Latihan pikeun ngajar murangkalih kumaha mamah leres

mamah ogé barudak

Sieun yén barudak henteu terang kumaha nyah leres nalika alit sina tuang tuangeun padet sareng ninggali purees. Éta pisan sababna naha penting pisan pikeun urang ngajar aranjeunna pikeun ngalakukeun éta kalayan hadé sareng nyingkahan pikasieuneun anu teu perlu. Dinten ieu urang bakal nyarioskeun sababaraha hal latihan pikeun ngajar barudak pikeun nyapek leres.

Nyapek henteu ngan ukur saé ambéh aranjeunna henteu cakik, tapi ogé ngagaduhan seueur manpaat pikeun awak. Kunyah ogé saé pisan pikeun huntu anjeun, éta langkung resep nyerep nutrisi nalika dicerna, urang nyingkahan sangsara gastritis, rasa lapar langkung seueur, éta ngirangan tingkat setrés sareng kahariwang, sareng éta resep nyerna sareng pamekaran anu leres sungut anjeun. Barudak kedah tuang tuangeun padet (nuturkeun pitunjuk ti dokter pediatrik anjeun) pikeun nguatkeun huntu. Supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun leres, kami nyungkeun tip saderhana.

Kumaha sareng iraha urang kedah ngajarkeun aranjeunna ka mamah?

Sanés hal anu diajar tina hiji dinten dugi ka salajengna, tapi éta leres-leres sacara bertahap. Nalika pangan padet dikenalkeun (anu biasana sakitar 6 bulan) urang tiasa ngamimitian ngajar aranjeunna. Urang tiasa ngamimitian ku ngeureunkeun nganggo mixer sareng ngagunakeun garpuh langkung saé pikeun naksir sahingga nyéépkeun sababaraha potongan supados anjeun tiasa nyapek sahingga ngarobah tékstur purees. A) Leres anjeun bakal biasa ngabijilkeun tuangeun ku cara kutang.

Upami anjeun ngantosan lami teuing, éta bakal dikaitkeun sareng tahap na henteu, anu pikareueuseun 2 taun, sareng ngajantenkeun langkung sesah pikeun anjeun pikeun ngajarkeun anjeunna nyah atanapi ngenalkeun katuangan énggal. Nalika urang ngajar aranjeunna pikeun nyapek, urang kedah ngenalkeun tuangeun énggal pikeun aranjeunna. janten sakedik-sakedik supados waos anjeun tetep tiasa sareng kuat. Anjeun tiasa mimitian ku wortel, kentang, sareng sayuran anu sanés. Émut kanggo masihan anjeunna diet anu beragam sareng hindarkeun produk ultra-olahan sareng amis anu ngan ukur ngarusak huntu sareng awakna ku henteu ngagaduhan nutrisi.

mamah barudak

Latihan pikeun ngajar murangkalih kumaha mamah leres

  • Cabut televisi atanapi gangguan anu sanés. Upami urang henteu merhatoskeun nalika tuang, bakalan sesah kanggo mamah ogé. Urang kedah waspada kana naon anu dilakukeun pikeun leres-leres. Éta ogé mangrupikeun momen anu tiasa urang mangpaatkeun waktos ieu pikeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng silih sambung.
  • Jadi éta tuang daging urang tiasa nganggo daging cincang, Janten anjeun tiasa nyapek sesuai karesep anjeun dina potongan alit. Nyingkahan steak atanapi rendang anu langkung hésé pikeun mamah sareng langkung rumit.
  • Kenalkeun anu énggal unggal minggu. Janten anjeun bakal ningali naha éta asimilasi saé atanapi henteu, sahingga cobaan tékstur anyar sareng rasa anyar. Dokter murangkalih anjeun bakal ngawartosan anjeun dina raraga naon pikeun ngahijikeun béda pangan. Barudak alit resep nyobian hal-hal anu énggal, nalika dina yuswa dua taun anjeunna tiasa ngamimitian nolak hal-hal anu anjeunna lakukeun resep sateuacanna.
  • Ajar anjeunna nyah 30 kali sateuacan ngelek. Upami anjeunna ngamimitian ti leuleutik, anjeunna bakal ngaleungitkeun kabiasaan sareng anjeunna bakal ngalakukeun éta sacara otomatis. Hésé pikeun barudak ngora diitung nepi ka 30 tapi Kami tiasa ngalakukeunana ku nyalira sahingga anjeun tiasa ningali sabaraha 30 kali. Anjeun parantos terang yén kami conto anu pangsaéna sareng langsung. Upami anjeunna ningali anjeun ngalaksanakeunana, anjeunna bakal langkung gampang diajar.
  • Nyah ku sungut anjeun ditutup. Kalayan ieu urang bakal perhatoskeun otot-otot rahang kumaha jalanna. Anjeun bakal nganggo rahang sareng huntu anjeun bakal langkung séhat.
  • Pasihan anjeunna hal anu sami anu didakan ku batur. Kacuali éta mangrupikeun hal anu sesah teuing, anjeun tiasa ngahijikeun sareng nempatkeun éta tuang sami sareng tuang anjeun. Salaku tambahan, éta bakal langkung saé pikeun anjeunna tuang sami sareng anu sanés tibatan tuang anu benten. Anjeun bakal ngaraos bagian tina kulawarga sareng langkung otonom.
  • Hayu anjeunna tuang nyalira. Anjeunna bakal nguatkeun katerampilan tuang, anjeunna ogé bakal ningkatkeun katerampilan motor sareng anjeunna bakal ngaraos langkung saé ngeunaan dirina ku sanggup ngalakukeun nyalira.

Kusabab émut ... mamah nyaéta kabiasaan anu tiasa diajar, sapertos anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.