Larutan uyah kanggo nyeuseuh irung orok

Ngumbah irung orok

Sapanjang sataun barudak tiasa sangsara tina sagala rupa inféksi irung anu nyegah aranjeunna tina napas kalayan alus, janten penting pisan pikeun diajar kumaha nyeuseuh irung pikeun ngabantosan ngirangan kanyeri ieu. Sanaos budak leutik bakal nyobian nyingkahan éta ku sadayana, sabab pikeun anu leutik éta rada nyingsieunan, kaleresan nyeuseuh irung mangrupikeun lega anu hébat dina kaayaan sapertos kitu.

Ngumbah irung ngabantosan saluran irung, ngaleungitkeun sésa-sésa limbah tina lingkungan sapertos sari atanapi lebu, zat anu nyababkeun alergi dina seueur kasus. Ogé, nalika éta aya inféksi engapan Dina sinus paranasal, napas sacara normal sesah pisan sareng murangkalih tiasa ngagaduhan masalah apnea. Nyeuseuh irung bakal ngabantosan anjeun ngaleupaskeun lendir anu langkung seueur sareng ngahidrasi daérah, sadayana penting pikeun ngambekan langkung gampang.

Larutan uyah pikeun nyeuseuh irung

Pikeun ngalaksanakeun nyeuseuh irung pikeun barudak, anjeun tiasa nganggo solusi anu disiapkeun khusus pikeun panggunaan murangkalih. Di apoték naon waé anjeun tiasa mendakan produk ieu, anu ogé ngagaduhan wadah anu disiapkeun pikeun misi ieu. Nanging, éta tiasa rada mahal khususna ngémutan yén anjeun kedah masihan seueur kagunaan sapanjang budak budak anjeun.

Inféksi pernapasan dina murangkalih

Anjeun tiasa nyingkahan ngadamel biaya ieu unggal taun nyiapkeun larutan uyah nyalira di bumiÉta leres-leres saderhana ogé langkung mirah. Ieu bahan-bahan anu anjeun peryogikeun:

  • Satengah liter cai: kade cai na teh sulinganUpami teu kitu, anjeun tiasa ngagolak pikeun panggunaan ieu.
  • Sakedik tina bikarbonat
  • Uyah 1 séndok téh: Anjeun kedah milarian uyah tanpa yodium pikeun panggunaan ieu, anjeun tiasa mendakanana di tukang ubar herbal atanapi di daérah produk "BIO" di supermarket biasa anjeun.
  • Kenop Pikeun nerapkeun larutan uyah, anjeun tiasa mendakanana di apoték sareng di supermarket anu ngajual produk pikeun murangkalih.

Kumaha cara nyeuseuh irung

Eusian kenop satengahna sareng larutan uyah. Tempatkeun sirah budak dina tilelep atanapi tempatkeun anduk handapeun sirah budak. Dengdekkeun sirah budak ka gigir teras selapkeun tombol kana sinus, lalaunan pencét kenop pikeun nyebarkeun larutan uyah, anu kedah kaluar liwat sinus anu sanés. Balikan deui operasi sacara tibalik sareng usap irung murangkalih ku jaringan pikeun nyabut sésa. Upami anjeun masih teu terang niup irung Pikeun ngusir snot, anjeun bakal mendakan sababaraha tip dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.