Naha mangrupakeun ide anu saé pikeun ngantepkeun nonoman anjeun angkat ka konsér nyalira?

rumaja badé konsér

Seueur rumaja ngimpi badé konsér seniman karesepna. Bade konsér tanpa kaamanan kolot tiasa janten petualangan pikeun nonoman, tapi sapertos nonoman anu hoyong nunjukkeun idéntitasna, aranjeunna bakal hoyong. Pikeun kolot, ngamungkinkeun budak pikeun indit ka acara sapertos kitu tanpa panangtayunganana tiasa janten prospek anu paling pikasieuneun.

Upami rumaja anjeun parantos ngawartosan anjeun anu lami yén anjeunna badé angkat konsér sareng réréncanganna, anjeun panginten henteu atanapi henteu panginten badé angkat. Éta poko anu anjeun kedah ngeunteung sacara ati-ati pikeun engké, henteu kuciwa tina kaputusan anjeun. Pastina henteu sadayana konser, sareng henteu sadayana nonoman, sami. Upami nonoman anjeun badé angkat kana konsér tanpa sawawa, ieu aya lima patarosan anu kedah ditaroskeun ka diri anjeun heula. Gumantung kana jawaban anjeun pikeun tiap patarosan, éta bakal jelas pikeun anjeun naha ngantep anjeunna angkat atanapi henteu!

Naon jenis konsér na?

Jinis musik dina konsér nangtoskeun jinis pemirsa anu bakal sumping. Upami nonoman anjeun resep kana band budak, pemirsa kedah rada jinak. Tapi, konsér heavy metal atanapi band rock alternatip tiasa narik minat langkung seueur veteran sareng panginten langkung keras.

konsér masif pinuh ku jalma

Penting pikeun anjeun membiasakeun diri sareng musik band. Ngadangukeun lirik sababaraha lagu sareng ngagaduhan ideu anu jelas ngeunaan jinis pesen anu dikirimkeun ku musisi atanapi band. Kusabab éta bakal nyaritakeun seueur tentang jinis konsér anu bakal dilakukeun. Anjeun tiasa ogé milarian online pikeun pangalaman pangguna sanés dina konser kapungkur band khusus na. Upami band dina lirik lagu na ngirim pesen anu henteu séhat ngeunaan masalah sosial, maka anjeun kedah mikir dua kali sateuacan ngantepkeun nonoman anjeun ngiringan konsér sapertos ngan ukur rerencanganna.

Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun milarian profil para musisi dina jaringan sosialna pikeun ningali naon rupa anu aranjeunna bagikeun sareng pemirsa. Interaksi anu dipiboga ku para penggemarna ogé tiasa masihan anjeun ideu anu jelas ngeunaan jinis pemirsa anu aranjeunna pikaresep kana konserna.

Naon tempat konsérna?

Tempat konsér bénten-bénten luas dina hal kaamanan, kontrol balaréa, sareng aturan kaamanan. Lebetkeun halaman wéb tempat éta sareng parios protokol na pikeun ningali naha éta masihan anjeun kapercayaan atanapi upami, sabalikna, éta tiasa bahaya pikeun indit. Pariksa naha éta tempat ageung, nganggo atanapi teu nganggo korsi, naha éta ngamungkinkeun alkohol atanapi henteu lebet kana tempat ... Konsér anu ngaladénan alkohol dina sékrési watesan-low tiasa janten ide anu goréng pikeun ngantepkeun rumaja anjeun sumping.

Ogé perhatoskeun lokasi tempat konsér anu badé diayakeun. Naha aya di tempat anu tiasa diaksés atanapi anjeun bakal sesah dugi ka dinya? Naha anjeun kedah ngantosan di tempat anu caket dugi konsér réngsé pikeun nyegah budak ngora anjeun balik ka bumi dina kaayaan transportasi anu goréng?

nonoman sareng konser

Penting pikeun anjeun ogé ngémutan upami aranjeunna ngantep budak lalaki ngagaduhan telepon dina ranselna. Sababaraha tempat henteu kéngingkeun kaméra, anu hartosna telepon teu diidinan. Tempat anu henteu ngijinkeun rumaja anjeun pikeun nyandak telepon pinter tiasa nyegah anjeunna komunikasi sateuacan, nalika sareng saatos konsér sareng anjeun, Sareng ieu mangrupikeun alesan bahaya sareng kahariwang!

