Mangpaat terapi psikologis online

terapi psikologi pikeun awéwé

Laju kahirupan sapopoé lieur, masarakat robih sareng kapastian beuki ngirangan kana sababaraha pernyataan. Ku sabab kitu, loba jalma ngarasa yen kanyataanana maranéhanana surpasses aranjeunna poé sanggeus poé. Ogé, dina kahirupan saha waé jalma, aya waktos anu langkung saé sareng langkung goréng, janten sakapeung urang peryogi ngagunakeun jasa profésional pikeun ngabantosan kami mendakan alat anu diperyogikeun pikeun nguatkeun diri sareng ngadalikeun kahirupan urang sorangan 100%.

Ayeuna, anjeun tiasa aksés ka psikolog sareng psikiatris pangsaéna berkat asuransi kasihatan. Ieu sababaraha kauntungan utama terapi psikologis online.

Nyésakeun langkung seueur waktos kanggo hal-hal sanés

awéwé dina terapi

Nalika urang angkat ka klinik psikologi sacara langsung, urang henteu ngan ukur kedah nyayogikeun waktos kanggo sési, tapi urang ogé kedah ngalakukeun éta pikeun perjalanan ngurilingan. Ku alatan éta, ngalaksanakeun sési terapi online bakal ninggalkeun anjeun langkung seueur waktos kanggo kagiatan sareng padamelan anu sanés, Kusabab anjeun henteu kedah angkat ka kabinet. Sabalikna, anjeun tiasa ngalakukeun éta ti bumi anjeun nyalira.

Nguatkeun anonimitas

Sanaos psikolog anjeun kedah salawasna ngajamin anonimitas anjeun, leres yén terapi online ngajagi privasi anjeun dugi ka langkung ageung, kumargi ku ngalaksanakeunana ti bumi, teu aya anu anjeun teu hoyong terang ngeunaan éta. Dina pengertian ieu, terapi online nguatkeun anonimén pasién, Kusabab éta henteu kedah ngalangkungan ruang tunggu atanapi berinteraksi sareng staf administrasi atanapi resepsi.

Éta tiasa diaksés ti mana waé

Hatur nuhun kana kemungkinan anu ditawarkeun ku téknologi anyar, anjeun tiasa ngalaksanakeun sési terapi anjeun ti mana waé jeung iraha wae. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kedah gaduh alat éléktronik sapertos tablet, smartphone atanapi komputer sareng sambungan internét.

Éta didamel ku kapercayaan

awéwé nungkulan tantangan

El tingkat kapercayaan diadegkeun dina pamundut online sami pisan tibatan anu diwangun nalika sési tatap muka. Hal anu sami kajadian sareng tanggung jawab antara anu propésional sareng pasiénna. Salaku tambahan, ku ngalakukeun sési ti tempat anu aman sapertos bumi urang sorangan, perasaan percaya sareng kanyamanan kalayan hormat ka psikolog bahkan langkung ditonjolkeun.

Mempermudah aksés pikeun jalma anu ngirangan mobilitas

Salah sahiji kauntungan utama terapi psikologis online nyaéta éta langkung tiasa diaksés pikeun jalma anu ngirangan mobilitas. Dina pengertian ieu, éta mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun jalma anu henteu gaduh motor sareng jalma sepuh anu ngagaduhan kasusah pikeun mindahkeun mandiri.

Cai mibanda éféktivitas sarua

awéwé terapi online

Sanaos terapi psikologi dilaksanakeun jarak, variabel ieu teu boga dampak dina efektivitas na. Kusabab kitu, manpaat terapi bakal sami naha éta dilakukeun sacara pribadi atanapi online.

Buka saluran komunikasi anu béda

Dina sababaraha kasus, ngalakukeun terapi online ogé muka kamungkinan komunikasi anu sanés. Janten, contona, sababaraha pasién mendakan e-mail cara anu saé pikeun ngedalkeun parasaan sorangan tanpa kasusah.

Anjeun salawasna bisa nyarita dina basa anjeun

Upami anjeun cicing di nagara deungeun, berkat terapi online anjeun tiasa aksés kana jasa propésional anu nyarios basa anjeun sareng ngartos kontéks budaya anjeun nyalira. Ku cara kieu, ekspresi parasaan sareng émosi dipermudah, anu janten langkung cair sareng langsung.

Naon sababna ngamimitian terapi

Alesan naha urang tiasa ngalaksanakeun prosés terapi ku terapi psikologis sababaraha sareng gumantung, dasarna, dina persépsi sareng kabutuhan unggal jalma. Sakapeung urang angkat ka psikolog sabab urang ngalaman karugian, maotna anu dipikacinta atanapi putus cinta, contona. Sabalikna, jalma-jalma sanés milarian jasa psikolog profésional kusabab aranjeunna nyanghareupan parobihan dina kahirupan sareng peryogi sababaraha dukungan émosional.

Jalma séjén buka psikolog ka diajar ngatur émosi anjeun atanapi pikeun nyingkahan pikiran négatip sareng ngabahayakeun anu sababaraha kali ngahalangan aranjeunna. Dina kasempetan anu sanés, jalma-jalma angkat ka terapi pikeun ngungkulan rasa sieun atanapi pikeun meunangkeun deui motivasi anu aya hubunganana sareng jalma-jalma atanapi kagiatan anu sateuacanna ngeusi aranjeunna.

Salaku tambahan, aya jalma anu angkat ka terapi kusabab aranjeunna ngaraos kasepian atanapi aranjeunna henteu tiasa ngawangun ikatan afektif ku cara anu séhat. Dina unggal kaayaan, sési terapi nyoko kana salah sahiji atanapi jalur anu sanés, kalayan tujuan éta jalma pulih sacara émosional sareng tiasa nyanghareupan kaayaan pribadi na ku cara anu pangsaéna.

Bisi wae, aya jalma anu angkat ka psikolog sabab karaos peryogi ngobrol sareng batur. Pikeun balik kana terapi, henteu perlu aya kajadian anu goréng pikeun urang atanapi ngaraos goréng ngeunaan diri urang atanapi kahirupan urang. Sabalikna, sési terapi tiasa janten rohangan anu cekap pikeun manajemén sareng pangaturan émosional ngalangkungan dinten ka dinten ku cara anu séhat sareng ngeuyeuban.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.