Minggu ka 15 kakandungan: Orok mikawanoh rasa!

15 minggu hamil Upami dina minggu 14 urang mendakan fétus anu terus tumuh sareng ku sirah beuki saimbang, ngeunaan ukuran awak, Dina angsuran ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun, sanaos parantos dikandung ku ayeuna-ayeuna, fitur-fitur raray janten langkung saé sareng langkung saé..

Lipatan ceuli, panon caket naon anu bakal janten posisi akhirna, gado anu janten benten ... sababaraha dinten cekap dugi ka ngahontal 10/11 séntiméter. Tangtosna, urang parantos nyarios yén struktur tulang anjeun parantos asak, tapi masih diwangun ti tulang rawan, anu ngagampangkeun élastisitas tulang sareng sendi, sareng ku jalanna sababaraha bulan, éta bakal ngagaduhan kaunggulan nalika damel.

Anjeun masih teu terang naha orok anjeun bakal janten awéwé atanapi lalaki, sanaos panginten henteu paduli ka anjeun (kacuali panginten nalika mésér baju), tapi anjeun terang yén éta bakal berharga; sareng anjeun sigana anjeun bakal paling 'ngalih' kusabab ku ukuran sareng jumlah cairan amniotik dimana éta beuleum, henteu nanaon deui ngan ukur mindahkeun tina hiji sisi ka sisi anu sanés. Éta ogé ngembangkeun refleks anu nyusu sareng anjeunna sigana bakal nyedot jempol na.

Sedengkeun pikeun anjeun, naséhat anu pangsaéna nyaéta pikeun tetep hirup anu séhat kalayan diét anu saé anu kalebet seueur serat (kekacangan, sayuran, buah-buahan, séréal, sareng sajabana) sareng nginum seueur cai. Anjeun tiasa ogé latihan fisik sedeng, anu henteu seueur biaya sareng usaha bakal nyaman pikeun anjeun: leumpang, ngojay, manjang ...

15 minggu hamil

Entong hilap milari kestabilan émosional sareng nuturkeun naséhat bidan sareng / atanapi dokter kandungan; istirahat langkung upami anjeun peryogi sareng tiasa.

Kuring badé bérés ku panasaran jalma-jalma anu anjeun kantos baca atanapi didéngékeun sawatara waktos: sababaraha ahli nyarioskeun kamekaran rasa rasa dina fétus, sareng éta naha aranjeunna émut yén tuangeun orok anu séhat dimimitian dina rahimKusabab sakumaha waktosna waktos, aranjeunna bakal wawuh kana rasa tina tuangeun anu nikmat sareng séhat anu didahar ku Ibu.

Gambar - myllissa, jeremykemp


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.