Minggu ka-7 kakandungan

Budak awéwé dina minggu ka 7 kakandungan

La minggu ka 7 kakandungan pas sareng minggu 5 pamekaran cikal. Kami masih dina jaman émbrionik, sadaya organ orok nuju kabentuk. Anjeun kedah ati-ati pikeun ngahindarkeun racun sareng henteu ngubaran diri, jaman ieu kritis sareng ubar anu henteu cocog tiasa nyababkeun malformasi dina émbrion.

Kumaha cikal dina minggu ka 7 kakandungan

Saatos cikal bakal tilep sababaraha kali ngagaduhan bentuk C anu katutup pisan. Garisan panangan sareng suku mimiti ngembangkeun. Beungeut dina prosés pamekaran, rahang mimiti kabentuk sareng panon mimiti kabentuk dina sisi sirah. Dina akhir minggu, anjeun parantos gaduh siku!

Organ internal ogé nuturkeun prosés pangwangunannaDina haté, anu mimiti ngéléhkeun dina minggu ka-6 kakandungan, partisi anu misahkeun kamar anu béda dikembangkeun sapanjang minggu ieu sareng garis-garis paru-paru ogé muncul. Sistem pencernaan masih ngan saukur tabung anu ngomunikasikeun naon anu bakal janten sungut cikal sareng dubur kahareup. Ati, hampru sareng pankreas dimimitian dibentukna sareng naon anu bakal janten ginjal pasti némbongan.

Naha anjeun parantos perhatoskeun gejalana?

Minggu ka-7 kakandungan rada hésé, Seueul atanapi utah sareng teu ngarareunah lambung biasana, sapertos nyeri haté atanapi perasaan keusikan anu angger, biasana muncul. Coba tuang sajumlah sakedik langkung kali sapoé, tong ngantep langkung ti tilu jam pas antara hiji tuangeun sareng anu sanés sareng ngaleungitkeun tuangeun anu kacida bumbu, gajih ageung atanapi beurat pisan, cobi masak dina hawu, digodog, dikukus atanapi dipanggang dina jus Inuman pikasieuneun ogé moal cocog sareng anjeun.

Anjeun tiasa gaduh kedah kiih langkung sering, Utamana peuting. Anjeun kedah nginum antara 1.5 sareng 2 liter cai sadinten, cobian, ti tabuh 8 sonten, kanggo nginum sakedik cairan, ieu bakal ngirangan kabutuhan ngijih, khususna dina jam kahiji.

Budak awéwé kalayan gejala dina minggu ka 7 kakandungan

Umumna anjeun bakal langkung ngantor, utamina siang, sanaos wengi panginten sesah anjeun bobo. Biasana pikeun anjeun bobo kalayan saé 3 atanapi 4 jam kahiji wengi, tapi teras anjeun kedah hudang ngising sareng sesah pikeun anjeun bobo deui, tenang, damel diri raoseun, latihan rélaxasi. ..
Anjeun bakal bobo langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun bakal sigana anjeun yén anjeun henteu bobo teuingIeu kusabab bobo anjeun rada deet sareng anjeun henteu tiasa ngahontal bobo jero. Kalebet protéin sareng tuangeun sareng sateuacan bobo cobi bosen sakedap, tong ngalaksanakeun padamelan anu sigana anjeun rangsangan. Gelas susu haneut sateuacan bobo tiasa ngabantosan anjeun bobo.

Kami ngawartosan naon anu anjeun kedah terang ngeunaan kadali na

Mangrupikeun waktos anu saé pikeun anjeun ngagaduhan nganjang sareng bidan. Upami anjeun teu acan gaduh tes getih, anjeun kedah nyungkeun éta sareng marios pamariksaan ginekologis terakhir sareng upami parantos langkung ti 2 taun ti saprak cytology terakhir, laksanakeun. Hal satuluyna nyaéta ngadamel pasini sareng dokter kandungan.

Milarian perkawis trimester munggaran atanapi lokakarya awal hamil di puskesmas anjeun, éta bakal ngabantosan pisan anjeun sareng aranjeunna bakal méréskeun mamang ngeunaan awal kakandungan. Sareng didieu inpormasi ngeunaan minggu ka 7 kakandungan réngsé: sababaraha dinten nalika anjeun bakal perhatoskeun langkung seueur gejala fisik. Upami anjeun resep maca kami, antosan kanggo angsuran salajengna Minggu Kakandungan urang ku Minggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)