Minggu ka-6 kakandungan

Minggu ka-6 kakandungan

Nalika kakandungan lumangsung dina sababaraha minggu kahiji, awéwé tiasa ngaraos bungah pisan sabab anjeunna nembé terang yén anjeunna hamil jeung sakitar 34 minggu, anjeun bakal tiasa ngagaduhan orok dina panangan, anu bakal ngarobah hirupna sareng ngajantenkeun anjeunna janten indung anu luar biasa.

Nalika awéwé aya dina minggu ka genep kakandungan, pikeun cikal éta mangrupikeun minggu kaopat dina pamekaranana. Minggu ieu leres-leres pikaresepeun sabab sanaos indungna henteu memperhatoskeunana, dina jero dirina embrio anu mekar ngalir pisan.

Tapi naon anu paling penting naon anu kedah diperhatoskeun dina minggu ka genep ieu kakandungan?

  • Indung tetep henteu merhatoskeun nanaon sareng penampilanna masih normal, sigana henteu hamil! Sanaos awak anjeun damel teu lirih pikeun nyiptakeun mahluk anyar dina jero.
  • Orok mimiti nunjukkeun naon organna sareng bakal ngawangun sirahna anu bakal diucapkeun pisan.
  • Ukuran émbrion ukur antara 4 sareng 6 milimeter, éta sapertos siki alit!
  • Jantung ngompa getih ku kakuatan sahingga tiasa ngahontal ka sadaya bagian awak ogé, sareng khususna dugi ka uteuk.
  • Haté parantos gaduh sadayana kamer na sareng kabentuk.
  • Naon anu bakal janten anggota awak némbongan nalika berkembang dina rahim.

Dina tahap pembentukan ieu, indung kudu ngurus dirina sorangan, ngagaduhan gaya hirup anu séhat: tuang saé, entong ngaroko, atanapi nginum, atanapi nginum obat anu henteu diresepkeun sareng diawasi ku dokter. Seueul anu munggaran tiasa muncul, anu tiasa lumangsung salami tilu bulan kahiji. Panutupanana tabung saraf mangrupikeun kanyataan sareng tumuhna cikal bakal gancang, sanaos indungna henteu merhatoskeun nanaon!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)