujeng énjing kuring gaduh mamang nyaéta kabogoh kuring nyandak témpél kontraséptif (batal) sareng parantos sabulan kuring ngantepkeun aranjeunna nganggo kamungkinan waktosna bakal ditunda atanapi maju saatos tanggal normalna.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, normal yén haid anjeun jengkel sareng peryogi waktos kanggo sumping, éta sumping langkung tiheula atanapi bahkan bahkan henteu sumping salami sasasih.

      Wasalam

  139.   Romina cenahna

    7 taun ka pengker kuring nyandak kontraséptip salami 4 bulan anu kuring tinggalkeun aranjeunna, 3 bulan kuring turun normal saolah-olah kuring nuluykeun nginum pil na dina tanggal 4 datang 6 dinten saatos tanggal normal sareng kuring turun pisan, éta pertama kalina turun pisan .... Kuring milarian orok ... naha bakal lami? Abdi hariwang pisan !!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Romina,

      Naha éta bakal lami atanapi henteu, kami henteu tiasa ngawartosan anjeun. Unggal awéwé béda, aya anu ngahontal gancang sareng anu sanés henteu seueur. Ngeunaan kurangna kendali haid anjeun, tong hariwang, éta normal saatos lami nyandak kontraséptip.

      Salam

  140.   Nicole cenahna

    Halo, anjeun terang, kuring bakal nyaritakeun kuring nyandak pél salami dua taun saprak kuring ngalaman ovarium polycystic sareng dina Oktober 2011 kuring ngalakukeun ultrasound sareng aranjeunna sadayana dibubarkeun sareng ayeuna kuring ngantepkeun pél ieu bulan kahiji tanpa pil sareng kuring aya di Dinten ka-13 kuring mimiti hubungan intim dina dinten ka-12 sareng kuring gaduh 14,15,16 sésana saprak kuring hoyong gaduh anak mungkin k sabulan ninggalkeun pil sareng hubungan intim dina dinten-dinten ovulasi kuring hamil hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai nicole,

      Leres, mungkin waé anjeun kéngingkeun sabulan saatos ngeureunkeun pél, sapertos anu peryogi sakedik waktos. Ieu mangrupikeun hal anu bénten-bénten béda ti hiji awéwé ka awéwé sanésna éta sababna anjeun kedah sabar. Saran anu sanés nyaéta sering hubungan seksual, henteu ngan ukur dina dinten ovulasi, sabab anjeun risiko yén awak anjeun henteu biasa nampi mani sareng nolak éta.

      Wasalam

  141.   Romy cenahna

    pantun,
    Tanggal 2 Oktober, kuring ngeureunkeun kontrasépsi sabab ku salaki kami kami rarancang ngagaduhan orok. Tanggal 7 jaman kuring turun. Ku almenak sareng numutkeun kumaha tiheula, jaman kuring kedahna diturunkeun dina dinten Jumaah, 04 Nopémber, tapi tetep henteu nurunkeun kuring. Tanggal 05 Nopémber kuring ngayakeun uji cikiih sareng éta négatip deui. Kuring parantos ngalaman sababaraha gejala sapertos lieur, seueul sareng nyeri dada sakedik. Naha éta kuring hamil atanapi masalahna tiasa sanés?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Romy,

      Saatos ngeureunkeun kontraséptip, normal pikeun période janten henteu teratur sareng langkung lami ti biasana, sumping langkung awal atanapi bahkan sono sabulan. Sanaos kitu, anjeun tiasa pastikeun ku ngalakukeun tés getih kumargi tés cikiih négatip ...

      Wasalam

  142.   Karen cenahna

    Halo, pamundut kuring 2 taun ka pengker, kuring ngurus diri ku mesigin suntik, janten nalika kuring ngurus diri kuring henteu nurunkeun bulan kuring dina bulan Méi, lirén ngurus diri kuring sareng pasangan kuring henteu nurunkeun bulan kuring ogé, abdi pasangan hoyong gaduh murangkalih sareng kuring henteu terang upami kuring tiasa ngagaduhan éta kuring asa parah sabab kuring parantos yuswa 22 taun sareng kuring ngurus diri dina 18 taun saur kuring nyiksa awak kuring tapi saprak kuring awéwé ngora kuring henteu paduli éta Kuring bakal turun atanapi ayeuna nembé 2 bulan ka pengker kuring henteu terang naon anu kedah diantos atanapi pendaptaran dokter Naha kuring tiasa ngagaduhan murangkalih?

    1.    Danielitah cenahna

      Abdi nyarios angkat ka dokter kandungan geuwat! kusabab hal anu sami kajantenan kuring kalayan mesygina sareng anu kuring nganggo salami sataun .. ngajantenkeun endometrium kuring ipis teuing! éta sababna kuring henteu kedah menstruasi deui & panginten kuring hamil tapi henteu: /, DOC ngajantenkeun abdi nganggo pangobatan kalayan pil kontraséptif khusus salami 6 bulan! Nya ayeuna kuring leres-leres ngeureunkeun ngurus endomtrium kuring sareng kuring ngan ngantosan waé datang! wartos anu saé 🙂

  143.   karén m. cenahna

    halo, abdi nyandak kontrasépsi perkawis. salami 5 taun, kuring ngantunkeun aranjeunna 2 satengah minggu ka pengker sareng kuring badé milarian orok, patarosan kuring nyaéta, upami aya gejala nalika kuring henteu nginum pél, kusabab saminggu kuring seueul sadidinten, kuring ngimpi , Abdi hoyong angkat ka kamar mandi, seueur lapar, sensitipitas dina dada sareng sapertos kram, diperkirakeun kuring turun dina tanggal 17 bulan ieu, atanapi bakal janten kuring bakal hamil janten gancang saatos angkat aranjeunna, atanapi aranjeunna gejala ninggali pél, mamang kuring ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Karen,

      Mungkin sadaya gejala ieu kusabab menstruasi anjeun caket, émut yén anjeun parantos nyandak kontraséptip salami 5 taun sareng naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta neken ovulasi anjeun sareng niru perdarahan sapertos dina jaman éta, tapi henteu ... Janten ayeuna éta sapertos anjeun badé menstruasi munggaran saatos 5 taun sareng pastina henteu teratur, kalayan jumlah anu béda tibatan biasana atanapi anu anjeun raoskeun teu raoseun.

      Wasalam

  144.   Diego cenahna

    halo.. kuring gaduh pamundut.. kabogoh kuring ngan ukur nyandak 3 pil tina leuleuy anyar..jeung kami mutuskeun ngagaduhan orok ... naha anjeunna kedah ngarengsekeun 28 pil? atanapi anjeun tiasa ngantunkeun aranjeunna? Sareng disarankeun ngantosan sabulan saatos lirénna ditembak? Hatur nuhun pisan

  145.   Danielitah cenahna

    Halo deui! Hiji pamundut! Kuring hoyong terang yén upami kuring gaduh kaunggulan hamil meureun bulan payun ieu atanapi sigana gancang-gancang, sabab kuring bakal nyaritakeun, kuring lirén nginum pil kontraséptip nalika kotak béak sareng pil terakhirna nyaéta Oct. 16, anu sami sareng jaman abdi Poé éta normal pisan .. siklus mnstrual kuring parantos 28 dinten. Sareng dinten ieu 13 Nov yuswa 28 dinten sareng kuring biasana kaluar tina hiji-hiji warna anu warna beureum teuing sareng seueur pisan anu nyingsieunan kuring sakedik tapi hey éta ngagaduhan kuring persis 🙂 jadi super biasa meureun kuring tiasa gaduh kaunggulan pikeun éta? Ah, abdi ogé ngonsumsi asam folat .., hal anu sanés kuring seueur inféksi sapertos cystitis .. Kuring henteu weruh naha éta mangrupikeun babi kuring leumpang sapertos kieu di »suku pleado ku imah kuring» sadidinten saé didieu anjeunna nyebatna «es»: / rsponde gancang-gancang plizz hatur nuhun rebu-rebu !!! 🙂 salam halaman anu saé pisan

  146.   Danielitah cenahna

    Halo deui! Hiji pamundut! Kuring hoyong terang yén upami kuring gaduh kaunggulan hamil meureun bulan payun ieu atanapi sigana gancang-gancang, sabab kuring bakal bébéja, kuring lirén nginum pil kontraséptip nalika kotak béak sareng pil terakhirna nyaéta Oct. 16, anu sami sareng jaman abdi Poé éta normal pisan .. siklus mnstrual kuring parantos 28 dinten. Sareng dinten ieu 13 Nov yuswa 28 dinten sareng kuring biasana kaluar tina hiji-hiji warna anu warna beureum teuing sareng seueur pisan anu nyingsieunan kuring sakedik tapi hey éta ngagaduhan kuring persis 🙂 jadi super biasa meureun kuring tiasa gaduh kaunggulan pikeun éta? Abdi ogé ngonsumsi asam folat .., hal anu sanés kuring seueur inféksi sapertos cystitis .. Kuring henteu weruh naha éta babi kuring leumpang sapertos kieu ka »suku kosong di imah kuring» sadidinten ogé didieu éta disebat «es»: / rsponde gancang-gancang plizz hatur nuhun rebu-rebu !!! 🙂 salam halaman anu saé pisan

  147.   sayang cenahna

    Hai, tingali, kuring parantos mangtaun-taun kéngingkeun deprovera, anu terakhir nyaéta dina bulan April sareng kuring nyandak asam folat, abdi nuju ngerjakeun PR sareng salaki, tapi teu aya nanaon pisan. Kuring gaduh rahim kuring dina modél patarosan kuring nyaéta:
    Nalika awak kuring detoksifikasi tina ampoyas ... leres yén 12 minggu kedah kalangkung, punten jawab kuring

  148.   noelia cenahna

    Halo, kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun, kuring nyuntik diri ku anti-konseptip 2 bulan berturut-turut unggal tanggal 7, aranjeunna anu aranjeunna masihan anjeun di tempat umum dina hal ieu di rohangan, suntikan éta disebut medroxyprogesterone, bulan ieu 7 Kuring henteu masihan suntikan éta kusabab kuring ngasilkeun kauntungan pisan tapi kuring ngaco sareng dina tanggal 10 bulan ieu kuring kambuh sareng kuring henteu ngurus diri sorangan. Numutkeun aranjeunna ka kuring dugi ka kaping 7 ieu bulan kuring dijagaan ku suntikan tapi kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil kusabab ngalaman kambuh dina tanggal 10 ??? Mangsa kuring sumping tanggal 28 saatos suntikan. Abdi peryogi réspon Gancang PLEASE!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Noelia,

      Upami dokter anu ngempelkeun anjeun parantos ngawartosan yén anjeun masih dijagaan, henteu masalah. Perhatoskeun yén saatos ngeureunkeun kontraséptip, jamanna cenderung henteu teratur, éta tiasa nyandak anjeun langkung lami tibatan biasana, éta bakal sumping langkung awal atanapi bahkan sabulan anjeun moal dugi.

      Wasalam

  149.   Diana cenahna

    SELAMUR SADAYANA SIEUN KAGANDUHAN ... KUDU NGALAKSAKAN 8 TAUN SUDAH DENGAN MASALAH CYST OVARIAN AYA NU DIANE 35 JEUNG AYEUNA HENTEU KUDU NGABANDUNGAN JEUNG COBA NGOBATKEUN ANJEUN AYA TIASA. Aranjeunna 6 pil anu munggaran tina ieu bulan sareng kuring ninggali aranjeunna sareng ti saprak kuring nyobian nyandung, naha éta tiasa upami ieu ??? .. Nuhun

  150.   Janet cenahna

    Halo, kuring nginum pil yasmin salami 4 bulan sareng bulan ieu, anu janten kaping 5, kuring henteu ngamimitian nginum, dina sasih ieu naha kuring tiasa hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Janet,

      Tangtosna, aya seueur awéwé anu dina bulan kahiji lirén parna ngahontal kakandungan, tapi aya batur anu langkung lami ... Masing-masing awéwé mangrupikeun dunya janten teu aya pilihan anu sanés dibanding anu sabar; )

      Wasalam

  151.   macarena cenahna

    Halo, kuring mimiti nginum pil KB ngeunaan 6 atanapi 7 bulan kapengker, sareng sareng kabogoh kuring kami parantos mutuskeun ngagaduhan orok, sabaraha lami kuring ngantosan hamil? , sareng naon anu kajantenan upami kuring henteu nyandak asam folat? Naha éta mangaruhan orok?… Hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Macarena,

      Henteu kedah ngantosan iraha waé waé pikeun ngamimitian milarian anjeun, hiji-hijina hal anu kedah diémutan nyaéta période anjeun sigana moal teratur sareng tiasa lami-lami kéngingkeunana, tapi ieu beda-beda ti hiji awéwé ka awéwé anu sanés sareng éta ogé mungkin ieu henteu kajantenan. Dina kasimpulan: naha masa anjeun kedah diatur atanapi sanés, nyobian henteu nganyenyeri.

      Asam folat kedah diresepkeun ku dokter sareng anjeun kedah nyandak dosis anu dituduhkeunana. Upami anjeun henteu nyandak asam folat anu cekap dina tuangeun anjeun sareng ogé henteu nyandak suplement, anjeun tiasa nyababkeun masalah kaséhatan pikeun orok, kasusah dina tumuhna sareng pamekaran, jst.

      Wasalam

  152.   Alejandra cenahna

    HALO! Kuring kuidando salami 3 taun sareng Implanol, kuring demi & kuring kantos hubungan intim 2 dinten saatos kuring dibawa kaluar, naha anjeun pikir aya kamungkinan kakandungan? Abdi ngahargaan waleran anjeun. Hatur nuhun pisan.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Alejandra,

      Sakanyaho kuring, kontraséptif tetep jalan saminggu saatos dipiceun sareng, saatos hubungan hubungan 2 dinten saterasna, sigana henteu aya kajadian. Nanging, upami anjeun hoyong pastikeun 100% anjeun tiasa konsultasi sareng dokter kandungan.

      Wasalam

  153.   Daniel cenahna

    Sabulan ka pengker kuring duaan lirén ngadamangkeun kontraséptip! & muhun kuring ngagaduhan periode ultramega biasa & 5 dinten terakhir warna super & berlimpah 😀 ayeuna abdi ngantosan bulan ieu kajantenan! Kusabab kuring biasa, naha gampang pikeun kuring hamil? meureun henteu ayeuna tapi gancang?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tangtosna, rutin janten langkung gampang milarian dinten subur anjeun sareng "pencét tanda" 😉 Masih sabar, setrés henteu saé nalika anjeun hoyong hamil.

      Salam sareng mugia orok anu dipikahoyong anjeun badé sumping

  154.   Lizeth cenahna

    halo Abdi hoyong terang kumaha seueur résiko, kuring parantos nempatkeun topasel sababaraha bulan, bulan kamari kuring hilap, urang nyalindung diri nganggo kondom, tapi dina cara nu sami kuring henteu ngalaman masa, naha normal ieu?

  155.   nini cenahna

    Halo…. 3 bulan ka pengker kuring lirén ngarencanakeun sareng nomagest kanggo ngagaduhan anak kahiji kuring sareng teu aya anu nyandung kuring anu anjeun nyarankeun ... Abdi rada sieun, hatur nuhun, kuring ngahargaan pisan 🙂

    1.    Mary cenahna

      Halo, kuring gaduh 10 bulan nginum pil maka kuring ngantunkeun aranjeunna dua bulan teras abdi nyandak éta deui salami dua bulan deui sareng ayeuna kuring henteu ngurus diri sareng kuring hoyong gaduh orok, sabaraha lami kuring kedah ngantosan. orok munggaran kuring?

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Halo Maria,

        Waktos anjeun kedah ngantosan relatif, éta bakal robih pisan ti hiji awéwé ka awéwé séjén. Anjeun tiasa kéngingkeun sasih ieu atanapi panginten 4,5,6 ... sasih. Hingga 12 bulan dianggap normal pikeun pasangan tanpa masalah 😉

        Wasalam

  156.   Mia cenahna

    Hello!
    Kuring parantos nyandak norvetal salami 3 taun, sareng kuring lirén nyandak aranjeunna dina bulan Nopémber 2011, kuring ngurus diri ku sababaraha dinten, sareng kuring hoyong terang upami aya résiko hamil? sareng sabaraha lami kuring kedah ngantosan kanggo hamil.
    hatur nuhun kana réspon gancangna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Tangtosna anjeun tiasa hamil, tapi sabaraha lami waktosna tiasa seueur pisan-pisan. Aya awéwé anu kéngingkeun éta dina sasih anu sami sareng anu sanésna anu nyandak bahkan sataun. Sabar sareng sumping gancang!

