Kumaha carana nyiapkeun deui damel saatos janten indung

Balik damel saatos cuti bersalin

Balik damel damel saatos janten indung, éta biasana hal anu neken sareng nyeri pikeun awéwé naon waé, utamina nalika éta indung heula. Barudak ngarobih kahirupan anjeun sacara lengkep, prioritas anjeun dirobih sareng visi kahirupan anjeun bakal robih sacara lengkep, sahenteuna salami sasih munggaran. Kusabab kitu, nalika cuti bersalin badé atosan atanapi ku alesan anu sanés, anjeun kedah deui damel, waktuna nyanghareupan sagala perasaan anu teu dikenal.

Sangkan balik anjeun damel kirang setrés, penting pisan anjeun ngarencanakeun payun. Ku cara kieu, sorangan anjeun bakal tiasa nanggung tanggung jawab anyar tanpa nyéépkeun sagala karesahan anjeun ka orok anjeun sareng hariwang. Luhureun sadaya, penting pisan pikeun anak anjeun henteu sangsara akibat tina setrés anjeun, sabab ieu tiasa mangaruhan négatip kasihatan budak leutik anjeun.

Sanaos unggal kulawarga diatur dina cara anu béda, padomanna kedah sami dina sadaya kasus. Ku nuturkeun trik ieu, balik damel moal kirang traumatis pikeun anjeun sareng orok.

Rencanana anjeun balik damel sababaraha minggu sateuacana

Balik damel saatos cuti bersalinº

Parkir kumisan naon anu dipikahariwang anjeun moal ngalakukeun nanaon deui daripada ningkatkeun kahariwang sareng hariwang. Anjeun terang yén anjeun moal lami deui kedah balik damel, janten, anjeun terang yén rutinitas anjeun bakal robih. Penting pisan éta saminggu sateuacan anjeun nyiapkeun deui anjeun damelMaka, murangkalih anjeun moal sangsara tibatan ujug-ujug anjeun sareng anjeun moal sangsara tina pipisahan orok anjeun.

Hal anu paling merenah nyaéta canjeun mimiti damel pisah sareng orok anjeun sacara bertahap. Coba jalan-jalan, balanja, atanapi latihan kagiatan karesep anjeun, tanpa aya hubungan sareng murangkalih anjeun. Ku cara kieu, anjeun laun tiasa sacara biasa pisah sareng orok anjeun. Ieu ogé bakal ngabantosan murangkalih anjeun, anu bakalan biasa sareng batur sanés tanpa kedah hariwang ku anjeun henteuna.

Pilih jalma anu bakal ngurus budak anjeun

Seueur kulawarga gumantung kana bantosan anu teu dibantosan ku nini-nini na, pikeun tiasa ngahijikeun padamelan sareng kahirupan kulawarga. Sanaos seueur anu sanés henteu ngagaduhan kamungkinan ieu kusabab alesan anu béda sareng kedah ngalih ka propésional atanapi pusat pendidikan budak leutik. Naon waé kasus atanapi kaayaan anjeun, éta penting prosés na bertahap sareng anak anjeun terang sareng biasa kana pangurus anu énggal.

Komo upami éta saderek sareng anak anjeun sacara logis terang éta, perlu éta nyéépkeun waktos nyalira sareng jalmi éta, sakedik-sakedik. Henteu sami sareng ulin nini sareng ibu di payuneun anjeun, tibatan nyéépkeun 6 jam sareng nini tanpa ibu anu hadir.

Ngatur tugas sareng ngarencanakeun tuangeun

Balik damel saatos cuti bersalin

Nalika anjeun balik deui damel, rutinitas anjeun bakal ngalaman parobihan ageung deui sareng anjeun kedah dibiasakeun ku kurangna waktos deui. Pikeun jalma réa, teu ngajaga tugas rumah tangga ditambih setrés. Hal anu sami pikeun tuang sareng ngatur sababaraha padamelan. Upami ieu hal anjeun, tong ngantosan dinten terakhir kumargi anjeun bakal nambihan tegangan sareng hariwang kana kaayaan énggal anjeun.

Rencanana sababaraha tugas sareng pasangan anjeun sareng upami diperyogikeun, nyiptakeun kalénder dimana sadayana ngagaduhan tugas masing-masing. Éta ogé penting pikeun ngatur tuangeun sareng balanja pikeun ngajaga diét anu séhat ti mimiti moment. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah nyéépkeun waktos kanggo nyiptakeun anu béda ménu mingguan, janten anjeun tiasa langkung gampang ngadamel daptar balanja.

Émut yén padamelan bumi tiasa ngantosan, éta imah anjeun moal sono ka anjeun ogé moal ngantosan anjeun bungah unggal dinten. Nanging, murangkalih anjeun hoyong sareng bakal hoyong anjeun nyéépkeun waktos sareng anjeunna, ulin, jalan-jalan, di taman atanapi nyéépkeun waktos anu waktos babarengan.

Moal lami deui anjeun bakal bijil kana kaayaan anyar ieu sareng anjeun bakal biasakan kana rutinitas anu énggal, hal anu penting nyaéta ngalakukeun éta tanpa setrés sareng setrés sahenteuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.