Kumaha carana terang naha orok anjeun panas atanapi tiis

Orok saré

Isu orok anu panas atanapi tiis sigana mah salah sahiji anu paling rumit pikeun kuring. Hurung gampang kan? Nya, kuring pastikeun yén éta sadayana huru-hara, kuring henteu pasti yakin yén orok kuring nganggo seueur baju atanapi naha kuring kedah langkung ngagem anjeunna, kanggo nambalanana, aya anu bakal kaluar sareng nyarios ka kuring "panas, don "Teu nganggo seueur baju ka anjeunna" sareng di sisi anu sanés bakal muncul deui. jalma anu nyarios ka kuring "anjeunna leutik pisan, nyalindungkeun anjeunna." Naon anu anjeunna kedah lakukeun teras? ¿Kumaha carana abdi tiasa terang upami henteu kunanaon atanapi henteu?.

Kana waktosna kuring diajar terang naon anu diperyogikeun orok kuring, éta saéstuna saderhana pisan upami urang ningali sababaraha detil alit sareng urang dipandu ku naluri urang tibatan ku naon anu tiasa dicarioskeun ku kami. Ieu sababaraha cara pikeun terang naha orok anjeun panas atanapi tiis.

Keuna kana awakna

Dina dinten-dinten munggaran, éta moal ngabantosan urang pikeun némpél leungeun atanapi suku sabab sirkulasi getih tetep goréng dina bagian awak éta, kaseueuran waktos, éta bakal tiis. Kusabab kitu, pangsaéna pikeun némpél beuheung, panangan atanapi suku.

Upami tiis, kamungkinan anjeun bakal mendakan yén daérah ieu awak tiis, di sisi anu sanésna, upami panas anjeun bakal perhatoskeun teuing panas bahkan mungkin aya kesang dina tonggong beuheung.

Awas anjeunna

Bayi anu lahir masih henteu ngageter nalika anjeunna tiris sareng kamungkinan henteu ngangluh ogé, janten urang kedah janten anu ati-ati diajar ngabédakeun nalika anjeunna tiis atanapi panas, contona, nalika orok kuring ngora. sungut ngageter nalika anjeunna tiis, ayeuna anjeunna clenches fists na clenches aranjeunna gigireun cangkéng na. Saeutik saeutik anjeun bakal terang naon anu diperyogikeun ku ngan ukur niténan anjeunna.

Trik

Aranjeunna nyarios yén orok kedah ngagaduhan hiji baju langkung ti naon anu dipakena ku indungna.

Inpormasi lengkep - Bédana dina nangis Naon anu diperyogikeun ku orok kuring?

Poto - Klub ngalamun sakedik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)