      Wasalam

  157.   Karen P. cenahna

    Hello!
    Bulan kamari kuring nyuntik sorangan pikeun anu paling nomeg pikeun kahiji kalina, mimitina kuring mimiti nyeri pisan dina 2 taun. Nya, bulan ieu waktos abdi sumping sareng dinten kuring kedah masihan suntikan Abdi hilap, kuring tetep mutuskeun henteu masihan deui sareng parantos 2 satengah minggu sareng masa abdi masih teras-terasan. Abdi hoyong anjeun ngajelaskeun ka kuring upami ieu normal atanapi kuring kedah lulus pamundut.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Éta henteu normal, waktos na panjang teuing sareng anjeun kedah langsung ka dokter. Ogé tuang kalayan saé, utamina tuang tuangeun beusi, sabab ku seueur kaleungitan getih éta tiasa masihan anjeun anémia.

      Wasalam

  158.   danina cenahna

    Halo, upami waleran anjeun sigana cekap pikeun kuring, éta anu kuring milari, tapi sanaos kitu kuring badé naroskeun patarosan, tingali, kuring parantos ngonsumsi kontraséptip Belara salami 2 taun, sareng kuring hoyong lirén aranjeunna ngagaduhan orok munggaran kuring, kuring gaduh naon anu bakal ngantepkeun waktos? kumargi pil abdi rada kuat ... hatur nuhun, kuring ngantosan waleran anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Sacara prinsip éta henteu diperyogikeun tapi anjeun tiasa konsultasi gynecologist anjeun pikeun mamatahan anjeun ngeunaan anu paling pas, salian ti resep naon anu anjeunna tingali peryogi sapertos asam folat atanapi zat beusi.

      Wasalam

  159.   Romina cenahna

    Halo, kuring hoyong terang pas kuring bakal nyandung, kuring bakal béjakeun ka anjeun, kuring nyandak pil kontrasépsi salami sasasih, kuring ngantunkeun aranjeunna dina sésa-sésa pél, éta sumping ka kuring, kuring ninggalkeun aranjeunna, sareng minggu éta wangsul teras kuring henteu ngurus sabaraha lami kuring bakal hamil?

  160.   anak yatim cenahna

    Hei, anjeun terang kuring hariwang pisan kuring nyandak pil sataun satengah ka tukang sareng salaku jelema bodo kuring henteu hoyong nyandak aranjeunna bulan ieu kusabab kuring ambek sareng ayeuna kuring hariwang pisan yén période kuring henteu dugi ka kuring sareng kamungkinan yén kuring hamil bulan ieu nyalira kuring ngalaman hubungan intim dina dinten 9 siklus haid kuring, janten punten waleran kuring

  161.   Leidirys cenahna

    Halo, kuring hoyong reuneuh, kuring parantos nyobian sareng henteu acan 7 bulan ka pengker. Kuring parantos nginum pil KB pikeun sataun. Abdi hoyong terang kumaha lami pangaruh Pél na naon anu mamatahan kuring hamil. Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring. Hatur nuhun.

  162.   Monica cenahna

    Halo, masalah kuring nyaéta kuring nginum pil dinten saatos Juni salami 5 bulan berturut-turut dugi ka tanggal ieu kuring henteu deui ngurus nanaon sareng pasangan kuring sareng kuring hoyong gaduh orok tapi kuring henteu tiasa hamil saatos dicandak. Pél salami lami-lami Naha kuring tiasa steril? Atanapi rahim kuring ngan ukur mabok? Sabaraha lami pikeun rahim kuring detoksifikasi?

  163.   Kenalkeun nami anjeun ... cenahna

    Kuring gaduh konsultasi. Kuring ngonsumsi pil KB pikeun 6 bulan pikeun ngaleungitkeun kista ovarium, saatos 6 bulan kuring ujian gynecological sareng kaluar yén kuring henteu gaduh kista deui. ti saprak sasih éta kuring lirén nginum pél. Tapi tétéla yén saprak kuring nyandak éta éta pasti dina periode abdi sareng siklus sakuduna sumping ka kuring dina 20 Désémber tapi parantos 10 dinten telat sareng hiji-hijina hal anu kuring gaduh nyaéta nyeri dada sareng seueur sensitipitas tapi teu aya siklus menstruasi, sareng saolah-olah kuring sareng pasangan kuring di jaman bahaya éta tanpa ngurus urang. Kumaha kamungkinan yén kuring hamil, kuring masih teu hoyong ujian

  164.   Karinita cenahna

    Halo!!
    Dua taun ka pengker kuring ngurus diri ku pél kontraséptif tapi kuring lirén nyandak sabulan katukang sabab kuring ngalaman perlakuan di akhir Nopémber kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng masa kuring kedah sumping dina 24 Désémber kuring hoyong terang upami Abdi tiasa hamil anu hariwang kuring kedah gancang ngajawab ...

  165.   morena cenahna

    Hoola !!!
    Kuring béjakeun ka kuring ... kuring umur 25 taun sareng kuring parantos nginum obat kontrasépsi anu disayogikeun di kantor «anulett» salami 11 taun sareng kuring hoyong terang upami ku ngantepkeun aranjeunna kuring tiasa hamil, kumargi aranjeunna nyingsieunan kuring éta Kuring tiasa janten steril upami kuring teras-terasan nyandak aranjeunna sareng aranjeunna masihan kuring kuring hoyong ninggalkeun aranjeunna, tapi punten, ieu leres-leres kuring hariwang pisan sareng kuring hoyong janten indung hiji dinten, tapi dina waktos 2 taun deui ... Punten, Kuring nyungkeun bantosan anjeun. Waleran naon waé bakal janten kontribusi pikeun nyandak kaputusan.

    Hatur nuhun pisan 🙂

  166.   Maria Luisa cenahna

    Halo, naon anu kajantenan kuring nyaéta, sateuacan nyuntik kuring, kuring nginum 3 kali pil dinten énjingna, teras kuring mimiti nyuntik diri ku pertulan, sakitar 4 bulan ka hareup kuring ngaco, 7 bulan, sareng éta turun pisan sakedik sareng kadang henteu sama sakali., Ayeuna kuring gaduh 4 bulan tanpa ngurus diri sareng henteu hamil, tapi ayeuna turun ogé sanajan kuring henteu tuang sateuacan ngurus diri, tapi teras turun pisan sareng antara beureum sareng coklat, sareng kuring henteu terang naha kuring bakal tiasa hamil engké ku nginum pil, sareng suntikan, !! ????

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta disarankeun pikeun indit ka dokter kandungan pikeun mariksa anjeun, pastikeun yén sadayana bade normal, kadang-kadang jamanna robih saatos kontraséptip, tapi éta henteu ngaraos cek mariksa kasihatan anjeun sareng ngawitan nyiapkeun orok kahareup. Éta tiasa resep asam folat atanapi zat beusi upami aranjeunna raoseun. Untung!

  167.   NGARINGKAT pisan cenahna

    Halo Dr. Dina hal kuring kuring hoyong nyaritakeun yén dina bulan 9 Méi kuring kakandungan ectopic, saatos operasi kuring ngurus diri ku leuleuy salami 6 bulan ti 3 bulan, nyaéta, aranjeunna ngan ukur nempatkeun anu leuleuy kuring dua kali, dina tanggal 6 Ti Januari kuring kedah nempatkeun leuleuy tapi kuring lirén nganggo éta, sareng kuring henteu nganggo hubungan séks unggal dinten, salaki kuring sareng kuring hoyong gaduh orok, urang gaduh dua budak awéwé, 14 sareng 9 , Abdi yuswa 39 taun, saur anjeun kuring tiasa hamil deui nalika kuring keuna ??? Kuring bakal ngahargaan réspon anjeun. Salam.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tangtosna, nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana, kakandungan anu anjeun pikahoyong bakal sumping. Untung! 🙂

      1.    miriam cenahna

        Hatur nuhun pikeun ngajawab kuring, tapi nalika kuring nyebatkeun yén kuring kakandungan ectopic, saur anjeun kuring tiasa kakandungan anu sanés parantos disebatkeun? Leuleuy, anjeun nyarios yén kuring tiasa hamil langsung, tapi patarosan na, naha kuring tiasa hamil tanpa gaduh waktos salami 6 bulan? Sareng kumaha kuring terang dinten ovulasi kuring ?? .. Kuring bakal ngahargaan jawaban anjeun. salam

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Hanjakalna enya, kakandungan ectopic tiasa ngahijikeun deui. Anjeun henteu ngalaman haid anjeun kusabab anjeun nyandak kontraséptip, pas anjeun ngeureunkeun anjeun ovulate deui sareng anjeun bakal ngalaman haid deui, janten moal aya masalah di sisi éta. Aya awéwé anu hamil dina bulan anu sami yén aranjeunna ngeureunkeun kontrasépsi, anu sanésna langkung lami ... Sadayana tiasa seueur bénten-bénten ti hiji awéwé ka awéwé anu sanés, janten langkung saé pikeun santai sareng mikir positip. Untung sareng mugia orok anu dipikahoyong anjeun sumping enggal!

  168.   miriam cenahna

    Halo Dr. dina hal kuring kuring hoyong nyaritakeun yén dina 9 Méi taun kamari kuring kakandungan ectopic, saatos dioperasi, nyaéta, dina Juli taun kamari kuring ngurus diri ku leuleuy salami 6 bulan kaluar 3 bulan, nyaéta Pikeun nyebatkeun yén aranjeunna ngan ukur ngagadilkeun dua kali ka kuring, tétéla yén dina 6 Juli kuring gering sareng aranjeunna masihan kuring dinten anu sami leuleuy sareng dinten énjingna kuring motong waktos abdi, dugi ka ayeuna nyebatkeun yén 6 bulan kapengker kuring teu aya haid, 5 dinten kapengker kuring nyandak tes sareng kaluar négatip, sareng dina 6 Januari kuring kedah nempatkeun leuleuy tapi kuring lirén nganggo éta, kuring gaduh hubungan séks unggal dinten, salaki kuring sareng kuring hoyong gaduh orok, urang gaduh dua budak awéwé alit, umur 14 sareng 9, kuring umur 39 taun, saur anjeun tiasa hamil deui saatos? salaki kuring sareng kuring milari budak lalaki, urang gaduh dua budak awéwé, kuring bakal ngahargaan jawaban anjeun. salam

  169.   rosemary cenahna

    Halo, dua bulan kamari kuring nyandak pasti, anu terakhir anu kuring bérés dina 26 Désémber sareng salami waktos ieu salaki kuring parantos dua kali nyium di jero anu kuring tiasa ngahontal nalika hamil, punten jawab kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami ti tanggal 26 teu nganggo kontrasépsi deui, leres, anjeun tiasa hamil.

  170.   Mary cenahna

    Halo .. Abdi hoyong koméntar yén aya anu super mirip sareng postingan anu sateuacanna kajantenan kuring ... Kuring lirén nginum obat kontraséptif kuring 3 bulan ka pengker kusabab sareng pasangan kuring hoyong orok…. Nya, bulan kahiji tanpa Pél, kuring parantos haid rutin tapi parantos 2 bulan sareng teu aya kajadian, henteu haid ogé nginum saprak kuring ngayakeun tés bumi .... naon anu kedah dilakukeun abdi masih ngantosan ???? atanapi naha kuring kedah pendak sareng spesialis ????? Abdi gaduh seueur mamang .. hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta buka spesialis pikeun nalungtik anjeun sareng tingali naha sadayana saé jalan. Untung!

  171.   nini cenahna

    Halo .. Abdi hoyong ngabantosan kuring nyarios ka anjeun! Nya, kamari kuring angkat ka gim kuring sareng anjeunna masihan kuring warta goréng, anjeunna nyarios yén kuring gaduh prolaktin, anjeunna ngintun kuring nyandak ujian; tapi kuring kasieun pisan sabab kuring ngomong sorangan yén ku masalah ieu hésé hamil 🙁. Punten wartoskeun ka kuring naha éta leres atanapi ngagaduhan solusi atanapi ka hareupna kuring tiasa janten indung! Kuring miharep kuring parantos ngajelaskeun sorangan ogé. hatur nuhun diapresiasi sateuacanna.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Prolactin nyaéta hormon anu disékrésikeun nalika susu ibu naék sareng biasana awéwé anu sacara éksklusif nyusuan sareng orokna kirang gaduh kasempetan kakandungan sabab henteu ovulate, teras saatos waktos nyusu anu éksklusif aranjeunna ovulate deui sareng tiasa tetep hamil. Janten upami anjeun ovulate, tong hariwang, anjeun panginten kedah langkung konsistén, tapi anjeun tiasa hamil. Untung!

      1.    nini cenahna

        Hatur nuhun …….

  172.   KAROL cenahna

    Halo, pamundut kuring pikeun dua taun ngurus kuring sareng mesiyina, ayeuna kuring parantos lima bulan sareng kuring henteu hamil, kuring hoyong terang naha éta normal atanapi kuring kedah ngantosan langkung lami

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Biasa, tong hariwang. Pasangan anu henteu ngagaduhan masalah kasuburan tiasa dugi ka 12 sasih kanggo ngahontal éta, upami dina waktos éta henteu acan kahontal, disarankeun pikeun indit ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar (ngan ukur pikeun mastikeun yén aya teu aya masalah, upami henteu Anjeun tiasa tetep nyobian sareng bakal aya deui kasempetan hamil).

  173.   Rosr cenahna

    Halo, kuring parantos nyuntik kontraséptip bulanan salami 6 bulan, kuring naroskeun upami nalika nuju sasih payun kuring henteu nyuntik diri kuring gaduh kasempetan hamil

  174.   sareng di dieu cenahna

    Hai! Kuring parantos nyandak yasiniq salami 7 bulan sareng dina bulan Désémber kuring lirén nyandak éta tapi kuring ngagaduhan hubungan dinten terakhir kuring dina période kuring sareng sieun kuring nyandak pél énjingna sareng dugi ka ayeuna kuring henteu ngalaman haid abdi, kuring gaduh ngagaduhan hubungan séks sareng kondom, tapi henteu sanaos kuring ngalakukeun tés reuneuh sareng kaluar négatip ... anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta dugi ka ayeuna kuring henteu kéngingkeun waktos abdi ... hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Nalika anjeun nyandak pil dinten énjingna waktos na kedahna sumping dina 3-4 dinten, tapi kumargi nembé sumping, panginten seueur teuing pikeun awak anjeun ngahasilkeun perdarahan anu sanés. Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta buka dokter kandungan sareng anjeunna bakal ngawartosan naon anu kedah dilakukeun.

  175.   Anna cenahna

    Hai, tingali, kuring parantos nyuntik kontrasépsi salami 6 bulan, tapi 3 bulan parantos kalangkung sareng kuring teu ati-ati, kuring tiasa hamil, tapi tetep turun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun parantos ngalaman haid anjeun henteu hamil, tapi anjeun kedah jaga diri pikeun nyingkahan kakandungan ka hareup.

  176.   marian cenahna

    Halo, aranjeunna masihan kuring suntikan salami 6 bulan sareng kuring henteu acan haid ti saprak éta, ayeuna kuring lirén ngurus diri kuring sabulan katukang, tapi kuring tetep henteu haid, sareng kuring ngalakukeun tés kakandungan sareng kaluar négatip, naha naha ieu? atanapi naha sabab meureun anjeunna kaserang panyakit? Aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén awéwé henteu haid sareng suntikan kontrasépsi bahaya pikeun kaséhatanana, naha leres? Kuring bakal hatur nuhun kanggo waleran anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta panginten amenorrhea, hal anu paling saé anjeun tiasa lakukeun nyaéta buka dokter kandungan.

  177.   teffy cenahna

    Hai, kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan kuring. Tingali salami dua taun 3 bulan kuring nganggo Depo provera, tapi ayeuna kuring hoyong liren nganggo éta kusabab kuring mikir yén kontraséptif ieu ngajantenkeun kuring gendut. Tapi kuring hariwang yén upami kuring henteu nganggo deui, kuring tiasa gancang hamil, sabaraha lami pikeun balik ka kasuburan nalika kuring henteu nganggo deui? ahhh naon anu kuring kedah nunjukkeun nyaéta période kuring sok henteu teratur, bantosan kuring ku nuhun ragu.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun henteu kersa hamil, anjeun kedah nganggo sababaraha cara kontraséptif anu sanés, contona kondom. Waktos anjeun janten subur deui gumantung ka unggal awéwé, aya anu dina bulan anu sami ngantunkeun kontraséptip janten hamil.

