Kumaha terang upami anjeun hamil tanpa tés

Kumaha terang upami anjeun hamil tanpa tés

Kumaha anjeun terang upami anjeun hamil tanpa tés? Ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling dipikiran. Kusabab nalika urang ngadagoan warta alus, mamang salawasna assail kami, gejala ogé sarta ku kituna, sirah bisa maénkeun trik on kami. Éta sababna dinten ayeuna kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa terang tanpa konfirmasi tina tés éta.

Memang kadang gejala nu urang ngarasa nalika tanggal aturan mungkin ngadeukeutan atawa malah sababaraha poé telat, teu salawasna sarua jeung positif. Tapi di sisi anu sanés, sababaraha di antarana tiasa janten indikator yén kahirupan dilahirkeun dina diri urang. Urang bakal mendakan gejala ieu tapi ogé metode anu sanés pikeun terang upami anjeun hamil tanpa tés!

Tés bumi pikeun terang upami anjeun hamil tanpa tés

Leres yén nyandak tés kakandungan mangrupikeun tés anu paling dipercaya pikeun sadayana, utamana lamun urang boga reureuh sababaraha poé. Tapi sateuacan sadayana éta, urang tiasa teras-terasan nyobian 'pangobatan nini' anu sanés anu disebutna. Aranjeunna teu boga gelar luhur reliabilitas, éta kudu netelakeun, tapi ogé kudu netelakeun yen loba awéwé geus mangpaat pikeun ngawujudkeun positif maranéhanana. Naon anu urang tiasa leungit ku ngalakukeunana?

Tes minyak

Éta saderhana pisan pikeun dilakukeun sareng sigana tiasa dianggo saé. Janten, waktosna pikeun anjeun nguji pikeun terang hasil anjeun. Isuk-isuk nalika anjeun gugah, anjeun ngumpulkeun cikiih dina gelas kristal. Nyaéta, éta kedah janten cikiih anu munggaran saolah-olah éta analisa. Nalika anjeun gaduhna, Anjeun bade nambahkeun hiji serelek minyak lajeng sejen, misah. Lamun tetes datangna babarengan, sigana yén hasilna bakal positif.

tés kakandungan home

Tes sabun

Dina hal ieu, anjeun bakal kudu bar sabun. Sanajan éta salawasna hadé éta henteu dipaké sarta anjeun bakal nempatkeun eta dina mangkok kaca. Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacana, urang peryogi cikiih munggaran isuk-isuk. Langkung ti naon waé, éta kusabab hormon hCG bakal langkung konsentrasi sareng ku kituna seuseueurna tés ngabutuhkeun léngkah isuk-isuk. Nya, ku nyarios kitu, urang bakal tuang cikiih kana sabun pikeun nutupan éta ogé. Ku sabab kitu, mangkok rectangular atanapi deet disarankeun pikeun nyampur. Ayeuna waktuna pikeun nutupan éta sareng ngocok saé pikeun sababaraha detik. engke Ayeuna nya éta waktu pikeun pariksa sabun pikeun gelembung, nyaeta, lamun geus digabungkeun jeung cikiih. Upami enya, hasilna ogé bakal positip.

Nyaho konsentrasi hormon hCG dina cikiih

Leres yén ieu mangrupikeun léngkah dasar tina tés kakandungan. Lantaran kitu, nalika aranjeunna ngakuan éta, éta nalika urang nampi kejutan anu hébat dina kahirupan urang. Nya, salaku tés atanapi tés bumi urang gaduh pilihan sanés tanpa ngaluarkeun euro tunggal. deui, Anjeun ngumpulkeun cikiih munggaran dina gelas kristal. Ulah mindahkeun teuing jeung nempatkeun dina kulkas. Sanggeus satengah jam nyabut eta jeung pariksa lamun eta boga kawas lapisan dina beungeut cai. Sabab lamun kitu, mangka hasilna positif, sedengkeun lamun ningali hiji hal di handapeun kaca, mangka bakal négatip.

Naha anjeun terang tes odol?

Ieu mangrupikeun hiji anu paling sering disebatkeun sareng sanaos henteu gaduh réliabilitas anu luhur, kami kedah nyebatkeunana. Anjeun ngumpulkeun cikiih isuk jeung nempatkeun sababaraha tetes dina gelas ngandung hiji odol saeutik. Ieu leuwih hadé bodas. Ayeuna anjeun kudu aduk ogé pikeun nyieun campuran sarta dina momen anu, Anjeun mimiti ningali busa, jadi ucapan salamet.

Gejala kakandungan

Tanda anu nunjukkeun kakandungan

Sakumaha urang terang, reureuh basajan teu salawasna hiji indikator kakandungan. Kusabab kadang malah siklus paling biasa bisa dirobah ku sagala rupa masalah leutik. Tapi lamun urang boga reureuh jeung urang ogé perhatikeun sensitipitas hébat dina dada, ngan ku noel diri urang sorangan, sababaraha pusing atawa seueul nalika urang bangun, beuki kacapean komo nyeri sirah bisa jadi gejala saméméh nyaho mun anjeun hamil tanpa tés. Sakapeung, bau anu langkung kuat ogé tiasa janten indikator sanés, sanaos henteu salawasna muncul dina minggu-minggu munggaran. Upami Anjeun gaduh leuwih kahayang pikeun indit ka kamar mandi, kacapean inexplicable jeung punctures tangtu dina abdomén handap, mangka maranéhanana geus tanda leuwih dibaca.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)