Anu pangsaéna pikeun meredihkeun bénsin orok anjeun

indung anyar

Kami terang kumaha perasaan orok anu teu raoseun nalika aranjeunna gaduh bénsin, sareng kumaha saraf urang salaku indung pikeun nyobaan ngabantuan aranjeunna. The gas umum pisan salami sababaraha bulan kahiji. Orok henteu ngendalikeun téhnik nguseup sareng ngelek hawa nalika tuang. Tapi ieu sanés hiji-hijina alesan naha éta kajantenan, sabab-musababna, sareng khususna cara pikeun ngatasi bénsin dibahas dina tulisan ieu.

Éta pisan Penting pikeun terang kumaha ngagentoskeun bénsin kanggo orok, aranjeunna tetep henteu terang kumaha ngusirna, Sareng kadang ieu hartosna panangan diri ku kasabaran, sabab nembak tiasa diperpanjang, sabab urang kedah liren. Kumaha waé ogé, sadayana langkung saé tibatan orok rewel kalayan bénsin.

Naha orok kuring gaduh bénsin?

Dahar botol

nu Gas orok ampir sok dihasilkeun nalika tuang. Orok tetep henteu ngendalikeun nyusu, sareng nalika tuang anjeunna ngelek hawa. Tapi éta ogé tiasa disababkeun ku nangis kaleuleuwihi, teu sabar, atanapi masalah pencernaan anu ngagaduhan orok.

Urang kedah ngabédakeun antara burih sareng gas peujit. Gas burih dihasilkeun nalika hawa asup nalika tuang atanapi nalika périodeu nangis parna. Aranjeunna biasana lega ku nyidem. Gas usus aya sabab flora peujit orok ngahasilkeun seueur gas. Intoleransi ogé tiasa ngahasilkeun gas-gas ieu.

Anu paling umum nyaéta orok ngagaduhan langkung seueur gas salami 3 bulan mimiti hirup. Teras, kira-kira bulan kagenep, panginten aya ogé periode gas, sabab anjeun mimitian ku pola makan anu beragam. Hal anu sami biasana kajadian nalika anjeunna yuswa sataun, sareng urang ngagedekeun jumlah padet anu didahar. di dieu anjeun gaduh daptar kadaharan anu disarankeun pikeun ngaleungitkeun gas.

Tip pikeun ngala bénsin orok anjeun

Tip nyusu

Urang sadayana gaduh dina pikiran ide pikeun ngébréhkeun gas orok ku sababaraha tepuk lembut dina tonggong, sareng aranjeunna bakal ngusir gas saatos tuang. Ieu sanés anu dilakukeun ku sadayana orok, aya anu henteu ngalirkeun bénsin saatos nyusuan. Upami anjeunna henteu sareng henteu ngeluh, anjeun henteu kedah hariwang, anjeunna bakal ngusir aranjeunna dina sababaraha jam ka payun.

Sateuacan anjeun mimiti tuang ngajauhkeun anjeun tina teuing hariwang. Entong ngantosan orok anjeun lapar. Ceurik tina kalaparan ogé bakal nyababkeun anjeun ngelek langkung seueur hawa. Upami diperlukeun, tuangeun anjeunna langkung sering sareng kirang pikeun nyingkahan bénsin. Upami anjeun masihan anjeunna botol, parios liang dina pentil ogé, éta henteu ageung teuing atanapi henteu ageung teuing.

Kami mamatahan anjeun tuang orok sakumaha lempeng sabisa. Langkung cowering atanapi ngagolér, beuki gas éta tiasa ngumpulkeun. Entong ngantosan orok anjeun bérés tuang kanggo ngabantosan anjeunna ngalirkeun bénsin. Coba supaya anjeunna ngambekan kaluar unggal sababaraha menit. Ieu peryogi kasabaran, tapi nyumput sacara rutin bakal nyegah bénsin tina ngawangun.

Pijet sareng sikep pikeun ngébréhkeun gas

Upami orok parantos tuang lami, sareng ngadu'a, ngaleutikan suku sareng beuteungna karasa, anjeunna tiasa gaduh bénsin. Dina hal ieu balikeun deui tibalik sareng tahan ku dampal panangan anjeun, salami éta bayi. Posisi ieu épéktip pisan sahingga aya transit peujit, sareng éta tiasa ngusir gas ngalangkungan bagian handap.

Anjeun ogé tiasa nyobian téhnik sapédah. Éta ngalibatkeun nempatkeun orok ngagolér dina péngkolan na dina permukaan anu rata, nyepengan suku sareng mindahkeun éta hipu, saolah-olah anjeunna ngécéd sapédah. Gerakan ieu bakal ngabantosan anjeun ngalirkeun bénsin, sareng éta ogé bakal senang.

Antara tuangeun, upami orok anjeun rawan bénsin, anjeun tiasa masihan anjeunna sababaraha pijatan dina beuteung dina gerakan sirkular, jarum jam. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun parobihan popok pikeun ngalakukeun urut ieu. Anjeun teu kedah mencét, ngan ukur ngalakukeun gerakan. Anjeun ogé tiasa nerapkeun panas hampang lokal, ku panangan anjeun atanapi bungkusna leres. Panas menenangkan kanyeri tina bénsin, sareng ngagaduhan pangaruh analgesik sareng nenangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.