  178.   mabe cenahna

    Halo Dr. Kuring hariwang dina bulan Oktober kuring nganggo depoprovera pikeun kahiji kalina sareng tilu bulan parantos kalangkung sareng kuring henteu nerapkeun dosis salajengna, kuring gaduh 18 dinten saprak kuring nerapkeunana sareng ti saprak éta kuring henteu ngurus diri sareng salaki teu tiasa hamil ogé? pliss ngajawab kuring sarébu nuhun x perhatosan anjeun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, anjeun tiasa waé, sanaos pikeun kaamanan anu langkung seueur disarankeun pikeun nyandak tés (tumut kana akun éta sahenteuna 15 dinten saatos hubungan "curiga") atanapi konsultasi sareng dokter kandungan.

  179.   Cristina cenahna

    HI!
    Abdi parantos nyandak antipikasi (pil) langkung ti dua taun teras hoyong janten hamil. Dupi abdi ngantosan PERIOD datang ka kuring janten kuring henteu nyandak deui pil dina sabaraha lami éta tiasa janten hamil. ?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta sadayana gumantung kana masing-masing awéwé, aya anu dina bulan anu sami ngantunkeun kontrasépsi hamil, anu sanésna langkung lami. Good luck na ulah antosan panjang teuing! 😉

  180.   lily cenahna

    Wilujeng siang, abdi lilibeth, ampir 3 bulan kamari, kuring ngalaman aborsi 1 bulan, kuring nyuntik démo prover x dina 22 Désémber, kusabab kuring pendarahan, sareng kuring ngantepkeun pil kontraséptip, muhun resep terang upami kanggo hiji panggunaan depo provera kuring tiasa nyandung langsung saatos pangaruhna ngaliwat Kuring pisan hariwang ngagaduhan orok .. punten waler kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Pas pangaruhna pareum, anjeun tiasa nyandung, tapi langkung ti éta anjeun kedah santai sareng teu kataji ku éta, sanaos anjeun duaan subur sareng teu ngagaduhan masalah, panginten peryogi sataun bahkan pikeun kéngingkeunana. Upami sataun kalangkung sareng anjeun masih henteu hamil, disarankeun pikeun indit ka dokter.

  181.   nidia cenahna

    Halo, nami abdi nidia ka anjeun sadayana sareng kasus kuring ieu di handap ieu kuring ngurus diri ku implan tilu taun sareng éta parantos sakitar sabulan kuring ngaleungitkeun sareng ayeuna kuring hoyong hamil sareng kuring hoyong terang kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring pikeun nyandung

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Mimiti, kami nyarankeun anjeun rileks sabab anjeun tiasa hamil gancang atanapi tiasa dugi ka sataun, éta dianggap normal dina pasangan anu subur sareng tanpa aya jinis masalah. Upami sataun kalangkung sareng anjeun masih henteu kéngingkeun, disarankeun angkat ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar. Anjeun tiasa ogé nganjang ka dokter kandungan sareng anjeun tiasa ngamimitian nyiapkeun awak pikeun kakandungan, anjeunna tiasa resep resep suplemén beusi atanapi asam folat.

  182.   Andrea cenahna

    halo nami abdi maria, patarosan abdi sataun sareng 3 tilu bulan kapengker kuring lirén nyuntik toposel sareng kuring masih teu hamil sabab bakal yén suntikan éta nyababkeun pangaruh sekundér atanapi kirang langkung sabaraha lami kuring kedah ngantosan. reuneuh

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Biasana pasangan tanpa masalah kasuburan tiasa dugi ka sataun sareng éta bakal dianggap normal. Sakumaha anjeun parantos ngalangkungan waktos éta, disarankeun anjeun angkat ka dokter kandungan pikeun mariksa anjeun sareng mariksa yén sadayana saé lancar.

  183.   jor cenahna

    halo dua minggu ka tukang kuring eureun teu nginum Pél saatos opat taun ... naha aya kamungkinan kuring nyandung? Kuring milarian deui sareng kuring yuswa 21 taun ... naha aya kamungkinan deui?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, sakitar saminggu saatos ngeureunkeun pél kakandungan parantos tiasa timbul, tapi disarankeun anjeun bersantai sareng siap ngantosan salami diperlukeun, sabab anjeun tiasa kéngingkeun dina sasih anu sami anjeun ngeureunkeun pél atanapi anjeun tiasa butuh deui. Dina pasangan anu henteu ngagaduhan masalah kasuburan lumrah pikeun dugi ka 12 bulan, upami langkung waktosna disarankeun pikeun nganjang ka dokter pikeun mariksa yén sadayana parantos saé.

  184.   Kamil cenahna

    Halo 8 bulan kamari kuring lirén nginum obat kontrasépsi sareng nyandak éta salami 3 taun ogé sareng kuring nyobian nyandung. Abdi parantos sareng pasangan kuring salami 3 taun. muhun patarosan kuring naha kuring tiasa hamil? Kuring kantos rutin sareng haid kuring sareng biasana lumangsung antara saminggu, bulan kamari ngan ukur 2 dinten sareng akhir-akhir ieu kuring seueur nyeri punggung, beuteung kuring ngabareuhan sareng karasa. Sareng kuring ngagaduhan tés sareng éta négatip naha mungkin janten hamil sareng yén tésna gagal atanapi henteu? TULUNGAN ABDI PUNTEUN
    AY normal yén peryogi waktos anu panjang pikeun nyandung

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, dina pasangan anu henteu ngagaduhan masalah kasuburan lumrah pikeun dugi ka 12 bulan, upami anjeun ngaleuwihan waktos éta disarankeun anjeun sumping ka dokter kandungan, cukup pikeun parios yén sadayana saé lancar. Upami teu aya masalah anjeun tiasa yakin, dina taun kadua milarian anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur kamungkinan. Naha anjeun reuneuh atanapi henteu, mangrupikeun hal anu urang teu tiasa ngabéjaan anjeun, panginten éta masih kénéh mimiti pikeun tés atanapi panginten henteu ... Anjeun tiasa ngantosan saminggu deui sareng nyandak anu sanés atanapi nyandak tés getih.

  185.   Karen cenahna

    Halo kuring hoyong terang naha mungkin janten hamil saatos lirén masihan kuring suntikan sabulan katukang. sareng kuring hoyong terang nyarios anjeun tiasa cicing. kumargi kuring parantos maca yén upami anjeun ngeureunkeun suntikan éta aya dua bulan yén anjeun tetep steril kusabab pangaruh suntikan. 6 bulan ka pengker kuring masang… bantosan plissss !!!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta gumantung kana sabaraha lami suntikan éta, upami éta pangaruhna salami tilu bulan, waktos panyalindungan ngalawan kakandungan nyaéta, tilu bulan, henteu deui.

  186.   Maria cenahna

    Alus soré:
    Abdi hoyong terang upami dimungkinkeun pikeun hamil sabulan saatos lirén masihan suntikan mesygina (kuring parantos masihan sababaraha taun), dina dinten ovulasi kuring kuring gaduh hubungan séks, saatos 8 dinten kuring ngaraos nyeri sakedik sareng saeutik perdarahan langka pisan sareng jelas (anu lumangsung sakitar 3 dinten); Teu sangka éta jaman abdi tapi masih ngeunaan saminggu sateuacan datang.
    Naha mungkin anjeun nyandung?
    Gracias

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Aya kamungkinan kakandungan tapi pikeun mastikeun langkung saé anjeun nyandak tés atanapi tés getih.

      1.    Mary cenahna

        Tapi naha kuring kedah ngalakukeun tés iraha tiasa dipercaya?

  187.   Nuri cenahna

    Halo wilujeng wengi:
    Abdi hoyong terang upami kuring tiasa hamil saatos kuring nginum suntikan salami 4 taun, sabaraha lami.
    Gracias

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Waktos anu diperyogikeun gumantung, aya awéwé anu kéngingkeun éta dina sasih anu sami pikeun ngeureunkeun kontraséptif sareng aya anu langkung lami, janten anu pangpayunna langkung saé pikeun bersantai sareng, upami peryogi langkung ti 12 bulan disarankeun pikeun nganjang ka dokter duanana supados diparios yén sadayana saé lancar.

  188.   Ana Maria cenahna

    rencana pikeun 3 taun kalayan cyclofem. salaki kuring sareng kuring mutuskeun ngagaduhan orok, kuring lirén ngarencanakeun 3 bulan ka pengker ... Désémber kamari kuring dideteksi ovarium polikistik…. Abdi hoyong terang upami tiasa nyandung….

  189.   yanni cenahna

    Halo, kuring gaduh 10 dinten teu kéngingkeun suntikan perencanaan unggal bulan kuring hilap pasang dina tanggal 12 anu anjeunna hubungan intim tapi kabogoh kuring henteu bérés. Naon kamungkinan pikeun kuring hamil? Kuring parantos ngarencanakeun ngan ukur bulan Fébruari salami 17 bulan, kuring henteu nyuntik diri

  190.   lizzz cenahna

    halo Kuring ngurus diri kuring salami 8 bulan nganggo tambalan kontrasépsi anu kuring sakitar. 2 bulan kuring lirén nganggo aranjeunna pikeun nyandung, période terakhir kuring ti 8 Jan dugi 12 Jan ngan ukur opat dinten nalika kanyataanna periode abdi 6 ka 8 dinten ieu bakal normal, kusabab kuring dilakukeun uji kakandungan Bumi sareng anu kadua garis rambut bieu dicét tapi saatos 3 dinten kuring menstruasi, naon anu anjeun nasihatkeun? Éta normal ???

    Salam mugia anjeun tiasa ngajawab

  191.   Lizyy cenahna

    halo Kuring ngurus diri kuring salami 8 bulan nganggo tambalan kontrasépsi anu kuring sakitar. 2 bulan kuring lirén nganggo aranjeunna pikeun nyandung, période terakhir kuring ti 8 Jan dugi 12 Jan ngan ukur opat dinten nalika kanyataanna periode abdi 6 ka 8 dinten ieu bakal normal, kusabab kuring dilakukeun uji kakandungan Bumi sareng anu kadua garis rambut bieu dicét tapi saatos 3 dinten kuring menstruasi, naon anu anjeun nasihatkeun? Éta normal ???

    Salam mugia anjeun tiasa ngajawab

  192.   nini cenahna

    Halo, kuring hoyong naros, mugia éta bakal ngabantuan kuring ..., kuring umur 20 taun, kuring angkat ka dokter kandungan sareng kuring nyarios ka anjeunna yén kuring henteu ngurus diri salami 4 bulan sareng kuring hoyong gaduh abdi anak kahiji, janten anjeunna ngajelaskeun yén kuring masih kedah ngantosan ovarium kuring balik deui ka tempat damel, sahenteuna aranjeunna 4 bulan sareng yén dina bulan Pébruari kuring tiasa hamil tapi kuring gaduh édisi sareng ningali yén kuring gaduh sékrési sinus teras anjeunna ngirim kuring nyandak tes prolaktin sareng kaluar yén kuring gaduh gimne anu tinggi anjeunna ngantunkeun kuring nginum alactin, tapi kuring telat 13 dinten sareng kuring kram sareng henteu aya anu nurunkeun periode kuring tapi kuring sieun kusabab kuring gaduh seueur seueul tapi kuring henteu utah sareng sieun nginum pil-pil éta sabab sapertos dinten-dinten kasép kuring henteu terang upami kuring hamil! !!! ah lieur éta sateuacan nyandak pél, sanés kusabab prolactin atanapi anu sanés .. nalika tuang aranjeunna ngajantenkeun kuring seueul sareng sieun kuring nyaéta hamil sareng kuring henteu sadar éta sareng kuring nginum pil éta sanaos dokter Anjeunna ngawartoskeun kuring kuring henteu tiasa hamil kusabab prolaktin, ngeunaan naon ieu? hatur nuhun

  193.   Sandra cenahna

    Halo, kuring nginum Pél salami 5 bulan tapi kuring henteu acan nganggo 3 bulan sareng parantos dua bulan ti saprak periode kuring maju sareng mimiti turun bintik coklat saminggu dugi ka jaman kuring parantos beureum. Abdi henteu terang naon anu tiasa janten atanapi anu diinumna

  194.   maritrin cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kumaha kabarna anjeun, kasus kuring nyaéta kuring sering ngalaman masalah prolaktin anu tinggi, dinten ieu kuring hoyong hamil janten orok anu geulis, angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna ngintunkeun kuring 3 bulan pangobatan kontraséptif, "yaz "Mangsa abdi parantos musna salami 4 bulan sareng teu aya anu datang ka kuring kuring ngagaduhan kakurangan kendali, anjeunna ngawartoskeun kuring yén pél bakal ngatur periode kuring, teras anjeunna kedah ngarujuk kuring ka ahli éndokrinologis. Dina waktos Gusti éta sampurna, henteu masalah pikeun seueur hal anu kedah kuring laksanakeun atanapi ngalangkungan, kuring ngan ukur terang yén hiji poé kuring bakal tiasa gaduh kaajaiban Gusti dina panangan abdi. Abdi iman pisan.

  195.   Mary cenahna

    Halo wilujeng wengi
    Abdi nyandak diane35 sadidinten sareng kuring hoyong terang upami contona kuring lirén nyandakana sareng jam 2 minggu kuring tiasa gampang hamil atanapi anjeun masihan naséhat pikeun nyandung kuring miharep réspon gancang-gancang ka email kuring, salam

  196.   Marcela cenahna

    Duh kuring nerapkeun DEPO-provera tanggal 16 Des 2011, kuring hoyong terang iraha pangaruh suntikan ieu bakal réngsé? Iraha kuring tiasa hamil? / Kusabab Nopémber kuring henteu ngagaduhan masa sareng & saprak Januari kuring nginum vitamin anu ngandung asam folat ... tapi punten wartoskeun ka kuring iraha kuring tiasa hamil? Mugi waleran sareng hatur nuhun pisan!

  197.   Mary cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan 2 satengah taun nginum pil KB, .. tapi bulan ieu kuring ninggalkeun anjeunna sareng kuring gaduh hubungan tanpa ngurus diri sorangan! aya kamungkinan hamil? sabaraha dina persentase éta?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kami henteu tiasa nyarioskeun perséntase anu pasti, tapi anjeun ngagaduhan kasempetan hamil, seueur awéwé cicing dina bulan anu sami pikeun ngeureunkeun pél.

  198.   Karen cenahna

    Halo, kuring parantos ngurus diri salami sataun satengah sareng ayeuna kuring parantos lirén nginum pil kuring salami sasasih kuring hoyong hamil sabab kuring terang yén kuring hamil, période kuring henteu datang sareng kuring ogé ngagaduhan inféksi

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Reureuhna période tiasa disababkeun ku inféksi, tapi pikeun kaluar tina ragu anjeun tiasa nyandak tés 😉

  199.   jacqueline cenahna

    Halo, kuring nyandak kontraséptip salami 3 taun ... sareng kuring ngantunkeun aranjeunna 7 bulan ka pengker .. diantarana 4 dinten dina sababaraha bulan ka pengker kuring milarian anak ka 2 kuring tapi kuring henteu tiasa hamil, naha biasana kuring bakal ngalaman masalah ? Atanapi naha pangaruh tina kontrasépsi teu acan pareum?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta panginten sakedik langkung rumit dina mimitina, nyaéta 3 taun kontrasépsi. Pokokna, kasabaran, dina pasangan tanpa masalah normal pikeun nyandak bahkan 12 bulan, upami saatos waktos éta teu mungkin, disarankeun pikeun nganjang ka dokter. Upami sadayana saé, tong hariwang, dina taun kadua milarian bakal aya seueur kamungkinan 😉 Good luck!

