Modél boks orok futuristik

Dina rupa-rupa bobo orok angka panggero ieu  babycotpod, anu ngagaduhan modél futuristik sareng didesain ku Shan Milburn, urang Inggris anu hoyong anu béda sareng Moises anu khas pikeun orokna. Éta didamel tina palastik anu tiasa dibentuk. Interiorna tiasa dicabut sareng sayogi dina sababaraha warna.

Sarua menawan disebut modél imbit séjén ieu Metro maturan kombinasi gaya klasik sareng elemen modéren. Detil warna-warni na bakal narik perhatian orok nalika aya dina jero imbit.

Janten anu modéren pikeun buaian klasik, éta bakal katingali saé dina gaya kamar naon waé. Bakal dijual ti Nopémber 2010. Kasur na bakal dijual nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Uing cenahna

    Abdi hoyong inpormasi kana email kuring debrarico@hotmail.com