Eureun premanisme: nalika premanisme aya diantara babaturan

Eureun premanisme

Léngkah munggaran pikeun ngeureunkeun bencana bullying nyaéta pendidikan. Rébuan budak lalaki sareng awéwé di dunya hirup naraka sareng musibah dibuli unggal dinten. Jalma ngora anu sangsara olok-olok, hinaan sareng agresi dina kulitna, anu ngajantenkeun aranjeunna hirup kalayan harga diri dina taneuh.

Hanjakalna, ku ningkatna frékuénsi, aya kasus énggal barudak anu bérés hirupna kusabab bullying. Sareng ieu mangrupikeun hal anu teu kapikir, urang henteu kedah ngijinkeun teu saurang pun anak milih bunuh diri salaku solusi pikeun masalah anjeun.

Salaku bapak sareng ibu, urang ngagaduhan kawajiban ngadidik murangkalih urang pikeun ngahargaan batur. Sareng dimana éta sadayana dimimitian di bumi, barudak kedah hirup di lingkungan anu hormat sareng empati ka batur.

Sareng salaku pendidik, urang ngagaduhan tanggung jawab janten kesel ku tingkah paripolah anu beda dina murangkalih urang. Kusabab anak urang tiasa janten korban bullying atanapi bullying sareng urang kedah ngubaranana gancang-gancang.

Tapi urang ogé tiasa mendakan nyalira, sareng putra urang tiasa janten tukang ngaganggu. Sareng éta di mana urang kedah maju sareng nipah kalakuan éta dina pucukna. Penting pisan pikeun urang mikawanoh masalah sareng milari jalan kaluarna.

Henteu diidinan pikeun budak pikeun nyiksa budak anu sanés, sareng kolotna katingalina tibalik. Barudak urang sanés malaikat ti sawarga, aranjeunna jalma anu gaduh kapribadian nyalira. Sareng di masa alitna iraha urang ngagaduhan kamampuan pikeun mangaruhan aranjeunna sacara positip.

Tarung ngalawan bullying atanapi bullying

Bapa-bapa sareng ibu-ibu jaman ayeuna, urang keur ngabentuk jalma-jalma ka hareup. Penting pisan pikeun urang kalibet dugi ka detil anu pangleutikna, Sangkan urang tiasa gancang ningali masalah, sareng mendakan solusina.

Masalah premanisme budak parantos ngahontal titik dimana urang sadayana kedah waspada. Kusabab hanjakalna dina sababaraha kasus, stalker aya diantara rompok babaturan.

Kalayan kapercayaan urang, urang ngantunkeun murangkalih urang sareng murangkalih anu sanés anu urang terang. Kalayan anak pasangan anu ogé babaturan urang. Barudak anu ngagaduhan tingkah laku anu hadé di payuneun anu langkung sepuh, tapi anu nyumputkeun kalakuan anu pikareueuseun ka anu paling lemah.

Naon anu kedah dilakukeun upami murangkalih anjeun téh premanisme

Upami anjeun mendakan yén anak anjeun nyiksa budak anu sanés, anjeun ngagaduhan tugas teu kedah ngaca. Anjeun gaduh dina panangan anjeun pikeun nempatkeun solusi pikeun masalah serius ieu. Pikirkeun yén budak sanés tiasa kaserang naraka kusabab anak anjeun.

Kami bapa sareng ibu mikir yén mustahil pikeun barudak urang ngalakukeun hal sapertos kitu, tapi hanjakalna ieu aya. Budak bullying nyaéta anak batur. Anu nandangan pelecehan oge. Anjeun tiasa janten indung atanapi bapak tina dua pihak. Anjeun kedah siap-siap pikeun éta.

Preman budak

Kapribadian budak kabentuk salami 7 taun mimiti hirup. Barudak henteu lahir ngabédakeun anu hadé sareng anu jahat, éta tugas anjeun. Urang déwasa parantos diajar naon anu leres sareng anu henteu, hayu urang henteu kéngingkeun murangkalih urang jalan gedé.

Upami murangkalih anjeun ngagaduhan kabiasaan anu goréng, lereskeun éta, milari jalan kaluarna, konsultasi sareng ahli propésional. Balikkeun masalah anjeun moal ngahontal nanaon. Meureun upami anjeun ngeureunkeunana dina waktosna, putra anjeun janten sawawa anu empati sareng tanggung jawab.

Naon anu kedah dilakukeun upami anak anjeun diganggu ku babaturan

Anu utami nyaéta ngajantenkeun anjeunna ngartos yén anak ieu sanés sobatna. Upami anak anjeun kaserang kaayaan premanisme, anjeun kedah langsung angkat ka propésional anu damel dina harga diri. Entong ngantep anjeunna ageung mikir yén anjeunna langkung handap, yén anjeunna pantes naon anu kajantenan ka anjeunna.

Premanisme ieu tiasa samentawis, tapi akibat anu tetep aya dina kapribadian budak, aranjeunna bakal ngiringan jalmi éta salami hirupna.

Entong tonggong anjeun dina bullying atanapi bullying

Jelas henteu aya kolot anu tiasa mikir yén budakna ngalaman kaayaan sapertos kitu. Tapi urang kedah waspada yén urang henteu ngendalikeun unggal menit kahirupan barudak. Ieu sababna penting pisan waspada. Miluan kahirupan sosial barudak anjeun éta mangrupikeun senjata anjeun pikeun ngadeteksi kaayaan anomali.

Hayu urang mungkas kasangsaraan budak leutik. Ngeureunkeun premanisme atanapi pelecehan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.