  200.   Andrea cenahna

    Halo… Kuring rada lieur. Abdi ngancik 10 bulan dina Januari nyuntikkeun kontrasépsi anu nyuntik novél dina bulan Fébruari ieu, kuring henteu nganggo, anjeun pikir yén upami kuring gaduh séks kuring bakal hamil .. !!!!!!! aya kamungkinan anu kaleresan kuring henteu resep. hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, upami anjeun hubungan séks anjeun tiasa hamil. Anjeun kedah jaga diri 😉

  201.   mawar cenahna

    Abdi nyandak Pél KONTRAKTIF salami sasih kanggo ngatur siklus abdi. Abdi ngagaduhan instruksi dina 23 Pébruari. AYA KASALAHIRAN NGandung di bulan hareup.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres, aya kamungkinan kakandungan 😉

  202.   Edith cenahna

    Hai kumaha kabarna? Kuring gaduh patarosan, dina Januari kuring nyumbangkeun getih sareng saprak Nopémber taun samemehna kuring nyandak asam folat kumargi kuring mutuskeun janten indung ... Naha kanyataan nyumbangkeun getih mangaruhan kuring pisan? hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tong hariwang, anjeun parantos lami henteu milarian orok sareng nyumbang getih sanés anu mangaruhan anjeun. Dina pasangan tanpa masalah nyaéta lumrah pikeun dugi ka 12 bulan, upami waktos éta disarankeun pikeun kaduana ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé ogé, upami teu aya masalah dina taun kadua milarian anjeun bakal ngagaduhan seueur langkung seueur kamungkinan 😉 Sabar, rileks sareng tuah!!

  203.   Marcela cenahna

    Halooo! punten jawab kuring !!! (Kuring ngalarapkeun DEPO-provera dina 16 Des/2011, kuring hoyong terang iraha pangaruh suntikan ieu bakal réngsé? Iraha kuring bakal tiasa hamil? / Kusabab Nopémber kuring henteu ngalaman haid kuring & ti saprak Januari kuring parantos nyandak vitamin anu ngandung asam folat ... tapi punten wartosan kuring iraha kuring tiasa hamil? Kuring ngantosan waleran sareng hatur nuhun pisan!)

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami suntikan éta lumangsung 3 bulan, éta bakal pangaruh salami 3 bulan. Saatos waktos éta anjeun tiasa reuneuh, tapi émut pikeun bersantai sareng sabar, dina pasangan tanpa masalah tiasa dugi ka 12 bulan kanggo kéngingkeun éta. Untung!

  204.   Kapur tulis cenahna

    Halo, abdi nyandak kontraséptip ka-1 kuring, aranjeunna 21 tablet, dina hubungan pil 17 tabung, kuring sok nyandak éta dina waktosna, dinten ieu kuring dina dinten ka 6 istirahat sareng kuring henteu kedah turun, kuring kedah kasiksa dina dinten ka-8 kuring mimiti nyandak aranjeunna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Komo upami nyandak Pél, anjeun kedah teras-terasan nganggo kondom, sabab pil tiasa gagal. Upami haid anjeun henteu turun, konsultasi ka dokter kandungan.

  205.   Iliana cenahna

    Halo ... Abdi umur 23 taun sareng budak umur 6 taun salami 5 taun kuring ngurus diri heula ku suntikan teras nganggo pil sareng kuring rencanakeun ngarencanakeun kakandungan deui, sabaraha lami anjeun pikir kuring tiasa hamil, dina hal beberesih hormonal?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Sakali épék pél pareum, anjeun tiasa nyandung, kabeneran! 😉

  206.   estefania cenahna

    Halo, nami abdi Estefania sareng kuring ngurus diri ku topacel, kuring hoyong terang upami ngurus diri kuring sareng topacel aya trik anu tiasa hamil

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun ngagunakeun kontraséptip, anjeun moal hamil nalika pangaruhna pareum.

  207.   Jessica cenahna

    Kuring keur perencanaan 2 taun sareng Jadell, kuring parantos nyobian hamil salami sataun sareng mustahil naon anu kuring tiasa lakukeun ????

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun parantos nyobian salami sataun, disarankeun anjeun duaan angkat ka dokter pikeun mariksa anjeun sareng mariksa yén sadayana parantos saé. Untung!

  208.   Jessica cenahna

    Leres pisan yén saatos ngarencanakeun salami éta peryogi 2 taun deui pikeun ovulate deui.

  209.   Norma cenahna

    Halo, sataun katukang, 2 bulan ka pengker, kuring angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna ngawartosan yén anjeunna subur pisan sareng anjeunna resep sababaraha pil anu disebat yasmin kanggo ngurus diri kuring, kuring nyandak éta 3 atanapi 4 bulan ka hareup, salaki kuring ngalakukeun henteu bérés dina jero kuring, siga 4 bulan, sareng ayeuna kami hoyong orok sareng kuring henteu tiasa hamil kami parantos nyobian salami 4 bulan sareng kuring henteu ngalakukeun nanaon dina dinten anu subur kuring sareng henteu naon anu kuring tiasa lakukeun

  210.   Daniela cenahna

    Halo, kuring nginum pil salami 5 taun .. sareng parantos 4 bulan ti saprak kuring ngantunkeun sareng kuring henteu hamil anu ngahariwangkeun kuring. Abdi angkat ka dokter kandungan, aranjeunna ngalakukeun uji smear, sareng kamandang heunceut sareng sadayana sampurna sareng kuring henteu acan hamil ... Abdi rada hariwang ..., anjeun tiasa ngabantosan ???

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tong hariwang, ngan ukur 4 bulan milarian masih saeutik, masing-masing awéwé ngagaduhan wirahma nyalira sareng upami dokter mariksa anjeun sareng sadayana lancar, anjeun teu kedah hariwang. Bersantai, teraskeun coba sareng, upami anjeun ningali yén anjeun ngahontal 12 bulan sareng anjeun masih henteu kéngingkeun maka anjeun kedah sareng pasangan anjeun angkat ka dokter. Kuring ngantunkeun anjeun tautan dimana anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  211.   Paola cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring nyandak pil salami 3 taun 7 bulan kapengker yén kuring ngantunkeun aranjeunna mimitina, éta henteu biasa, éta sumping ka kuring sateuacanna, ayeuna dua bulan ka pengker kuring henteu turun kuring ngagaduhan hubungan sareng kondom sareng Kuring ngalakukeun dua tés upami éta, aya naon? Aya anu lepat ?? hatur nuhun pisan

  212.   Valentina cenahna

    Halo, langkung ti sabulan katukang kuring lirén ngarencanakeun sareng minipil lemes, kami nyobian ngagaduhan orok sareng pasangan kuring. Kuring dibéjaan ngeunaan épéktipitas pél saatos aranjeunna dieureunkeun sareng aranjeunna nyarios yén anjeun tiasa hamil pas anjeun lirén nganggo éta, tapi dinten ieu kuring gaduh tes getih sareng éta négatip. Kuring henteu terang kumaha leres inpormasi anu kuring gaduhkeun ngeunaan ieu. Naha tiasa nyandung langkung lami ???

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Unggal awéwé béda-béda, dimungkinkeun pikeun ngahontal éta saatos anjeun ngantunkeun pél, tapi mungkin ogé nyandak sababaraha bulan. Kuring ngantunkeun anjeun tautan pikeun anjeun mendakan inpormasi lengkep: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  213.   Claudia cenahna

    Wilujeng wengi, kuring awéwé ngora anu hoyong terang kunaon upami kuring lirén nganggo metode kontrasépsi tina démo provera ampoule, période abdi henteu datang atanapi éta tunda kuring henteu ragu, haid kuring sumping ngan sakali sareng kuring parantos Waktos kanggo kuring sumping dina tanggal 29 Pébruari sareng dugi ka ayeuna teu aya anu kuring lakukeun Kuring hariwang pisan atanapi éta kuring hamil nembe kuring ngagaduhan ultrasound sareng kaluar yén kuring ngagaduhan kista dina ovarium katuhu 8 MM I HARAPAN HELP ME hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun gaduh kista dina ovarium, tiasa waé aranjeunna nyegah kaluarna ovum. Hal anu paling disarankeun nyaéta angkat ka dokter pikeun nyaritakeun kumaha ngirangan kista ieu, langkung gancang langkung saé sabab upami aranjeunna tumuh masalahna bakal langkung serius.

  214.   karunya cenahna

    Abdi hilap nyarios yén haid kuring henteu sumping Maret ieu sareng sareng upami aya résiko hamil atanapi suntikan terakhir anu kuring candak tanggal 18 Januari masih berlaku.

  215.   karunya cenahna

    Halo, patarosan kuring nyaéta: Kuring parantos nganggo suntikan salami 6 taun kanggo ngarencanakeun hiji bulan, ayeuna kuring lirén nganggo éta dina Pébruari 18, kuring kedah nempatkeun tapi henteu deui nempatkeunana dina bulan Nopémber kuring turun sakedik dina bulan Désémber kuring turun kirang, dina Januari kuring ngan ukur ningali sababaraha tempat ayeuna giliran kuring turun dina 6 Pébruari tapi teu aya anu murag, hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami giliran anjeun dina 6 Pébruari sareng teu aya anu turun, anjeun kedah angkat ka dokter pikeun terang kunaon.

  216.   Tatiana cenahna

    Halo Abdi umur 21 taun kuring ngarencanakeun 2 sareng satengah taun teras dina bulan Nopémber taun samemehna kuring ninggalkeun pil sareng Désémber, Januari diliwatan sareng kuring lungsur pisan ayeuna kuring telat dina Pébruari 2 minggu sareng kuring turun. . Abdi hoyong terang naon sababna Éta sareng upami awak kuring masih kénéh nyaluyukeun, salaki kuring sareng kuring parantos hoyong gaduh orok ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Alesan reureuh ngan saukur saraf kusabab hoyong ngagaduhan orok, sanaos upami anjeun gaduh mamang anjeun tiasa konsultasi sareng dokter kandungan sareng anjeunna bakal tiasa netelakeun. Kuring ngantunkeun anjeun tautan dimana anjeun tiasa ningali inpormasi: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  217.   Naon cenahna

    Hai, abdi mikaela, umur kuring 19 taun, sareng kuring hoyong janten ibu anu gancang, kuring hariwang pisan sabab parantos sabulan kuring teu tiasa nyuntik kontraséptif sareng kuring ngurus diri salami sataun tilu bulan, sareng ngawartoskeun ka kuring yén bulan kahiji biayana kusabab éta awak kuring Anjeunna biasa, sigana bakal di bulan kadua kuring bakal ngahontal ... nyandak asam folat ... ?? ? Punten, kuring bakal resep poniones anjeun, hatur nuhun ... sareng Gusti ngical sadaya awéwé anu silih pikahariwang ... basitos ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Sabaraha lami waktosna mangrupikeun hal anu teu tiasa dipikaterang pasti, aya sababaraha anu kéngingkeunana langsung sareng sababaraha anu peryogi sababaraha bulan ... Hal anu pangsaéna nyaéta henteu setrés sareng gaya hirup anu séhat. Asam folat kedah diresepkeun ku dokter sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun kakandungan, sareng éta ogé kedah dicandak salami 3 bulan mimiti kakandungan pikeun nyingkahan masalah dina fétus. Kuring ngantunkeun anjeun tautan kalayan langkung seueur inpormasi: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html. Untung! 😉

  218.   nanda cenahna

    Halo 2 bulan ka pengker kuring lirén nyandak kontraséptif sareng kuring henteu acan tiasa hamil, sareng kuring hariwang, kuring hoyong pisan yén orok sareng pasangan kuring, naon anu kuring kedah lakukeun?

  219.   letty cenahna

    Halo, kuring gaduh langkung ti 1 taun nginum pil KB, tapi bulan kamari kuring keuna periode 2 kali sareng dokter nitah kuring lirén nyandak éta pikeun istirahat awak kuring, patarosan kuring anu ti 2 kali éta kedah janten rujukan. kanggo ningali iraha masa abdi keuna deui?

  220.   aya carina cenahna

    Wilujeng wengi, kuring parantos nganggo suntik femilin langkung ti 2 bulan tapi teu ngurus diri salami 1 bulan, tiasa hamil

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami durasi na mangrupikeun sasasih enya, tiasa janten hamil.

  221.   Juliana cenahna

    Hello Abdi yuswa 30 taun, patarosan kuring nyaéta bulan ieu kuring lirén nginum 35 pil diane sareng kuring hoyong reuneuh, pas hamil kuring kedah nyandak asam folat, hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Waktu anu dibutuhkeun pikeun nyandung beda-beda ti hiji awéwé ka awéwé séjén, bisa jadi anjeun hamil dina bulan anu sami atanapi tiasa nyandak sababaraha bulan. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html Ngeunaan asam folat, éta mangrupikeun hal anu kedah dicarioskeun ku dokter kandungan anjeun.

  222.   Sandra cenahna

    Patarosan abdi sapertos kieu, kuring hariwang ngeunaan 3 taun kuring ngurus mesygina sareng 6 bulan kahiji nalika putra abdi lahir kuring ngurus pil anu kuring angkat ka dokter kandungan ayeuna dina bulan Pébruari taun ayeuna kuring henteu nyuntik deui kusabab kuring ngalaman seueur nyeri sirah sareng naék beurat kuring hoyong ngarobih d tapi tétéla pikeun nempatkeun éta kuring kedah ningali aturan sareng dra m naroskeun nalika kuring gering periode ceuk 4 Pébruari ceuk ti 15 dugi ka 20 teu gaduh hubungan intim sabab kuring ngurus 21 Abdi parantos sareng Salaki kuring sareng kuring nyangka yén kuring kedah ningali masa sareng teu aya anu parantos 20 Maret sareng mensreuacion kuring henteu datang, naha kuring bakal hamil ??? Beuteung kuring nyeri pisan ka bagian handap, jelas, dina bulan Pébruari aranjeunna dilakukeun tés, kuring ngagaduhan peradangan sareng baktéri, éta sababna kuring ngirim pil kanggo pasangan tapi kuring tetep henteu nyandak éta kusabab kuring henteu acan ningali waktos. sareng kuring hariwang sirah kuring nyeri pisan, tapi beuteung henteu nyeri. Sareng kadang sapertos kuring bakal gering tina période kuring sareng moal aya anu ngabantosan kuring, henteu kajantenan.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Anjeun tiasa nyandak tés pikeun ngaleungitkeun mamang, upami anjeun ningali éta waktos masih teu sumping, langkung saé konsultasi sareng dokter.

      1.    Juliana cenahna

        halo 6 bulan ka pengker kuring lirén ngurus diri ku suntikan siklofem tapi dugi ka ayeuna kuring henteu acan tiasa hamil. periode na leungit opat bulan saatos suntikan tapi dua bulan ka pengker kuring normal. Naon anu anjeun nyarankeun kuring tetep hamil sareng ujug-ujug aranjeunna tiasa nyéépkeun sabab parantos ngarencanakeun ampir 7 taun, hatur nuhun, kuring ngantosan waleran anjeun

  223.   Carolina cenahna

    Salaki kuring sareng kuring mutuskeun ngagaduhan anak sareng kuring parantos liren nyuntik sorangan 2 kali sareng henteu janten hamil. Sakumaha gancang kuring tiasa hamil atanapi teuing buru-buru?

  224.   Nairobi cenahna

    Halo, kaleresan kuring nyuntik diri kuring mimitina maka kuring ngalaman masalah suntikan sareng dokter kandungan kuring nyarankeun kuring pastiyas (norgylen), kuring umur 29 taun kuring gaduh kembar tilu tapi salaki kuring sareng kuring hoyong gaduh orok anu sanés, kaleresan kuring henteu terang sabaraha aranjeunna bakal kabuktosan sami. Aranjeunna berkah, ngan éta kuring parantos lirén nginum pél dua bulan ka pengker sareng moal aya anu kuring kedah ngantosan langkung ti sataun atanapi naha éta janten kuring henteu tiasa deui nyandung? hatur nuhun

  225.   Mary cenahna

    Halo, wilujeng enjing, dina hal kuring kuring hoyong ngabéjaan yén dina bulan Juli taun kamari kuring ngurus diri ku ampul x 6 bulan, sareng 3 bulan ka pengker kuring lirén nganggo ampul, tétéla kuring teu acan hamil, tanggal 15 Maret kuring ngalaman haid tapi sakedik pisan sareng diteukteukan wengi, anu lumangsung 4 dinten, ayeuna dina tanggal 26 bulan ieu jaman abdi datang deui tapi waktos ieu kuring gaduh seueur getih anu minggu kamari, sareng salami 3 dinten, nyaéta anu nyarios yén kamari kuring réngsé haid, patarosan kuring nyaéta: naha naon anu lumangsung pikeun kuring normal? Kusabab aranjeunna nempatkeun lepuh ka kuring, kuring lirén menstruasi dugi ka kuring dina 15 Maret ... ayeuna kuring béjakeun ka anjeun, sabab aranjeunna nempatkeun leuleuy, susu kaluar tina dada kuring unggal-unggal kuring neken ku leungeun, ayeuna ternyata parantos garing…. sareng kuring ogé naros ka diri kuring sorangan: naha kuring bakal hamil sabulan ??? ... Kuring ngantosan waleran anjeun dra, hatur nuhun.

