Ngeureunkeun mikir yén anjeun gagal salaku indung ku cicing di bumi

Upami anjeun mikirkeun sadaya waktos yén anjeun gagal, éta langkung kamungkinan anjeun parantos béak 100% waktos. Jenis pikiran négatip ieu ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun ngaraoskeun kaayaan unggal waktos, nalika kanyataanana sareng kamungkinan, ieu sanés masalahna. Ibu siga anu gaduh kritikus batin anu teu pernah bobo. Kritik internal ieu nyababkeun ibu-ibu naroskeun ampir sadayana, kalebet kinerja salaku kolot.

Éta kritik konstan henteu saé pikeun saha waé sareng éta ngajantenkeun anjeun siga anu gagal salaku indung. Kudu wani sareng béjakeun kritikus anjeun pikeun cicingeun! Anjeun nuju ngalakukeun padamelan anu saé. Sababaraha dinten anjeun bakal karaos siga anu bieu salamet ngagedékeun murangkalih di bumi. Anjeun kedah émut yén anjeun indung anu saé sareng henteu sadayana perang tiasa dimeunangkeun ... kanyataanna, anjeun henteu kedah kéngingkeun unggal peperangan kolot.

Upami anjeun teraskeun ngagaduhan jinis pamikiran ieu, anjeun ngan ukur bakal beuki capé, hiji hal anu bakal mangaruhan langsung ka kulawarga sareng anjeun. Saterusna anjeun bakal mendakan sababaraha tip anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngeureunkeun pikiran ieu sareng nyingkahan kacapean anu sateuacanna.

Eureunkeun panginten éta

Iraha waé pamikiran sapertos kitu asup kana pipikiran, lirén waé. Eureun pamikiranana sareng robihkeun pikeun anu langkung nyata sareng éta ogé ngajantenkeun anjeun raos langkung saé. Anjeun tiasa mikirkeun hal-hal sapertos:

  • Abdi leres-leres indung anu saé
  • Unggal dinten kuring ngalakukeun anu pangpayunna pikeun janten indung anu saé
  • Abdi bogoh ka murangkalih abdi sapinuh haté
  • Barudak abdi peryogi kuring sareng kuring kedah jaga diri pikeun jaga aranjeunna
  • Upami kuring bagja, aranjeunna bakal bagja di sisi kuring
  • Pasang samping hapé

mantra pikeun ibu setrés

Barudak beuki ngaraos kumaha kolotna kaganggu ku telepon sélulér. Ieu nyababkeun anjeun setrés henteu perlu kusabab téknologi anyar. Sadaya tulisan kolot anu sampurna anu anjeun tingali dina internét ngan ukur bakal neken anjeun, sabab henteu ogé jalma-jalma anu anjeun tingali dina jaringan. Anjeun teu kedah janten kolot anu sampurna pisan.

Émut yén jalma dina média sosial henteu pernah leres-leres ikhlas atanapi jujur ​​ngeunaan kanyataanna. Kaseueuran jalma moal ngeposkeun dinten goréngna pikeun dihukum ku batur. Gagasan anu pangsaéna nyaéta ngalirkeun éléktronika sakitar beurang, sareng anjeun bakal ngaraos beurat sapertos diangkat tina taktak anjeun. Mimitina sigana mah anéh, tapi engké anjeun bakal sadar yén éta bakal ngajantenkeun.

Pasangan anjeun kedah aya di sisi anjeun

Upami anjeun ngagaduhan pasangan, aranjeunna ngagaduhan peran anu penting pisan dina kahirupan anjeun sareng ogé ngabina barudak anjeun. Kulawarga anjeun kedah janten tim sareng pasangan anjeun kedah ngabantosan anjeun turun tina lapangan nalika anjeun rumaos nembé diserang ku pamaén anjeun nyalira. Seueur pasangan anu hoyong ngabantosan, tapi kadang aranjeunna henteu terang kumaha ngalaksanakeunana sabab anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna ngaraos (teu dihaja) sapertos penjajah atanapi pamaén ti tim lawan. Meureun anjeun ambek sabab anjeunna henteu ngalakukeun hal-hal sapertos anjeun ... Tapi anjeun kedah ngartos yén unggal jalma ngalakukeun hal-hal ku jalanna masing-masing sareng naon anu penting dilakukeun.

Basa maca carita ka barudak

Pasangan anjeun kedah sareng anjeun di bumi sisi. Henteu janten masalah upami murangkalih nginum jus kaléng sanés jus anu anyar diperes ... Upami pasangan anjeun parantos nyiapkeun tuangeun sareng parantos nganggo piyama supados anjeun gaduh waktos sambung, kantun terasrasakeun waktos éta pikeun anjeun. Barudak bakal damang dina waktos-waktos éta.

