Minggu ka-37 kakandungan

minggu 37

Sanaos ngalahirkeun tiasa nyingsieunan anjeun, anjeun ngarepkeun waktos. Beuteung anjeun janten beurat pisan na Matak sare peutingna rada petualangan. Deui anjeun bakal ngaraos sering ngising kusabab beurat orok neken kandung kemih, hal anu saé nyaéta anjeun engapan éta bakal ningkat sabab nalika rahim turun, bayah sareng beuteung dileupaskeun tina tekanan anu ditanggung aranjeunna sateuacanna.

Cairan amniotik parantos akumulasi di daérah handapeun rahim, ngawangun "kantong cai" anu kawéntar, nalika peupeus, ngumumkeun kadatangan orok. Upami anjeun gaduh kontraksi anu biasa, nyeri (unggal 5-10 menit) sareng beuteung anjeun atos, kuli pasti dimimitian. Upami aranjeunna henteu nyeri sareng rutin éta bakal janten alarm palsu.

Upami cai anjeun pecah, anjeun kedah langsung ka rumah sakit, sabab orok moal ditangtayungan dina rohangan anu steril sareng tiasa katépaan ku inféksi. Upami anjeun teu tiasa ngaraos teh gerakan orok, atanapi ngalih sakedik pisan, tong ragu-ragu angkat ka rumah sakit mariksa yén sadayana henteu kunanaon.

Sedengkeun pikeun orok anjeun, anjeunna kedahna parantos ngagaduhan posisi ditangtoskeun pikeun pangiriman, kalayan sirahna turun, panangan ngalangkungan dada sareng suku ngagulung. Kulitna ayeuna lemes sareng vernix anu nutupan dirina parantos ngaleungit. Anjeun bakal teras-terasan latihan napas, sadaya organ anjeun parantos cukup dewasa, kecuali paru-paru. Duanana anu terakhir boh tangkorak bakal terus ningkat saatos ngalahirkeun.

Beurat orok sareng jangkungna

Beurat: 2 kg. 900 gr.

Ukuran: 48 cm.

Émut yén inpormasi anu kami masihan anjeun dina minggu kakandungan dirawat sacara umum, tapi unggal kakandungan sareng unggal orok berkembang dina tingkat anu béda sareng anjeun tiasa mendakan sababaraha bédana leutik.

Inpormasi lengkep - Kéngingkeun bobo anu saé nalika kakandungan Éta mungkin!

Sumber - Famille actuelle

Poto - Puseur orok


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)