Minggu ka-27 kakandungan

awéwé hamil posing

Minggu ayeuna trimester kadua kehamilan urang bérés, Sareng urang parantos aya dina 27! Éta kirang sareng kirang dugi ka kalahiran: antara 10 sareng 15 minggu, sareng sanaos beuteung anjeun parantos ageung sareng anjeun ngaraos langkung beurat, waktos bakal gancang gancang. Orok masih kedah ngembangkeun seueur sabab ayeuna ngan ukur ukur sakitar 24 séntiméter sareng tiasa beuratna sakitar 900 gram.

Sakumaha anjeun terang, bayah mangrupikeun organ terakhir anu parantos asak, sareng urang kedah masihan waktos. Nonjol minggu ieu yén anjeunna parantos tiasa muka kongkolak panonna, sareng panonna pinuh kabentuk. Sareng awak ibu? Nya, anjeun fenomenal, sareng henteu ngan ukur ieu: anjeun ngalakukeun padamelan anu saé kusabab hiji mahluk nyien jero anjeun. Salaku tambahan pikeun langkung beurat sareng volume, anjeun garis subuh Éta bakal katingali coklat, tapi tong hariwang, sabab sakumaha anu kami ngajelaskeun di dieu, bakal normal sababaraha bulan saatos dikiriman éta bakal tetep katingalina siga kitu.

bonéka Teddy

Cinta pisan ka diri anjeun sareng hormat awak anjeun anu masihan seueur hal anu saé, sareng ayeuna nuju siap-siap momen pangiriman. Anjeun tiasa mendakan sababaraha tanda manteng dina kulit beuteung sareng payu, nganggo pelembab. Sareng ngantepkeun diri anjeun ngantunkeun ayun-ayunan kaayaan sapertos hormon, tapi enya: beristirahat sabisa-bisa sareng ngantep anjeun dibantuan.

Sareng tangtosna anjeunna teras-terasan ngalih sering, tapi salian ti éta, anjeun moal ngan ukur ngaraoskeun tendanganna, tapi anjeun ogé ngagaduhan kasempetan kanggo ngupingkeun haténa nalika nganjang ka bidan, sareng upami anjeun berhasil muhasabah sareng bersantai di hiji waktos, anjeun bahkan tiasa sadar kana gangguanana. Tetep ngajaga gaya hirup séhat anjeun tuangeun anjeun saimbang sareng olahraga, sareng di luhur sadayana ngaraosan waktos anu anjeun atos kantun. Dina sababaraha dinten urang bakal ngenalkeun anjeun ka Minggu 28 kakandungan: 26 minggu ti mimiti konsepsi, sareng 12 (atanapi kirang) kanggo ningali rupa orok anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)