Naha nonoman anjeun cukup dewasa pikeun nungkulan masalah poténsial?

Aya seueur hal poténsial anu salah nalika konsér. Naha nonoman anjeun bakal terang kumaha cara ngaréspon upami balaréa mimiti teu ka kontrol? Naha anjeun terang kumaha nanganan kaayaan darurat, sapertos évakuasi tina acara éta? Penting pikeun mastikeun yén rumaja anjeun cukup berilmu sareng cukup déwasa pikeun nungkulan masalah tanpa panik.

Éta ogé penting pikeun ngémutan kamampuan budak awéwé anjeun pikeun nolak tekanan peer. Sakapeung, konser nawiskeun alkohol, narkoba, sareng rupa-rupa kasempetan pikeun nonoman pikeun milih goréng. Sateuacan ngantep anak anjeun angkat ka konsér, anjeun kedah pastikeun yén aranjeunna sanggup nyandak kaputusan anu saé sanaos pikagumbiraeun yén tiasa angkat ka konsér nyalira sareng réréncangan tiasa nyababkeun aranjeunna.

Babaturan naon anu angkat sareng konsér sareng budak anjeun?

Penting pikeun nimbangkeun saha waé anu bakal hadir konsér sareng nonoman anjeun. Naha anjeun percanten ka babaturan rumaja anjeun pikeun nyandak kaputusan anu saé? Upami henteu, konsér panginten henteu janten tempat anu saé pikeun murangkalih anjeun. Anjeun ogé panginten hoyong nimbangkeun alternatif pikeun ngantepkeun nonoman anjeun pikeun hadir dina konsér anu lengkep teu dibarengan. Salaku conto, naha aya lanceuk anu dipercaya atanapi babysitter anu tiasa angkat?

Naha anjeun tiasa hadir dina konsér kalayan perjanjian yén anjeun bakal tetep sababaraha jajar di tukangeun nonoman anjeun? Pilihan ieu tiasa ngabantosan anjeun langkung yakin ngeunaan ngiringan konsér anak anjeun.

rumaja dina festival jeung konser

Naha nonoman anjeun siap pikeun kabébasan langkung?

Kalakuan rumaja anjeun mangrupikeun faktor anu paling penting dina nyandak kaputusan ieu. Kamampuh nuturkeun aturan atanapi henteu sareng terang atanapi henteu kalakuanana bari tanggung jawab mangrupikeun tanda yén anjeun parantos siap (atanapi henteu) gaduh kabébasan sakedik deui dina hal kaluar anjeun sareng rapat sareng rerencangan.

Nanging, upami anjeun henteu percanten ka anjeunna pikeun nyarios leres, atanapi upami anjeunna henteu nuturkeun aturan anjeun, anjeunna panginten henteu acan cukup dewasa pikeun konser nyalira. Upami anjeun mutuskeun yén murangkalih anjeun henteu siap ngalaksanakeun petualangan anu ageung sapertos kitu, jelaskeun kabiasaan naon anu anjeun kedah tingali dina anjeunna supados anjeunna terang nalika anjeunna tiasa ngalakukeun éta. Jelaskeun yén nalika anjeunna nunjukkeun éta anjeun tiasa nanggung tanggung jawab anjeun ayeuna, anjeun bakal terang yén anjeun bakal tiasa gaduh kamandirian anu langkung ageung.

Janten ti ayeuna sanés nyarios sapertos: "Anjeun bakal tiasa lebet kana konsér nalika yuswa 16 taun", ucapkeun sapertos: "Nalika anjeun sanggup ngalakukeun hal anjeun sareng tanggung jawab tanpa ngingetan, maka anjeun tiasa ngagaduhan langkung. tanggung jawab sareng kabébasan ".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.