Kumaha cara sikat huntu orok anjeun

Kumaha cara sikat huntu orok anjeun

Anjeun panginten heran naha perlu sikat huntu orok anjeun, hal anu seueur anu dipikahoyong ku kolot sareng sababaraha anu leres-leres terang. Jawaban dina hal ieu nyaéta enya, penting pikeun sikat huntu orok anjeun bahkan sateuacan aranjeunna mimiti bitu sakabehna. Kusabab éta dimimitian bubuka dahareun sareng orok ngarobih diét, perlu nyeuseuh permén karétna pikeun ngaleungitkeun sésa-sésa katuangan.

Ku cara kieu, anjeun bakal nyiptakeun kabiasaan kabersihan dasar. Orok anjeun bakal biasa kana rutinitas sapopoé éta sareng nalika waktuna waktuna, anjeunna bakal tiasa sikat huntu anjeun sacara otonom. Nanging, sanaos penting pisan pikeun ngabersihan huntu orok anjeun, dina unggal tahapan hirupna anjeun kedah ngalakukeunana ku cara anu béda. Di dieu urang ngajelaskeun kumaha kedahna beberesih ieu numutkeun umur orok.

Huntu munggaran

Sikat huntu orok

Seueur murangkalih dimimitian ku huntu sakitar 4 sareng 6 bulan hirup, sanaos dina kasus sanésna munculna huntu ditunda sareng sacara normal normal. Kusabab kitu, beberesih huntu henteu kedah didasarkeun kana huntu orok. Intina ditandaan ku robahan diét, saprak dahareun daun résidu béda dina sungut anu anjeun kedah hapus.

Upami orok anjeun ogé parantos ngagaduhan huntu, ku seueur alesan anjeun kedah bersihkeun sungut anjeun 2-3 kali sapoé atanapi saatos unggal tuang. Salami sasih munggaran ieu, anjeun henteu kedah nganggo alat khusus, ngan ukur kasa anu steril anu direndem dina cai. Tempatkeun kasa dina ramo sareng teras-terasan lumpatkeun kana permén karét orokna upami parantos aya.

Sikat huntu anu munggaran

Ti 12 bulan, anjeun tiasa ngamimitian nganggo sikat huntu anu didesain khusus kanggo murangkalih umur ieu. Éta alat leutik, ku sirah buleudan supados henteu ngarusak permén karét tina si leutik. Bahkan aya modél silikon anu raoseun pisan anu disimpen dina ramo indéks, éta ogé tiasa dianggo pikeun ngurut gusi orok sareng ngarangsang munculna huntu.

Engké anjeun tiasa mimitian nganggo jinis sikat huntu anu sanés, sanaos sok anjeun bakal kedah mastikeun yén éta cocog sesuai sareng umur orok anjeun. Dina tautan ieu anjeun bakal mendakan sababaraha tips pikeun pilih sikat huntu dina unggal tahapan kahirupan orok anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.