Émut yén éta ogé penting pikeun anjeun sareng pasangan, Milarian waktos kanggo hubungan sareng kaakraban, sabab perlu hubungan anjeun damel. Anjeun kedah ngagaduhan hubungan émosional janten duanana pamimpin tim.

Anjeun kedah bobo deui

Upami anjeun capé, anjeun panginten panginten normal ... jalma panginten éta mangrupikeun hal anu kaalaman ku ibu-ibu anu nembé lahir sareng éta waé. Nyatana, ieu sanés masalahna, kusabab kacapean tiasa kajantenan iraha waé upami indungna henteu cekap istirahat. Anjeun kedah bobo.

Paduli kumaha umur barudak anjeun, anjeun kedah bobo-bobo. Ieu penting pisan pikeun ngajaga kacapean anjeun tetep luhur sareng sadayana, supados tiasa ngagaduhan tanaga anu cekap pikeun ngararasakeun murangkalih anjeun sareng diri anjeun. Teu aya anu damel saé upami aranjeunna henteu gaduh cekap bobo ... sareng upami anjeun ogé nambihan 'murangkalih' kana persamaan, anjeun masih kedah langkung saé deui. Anjeun kedah istirahat janten ibu anu bahagia nyanghareupan argumén antara duduluran, gentos popok, drive ... sareng lakukeun naon waé anu anjeun lakukeun dina dinten ka dinten anjeun.

Ucapkeun 'henteu' langkung sering

Anjeun teu tiasa ngalakukeun sadayana, janten henteu nyobian. Nyarios yén anjeun moal tiasa ngajantenkeun anjeun kaliru kusabab henteu ngalakukeun sagala anu dipénta ku anjeun, tapi anjeun henteu kedah. Anjeun kedah terang iraha bade nyarios henteu. Anjeun hiji jalma sareng anjeun moal tiasa ngalakukeun sadayana. Teu aya anu tiasa ngaleungitkeun perasaan éra éta.

Kalayan kecap séjén, ucapkeun henteu pikeun baking cookies pikeun sakola, ngaput kostum sakola, atanapi sukwan dina kagiatan sosial. Batesan proyék sareng ucapkeun henteu pikeun anu sanés. Kaséhatan méntal anjeun bakal sateuacan ngalakukeun hal pikeun batur, hal-hal anu aranjeunna sering lakukeun, aranjeunna bahkan henteu ngahatur nuhun.

Ibu sareng putri anu sukur

Ucapkeun 'henteu' ka murangkalih anjeun ogé

Sakumaha anjeun kedah diajar ucapkeun henteu ka batur, anjeun ogé kedah diajar nyarios henteu ka murangkalih anjeun. Mustahil pikeun nyandak putri anjeun anu langkung lami ka sakola tambahan dina jam 4, ka tengah jam 4:30 sareng budak leutik di 5. Anjeun sanés 'superwoman' ogé teu ngagaduhan kakuatan pikeun teleport.

Overloading barudak anjeun ku kagiatan bakal langkung seueur, tapi éta ogé bakal ngabahekeun anjeun. Anjeun kedah diajar nyarios henteu pikeun hal-hal anu tangtu pikeun ngajaga kasihatan anjeun. Ngagaduhan sahenteuna dua dinten di bumi tanpa kedah angkat ka kagiatan ekstra-sakola salami saminggu. Nyederhanakeun dinten anjeun sareng sadayana bakal janten langkung gampang pikeun sadayana.

Hayu barudak anjeun ngalakukeun hal-hal pikeun nyalira

Kadang-kadang langkung gampang pikeun ngalakukeun hal-hal pikeun barudak tibatan anu dilakukeun ku aranjeunna nyalira. Tapi ngagedékeun budak mandiri anu ngarti kana tanggung jawab dimimitian ku ngantepkeun aranjeunna ngalakukeun hal-hal pikeun nyalira.

Nalika murangkalih anjeun ngamimitian ngalakukeun hal-hal pikeun nyalira (saatos anjeun ngajar aranjeunna), anjeun bakal sadar kumaha kaayaan tiasa langkung saé tibatan anu anjeun ngarepkeun. Salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan istirahat tambahan dina waktos anu sami. Anjeun bakal reueus ku prestasina sanaos henteu sampurna. Saeutik saeutik anjeun bakal tiasa nanggung tanggung jawab anyar kalayan sakedik bantosan di awal sareng tanpa aya bantosan di tungtungna. Anjeun sadayana meunang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.