Naha aranjeunna gaduh tantrums? Ngartos aranjeunna sareng bantosan aranjeunna ngatur

Budak anu tunduh

Kami parantos nyarioskeun sababaraha kasempetan ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngadamel tantrums, masihan anjeun kiat pikeun ngontrolana. Nanging, penting pikeun ngarti naha tantrums lumangsung nalika datang ka terang kumaha kaayaan aranjeunna.

Ieu cara anu pangsaéna pikeun ngabantuan barudak urang pikeun ngahontal kamekaran anu saé sareng ngagampangkeun diajar ngeunaan ngatur émosina.

Naon ari tantrum?

Keuheul éta ngabeledugkeun émosi, Anu tiasa nyababkeun nyentak, agrésif atanapi nangis. Dina éta budak nganyatakeun amarahna sareng oposisi kana sababaraha rangsangan anu parantos ditampi. Anjeunna nekad, nantang sareng ambek sareng négatip - jenis paripolah anu henteu daék ditolih ku kolot, langkung-langkung upami éta lumangsung di tempat umum. Nanging éta penting pisan yén teu aya pamales bales perkawis tantrum, sabab éta tiasa nyababkeun kabingungan sareng ngarusak harga diri anjeun.

huff

Kadang-kadang sesah pisan pikeun ngatur kalakay, éta tiasa lumangsung dina tempat sareng waktos anu salah.

Barudak urang diajar ngeunaan dunya disakurilingna. Tantrum kajantenan ti 18 bulan, Nalika murangkalih mimiti ngatur sadaya inpormasi anu ditampi anjeunna sareng nyobian nganyatakeun réaksina nyalira kana rangsangan, nyanghareupan wates komunikatif, anu biasana umur na. Ieu naha anjeun kedah terang yén upami anak anjeun kasurupan, éta nyaéta yén anjeunna ngembangkeun sistem kognitifna leres.  Aranjeunna normal dugi ka 4 taun lami.

Naha aranjeunna kajantenan?

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun, tantrums nunjukkeun urang pamekaran anu saé pikeun sistem kognitif anak urang. Nya dina umur ieu iraha mimiti mikahayang otonomi jeung mandiri sorangan. Ieu, kontras sareng pamanggihan watesanna nyalira, ngahasilkeun prustasi sareng aranjeunna kedah diajar ngatur sakedik-sakedik.

Tantrum

Tantrums kajantenan akibat tina hanjelu ieu yén aranjeunna henteu acan sanggup nanganan nyalira. Éta cara aranjeunna kedah nganyatakeun diri, sareng éta mangrupikeun katerampilan sosial anu penting, kamampuan pikeun nganyatakeun diri.

Naha aranjeunna diperyogikeun?

Ieu mangrupikeun indikasi kana kamekaran putra urang anu saé. Balik kalakuan anu ngambek ieu kanyataanna tumuh pribadi budak. Anjeunna kedah ngembangkeun salaku jalma mandiri sareng diajar nganyatakeun dirina, ngungkulan watesan linguistikna sareng ngendalikeun polahna, saeutik-saeutik.

Tantrum

Penting pikeun kolot ngartos yén tantrums mangrupikeun bagian anu penting sareng diperyogikeun tina prosés tumuh barudak urang.. Ieu bakal masihan kami kasabaran anu diperlukeun pikeun cekelkeun aranjeunna ku cara hormat. Dasarna, hal anu paling dasar nyaéta budak leutik diperlakukeun kalayan tenang, hormat, sahingga anjeunna tiasa diajar ngatur prustasi na, nyalurkeun sareng mendakan cara éksprési anu sanés, dina cara laun sareng konstan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.