    1.    Mary cenahna

      Punten bilih kuring hilap ngawartosan anjeun, kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki ampir unggal dinten, upami kuring ngagaduhan hubungan dina saminggu, saur anjeun bakal hamil dina sabulan?

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Waktos anu dikandungna pikeun nyandung tiasa bénten-bénten ti hiji awéwé ka awéwé sanésna, henteu paduli sabaraha kali anjeun ngalakukeun hubungan séks, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  226.   Katy cenahna

    Halo, kuring hariwang, naha kuring tiasa hamil di bulan kahiji saatos lirén nganggo depo proofa, kuring kedah nyuntik diri dina 01 Maret sareng kuring moal ngalakukeun bulan ieu kuring tiasa hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami suntikanna lumangsung salami sasasih, leres, anjeun tiasa hamil.

  227.   nataliaarg cenahna

    Halo, abdi hoyong terang naha kuring hamil? Sataun satengah ka tukang, kuring nginum pil KB. Kuring mutuskeun ninggalkeun aranjeunna pikeun ngagaduhan anak 2 ... tanggal haid terakhir kuring nyaéta 7 Maret, nyaéta saatos tanggal éta kuring ngagaduhan hubungan tanpa ngurus diri sareng engké kuring parantos ngalaksanakeunana tanpa panangtayungan ... Abdi gaduh sababaraha gejala ... lieur, nyeri haté, seueul, seueur capé, bobo, sareng dorongan kiih ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tiasa waé anjeun, tapi ogé mungkin anjeun lieur, nalika anjeun hoyong gaduh orok kami sering ngalaman gejala anu engké henteu nanaon, janten kami moal tiasa ngawartosan anjeun anu pasti. Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nyandak tés sahingga anjeun tiasa gaduh jawaban anu pasti. Kabeneran 😉

  228.   Mary cenahna

    Halo, wilujeng enjing, dina hal kuring kuring hoyong ngabéjaan yén dina bulan Juli taun kamari kuring ngurus diri ku ampul x 6 bulan, sareng 3 bulan ka pengker kuring lirén nganggo ampul, tétéla kuring teu acan hamil, tanggal 15 Maret kuring ngalaman haid tapi sakedik pisan sareng diteukteukan wengi, anu lumangsung 4 dinten, ayeuna dina tanggal 26 bulan ieu jaman abdi datang deui tapi waktos ieu kuring gaduh seueur getih anu minggu kamari, sareng salami 3 dinten, nyaéta anu nyarios yén kamari kuring réngsé haid, patarosan kuring nyaéta: naha naon anu lumangsung pikeun kuring normal? Kusabab aranjeunna nempatkeun lepuh ka kuring, kuring lirén menstruasi dugi ka kuring dina 15 Maret ... ayeuna kuring béjakeun ka anjeun, sabab aranjeunna nempatkeun leuleuy, susu kaluar tina dada kuring unggal-unggal kuring neken ku leungeun, ayeuna ternyata parantos garing…. Abdi gaduh hubungan intim sareng salaki kuring ampir unggal dinten, upami kuring ngayakeun hubungan salami dinten-dinten subur kuring, saur anjeun bakal hamil? .. aranjeunna ngawartosan yén pangaruh tina leuleuy teu tiasa nyandung anak, ayeuna kuring heran kuring masih gaduh pangaruh Naon anu nyusahkeun kuring pikeun ngagaduhan orok? Sareng hal anu sanés kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring, sabab kuring gaduh dua putri awéwé, urang milari budak lalaki, dinten naon dina dinten subur kuring tiasa ngagaduhan hubungan ngagaduhan anak anu dipikahoyong ??? ... jaman pamungkas kuring kagungan suluh tanggal 26 Maret sareng kuring réngsé tanggal 29 bulan éta ... kuring ngarepkeun ieu bakal ngabantosan kuring ... kuring bakal ngahargaan réspon anjeun ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta buka dokter, ngan anjeunna tiasa nyaritakeun naha anjeun masih dina pangaruh tina leuleuy atanapi henteu. Kuring ngantunkeun anjeun tautan dimana anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan sabaraha lami pikeun nyandung sareng kumaha mempermudah konsepsi: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  229.   macarena cenahna

    Hai, abdi hoyong reuneuh. Dinten ayeuna kuring ngeureunkeun kontraséptif sareng dinten ieu kuring ngeureunkeun waktos haid kuring.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Leres éta dimungkinkeun, tapi anjeun kedah bersantai sareng sabar, anjeun tiasa kéngingkeun ayeuna atanapi tiasa nyandak sababaraha bulan, éta mangrupikeun hal anu bénten-bénten dina unggal awéwé. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep di dieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  230.   Gabriela cenahna

    Hai, Abdi Gabriela sareng kuring badé naroskeun patarosan ka anjeun dina 31 Maret 2012 Kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring tanpa panangtayungan metoda kontraséptif, énjingna kuring nyeri dada anu ageung pisan anu lumangsung sadidinten, kuring tetep gaduhna, sareng kuring ogé ngagaduhan seueur heureuy heureuy cai sareng anjeun ningali peurih, waktos abdi tanggal 27 Maret sareng kuring ngagaduhan waktos sakitar 15 dinten (kumargi kuring henteu teratur) naha kuring tiasa hamil? Abdi ngantosan waleran anjeun hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Sanaos anjeun reuneuh anjeun masih henteu bakal memperhatoskeun gejala naon-naon, éta teuing mimiti, bahkan tés moal masihan anjeun positip. Upami anjeun hoyong nyingkahanana, kasép pikeun pél énjing-énjing, tapi anjeun tiasa konsultasi sareng dokter kandungan anjeun atanapi anjeun tiasa ngantosan dugi ka dinten ka 15 pikeun nyandak tés.

  231.   Katherine cenahna

    Halo, abdi hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa hamil saatos nginum pil salami 3 taun. Abdi umur 37 taun sareng hoyong gaduh orok anu sanés. Abdi pikir kusabab umur kuring henteu tiasa ngantosan lami. Antosan waleran anjeun hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Waktos anu diperyogikeun tiasa seueur rupa-rupa, panginten kusabab yuswa anjeun meryogikeun sababaraha bulan. Hal anu paling disarankan nyaéta angkat ka dokter pikeun ningali naon anu disarankeun, anjeunna pastina bakal mariksa anjeun sareng ngawartosan naon dosis asam folat anu kedah dikonsumsi. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  232.   sharit cenahna

    Halo: tilu bulan ka pengker kuring nuju ngarencanakeun suntikan, kuring henteu nerapkeunana dina Maret, éta bakal tiasa hamil nalika ayeuna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta gumantung kana durasi suntikan, upami suntikan éta lumangsung sabulan sareng sasasih parantos kalangkung, atanapi éta lumangsung 3 bulan sareng 3 bulan parantos kalangkung, maka anjeun tiasa hamil.

  233.   betzi cenahna

    Halo, kuring parantos ngurus diri ku suntikan bulanan langkung atanapi kirang 3 satengah taun. Abdi yuswa 19 taun sareng pasangan kuring hoyong gaduh orok anu munggaran sareng kuring henteu masihan suntikan salami 2 bulan sareng kuring tetep teu tiasa hamil !! Prosés ieu peryogi salami kuring parantos ngurus diri? atanapi naha kuring kedah nyandak hal pikeun tiasa kedar hamil, kuring henteu pati ngartos ngeunaan asam folat anu dicandak sateuacan kedar hamil atanapi saatos ??? ngantosan waleran nuhun sareng berkah kanggo sadayana anu parantos ibu

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Unggal awéwé nyandak waktos anu béda pikeun nyandung, henteu masalah sabaraha lami anjeunna ngarencanakeun. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  234.   alejandra cenahna

    Kuring nyandak pél kuring ngabatalkeun aranjeunna sareng kuring ngeureunkeun nginum éta 7 dinten ka pengker sareng kuring ngalaman pendarahan anu sami sareng jamanna tapi kuring henteu yakin lamun éta, kuring ogé parantos hubungan sareng salaki kuring salami ayeuna mungkin éta Abdi nyandung?

  235.   Madeline cenahna

    Halo, kuring yuswa 26 taun sareng ti saprak umur 17 taun kuring parantos nginum pil KB, kuring parantos liren sareng mimitian nginum deui, tapi terakhir kali ieu kuring pabalatak pisan sareng pil, sareng sasih sateuacan Maret kuring mutuskeun pikeun ngeureunkeunana, tapi kuring nyandak anu munggaran pikeun tilu pél sateuacan ngantunkeunana sareng saatos 5 dinten kuring kéngingkeun période kuring deui (dina sasih anu sami), anu lami salami tilu dinten, sareng ti saprak éta kuring ngagaduhan tetes getih coklat turun sareng masih teu acan sirna. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

    Éta ngan ukur masalah hormonal, naha kuring bakal ngaleungitkeun éta?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Pasti éta bakal janten gangguan hormon, tapi tetep teu salah pikeun konsultasi ka dokter pikeun mariksa anjeun.

  236.   seredek cenahna

    halo Abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil; Kaayaan kuring anu salajengna; Kuring ngaleupaskeun IUD di akhir Januari taun ieu; Dina awal Pébruari kuring gaduh jaman kuring sareng kuring nganggo cincin heunceut dugi ka 1 Maret; dina 12 Maret kuring mimiti nginum pil kontrasépsi paling henteu 2 minggu sareng waktos abdi sumping ti 31 Maret dugi ka 4/5 April; sareng dinten ayeuna 13 April kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring ... naha mungkin pendak? Atanapi kuring kedah ngantosan periode kuring janten normal?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun cicing tapi mangrupikeun repot anu luar biasa. Hal anu paling disarankan nyaéta angkat ka dokter pikeun mariksa anjeun kusabab éta campuran teuing hormon.

      1.    seredek cenahna

        OK hatur nuhun; Tapi sabaraha lami waktos ka awak kuring pikeun nyéépkeun deui pikeun kuring nyandung?

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Éta gumantung kana unggal awéwé, anjeun tiasa kéngingkeun éta dina sasih anu sami atanapi panginten peryogi sababaraha sasih. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

          1.    seredek cenahna

            grax pikeun jawaban; Tapi naha diperyogikeun sababaraha bulan pikeun nyusun ulang? upami anjeun ngan ukur nyandak pil salami 2 minggu; Kumaha upami kuring ngan ukur nganggo cincin salami 1 sasih? urang hoyong gancang orok; Naha anjeun ngagaduhan rekomendasi anu saé pikeun éta?


          2.    Aisyah Santiago cenahna

            Éta nalika nyandung, unggal awéwé mangrupikeun dunya, sanaos anjeun henteu kantos nyandak kontraséptip, panginten peryogi sababaraha bulan kanggo hamil sareng éta bakal normal pisan. Saran kuring nyaéta buka dokter kandungan pikeun ngariksa anjeun, ngarah bakal ngawartosan anjeun upami anjeun kedah nyayogikeun suplemen vitamin (biasana asam folat) sareng di luhur sadayana santai, setrés henteu pikaresepeun dina milarian orok 😉


  237.   Sonya! cenahna

    Halo!
    Kuring parantos ngurus diri ku pil darurat, tambalan, suntikan ti saprak umur 14 taun (4 taun ka pengker) sareng kuring hoyong terang naha kuring tiasa gancang hamil atanapi naha éta bakal lami?
    Abdi ngahargaan réspon anjeun!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Waktos anu diperyogikeun tiasa seueur rupa-rupa, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  238.   Mary cenahna

    nya éta naon anu lumangsung nyaéta bulan kahiji kuring nyuntik sareng bulan kadua kuring hamil kuring hoyong terang upami sanés anjeunna, sareng henteu aya kajadian ka orok atanapi pangaruhna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami suntikan éta lumangsung salami sasasih, moal aya anu bakal kajadian kusabab pangaruhna parantos kalangkung, tetep anjeun tiasa konsultasi sareng dokter upami anjeun ragu.

  239.   Mary cenahna

    Kuring nyandak sideburns, kuring yuswa sakitar dua taun nalika éta béak, kuring mimiti kéngingkeun suntikan, periode kuring turun sateuacan pangaruh suntikan réngsé sareng kuring henteu tiasa neraskeun ngurus diri sareng ayeuna kuring gaduh tunda sareng kuring henteu terang naha kuring hamil. Patarosan abdi, naha éta kuring tiasa hamil saatos pangaruh suntikan diliwatan?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tiasa waé, anjeun tiasa nyandak tés pikeun ngaleungitkeun mamang.

  240.   nena cenahna

    Kuring parantos nyobian hamil salami 8 bulan sareng hiji-hijina anu kuring kéngingkeun nyaéta kurangna kontrol hormonal, kuring henteu kantos nginum pél, urang ngurus diri nganggo kondom, sapertos anu kuring hamil

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Entong hariwang, wajar waé mangbulan-bulan pikeun kéngingkeunana, bersantai sareng anjeun bakal ningali éta bakal sumping gancang. Tapi émut tetep rileks sareng upami ngahontal 12 bulan tanpa hasil, disarankeun pikeun kaduana ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé ogé, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep di dieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  241.   barina cenahna

    pantun,
    Patanyaan kuring sabab kuring nyandak kontraséptip salami 8 bulan sareng parantos ampir sabulan saprak kuring ngantunkeun aranjeunna nalika masa kuring réngsé ... tadi wengi kuring gaduh hubungan séks sareng kabogoh kuring tungtungna di luar, tapi anjeunna gancang dibilas sareng urang masih kénéh sareng henteu saatos dua menit anjeunna beres sakedik deui ... Patarosanana kuring kusabab meureun aya anu bocor sareng kuring panginten hamil, kumargi ahli gynecologist kuring ngawartosan yén kuring kedah jaga diri ayeuna yén kuring parantos ninggalkeun aranjeunna. Kusabab kuring kantos nguping yén ngan saatos 3 bulan aya résiko.
    Kuring ngantosan réspon anjeun
    hatur nuhun pisan!
    barina

    1.    Aisyah zouhair cenahna

      Malah ti bulan kahiji lirén aranjeunna aya résiko kakandungan, nyatana seueur awéwé anu hoyong gaduh orok ngahontal éta dina bulan anu sami pikeun ngeureunkeun pél.

  242.   Kari cenahna

    Hatur nuhun pisan kana waleran anu langsung! Janten upami matak hariwang kuring? Atanapi teu dipikaresep pisan! Hatur nuhun

  243.   naiara cenahna

    Hola
    BANTUAN XFAVORRRR

    Saé abdi nyandak PROTINOL 20 BULAN SALAPI
    JEUNG DINA MATI SIA NINGGALKAN ANJEUN
    Botol MINGGUAN Kahiji getih 3 Dinten
    JEUNG dina MINGGU KETIGA, BOTOH NGARASA DARAH 2 HARI
    DINA MINGGU KAopat kuring bakal ningali waktosna sumping
    Sareng kuring henteu sumping, ogé kuring nyandak uji coba, éta kaluar négatip
    DINA MINGGU 5 KUDU KUDU NINGALI KUCING (APRIL) JEUNG TEU NYANDANG DEUI DEUI ANJEUN MINGGU AKU TEMPAT NORMAL.

    Sabaraha lami kuring bakal reureuh di KEDAR HAMIL: S.
    Hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Waktos anu diperlukeun tiasa seueur pisan-pisan, aya awéwé anu dina bulan anu sami lirén kontraséptif kéngingkeunana, anu sanésna peryogi sababaraha bulan. Hal normal nyaéta nyandak dugi ka 12 bulan, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  244.   seredek cenahna

    Ah saé; hatur nuhun pisan; Abdi badé angkat ka dokter ... hatur nuhun kana waleran anjeun

  245.   VSBD cenahna

    Naha kuring henteu tiasa hamil upami kuring ngaleungitkeun IUD tilu bulan ka pengker, sareng kuring hoyong gaduh orok tapi kuring henteu ngartos upami sareng anak kahiji kuring henteu ngagaduhan masalah hamil ....

