Kumaha nyiapkeun pesta Lebaran barudak

Pesta Lebaran barudak

Lebaran caket dieu sareng sanaos liburan khas di Amérika Serikat, éta dirayakeun di seueur nagara. Milarian kasempetan pikeun macana sareng maledog pésta anu pikaresepeun sok mangrupakeun ide anu saé. Hususna kanggo murangkalih anu resep kana acara-acara istiméwa ieu kalayan sumanget pisan, kumargi ganti baju sareng mekap nganggo cara anu pikaresepeun pikaresepeun pikeun anu alit.

Upami anjeun hoyong ngatur pésta anu pikaresepeun pikeun anu alit dumasar kana liburan Lebaran, penting pikeun anjeun ngarencanakeunana sateuacanna. Ku cara ieu anjeun tiasa ngahémat seueur artos dina hiasan, kostum atanapi persiapan pésta. Kalayan sakedik imajinasi sareng bantosan anu teu ternilai tina protagonis, anjeun tiasa nyiapkeun pésta murangkalih anu pikasieuneun.

Rencanana pésta

Nyiapkeun daptar dimana anjeun nyerat sadaya ideu anu aya dina pikiran, ku cara ieu anjeun tiasa ngatur éta sareng ngabayangkeun sadayana anu anjeun peryogikeun. Upami anjeun badé ngadamel sadaya hiasan ku tangan sareng murangkalih, anjeun kedah angkat milarian sareng ngumpulkeun bahan anu bénten. Hal anu saé dina hal ieu nyaéta hiasan henteu kedah ati-ati sareng hipu. Sabalikna, langkung kacau sareng edan sadayana, langkung senang pikeun nyiapkeun sareng ngararasakeunana.

Dekorasi pikeun pésta Lebaran kedah kalebet barang sapertos waluh pikasieuneun, jaba lancah, atanapi topi sareng sapu dukun. Anggo bahan anu anjeun gaduh di bumi sareng tiasa dianggo pikeun didaur ulang ogé anjeun tiasa ngatur kunjungan lapangan sareng ngumpulkeun sababaraha bahan. Candak daun ageung tina leuweung, dahan tangkal, potongan kulit jsb.

Léngkah-léngkah pikeun ngatur pesta Lebaran anu idéal

Dekorasi pikeun pesta Lebaran barudak

Undangan pikeun pangunjung pésta

Siapkeun sareng murangkalih anjeun daptar tamu, pas anjeun ngagaduhan nomer pilihan, siapkeun sababaraha undangan anu pikasieuneun sareng aslina. Kalayan sababaraha kardus sareng sababaraha bahan sapertos karét busa, karaos, kertas hiasan atanapi hérang, murangkalih tiasa nyiapkeun uleman unik sareng pikaresepeun pisan. Penting pikeun uleman dikirimkeun sareng waktos anu cekap, janten sepuh murangkalih tiasa nyayogikeun dinten éta sareng mastikeun pikeun persiapan anjeun.

La hiasan ti pésta

Pésta Lebaran kedah dihias sareng diisi ulang, langkung seueur barang anu langkung pikasieuneun. Ngatur sababaraha Soré karajinan sareng murangkalih anjeun pikeun nyiapkeun sagala rupa kalayan waktos. Kalayan katun hideung anjeun tiasa ngadamel jaba lancah, ku iteuk ageung sareng sababaraha dahan anu langkung alit anjeun bakal ngagaduhan sapu dukun. Anjeun tiasa ogé ngadamel topi dukun tina kertas konstruksi hideung teraskeun sareng lawon anu dirasa.

Waluh mangrupikeun unsur ésénsial pikeun pésta Lebaran, di pasar anjeun tiasa ngagaleuh éta dina ukuran anu bénten sareng pikeun harga anu terjangkau. Pikeun ngadamel waluh khas tina pilem, anjeun ngan ukur kedah ngosongkeun waluh sacara saksama sareng jantenkeun panon sareng sungut anu pikasieuneun anjeun tiasa. Teras, lebetkeun lilin dina jero waluh, sumuhun, anjeun kedah nempatkeun dina tempat anu murangkalih henteu bahaya ngabakar.

Pembuka monster

Dina pésta, kedah aya snacks sareng inuman pikeun tamu, janten anjeun kedah mikirkeun naon anu anjeun badé dilayanan. Kalayan sababaraha bahan anjeun tiasa nyiapkeun camilan anu pikasieuneun sareng lucu pisan pikeun ngabagjakeun tamu anjeun. Kalayan pastry puff sareng frankfurters, anjeun tiasa ngadamel mumia anu lezat pikeun anu alit.

Mumia sosis pikeun Lebaran

Anjeun tiasa ogé ngalakukeun mini pizza sareng adonan seger, janten anjeun tiasa motong éta dina bentuk waluh. Kalayan kéju sakedik, ham asak sareng saos tomat, anjeun bakal ngagaduhan pizza enak dina sababaraha menit.

Sedengkeun pikeun inuman, anjeun tiasa nyiapkeun sababaraha buah leueur sareng susu. Ngahias gelas ku sababaraha girimis tina sirop stroberi supados siga getih.

Kostumna

Nyiapkeun sababaraha kostum Lebaran saderhana, anjeun ngan kedah ngadaur ulang sababaraha baju anu anjeun gaduh di bumi sareng ngadamel makeup aslina. Dina Internét anjeun tiasa mendakan inspirasi pikeun ngadamel kostum nyalira, nyéépkeun artos sakedik. Anjeun ogé tiasa nyiapkeun méja sareng cét khusus pikeun kostumKu cara kieu, upami murangkalih teu nganggo kostum, anjeun tiasa ngecét rarayna. Ku cara kieu, sadaya murangkalih bakal terpadu sareng bakal senang.

Hal anu paling pikaresepeun ngeunaan nyiapkeun pesta Lebaran barudak nyaéta sadayana persiapan. Anjeun bakal nyéépkeun soré anu pikaresepeun pisan ku barudak anjeun karajinan sareng ngatur sadaya persiapan. Kasempetan anu hadé pikeun nyéépkeun waktos sareng murangkalih anjeun kréatip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.