Kumaha pakéan bayi dina usum panas

 

Kumaha pakéan bayi dina usum panas

Kami di gerbang ngabagéakeun anjeun kana usum panas anu ditunggu-tunggu. Pasti anjeun bakal gaduh rencana sajajalan sareng taun ieu bakal béda, sabab anjeun bakal gaduh orok sareng anjeun. Tangtu, saprak éta waktu anyar pikeun anjeun, mamang salawasna assail na Anjeun bakal heran kumaha anjeun kedah pakéan bayi dina usum panas.

Nya, anjeun teu kedah hariwang sabab kami ngantepkeun anjeun sababaraha léngkah atanapi tip anu anjeun kedah perhatikeun. Sangkan ku cara kieu, torok anjeun jadi nyaman sakumaha mungkin jeung anjeun bisa jadi leuwih calmer. Anjeun teu kedah obsess kana subjek, sabab anjeun bakal mendakan yén sadayana langkung saderhana tibatan anu anjeun bayangkeun.

Kumaha pakéan bayi dina usum panas salami jam-jam mimiti kahirupan

Salah sahiji momen konci nyaéta jam mimiti kahirupan maranéhanana. Salian ilusi jeung kabagjaan nu ngabalukarkeun di indung atawa bapa, orok perlu perawatan tambahan. Kusabab, pas anjeunna dilahirkeun, anjeunna teu tiasa ngatur suhu awakna. Lantaran kitu, nempatkeun hiji kulit ka kulit mangrupikeun salah sahiji téknik anu pangsaéna pikeun nenangkeun anjeunna sareng ngabantosan anjeunna dina hal suhu. Tapi lamun urang nyebut naon mun teu ngagem, éta pangalusna pikeun nambahkeun hiji lapisan leuwih ti urang bakal ngagem dina cuaca panas. Inget yen garments katun salawasna sekutu pangalusna anjeun. Anjeun tiasa nutupan eta ku simbut ipis, tapi tina lawon ieu. Tanpa hilap ogé yén sirah atanapi suku mangrupikeun dua bagian anu ogé kedah urang tutup. Tapi saprak urang ngobrol ngeunaan katun, urang terang yén urang aya dina leungeun alus sabab mangrupa lawon breathable.

Baju keur bayi di usum panas

Naon baju anu kedah dipilih dina dinten atanapi minggu mimiti kahirupan

Kami parantos nyarioskeun jam mimiti hirupna. Tapi sakumaha waktu pas gancang, urang manggihan yén urang geus ngahontal poé mimiti jeung minggu mimiti kahirupan. Janten, urang badé neraskeun deui Tohan dina garments katun keur usum panas. Sanajan linen ogé dianjurkeun sejen. Janten lemes sareng breathable, aranjeunna paling cocog pikeun momen sapertos kitu. Sanajan kitu, urang kudu boga pakean kualitas pikeun mastikeun yén maranéhna moal rub kana kulit hipu maranéhanana.

Saatos sababaraha dinten anu munggaran, anjeun kedah mikir yén aranjeunna parantos diatur suhuna, janten upami panas, aranjeunna ogé bakal ngagaduhan. Janten, sok milih baju anu henteu ketat teuing sareng lawon alami nu urang sebutkeun Kusabab urang sieun yén orok anu tiis sarta tangtu, dina usum panas aranjeunna langkung sering panas, kawas urang.

Tips pikeun pakéan bayi

Kade ulah dibungkus teuing.

Sakumaha anu parantos disebatkeun, kasieunan tiis sok aya. Bisa jadi logis pikeun hariwang, tapi anjeun kedah terang yén nutupan éta ogé ngagaduhan akibatna. Disisi lain, nalika aranjeunna panas teuing alatan pakéan, éta bisa ngakibatkeun urang ngobrol ngeunaan hyperthermia. Nyaéta, kanaékan suhu awak di luhur rata-rata. Tangtosna, di sisi anu sanés, urang kedah disebatkeun yén nalika aranjeunna ngesang teuing, ieu ogé tiasa mangaruhan kulit lembutna. Nu bakal ninggalkeun aranjeunna ku rashes tangtu. Ku kituna, dina urutan teu ngahontal istilah exaggerated misalna, euweuh kawas keur saeutik sadar, tapi tanpa meunang teuing obsessed.

Tip pikeun ngurus maksimal bayi urang

Ayeuna anjeun terang langkung seueur ngeunaan kumaha carana pakéan bayi dina usum panas. Tapi urang teu bisa malire ngingetkeun yén anjeun teu kudu make lawon wol, najan anjeun bisa nutupan extremities nu leuwih leutik jeung lawon katun, contona. Sajaba ti éta, minggu kahiji kudu diteundeun di imah. Leuwih ti nanaon sabab lamun di luar panas pisan, eta leuwih hade teu kaluar. Upami anjeun ningali panas, anjeun tiasa niiskeun ku nyusoni, sabab ASI sampurna pikeun ngahidrasi.. Ayeuna anu tinggaleun nyaéta ngaraosan usum panas sareng budak leutik anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.