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, lumrah waé nyandak 12 bulan, sanaos anu munggaran langkung gancang. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep di dieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  246.   Lily cenahna

    Halo, kuring umur 35 taun, kuring gaduh budak awéwé umur 12 taun, di 2009 kuring rugi, sareng ayeuna sareng salaki kami kami hoyong hamil, Kuring parantos ngalaksanakeun sadaya ujian sareng aranjeunna saé, kalebet monitoring follicular sareng ovulate sakitar 25 :)… .., masalahna nyaéta anjeunna damel di shift, sareng istirahatna henteu teras-terasan (ampir henteu pernah) kabeneran sareng ovulasi kuring ..., janten dua bulan terakhir ieu kuring nyandak pil kanggo ngarobih siklus kuring sareng sasarengan sareng istirahat na (Dokter ngawartosan kuring), kuring parantos bérés dina tanggal 17 April, sareng waktos kuring sumping dina dinten Minggu 22, anjeunna sumping dina dinten Jumaah, 4 Mei dugi ka 7, naha kuring bakal ngagaduhan kasempetan kakandungan dina sababaraha dinten éta? Kuring parantos lami ngantosan di dieu. folico.
    sareng vitamin.
    Hatur nuhun…

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Waktos anu diperyogikeun tiasa seueur pisan-rupa sanaos anjeun pas pisan sareng dinten ovulasi, panginten anjeun kéngingkeun ayeuna atanapi panginten peryogi sababaraha sasih ... Abdi nyarankeun anjeun hubungan sélulér iraha anjeun tiasa sareng sanés ngan ukur dina dinten-waktos ovulasi anjeun, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  247.   Isabel cenahna

    Halo, patarosan abdi upami saatos ngurus diri salami 1 taun sareng 2 bulan sareng leuleuy sabulan sareng kuring parantos liren nyuntik diri 3 April ieu, aya kamungkinan hamil ayeuna bulan ieu kusabab minggu ieu urang parantos ngamimitian privasi kami tanpa panyalindungan sareng kuring henteu terang Sabaraha lami kanggo nyandung?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Waktu anu dibutuhkeun pikeun nyandung tiasa seueur pisan-pisan, anjeun tiasa kéngingkeun sasih ieu atanapi peryogi sababaraha bulan, éta normal. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  248.   kari cenahna

    pantun,
    Abdi yuswa 24 taun sareng kuring nyandak kontraséptip salami 8 bulan sareng ampir sabulan katukang kuring ninggalkeun aranjeunna nalika kuring réngsé leuleuy ... sababaraha dinten ka pengker kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh sareng urang ngalakukeun éta tanpa panangtayungan tapi hubungan séks kaganggu, anu istilah dibilas sareng dina sababaraha menit éta réngsé deui ti kuring ... sareng dinten ayeuna aranjeunna mendakan kista 4cm dina ov katuhu kuring ... naon résiko kakandungan? Hatur nuhun!

    1.    katiisan cenahna

      Ati-ati pisan sobat, kuring ogé ngagaduhan kista dina indung telur anu leres, sareng kista kuring kakandungan ectopic, janten langkung saé anjeun buka dokter kandungan anjeun pikeun nyaritakeun ubar naon anu kedah diémutan pikeun ngaleungitkeun kista…. sareng jaga ulah hamil, kasihatan anjeun heula ... salam

      1.    kari cenahna

        hatur nuhun !!!! tapi teu kedah hariwang ayeuna mah ??? Atanapi upami henteu datang, naha kuring kedah ngalakukeun tés ??? Kusabab kuring ngan ukur gaduh janji sareng dokumén kuring dina dua minggu ... kuring geumpeur pisan !!!

        1.    katiisan cenahna

          Tangtosna, upami rerencangan, upami anjeun henteu datang anjeun kedah ngalakukeun tés sareng dinten pasini sareng dokter sumping, anjeunna nyarankeun sababaraha ubar pikeun ngaleungitkeun kista, kuring diresepkeun pil kontraséptip pikeun ngaleungitkeun kista x 3 bulan, kuring x mopohokeun I lirén nyandakana sareng hamil, sareng kuring kakandungan ectopic, nyaéta embrio, (yuswa éta sa bulan) aya dina tabung nalika éta kedah aya dina rahim, kuring ngagaduhan colic anu kuat anu kuring rasana hoyong maot , éta pikareueuseun, kuring henteu pendarahan heunceut tapi internal, sabab aranjeunna kedah dioperasikeun ka kuring, éta pikareueuseun sabab kuring henteu miharep ka saha waé, sabab éta kaséhatan anjeun heula ... Mugi anu parantos ngabantosan anjeun éta .. salam

    2.    Aisyah Santiago cenahna

      Aya sakedik résiko tapi tetep anjeun kedah ati-ati, anjeun ogé kedah naroskeun ka dokter pikeun pangobatan pikeun kista éta, entong ngantep engké langkung hésé pikeun ngaleungitkeun 😉

      1.    kari cenahna

        Hatur nuhun!!!!! Upami pas kuring gaduh pamundut kuring kuring bakal ngalakukeun perlakuan anu pantes! Hatur nuhun!

  249.   Katy cenahna

    Halo babaturan, kuring yuswa 18 taun sareng kuring gaduh patarosan sakitar sataun satengah kanggo ngarencanakeun tapi nganggo pil atanapi suntikan sakitar 4 bulan. Sabulan kuring lirén ngarencanakeun ngagaduhan orok, salaki kuring sareng kami henteu ngurus diri, tapi ieu mangrupikeun waktos-waktos anu kuring teu tiasa, kuring sieun kusabab hoyong orok.

  250.   chamaralyz cenahna

    Kuring parantos nyandak kontraséptip salami 5 bulan, sabaraha lami awakna? Abdi sareng pasangan kuring salami 5 taun sasarengan kuring dirawat hamil.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Abdi henteu tiasa ngartos naon pamundut anjeun. Kontrasépsi naon anu anjeun anggo? Patarosan anjeun sabaraha lami ka kontraséptip pikeun ngeureunkeun damel? Naha anjeun parantos nyobian hamil 5 taun? Upami anjeun parantos nyobian hamil salami 5 taun sareng anjeun masih henteu ngahontal éta, anjeun kedah duaan angkat ka dokter pikeun dipariksa sabab pasti bakal aya masalah.

  251.   Kari cenahna

    Nuhun rerencangan abdi! Bener nya éta lamun ... nalika éta kedah éta bakal! Anjeun kedah ati-ati ... sareng teras kaséhatan urang heula! Kuring miharep anjeun ujug-ujug! Ucup!

  252.   jakelin cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring parantos nginum pil KB 4 bulan, sareng ayeuna kuring hoyong reuneuh, dina waktos naon kuring tiasa hamil, sareng naon anu kuring tiasa laksanakeun. Hatur nuhun, wilujeng enjing sadayana 😀

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Waktos anu anjeun butuhkeun henteu terang, sami waé anjeun kéngingkeun dina sasih anu sami nalika anjeun ngantunkeun pél atanapi butuh sababaraha bulan. Anjeun tiasa nganjang ka dokter kandungan pikeun pamariksaan sareng anjeunna bakal ngintunkeun naon anu anjeunna tingali sakumaha perlu, pastina asam folat. Anjeun tiasa maca inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  253.   mabel cenahna

    2 bulan ka pengker kuring lirén ngurus diri ku blister sasasih xk suntikan terakhir anu kajantenan kuring yén kuring ngarasa gelisah jeung kuring ngarasa yén sakujur awak kuring oyag, aranjeunna ngan ukur nyarios yén kuring kedah ninggalkeun lepuh kusabab kuring gaduh seueur hormon dina awak kuring sareng kuring henteu tiasa deui nolak sareng ti saprak éta kuring lirén ngurus diri, tapi kuring gaduh ragu periode terakhir kuring nyaéta dina 26 Pébruari suntikan terakhir kuring nyaéta dina 2 Maret sareng dugi ka ayeuna kuring henteu ngagaduhan jaman, éta panginten kusabab suntikan anu ngarobih hormon dina awak kuring atanapi éta bakal janten kakandungan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Pikeun terang naha éta kakandungan atanapi henteu anjeun tiasa nyandak tés. Upami tés négatip, buka dokter sabab éta pasti bakal janten gangguan hormon.

  254.   sonia ayora cenahna

    Halo, kuring parantos teu ngurus diri sakitar tilu bulan sareng kabogoh kuring salawasna aya dina diri kuring. Ahli gynecologist nyarios yén kuring saé pisan, kuring parantos ngalaksanakeun sadaya tés dasar dugi ka prolaktin. Tapi euweuh kajadian? Abdi henteu acan hamil. Kuring kantos ngalaman kahirupan séks aktip ti saprak 16 taun tapi kuring ngan ukur ngurus diri sorangan ku kondom atanapi wirahma. Abdi henteu nginum pil, ngan ukur dua kali pil darurat. Naha normal anu peryogi waktos kanggo nyandung?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres éta normal, sanajan upami nyandak 12 bulan éta bakal tetep normal. Upami peryogi langkung ti 12 bulan maka anjeun duaan kedah angkat ka dokter pikeun mariksa yén sadayana henteu kunanaon, bisi waé. Anjeun tiasa maca inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  255.   bonbon suarez cenahna

    Abdi hoyong terang kunaon kuring henteu tiasa hamil upami kuring parantos gaduh orok sareng anjeunna masihan suntikan ka klinik unggal bulan kuring henteu terang naha éta kuring atanapi pasangan kuring tapi kuring lirén nempatkeun opat satengah bulan ka pengker sareng teu aya anu. bisa jadi kuring hoyong terang naha éta anjeunna atanapi kuring ngabantosan kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Normal pikeun nyandak malah 12 bulan, upami anjeun ningali yén anjeun nyéépkeun langkung ti 12 bulan tanpa kéngingkeun maka disarankeun pikeun indit ka dokter pikeun ningali naha sadayana saé ogé, tapi upami henteu, teu aya anu hariwang. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  256.   TI DALAM CARMEN cenahna

    HELLO patarosan:
    Abdi parantos nyandak pil NORDET salami 6 taun tapi 8 dinten kapengker kuring ngeureunkeunana pikeun ngadéklarasikeun sareng ngamimitian bulan Q saurna nyandak aranjeunna tapi
    SALAMI NGAGORENGKEUN CONDOM JEUNG WE TEU TEH NYERA JEUNG JEUNG BUBUKA TI KURING…. PERTANYAAN NYAEUN ANJEUN YAKIN YAKIN sabab éta waktu anu sakedik sareng anu ku kaaslian kuring bakal reuneuh, béjakeun yén kuring bisa mangaruhan babu kuring dina sababaraha malformasi atanapi hal ku sabab toksik dina pil atanapi hal anu matak kuring, éta TEU SUSAH NGADAPKEUN BAYI LAIN TEU PENTING JEUNG SILAMIT SOKONGKEUN TANPA MASALAH JEUNG ANJEUN ANJEUN KADUA HATUR NUHUN NUNGGU JAWAB ANJEUN JEUNG SANGATNA PERHATOSAN ANJEUN SADAYANA HARI CANGGUNG ... SALAM.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu aya masalah pikeun orok, teu aya "detoksifikasi" bahkan diperyogikeun saatos nyéépkeun pél.

  257.   Carmen cenahna

    Halo Kuring gaduh patarosan kuring gaduh 25 taun sareng dina Désémber kuring nganggo depo éta kuring ngan ukur nganggo sakali kuring henteu balik pikeun nyandak deui. Ayeuna parantos ampir 3 bulan ti saprak éta, batur tiasa nyarios ka kuring kirang langkung sabaraha lami kuring kedah ngantosan kanggo hamil.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu kedah ngantosan, ti bulan kahiji anjeun lirén nganggo kontrasépsi, anjeun tiasa ngamimitian milarian orok 😉 Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  258.   elsa elena cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 6 satengah taun sareng salami 6 taun kuring ngurus diri nganggo pél kontraséptif tapi kuring sareng pasangan kuring parantos mutuskeun henteu nyandak éta ngagaduhan orok anu séjén, naon anu kuring kedah dilakukeun heula ? Sareng sabaraha lami kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu diperyogikeun pikeun ngalakukeun nanaon khususna, sanaos upami anjeun hoyong disarankeun pikeun indit ka dokter pikeun marios sareng saliwatan, anjeunna tiasa resep asam folat atanapi naon waé anu anjeunna tingali perlu. Ngeunaan waktos anu diperyogikeun, éta mangrupikeun hal anu teu tiasa dipikaterang. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

      1.    MARTHA cenahna

        Wilujeng énjing,
        . Abdi yuswa 29 taun sareng abdi gaduh sindrom praméntal parah, kuring ogé kaserang ovarium polikistik sareng fibroid alit.
        Patarosan kuring ngeunaan sindrom pramenstruasi, gejalanya kuat pisan saminggu sateuacan masa kuring datang kuring dina kaayaan goréng sepanjang waktos kuring ngagaduhan seueur karesahan sareng ieu nyababkeun kuring masalah sareng pasangan kuring, kuring kantos konsultasi sareng dokter sareng ngusulkeun ngeureunkeun kontraséptip sareng nyandak fluoxetine, kuring ngeureunkeun kontraséptip tapi waktos abdi henteu pisan teratur, kuring sumping dua kali sabulan sareng seueur pisan, sareng ngeunaan fluoxetine kuring sieun nyandak éta kusabab maca kuring sadar yén éta mangrupikeun antidepresan sareng ideu éta sieun kuring janten kecanduan pil éta, atoh kuring hoyong ngeureunkeun kontraséptif tapi naha kuring meryogikeun hal pikeun ngabantosan kuring ngatur periode abdi atanapi naha periode kuring ngan ukur ngatur waktos? sareng kumaha goréngna pél fluoxetine upami disarankeun nyandak? hatur nuhun kana waleran anjeun

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Ngan dokter anu tiasa ngabantosan anjeun ngatur waktos anjeun, pastina ku sababaraha perlakuan hormonal. Good luck!

  259.   KARLA MALENI GUZMAN LOMELI cenahna

    Salam, abdi KARLA, naon anu lumangsung salami 9 sasih, jaga abdi sareng injeksi sareng ti saprak bulan Desember DOSA anu kuring teu jaga sareng kuring henteu ngagaduhan kehamilan kusabab éta bakal janten panyalahgunaan kuring. Pikeun kuring unggal bulan teu nanaon deui KE tilu poé ogé teu nanaon
    Sabaraha lami kuring lami-lami injeksi sareng kuring parantos tiasa hamil sawaktu-waktu HO KE nyaéta naon anu kajantenan kuring, kuring henteu ngandung.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, wajar waé dugi ka 12 bulan kéngingkeunana. Anjeun tiasa maca inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  260.   Kurnia cenahna

    Halo, patarosan abdi, 8 sababaraha bulan kapengker kuring rencanana nganggo suntikan, kuring kedah nerapkeunana dina 29 April sareng kuring ngalarapkeunana dinten 3 Mei. Kuring tiasa reuneuh upami salingkuh dina dinten Sabtu, 5 Mei atanapi kumaha akibatna, punten waleran, éta penting pikeun kuring. hatur nuhun pisan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Pasti kamungkinan kakandungan bakal saeutik, tapi kusabab anjeun ngan ukur ngagantungkeunana, kuring bakal ngantosan sababaraha dinten deui pikeun mastikeun, sahenteuna dugi ka saminggu parantos saatos nganggo.

