Minggu ka-19 kakandungan

awéwé 19 minggu hamil

Kakandungan urang teraskeun parantos 19 minggu, Ampir satengah tina kakandungan urang!

Kumaha orok abdi

Orok urang teraskeun sareng prosés pangembangan sadaya organ sareng sistem na. Éta dina fase kamekaran pinuh, ngahasilkeun sakitar 85 gram saminggu.

Éta ukuran antara 13 sareng 15 cm sareng beuratna sakitar 200gr.

nu Folikel rambut Aranjeunna kabentuk naAlis mimiti ngabentuk sareng buuk na tumuh.

Awak orok ditutupan ku buuk anu saé pisan, disebat lanugo sareng ku zat anu disebut sebaceous daub atanapi venix caseosa.. Mangrupikeun jinis lemak anu nutupan kulit orok pikeun lindung tina kontak permanén sareng cairan amniotik.

Éta gerak pisan, duanana panangan sareng suku peryogi seueur latihan pikeun ngawangun otot. Anjeun tiasa ngamimitian merhatoskeun gerakan orok, sanaos anjeun tiasa anjeun masih sesah pikeun ngaidentipikasi aranjeunna sacara jelas.

Upami éta awéwé rahim nuju ngabentuk sareng heunceut nyalurkeun.

Upami éta murangkalih teh testis hijrah ti daérah dimana éta kabentuk, di tukang tembok beuteung.

Anjeunna masih ipis pisan, anjeun henteu acan mimiti ngiringan beurat awak.

Prosés ossifikasi dijaga. Sakedik-sakedik tulang orok urang bakal lirén ngan ukur tulang rawan janten tulang saleresna.

Gejala

Mangrupikeun jaman katenangan. Anjeun parantos perhatoskeun sakedik beuteung sareng anu sanés panginten aya anu anéh ngeunaan anjeun, sanaos ampir pasti aranjeunna henteu jelas yén anu kajantenan nyaéta anjeun hamil. Gejala négatip tina trimester kahiji ngaleungit sareng anjeun bakal lumayan alus.

Anjeun tiasa perhatoskeun ningkat debit sareng anjeun tiasa perhatoskeun warna anu béda dina alat kelamin, peluh, kusabab ningkatna aliran getih di daérah éta.

Tés

Ultrasound morfologis tiasa dilakukeun antara minggu 19 sareng 21. Sanaos tanggal pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta minggu 20. Éta panginten anu paling penting tina sadaya kakandungan pikeun sadaya inpormasi anu dipasihkeun ka kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)