Lamun barudak dahar nyalira

Lamun barudak dahar nyalira

Kami resep ningali murangkalih mekar sareng maju dina laju sorangan sareng tanpa larangan. Sanggeus genep bulan maranéhna geus ngawitan ngawanohkeun pangan anyar pikeun diet Anjeun, aranjeunna ngan nginum susu éksklusif. Kalayan ngenalkeun diet énggal aranjeunna geus ngamimitian cara séjén dahar, tapi urang tetep kudu nyaho lamun barudak dahar nyalira.

Butuh waktu sababaraha bulan pikeun orok anjeun newak cutlery munggaran tur dipaké pikeun dahar. Éta mimitina bakal resep meunang acquainted jeung dahareun, maranéhna bakal maén kalawan eta sarta nempatkeun dina sungut maranéhanana. Engké maranéhna bakal ngagunakeun sendok atawa garpu pikeun buka réplikasi skill na saeutik-saeutik.

Dina naon umur barudak bisa dahar nyalira?

Teu aya umur anu pasti pikeun nangtoskeun iraha orok tiasa ngawitan janten mandiri jeung diet maranéhanana. Ti 12 bulan nepi ka 26 jeung 28 bulan Aranjeunna geus dimimitian pikeun ngalakukeun kaahlian kahiji maranéhanana, anjeun tiasa nyandak sababaraha silverware sarta nyieun sababaraha feints. Nalika aranjeunna umur dua taun, aranjeunna tiasa nahan cutlery kalawan leuwih kaamanan, tanpa bantuan ti kolotna.

Cara anu pangsaéna pikeun aranjeunna diajar nyaéta ngantunkeun orok anjeun nyalira di payuneun tuangeun sareng alat makanna. Pastikeun dahareun geus aman tanpa anjeunna nyieun mess badag, sarta yén manéhna sorangan nanganan sendok atawa garpu tanpa sieun. Awalna bisa jadi teu aman ngagunakeun eta na bakal ngagunakeun leungeun salaku alat pangalusna anjeun sarta nyekel dahareun. Anjeun bakal tiasa nyokot sendok jeung nempatkeun eta dina sungut anjeun, dimana anjeun bakal nyoba nyelapkeun sababaraha naon geus dikumpulkeun sarta kalawan saeutik kasuksésan. Hadé pisan mun éta nempatkeun anak deukeut kolotna nalika dahar, jadi éta diajar nyonto kumaha para kokolot ngalakukeunana.

Lamun barudak dahar nyalira

Dina dua taun mimiti kahirupan

Orok bakal mimiti jadi panasaran ngeunaan dahareun jeung tés pangalusna nyaéta nyoba nyekel eta kalawan leungeun Anjeun. Mun anjeunna ditawarkeun cutlery anjeunna bakal make eta, tapi tetep awkwardly. Sababaraha murangkalih tiasa ngagunakeunana sacara kuat tapi aya sababaraha kasalahan. Sanaos anjeun henteu nganggo éta sampurna, anjeun tiasa nawiskeun garpu pikeun ngamimitian Kalayan ngagunakeunana, éta bakal langkung lami tuang, tapi éta patut ningali kumaha éta bagian tina diajar sareng kamekaran anjeun.

Suka tuangeun Sareng anjeunna moal ngagaduhan masalah hoyong nyobian naon anu anjeunna tingali tuangeun kolotna, sanaos anjeunna gaduh karesep pikeun sababaraha tuangeun. Kalawan dua taun geus bakal bisa nahan cangkir jeung inuman tanpa spilling eusi. Nepi ka harita kuring ngan bisa make gelas katutup husus, nginum jeung spout a.

Lamun barudak dahar nyalira

Ti umur tilu taun

orok geus heubeul na bisa dahar ampir nanaon. Dina diet anjeun anjeun geus bisa ngasupkeun pangan padet tur chunky. Meureun masih hese pikeun anjeun ngenalkeun pangan anyar kana diet anjeun nalika anjeun nolak nyobian rasa anyar. Barudak geus mimiti nyapek jeung sungut ditutup geus biasa nganggo alat makan. Meureun hésé pikeun anjeun diuk sakabeh malem, eta bakal tangtangan, tapi saeutik-saeutik.

Henteu sakabéh barudak horéam pikeun nyobaan kadaharan anyar, sababaraha bakal kabuka pikeun nyobaan tékstur sareng warna anu béda. Aranjeunna ayeuna bakal tiasa make malah knives diadaptasi kana umur maranéhanana sarta pikeun nanganan gelas atawa jugs leutik kalawan cecekelan a.

Dina umur 4, barudak dimimitian keur panasaran ngeunaan dahareun jeung sababaraha bakal balik ka dapur ningali kumaha aranjeunna disiapkeun. Aranjeunna terang pentingna sareng tiasa ngobrol sareng réréncangan sareng kulawarga ngeunaan naon anu paling aranjeunna resep.

Ti taun 5

Anak geus cukup umur pikeun acquire sagala kaahlian dahar nyalira. Anjeun praktis henteu peryogi pangawasan sawawa sareng tiasa ngalengkepan tuangeun anjeun nyalira. Sanaos langkung saé pikeun tuang sakulawarga, paguneman di méja sareng ngobrol sareng sadayana tiasa janten waktos anu pangsaéna dina sapoe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)