  261.   Stephanie cenahna

    Wilujeng sonten. Ngaran abdi stephanie sareng kuring gaduh sababaraha mamang ngeunaan kakandungan saprak ngeunaan 2 atanapi 3 taun ka pengker nalika kuring ngagaduhan hubungan aya dua kali dimana kuring nyandak pil dinten énjingna, ayeuna kuring hariwang teu hamil kusabab pasangan kuring naros ka kuring gaduh orok. Naon anu kuring tiasa candak atanapi naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun hamil? Kuring sieun pisan teu tiasa janten indung kumargi aranjeunna nyarios yén henteu hadé pikeun nyandak pél éta berturut-turut sareng dina taun anu sami! Naon anu kuring lakukeun? punten ngabales, ngadesek kuring !! Hatur nuhun pisan kuring ogé parantos mutuskeun badé ka dokter kandungan tapi pikeun hiji alesan atanapi anu sanés kuring henteu gaduh waktos!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Nya, hal anu pangsaéna nyaéta nganjang ka dokter kandungan, anjeunna bakal tiasa ngalakukeun tinjauan pikeun verifikasi yén sadayana saé saé sareng bakal masihan anjeun saran yén anjeunna ningali perlu numutkeun kasus anjeun. Kabeneran 😉

  262.   Virginia cenahna

    Halo ... yuswa 25 taun ... umur 9 taun sareng kabogoh sareng urang silih jaga kondom ... tapi 3 bulan ka pengker urang mutuskeun ngagaduhan orok ... abdi angkat dokter kandungan sareng anjeunna ngalakukeun kamandang transvaginal dimana kista ageung nembongan dina indung telur ... anjeunna ngintunkeun kuring kontrasépsi (Mercilon) 2 kotak ... Abdi nyandak ... Kuring balik deui ka gynec sareng kuring henteu ngagaduhan kista deui ... Kuring nembé nyandak 2 kotak éta sareng ngeureunkeunana ... sareng nyarios yén sabulan ka pengker, sareng, kuring parantos kelamin tanpa panangtayungan ... sareng kuring telat 5 dinten .. tapi kuring siga jahitan dina beuteung sapertos nalika haid badé sumping tapi henteu aya anu sumping .. éta bakal janten kuring hamil .. kumargi kuring nyandak kontraséptip ngan ukur 2 bulan ...

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tiasa waé, anjeun tiasa nyandak tés pikeun ngaleungitkeun mamang.

  263.   betzabe garza cenahna

    Hai! Hiji patarosan, kuring parantos saprak Séptémber 2008 ngurus diri ku suntikan Paténtor, dina bulan April 2012 kuring kabeneran nempatkeunana sareng aya hubungan anu tetep, tapi éta dihapus sateuacanna, kuring henteu teratur pisan sareng numutkeun akun kuring mah kurang leuwih 1 minggu ka tukang, kuring ngalaman kram sapertos haid, nyeri sirah, seueul seueur bobo, hal sapertos kitu, naha kuring bakal hamil? sabab kuring henteu hoyong = $ mudah-mudahan aranjeunna tiasa ngabantosan kuring, éta ngajantenkeun kuring gugup ngan ukur mikir, Hatur nuhun!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta dimungkinkeun tapi ngan ukur tés anu tiasa masihan anjeun jawaban pasti 😉

  264.   yiseth cenahna

    Hai tingali, kuring yuswa 22 taun, kuring hamil dina umur 16 taun sareng ti saprak éta kuring parantos ngarencanakeun, sareng salaki kami kami mutuskeun ngagaduhan orok anu sanés, kuring lirén ngarencanakeun dina Oktober 2011 sareng kuring henteu ngarencanakeun salami 7 bulan tapi kuring henteu acan janten hamil ti saprak éta kuring ngalaman siklus menstruasi normal tapi ngagaduhan tambalan 15 dinten. Abdi nyandak tés kakandungan getih nalika telat 12 dinten sareng kaluar négatip. Naha aya kamungkinan yén kuring hamil? ... tapi réspon anu gancang, hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tiasa waé, anjeun tiasa malikeun tés na upami henteu angkat ka dokter kandungan kanggo ningali naon sababna tunda téh.

  265.   Karla cenahna

    Halo, pamundut kuring nyaéta ... Kuring parantos ngurus diri nganggo pil anullett salami 5 taun sareng dina Januari taun ieu kuring nyuntik siklofem salami sasasih. Kuring nyuntik dua bulan sareng dina 24 Maret kuring kedah nyuntik dosis anu katilu deui, dina waktos éta kuring dina waktos. Tapi ku salaki kuring kami mutuskeun ngagaduhan murangkalih anu sanés sareng anjeunna henteu nyuntik kuring, masalahna nyaéta dina bulan April kuring henteu nganggap yén kuring hamil tapi henteu, sareng ayeuna kuring meunang dina 5 Méi. pamundut abdi naha sadayana bakal damang ... naha pangaruh suntikan dina awak lami? Naha kuring henteu gering dina bulan April? sareng muka kamungkinan nyandung bulan ieu. Abdi hoyong terang dinten subur kuring tapi henteu terang sabaraha siklus kuring sabab tanpa kontrasépsi kuring henteu teratur, Bantosan pliss ... aya hal atom anu ningkatkeun kasuburan kuring? Nya, upami henteu kedo dina bulan ieu, kakandungan bakal ditunda sataun deui, sabab kami hoyong anjeunna lahir sateuacan Maret taun anu sanés. Hatur nuhun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hal pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta angkat ka dokter pikeun dipariksa sareng anjeunna bakal nyaritakeun naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun mempermudah kakandungan, tapi sanaos tiasa mangbulan-bulan kéngingkeunana, éta normal.

  266.   papiliun cenahna

    Halo mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng gaduh waleran anu nyugemakeun, kuring yuswa 25 taun kuring gaduh 7 taun nginum pil kontrasép YASMIN, kuring ngeureunkeunana 2 minggu ka tukang kuring hoyong gaduh orok gancang-gancang, patarosan kuring kumaha kuring tiasa detoksifikasi, sabab sakumaha anjeun nyarios sateuacan éta gumantung unggal organisme. Tapi anu paling matak pikahariwangeun kuring nyaéta nalika hamil tanpa sahenteuna 2 bulan saatos, orok tiasa ngalaman sababaraha karusakan tina mangtaun-taun kuring nginum Pél, naon résiko anu dilakukeun orok upami kuring nyandung?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu perlu "detoksifikasi", awak anjeun henteu mabok ku nanaon sareng orok anjeun moal aya résiko upami anjeun nyandung. Émut pikeun bersantai, lumrah pikeun nyandak sababaraha bulan pikeun hamil bahkan tanpa kantos nyandak kontraséptip.

  267.   kari cenahna

    Halo, wilujeng enjing, pamundut kuring sabab kuring nyandak kontraséptip salami 7 sasih sareng sakitar sabulan satengah kuring ngeureunkeunana, tétéla sababaraha minggu ka pengker aranjeunna mendakan kista 4 cm dina ovarium katuhu, anjeunna ngawartosan kuring yén éta fungsional, yén anjeunna henteu kedah diubaran. Patarosan kuring sabab kamari kuring hubungan sareng kabogoh, sareng kuring tungtungna satengah di luar sareng sakedik di jero, tapi anjeunna henteu nyeuseuh atanapi naon waé sareng urang hubungan séks deui sareng éta di luar, naha aya kamungkinan kakandungan ?

  268.   carla cenahna

    Kuring parantos lirén nganggo depo provera salami 6 sasih, kuring hoyong terang upami kuring ngagaduhan kasempetan hamil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, ti saprak anjeun lirén nganggo kontrasépsi anjeun tiasa hamil.

  269.   Carmen cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarioskeun ka kuring upami suntikan awak konéng ngabantuan nyandung? Plz keukeuh kuring terang kuring gaduh 3 bulan nyobian tapi teu nanaon sareng sadayana nyarios éta kusabab kuring nganggo depo. Sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén suntikan ieu ngabantosan nyandung ... .. aya anu terang?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun hartosna depo provera, éta henteu ngabantosan anjeun nyandung, sabalikna. Éta kontrasépsi.

  270.   Lucy cenahna

    Halo, kuring gaduh konsultasi, kuring yuswa 25 taun sareng parantos ampir 10 taun kuring ngurus diri heula sareng mesiyin teras nganggo topasel ieu anu kuring anggo dugi ka ayeuna teu aya sésana kuring ampir 3 bulan tanpa nyuntik. kuring sareng abdi hoyong gaduh orok, sabaraha lami kanggo abdi Ngandung, naon anu kuring kedah candak supados orok abdi séhat? Punten bantosan abdi, abdi henteu gaduh murangkalih

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Panjang waktos anu diperyogikeun tiasa bénten-bénten pisan, henteu paduli sabaraha lami anjeun nganggo kontrasépsi. Anjeun tiasa maca inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  271.   Luisa cenahna

    Halo, kuring ngarasa kedah hamil bulan ieu sareng kami nyarioskeun hal éta sareng kabogoh kuring tapi kuring nyandak pil dinten 21 Kuring gaduh dua belas dinten kanggo bérés nyandak aranjeunna upami kuring lirén nyandak aranjeunna dina waktos ieu naon anu lumangsung ... .. kumaha bakal lami? nyandak hamil ??

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Pas anjeun lirén nyandak aranjeunna, anjeun tiasa hamil, waktos anu diperlukeun tiasa seueur pisan ... Anjeun tiasa maca inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/familia/%C2%A1queremos-tener-un-bebe-%C2%BFcuanto-tiempo-tardaremos-en-conseguirlo_6201.html

  272.   mutiara cenahna

    Halo, kuring parantos ngurus diri salami 11 bulan ku suntikan anu kuring nyusuan sareng aranjeunna nyarankeun ka kuring pikeun ngurus kuring nalika nyusuan orok kuring kuring mutuskeun henteu nempatkeun éta tapi masa abdi henteu lungsur. pikeun masihan suntikan ka kuring dina 28 April tapi kuring henteu nganggo deui sareng henteu acan kuring turun kuring hoyong ngurus diri ku suntikan anu sanés tapi kuring kedah nurunkeun periode abdi kanggo nerapkeun ka kuring naon anu lumangsung dina haid kuring nyaéta kusabab suntikan éta bakal nyandak waktos abdi ka handap.

  273.   mutiara cenahna

    Dina 11 bulan anu kuring suntikeun ka diri kuring, kuring henteu kantos meunang haid anu normal

  274.   kameunangan buaya cenahna

    Hai, abdi Victoria, kuring parantos nganggo diane 35 unggal dinten ti 15 taun dugi ka sajam 23 taun sareng kuring bakal ninggalkeun éta tapi kuring ogé henteu teratur dina aturan, éta sababna sareng pasangan kuring nyobian. ngagaduhan orok sareng kuring nelepon ahli gynecologist kuring sareng anjeunna ngawartosan kuring lirén nyandak aranjeunna sareng ningali naon anu lumangsung ayeuna sareng aturan bakal pondok sareng panjang pikeun éta sareng kuring ningali jalma anu henteu teratur sareng janten hamil sareng kumaha aranjeunna parantos ngalaksanakeunana
    muhun…. salam

  275.   maruquel cenahna

    Halo, kuring parantos ngurus diri sareng YECTAMES salami 3 taun, pasangan kuring sareng kuring mutuskeun ngagaduhan orok anu munggaran.
    Abdi hoyong terang sabaraha lami kuring kedah lirén ngurus diri pikeun nyandung
    Salam,

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Pas pangaruh kontraséptif pareum (dina kasus ieu sabulan) anjeun tiasa hamil, tapi bersantai, anjeun tiasa kéngingkeun dina sasih anu sami atanapi panginten langkung lami. Éta normal! 😉

  276.   teuing cenahna

    Halo… Abdi umur 37 taun sareng hoyong gaduh budak anu sanés. Abdi ngurus diri salami 10 taun nganggo tembaga t anu kuring bawa kaluar 8 bulan kapengker tapi kuring henteu tiasa hamil, naon anu tiasa janten panyababna sareng naon anu kuring kedah lakukeun … hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Ngitung umur anjeun, hal anu munggaran anu kedah anjeun lakukeun nyaéta angkat ka dokter pikeun dipariksa, saatos 35 kakandungan langkung sesah pikeun ngahontal sareng langkung-langkung upami éta anu munggaran. Dokter anjeun bakal tiasa ngawartosan naon anu kedah anjeun laksanakeun sareng naon anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun éta, nasib anjeun! 😉

  277.   danjeth cenahna

    Halo…. Mudah-mudahan anjeun nampi salam hormat ti kuring…. Nya, kaayaanana kuring nyaéta ngurus diri salami 7 bulan, ayeuna kuring 5 bulan teu ngurus diri kusabab hoyong gaduh orok sareng henteu acan tiasa hamil ... kuring ngurus diri sareng Cyclofem ...... naha kuring henteu hamil ??? ... upami kuring lakonan gaduh bb sareng salaki kuring ogé kalakuan pikeun gaduh bb….

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Normal pikeun nyéépkeun waktos dugi ka 12 bulan sanaos anjeun duaan teu ngagaduhan masalah, kasabaran, rileks sareng enggal sumping! 😉

  278.   Mariella cenahna

    Halo, kuring nganggo mesygina rl tanggal 7 Méi kuduna mah ditetepkeun tapi henteu dilakukeun dina tanggal 20 kuring hubungan sareng pasangan kuring tanpa protéksi. Abdi hoyong terang kumaha seueur kasempetan kuring hamil sareng upami ieu éta kajadian. Naha aya komplikasi pikeun orok?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Nya, ti dinten ka-7 anjeun ngagaduhan kamungkinan kakandungan kusabab pangaruh suntikan sateuacanna parantos kalangkung. Kalayan sesa kontraséptif teu aya komplikasi pikeun orok, tapi nalika ngeunaan suntikan anjeun kedah konsultasi sareng dokter.

  279.   aldana cenahna

    Wilujeng énjing, patarosan kuring sabab tanggal 27/04 kuring ngalaman haid (kuring biasa) maka kuring hubungan seksual dina 06/05 sareng dina 14/05 tanpa perlindungan tapi kabogoh kuring tungtungna di luar, ogé sabulan katukang aranjeunna ngadeteksi kista 4 cm ... Abdi hoyong terang upami kuring di jaman subur? sareng upami aya kamungkinan kakandungan? Hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tah kamungkinanana rendah, tapi enya, anjeun tiasa hamil. Naha anjeun dina dinten subur anjeun atanapi henteu, anjeun kedah ngitungna atanapi anjeun tiasa nganggo kalkulator dinten anu subur.

  280.   tracy cenahna

    Patarosan kuring nyaéta kuring lirén ngurus diri 1 bulan ka tukang, hai dugi ka ayeuna jaman kuring henteu datang ... anu kuring pikahoyong dinten ieu kedar hamil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami haid anjeun teu acan sumping, anjeun masih tiasa nyandak tés, upami éta négatip négatip anjeun kedah konsultasi sareng dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar.

  281.   Marcela cenahna

    Abdi parantos pololeo salami 3 taun, kuring ngurus diri kuring langkung ti dua satengah taun kalayan suntikan NOVAFEM, ayeuna sareng kabogoh kuring, kami pilari gaduh orok, 4 bulan parantos saprak kuring henteu ngurus diri sareng teu acan hasil 🙁

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, wajar waé 12 bulan (kuring nyandak 10, teu ngagaduhan masalah naon-naon, kuring henteu ngaroko, atanapi nginum alkohol ...). Cobian waé sareng, anu paling penting, santai 😉 Upami peryogi langkung ti 12 bulan, anjeun kedah konsultasi sareng dokter, anjeun sareng pasangan.

  282.   nona cenahna

    salam

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, ti dinten munggaran tanpa aranjeunna anjeun parantos tiasa hamil.

  283.   Kari cenahna

    Wilujeng siang patarosan kuring nyaéta yén kuring ngalaman hubungan séks dina dinten subur kuring tapi kabogoh kuring éjakulasi di luar sareng dua dinten ka pengker kuring kedah turun sareng sia sareng kuring biasa sareng jam datang ka kuring unggal 28 dinten! Ovarium kuring nyeri tapi kuring pikir éta kusabab kuring ngagaduhan kista 4 cm dina indung telur anu leres. Patarosan abdi upami kuring tiasa hamil atanapi reureuh kuring kedah aya hubunganana sareng kista fungsional anu kuring gaduh. Sabaraha lami kuring kedah ngantosan kanggo nyandak tés kakandungan di bumi? Hatur nuhun sateuacanna kanggo waktos na! Salam!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Aya kamungkinan kakandungan kusabab precum, sanaos rendah, tapi éta aya. Anjeun tiasa nyandak tés 15 dinten saatos "hubungan curiga", upami éta négatip sareng masih teu sumping, antosan sababaraha dinten deui sareng lakukeun deui, upami éta négatip négatip deui, buka dokter.

  284.   Kasandra Mora cenahna

    Hei hé, kuring parantos nyobian hamil salami sabulan, kuring ngan ukur nginum pil anticopnceptive. 9 bulan, naha ieu bakal kajantenan, naha awak kuring masih mabok? Abdi 17

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Awak henteu "mabok" ku naon waé, ti dinten anjeun ngeureunkeun pél anjeun tiasa hamil sareng normal upami dugi ka 12 bulan kéngingkeunana.

