Minggu ka-25 kakandungan

ibu hamil Neruskeun sareng Minggu-demi-minggu Kakandungan Husus kami, urang dugi ka minggu 25, parantos 23 minggu ti mimiti konsepsi, sareng kamekaran Ceuli katingali pisan, sahingga anjeun bakal tiasa ningal sababaraha sora ti luarutamina nalika ngeunaan sora keras atanapi musik nyaring. Tangtosna, anjeun ogé bakal ngadangukeun "jero anjeun": deg-degan, murmurs, jsb.

Dina pengertian ieu, henteu mimiti ngamimitian ngobrol sareng anjeunna (upami anjeun henteu acan), resep urang parantos ngawartosan anjeun didieu. Orok tiasa ngukur sakitar 34 séntiméter sareng beuratna sigana antara 700 6 800 gramJanten go figure, teu aya hubunganana sareng minggu sateuacan 20, anu masih alit pisan.

Ossicle henteu langkung rapuh sareng aranjeunna karasa; di sisi anu sanésna, sanaos anjeun henteu acan tiasa ningalina, rambutna rada dihartikeun dina tékstur sareng warna, sanaos ieu tiasa robih dugi ka tanggal lahir. Ogé iris tina panon nunjukkeun warna anu ditetepkeun, sareng soca anu katingali.

Minggu ka 25 kakandungan: Parobihan dina indung.

Anjeun bakal ngagaduhan antara 7 sareng 10 kilo, tapi nambahan beurat Éta gumantung kana seueur faktor sapertos kasaimbangan énergi (tuangeun + latihan), beurat orok nyalira, plaséntal, jst. Bidan dina kunjungan bakal ngabimbing anjeun dina hal beurat, tapi lamun tuang saimbang sareng ngalih teu kedah aya masalah.

Dibikeun ukuran rahim, upami éta ngaganggu anjeun (éta tiasa ngencarkeun peujit atanapi kandung kemih), terang yén sadaya parobihan ieu normal, ogé kamungkinan peurih dina kulit beuteung, anu bakal kaganggu pisan. Sabalikna, mungkin pisan rambut anjeun katingali saé sareng lirén murag dugi ka ahir kakandungan: anjeun bakal merhatoskeun sutra atanapi lemes, tapi bakal béda sareng biasana hérang pisan.

Kami parantos ngawartosan anjeun dina minggu 24 tés anu bakal ditampi ku bidan (deteksi diabetes gestational), kitu urang ngantunkeun dugi ka minggu payun, anu bakal janten 26.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)