Menu mingguan pikeun orok ti 9 bulan (Minggu 1)

Ménu orok

Pamiarsa tina Ibu-ibu dinten ayeuna anjeun terang yén urang biasana gaduh ménu mingguan pohara kapaké pikeun ngarencanakeun tuangeun saminggu, tapi tangtosna, naon anu lumangsung nalika aya orok di bumi? Abdi henteu kantos ngémutan éta sateuacanna sabab orok abdi langkung alit, dietna sacara praktis teras sami sareng henteu nyeri sirah pikeun kuring nyiapkeun naon-naon pikeun anjeunna, tapi ayeuna anjeunna yuswa salapan bulan, anjeunna parantos tuang ampir sadayana sareng kuring ngadamel unggal ngaco ...

Kusabab kitu kuring mutuskeun mutuskeun bagikeun ka anjeun menu saminggu Sareng, sabab anjeunna nembé yuswa salapan bulan, anjeun tiasa teraskeun sareng kami perkenalan progresif pikeun pangan énggal ti ayeuna dugi ka sataun. Dahareun anu anyar anu badé dilebetkeun badé daging tanpa lemak, lauk, kacang-kacangan, sagala jinis buah (kecuali buah katumbiri, buah aprikot sareng buah beureum) sareng sagala rupa sayuran (kecuali anu héjo, sapertos kol, bit atanapi kangkung).

Dahareun anu bakal urang kenalkeun minggu ieu

Pikeun orok kuring, kadaharan anu mimiti mimiti dina saminggu nyaéta daging sapi. Anjeunna tuangeun pikeun anu munggaran nalika tuang siang sareng sajumlah alit, sabab éta henteu nyababkeun anjeunna masalah, kami ngenalkeun sakedik deui unggal waktos. Cara nyandak éta parantos babarengan sareng puree sayuran.

Kadaharan anu sanésna parantos diusahakeun nyaéta kacang-kacangan, ogé mimiti alit sareng ningkat sacara progresif. Kacang-kacangan kedah dipasihkeun kalayan asak sareng murni, éta tiasa dipasihkeun nyalira atanapi, langkung saé, ku sayuran.

Menu saminggu

Senen

  • Sarapan: Susu payudara atanapi formula, apel sareng séréal.
  • Dahar beurang: puree Amérika (kentang, tomat, jagong sareng sapi) sareng satengah cau.
  • Snack: Jeruk sareng jus pir, dua cookies orok.
  • Dinner: Sup gandum sareng wortel.

Salasa

  • Sarapan: Susu atanapi susu formula, bubur séréal.
  • Dahar beurang: Chickpea puree sareng sayuran.
  • Snack: Jus apel sareng sapotong roti anu diiris (orok abdi tuang dina gigit tanpa masalah, upami orok anjeun masih henteu terang anjeun tiasa ngagantikeun cookies orok)
  • Dinner: Waluh sareng péso.

Rebo

  • Sarapan: Susu atanapi susu formula, apel sareng pir kalayan séréal.
  • Dahar beurang: Kentang mashed sareng hayam (anjeun tiasa ngantunkeun sababaraha kentang alit supados anjeunna diajar nyapek).
  • Snack: Jus jeruk sareng satengah cau.
  • Dinner: Zucchini puree.

Kemis

  • Sarapan: Susu atanapi susu formula, cau tumbuk sareng biskuit.
  • Dahar beurang: Chickpea puree sareng waluh sareng sapi.
  • Snack: Jus jeruk kalayan séréal.
  • Dinner: puree sayur (kentang, seledri, tomat ...)

Jumaah

  • Sarapan: Susu atanapi susu formula, puree pir kalayan séréal.
  • Dahar beurang: Couscous sareng hayam sareng sayuran.
  • Snack: pisang, apel sareng pir puree.
  • Dinner: puree Pea.

Émut yén ménu ieu nunjukkeun sareng kedah diluyukeun sareng kabutuhan unggal orok. Dina kasus kuring, orok kuring inuman susu susu antara tuang, éta sababna kuring henteu ngempelkeun susu dina camilan, tapi upami orok anjeun meryogikeunana, anjeun tiasa ngagantikeun jusna pikeun ngoyagkeun.

Inpormasi lengkep - Menu saminggu

Poto - Gambar tina sagalana


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)