Naha imut penting pisan di kulawarga

Kulawarga seuri

Seuri mangrupikeun ciri paling penting pikeun jalma, salah sahiji ciri anu ngajantenkeun manusa langkung atanapi kirang karismatik. Ngalangkungan imut anjeun tiasa ningalikeun sagala jinis parasaan, kaasih, kaasih, simpati atanapi dukungan. Nampi imut ti jalmi, dikenal atanapi teu dikenal, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarobih suasana négatip.

Kusabab sadaya alesan ieu sareng seueur anu sanés, penting pisan seuri aya dina kulawarga. Barudak sanggup ngaraosan sareng nampi négatip anu dikintunkeun ku déwasa, utamina ti kolotna. Sarerea ngagaduhan masalah, dinten goréng nalika hiji-hijina hal anu anjeun pikahoyong nyaéta bobo sareng teu ningali batur. Tapi barudak henteu kedah cicing dina lingkungan anu tegang sareng négatip, imut mangrupikeun bagian mendasar tina kamekaranana.

Dinten ieu dirayakeun Poé Smile Dunya, dinten anu dikhususkeun pikeun kabagjaan, kahadéan sareng silaturahmi. Dinten ieu mangrupikeun peringatan salaku kalakuan anu alamiah sapertos seuri, tujuanana pikeun ngajantenkeun jalma-jalma di seluruh dunya sadar kana pentingna imut, anu pangaruh terapi anu disababkeun dina manusa.

Barudak kedah hirup dina lingkungan kabahagiaan

Barudak seuri

Salah sahiji sensasi pangsaéna dina kahirupan kolot anyar nyaéta seuri munggaran orok anjeun. Aya anu nyageurkeun seuri budak leutik, Anu ngajadikeun anjeun hilap kacapean sareng masalah. Seuri barudak maénkeun sareng ngararasakeun budak leutik, membangkitkan masa-masa polos dimana sadaya kawajiban anjeun kedah maénkeun sareng senang.

Bapa sareng ibu gaduh tugas anu paling penting nyaéta nyayogikeun lingkungan anu bagja, dimana seuri, seuri sareng seuri seueur pisan. Kusabab teu aya anu langkung penting pikeun anak tibatan ngabagi momen anu bahagia sareng kulawarga.

Kasihatan kulawarga anjeun tiasa ningkat kalayan imut

Kalakuan seuri bawaan, mangrupikeun bagian tina polah manusa anu teu dihaja. Sadaya jalmi ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun kalakuan primitif ieu, sanaos kadang-kadang kusabab kaayaan, sakedik-sakedik luntur. Barudak seuri kirang sareng kirang, aranjeunna boro gaduh waktos kanggo ngalakukeun éta antara seueur kawajiban sareng tanggung jawab. Anjeun panginten mikir yén sikep saderhana sapertos kitu henteu ngagaduhan patalina sareng kaséhatan, tapi aya studi ilmiah anu ngadukung pernyataan ieu:

  • Seuri ngabantosan ngembangkeun empati. Empati Mangrupikeun salah sahiji ciri anu paling penting dina hal kamekaran kamampuan sosial.
  • Seuri ngabantuan nguatkeun sistim imun. Seuri ningkatkeun produksi sél T dina getih sahingga ningkatkeun oksigénasi.
  • Ngaronjatkeun fungsi sistem limfa. Ngabantosan ngaleungitkeun racun sahingga ngirangan kamungkinan kaserang alergi sareng panyakit kardiovaskular.
  • Ngabantosan bersantai. Seuri nyababkeun endorphins dileupaskeun, nyaéta hormon anu dihasilkeun ku awak pikeun ngahasilkeun perasaan karaharjaan, rélaxasi sareng kabagjaan.

Seuri unggal dinten, nginféksi murangkalih anjeun sareng seuri salaku kulawarga

Kulawarga sareng barudak seuri

Sanaos anjeun henteu resep, sanaos anjeun kedah maksakeun seuri sareng memicu seuri palsu, uteuk henteu ngabédakeun seuri tulus sareng anu henteu. Otak anjeun sacara otomatis bakal ngaleupaskeun bahan kimia anu ngahasilkeun perasaan bagja. Ku cara kieu anjeun bakal ngahasilkeun pangaruh anu sami pikeun murangkalih anjeun, ngaleupaskeun ketegangan sareng nyiptakeun saat-saat bahagia sareng kenangan kulawarga.

Dinten ieu dinten seuri diperingati, tong luput kasempetan seuri ka jalma-jalma anu bakal anjeun peuntas di jalan, dina kahirupan sadidinten anjeun. Meureun imut anjeun mangrupikeun ubar anu diperyogikeun ku jiwa ti jalma anu nampi éta, sabab teu aya deui anu kedah hatur nuhun tibatan nampi imut pikeun nyalira. Ngamangpaatkeun ieu sareng unggal dinten kanggo ngagungkeun silaturahmi sareng humor anu saé.

Masihan imut ka murangkalih anjeun na ngararasakeun kahirupan di kulawarga, sareng rerencangan sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.