      1.    jessethe cenahna

        Halo, kuring ngurus diri ku suntikan 3 bulan ti 28 April kuring lirén nganggo éta sareng ti saprak 30 kuring parantos hubungan séks tanpa perlindungan, kuring hoyong terang sabaraha lami kanggo hamil. Hatur nuhun kana bantosan anjeun.

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Suntikanna lami salami 3 bulan, upami 3 bulan anu parantos lami parantos kalangkung, anjeun tiasa nyandung, tapi sing sabar, lumrah malahan nyandak 12 bulan.

  285.   sami cenahna

    Abdi gaduh putra umur 11 taun sareng hoyong gaduh murangkalih anu sanés. Abdi nganggo pil salami 7 taun 3 taun sareng Jadelle. Abdi kedah ngantosan lami-lami janten hamil.

  286.   kabogoh cenahna

    Halo, kuring parantos nginum pil salami 3 taun sareng kuring hoyong lirén nyandak aranjeunna pikeun hamil, sabaraha lami kuring kedah ngantosan ieu kajantenan?
    Sareng sajabina, kuring henteu teratur; naon anu kuring kedah lakukeun? '

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kusabab anjeun lirén nyandak pél anjeun tiasa hamil, waktos anu diperlukeun mangrupikeun hal anu sanés, bahkan tanpa ngagaduhan jinis masalah nyaéta normal dugi ka 12 bulan.

  287.   Katy cenahna

    Abdi hoyong naroskeun. Kusabab Maret kuring henteu ngarencanakeun konservasi tapi henteu acan di bulan April kuring ngagaduhan masa sareng ayeuna dina Méi kuring henteu turun tapi ayeuna anu kuring anggo nyaéta aliran anu rendah, ngan ukur noda, dina baju jero kuring sareng éta poék warna coklat sareng noda Kumaha kentelna ... Abdi hoyong terang kunaon sabab éta kusabab éta henteu aturan, éta henteu nganyenyeri ovarium kuring atanapi naon-naon. Sareng éta masihan kuring seueur peurih heunceut…. Punten jawab gancang-gancang xfa kuring hariwang ngeunaan nunk ieu anu kuring pasihan ... Hatur nuhun pikeun blog ieu aranjeunna bakal penting pikeun seueur anjeun grax

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta tiasa janten inféksi, hal anu paling saé anjeun tiasa lakukeun nyaéta konsultasi sareng dokter.

  288.   enya cenahna

    Hai! Abdi yuswa 21 taun sareng kuring henteu épéktip unggal bulan salami 2 sareng satengah taun. Patarosan abdi naha kuring tiasa teras nyuntik nyalira atanapi upami 2 taun éta parantos cekap pikeun awak kuring, punten pasihan sudut pandang anjeun !!! ! (Kanggo ayeuna urang henteu hoyong orok kumargi kuring diajar taun terakhir di universitas)

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun henteu kersa ngagaduhan orok anjeun kedah teras-terasan ngurus diri, pas anjeun ngantunkeun anjeun tiasa hamil.

  289.   Pamela cenahna

    Hai! Punten bantosan kuring, éta kajantenan kuring parantos nganggo kontraséptif oral salami 9 taun, sareng salaki kuring kami mutuskeun ngagaduhan anak kadua, janten kuring ngantunkeun Dixi 35 pél nalika kuring nyandak 10 pél, saatos 5 dinten kuring pendarahan anu lumangsung 3 dinten, éta parantos ngalangkung langkung ti sabulan sareng kuring masih teu aya haid. Naha anjeun tiasa ngantunkeun kuring sareng ngawartosan sabaraha lami kuring kedah ngantosan hamil.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Diasumsikeun yén ayeuna tapi upami anjeun henteu ngagaduhan haid anjeun kedah angkat ka dokter pikeun ningali naon anu lumangsung.

  290.   Yanina cenahna

    Halo !! Kuring nyerat kanggo anu munggaran sapertos kieu tapi perhatian kuring pisan anu kuring hoyong terang naha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring kusabab kuring teu gaduh waktos kanggo nganjang ka ahli génicologist kumargi anjeunna ngan ukur datang isuk-isuk sareng kuring damel ogé. Dina umur dini pisan kuring mimiti nganggo pél, kuring nyandak 2 taun sanggeusna kuring lirén nyokot sataun teras kuring ngamimitian suntikan salami 1 taun sareng kuring ngeureunkeun suntikan sareng kuring mimitian nganggo pil salami 2 bulan sareng kami mutuskeun pasangan ngagaduhan orok sareng kuring nyandak 2 bulan tanpa ngurus diri tapi teu aya anu kajantenan, kuring sieun seueur suntikan, pil anu mangaruhan kasuburan kuring atanapi anu sami, hapunten anu kabodoan, kuring miharep anjeun ngajawab kuring, hatur nuhun!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Ngan ukur dua bulan nyobian, tong hariwang sareng santai, lumrah ngan ukur nyandak 12 bulan.

      1.    JOHA cenahna

        HELLO CHIKASS !! .. Kuring NANGTANG MÉRÉ PIL A BULAN SAKALI Dinten ayeuna ngan ukur minggu anu kuring kedah sumping sareng teu aya jejak tina panyalahgunaan Langka nyaéta kuring ngagaduhan aliran bodas ngeunaan 2 dinten ka pengker. Kuring RASA nyeri dina beuteung kuring bakal nyandung? Abdi henteu hoyong ngalakukeun ilusi Sateuacan Abdi resep gaduh orok

        1.    JOHA cenahna

          AHHH PENTING PISAN TEU JAGA KITU SAKTI WAKTU ..

  291.   tamy cenahna

    Halo, kuring di dieu pikeun nyaritakeun yén kuring henteu nginum pél salami 2 bulan sareng kuring henteu acan tiasa hamil ... sareng éta hariwang kuring sabab kuring bungah pisan janten indung, éta bakal janten orok anu munggaran ... Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring kuring nekat !! Abdi parantos ngalaksanakeun tés getih sareng kuring diuji négatip ...

  292.   ayélén cenahna

    Halo kumaha kabarna ? Nya, ieu pertama kalina kuring nyerat ... Abdi nyandak pasila salami 2 taun sareng parantos 3 atanapi 4 bulan ti saprak kuring lirén nginum pil microginon sareng kuring henteu acan hamil ... sabulan katukang kuring ngagaduhan pisan sakedik waktos nalika haid kuring sareng abdi pusing. Naha mungkin anjeunna hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta tiasa tapi ngan ukur tés anu tiasa masihan anjeun waleran anu pasti.

  293.   Patricia cenahna

    Halo, 5 bulan ka pengker kuring nyuntik sorangan sareng siklémém sareng kuring parantos merhatoskeun yén kuring langkung gajih anu damel kuring nambahan beurat Abdi hoyong liren nyuntik nyalira terang upami suntikan éta masihan kuring langkung seueur tapi pikasieuneun kuring kusabab kuring henteu hoyong hamil nalika umur 18 taun Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Kuring ngantosan jawaban.
    Pikeun anu sanés période kuring henteu teratur sareng henteu teras-terasan ti saprak kuring nyuntik diri, haid kuring datang unggal bulan, punten, kuring nyungkeun bantosan, hatur nuhun pisan

  294.   mikaela cenahna

    Halo, kuring nyerat ngawartosan anjeun yén kuring nginum pil KB pikeun 8 bulan sareng kuring parantos lirén 2 minggu ka pengker kusabab hoyong gaduh orok anu sanés. Kuring hubungan sareng pasangan kuring sababaraha kali tanpa panyalindungan .. Abdi hoyong terang upami aya kamungkinan kakandungan atanapi kedah ngantosan. Hatur nuhun pisan!

  295.   Marcela cenahna

    Halo ºkiere naroskeun ka anjeun kuring jaga diri ku suntikan unggal tilu bulan kuring masihan, kuring nempatkeun éta tilu bulan kahiji saatos gaduh orok tapi belasan kadua kuring henteu nempatkeunana sareng saatos tilu bulan sareng kuring nempatkeun k masih kuring tiasa kedar hamil Ti karantina, putra abdi lahir dina Oktober sareng hiji-hijina aturan anu dipiboga nyaéta Pébruari sareng bb abdi yuswa 8 bulan, tapi anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta tilu bulan parantos kalangkung, kuring henteu nganggo na upami kuring reuneuh éta tiasa nganyenyeri anjeunna upami kuring nempatkeun saatos tilu bulan, kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun

  296.   poé esmeralda rizo rodriguez cenahna

    Hai, kuring hariwang kumargi kuring hilap masihan suntikan ka kuring dina waktos anu saleresna sareng kuring hubungan séks dina lima dinten ka payun ti dinten metoda anu disebut protegin kadaluarsana.

  297.   Marcela cenahna

    Hola
    Kuring béjakeun ka kuring kasus kuring, kuring nyéépkeun rencana salami sataun kalayan suntikan bulanan, kuring nikah sareng kami hoyong gaduh orok sareng salaki kuring tapi kami parantos 2 taun sareng kami henteu kahontal, sareng kanggo ngarengsekeun haid kuring henteu teratur pisan, éta lumangsung sakitar 9 bulan tanpa ngagaduhan masa kuring, tapi saatos dugi ayeuna sumping dua atanapi tilu kali sabulan ....
    tapi kuring angkat ka dokter sareng anjeunna ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon…. Abdi henteu terang pisan naon anu kajantenan

    punten bantosan kuring sabab kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun
    Gracias

    1.    kadal cenahna

      Ganti dokter anjeun, éta henteu normal.

  298.   Viviana cenahna

    Halo, kuring mendakan sadaya koméntar pikaresepeun pisan sareng kuring henteu hoyong miceunan éta pikeun ragu. Abdi yuswa 23 taun sareng tétéla kuring nyobian hamil sababaraha kali (salami 2 taun) sareng kuring henteu pernah sanggup, kuring ngalakukeun sababaraha studi sareng henteu aya anu goréng, masalahna éta henteu leres pisan. ku sabab éta dokter kandungan masihan resep ka kuring pél kontraséptip pikeun ngatur jaman kuring, anu tiasa dianggo kalayan saé pisan, kuring parantos nginum pél salami 5 bulan sareng kuring diregulasi, patarosan kuring nyaéta…. Upami kuring lirén nginum obat ayeuna upami kuring langkung seueur kasempetan hamil ??? Atanapi kuring aya résiko deregulasi deui ???? Abdi ngarep réspon anjeun .. salam!

  299.   yorlene cenahna

    HELLO NEMPAT NAMA JEUNG NU NGARASA JEUNG KURING 27 TAUN LELAKI KUDU DUA ANAK ANAK CANTIK JEUNG RENCANA DENGAN PILU 4 TAHUN JEUNG KURING NINGALAH SANGKA sabab kuring milarian milarian putra anu katilu anu ngantosan ka gusti Allah pikeun ngirim kuring budak awéwé, kumaha kuring GEUS GAMPANG GURUT NGABANDUNG ANJEUN SUAMI JEUNG SABARU

  300.   carla cenahna

    Hai, kuring umur 33 taun sareng kuring gaduh putri umur 12 taun sareng kuring jaga diri nganggo suntik salami 10 taun tapi kuring sok liren unggal 2 taun sareng éta masihan haid normal kuring ayeuna kuring hoyong liren suntikan sabab kuring hoyong nyandung.

  301.   MARI cenahna

    Salam, abdi nyandak pil salami 7 taun sareng kuring parantos ngeureunkeunana dalapan bulan sakitar 8 bulan kapengker, kuring kantos nyandak kajian sareng aranjeunna bade, hoyong terang naon anu kuring tiasa ngalakukeun pikeun nyandung, abdi nyandak asam folik

  302.   felisa cenahna

    Hai, abdi milarian orok sareng salaki sareng kami masih henteu kénging. Abdi parantos nginum pil salami 4 taun sareng kuring angkat dua bulan tanpa ngurus diri sareng henteu aya anu kajantenan. Kuring menstruasi normal. punten jawab

  303.   patricks cenahna

    Hai, perhatian kuring nyaéta kuring milarian orok tapi kuring parantos ngarencanakeun dua taun suntikan sareng kuring ngantunkeun aranjeunna dina bulan Nopémber taun kamari, dokter kandungan kuring masihan resep pél kontraséptif pikeun ngatur haid sareng alhamdulillah éta ngatur kuring tapi ngan kuring anggo dina Méi, sabaraha kamungkinan hamil di bulan-bulan ieu.

  304.   Viviana cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, pasangan kuring sareng kuring parantos mutuskeun ngagaduhan orok, kuring ngagaduhan jadelle 5 taun ka pengker janten implan parantos dugi kana waktos pangaruhna, patarosan abdi nyaéta mungkin pikeun hamil tanpa ngaleungitkeun susuk éta éta teu aya pangaruhna .. hatur nuhun pisan 🙂

  305.   mavy cenahna

    Abdi hoyong terang upami kuring lirén nginum pil KB, sabaraha lami kuring tiasa hamil? atanapi sabaraha lami kuring kedah ngantosan milarian orok

  306.   cele cenahna

    Hai Abdi hamil genep minggu sareng kuring nyandak sabulan pél kontraséptif ilahi .. Kuring henteu terang kuring hamil !!!! Kami senang tapi kuring sieun ka orok abdi .. bantosan punten énjing kuring gaduh giliran sareng dokter ...

  307.   Martha cenahna

    Halo, kuring hariwang, kuring ngagaduhan IUD salami 7 taun, anu 3 bulan kuring istirahat pikeun ngarobih ti hiji ka anu sanés, tapi masalahna anu kadua anu ngaganggu kuring pisan maka aranjeunna angkat sareng ngirim kuring evra tambalan tapi aranjeunna masihan kuring seueur nyeri sirah sapertos kieu. Éta aranjeunna ngagantung na sareng kuring ngan ukur ngendalikeun diri ku kondom anu ngaganggu kuring janten kuring ngagantungkeun éta pikeun milarian kakandungan tapi 3 bulan parantos kalangkung kuring teu ngurus nanahaon sareng kuring henteu nyandung, éta waktuna hariwang langkung? Tulung

  308.   Karen cenahna

    Halo, kuring resep kana halaman anjeun. Mamang abdi téh? Abdi parantos sakitar 6 7 sasih nyuntik diri, sareng bulan ieu kuring mutuskeun henteu nyuntik diri pikeun hamil kusabab kuring parantos mikahayang. Sabaraha lami pikeun kéngingkeun kasuburan kuring sareng janten hamil? Bulan sateuacan panungtungan haid kuring turun tanggal 26 sareng suntikan abdi disababkeun tanggal 2 unggal bulan, bulan anu kuring nyuntik dugi ka 5, sareng haid kuring bulan payun nyaéta dina kaping 3 sareng éta lumangsung sapoé atanapi enya Sugan dua kalayan perdarahan anu terang pisan sareng coklat, bulan ieu kuring turun sareng kuring gaduh dua dinten kalayan anu munggaran sareng ayeuna ampir teu aya anu disababkeun? Naha kuring tiasa hamil sareng menstruasi? Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngahontal kakandungan anu langkung gancang?

  309.   karolina cenahna

    Kuring parantos ngendalikeun diri ku suntikan kontrasépsi bulanan salami 3 taun, kuring hoyong terang saatos sabaraha lami kuring tiasa hamil, kuring parantos ngeureunkeunana 2 bulan ka pengker sareng teu nanaon, kuring hoyong reuneuh gancang, bantosan!

  310.   permata jesika cenahna

    TILU TAUN SAKADEU AYA ANJEUN ABORI SAKI DIDIU MULAI RENCANA DENGAN INJEKSI BULANAN, MILANG PERANCANGAN 3 TAUN…. GANDA KURING JEUNG NU MILIH BAYI .. Ngeureunkeun Perencanaan Sareng Ngagaduhan 5 Bulan Sareng Sanés Anu Kuring Nyandung ... SANGATNA HAYANG TEU BISA BISA NGABANDI BAYI ... punten bantosan abdi ...

  311.   naomi cenahna

    Kuring henteu nginum pil salami genep bulan sareng kuring nyobian hamil sareng henteu tiasa. Kuring lirén nyandakna bari henteu acan réngsé leuleuy. Kuring parantos bébéja yén kuring kedah ka dokter kandungan pikeun marios sareng anjeunna nyatakeun asam folat. Kuring kedah dipandu sareng disarankan, umur kuring 30 taun. Hatur nuhun.