Naha putra rumaja anjeun henteu ngobrol sareng anjeun?

Tips kanggo putra abdi ngobrol sareng abdi

Upami anjeun gaduh putra rumaja, anjeun pasti bakal mendakan masalah sapertos kieu dina sababaraha kali.. Dina sababaraha waktos aranjeunna ditutup sareng teu aya cara pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngartos yén kabiasaan ieu moal ngalayanan aranjeunna. Tapi éta ogé mangrupikeun hal anu pajeulit pikeun diri urang sorangan sabab urang henteu terang jalan mana anu badé angkat.

Jadi waktuna datang nalika Anjeun peryogi runtuyan tips pikeun nempatkeun kana prakték. Émut yén urang henteu kedah nyandak éta sacara pribadi, nyaéta, paripolah ka urang sabab dina sababaraha waktos éta disababkeun ku naon anu lumangsung ka aranjeunna di jero sareng di sakurilingna.

Coba ulah ngalakukeun hal anu sami sareng rumaja anjeun

Kaayaan sareng aranjeunna henteu salawasna ranjang mawar, sareng urang terang éta. Tapi aranjeunna barudak urang sareng urang kedah ngadangukeun aranjeunna ogé ngartos aranjeunna, sapertos aranjeunna kedah ngartos urang. Nalika aranjeunna nutup sareng ngeureunkeun ngobrol sareng urang, éta tiasa ku sababaraha alesan. Saatos sawala, contona, éta mangrupikeun salah sahiji anu paling ngulang sakumaha anu urang terang. Tapi émut yén sanaos sababaraha hal anu diucapkeun di dinya parantos menyakiti anjeun Anjeun teu kedah ngajaga sikep anu sami sareng murangkalih anjeun sareng anjeun kedah nyarios nalika sadayana tenang atanapi nalika anjeun nganggap yén waktosna parantos sumping.. Komunikasi mangrupikeun salah sahiji sumber utama anu kedah urang laksanakeun unggal dinten.

Anak rumaja ambek

Dengekeun eta sarta nyieun kaputusan babarengan

Anu biasana ditaroskeun ku budak rumaja nyaéta yén urang merhatikeun, yén urang ngadukung kaputusanna sanaos éta rada gélo. sarta yén urang ngubaran eta leuwih kawas sawawa ti barudak. Lantaran kitu, pikeun kaluar tina kaayaan bodo éta, langkung saé anjeun ngadangukeun sadayana anu anjeunna nyarioskeun. Kusabab gancang atanapi engké anjeunna bakal ngaleupaskeun. Saatos éta, bakal aya kaputusan anu hadé pikeun dilakukeun sareng ieu tiasa dilakukeun babarengan supados hasilna langkung bahagia. Hayu anjeunna ngungkabkeun naon anu anjeunna anggap sareng anjeun parantos ngabentukna supados tiasa dilaksanakeun.

ulah nangtoskeun aranjeunna

Nalika si bungsu di imah eureun ngobrol jeung urang, éta leres yen urang condong meunang ambek atawa ngajerit leuwih ti diperlukeun sabab bener mangrupakeun kaayaan uncomfortable. Tapi coba ngarobah ieu, sanajan teu bener gampang. Anu panghadéna nyaéta anjeun ngadangukeun aranjeunna sareng aranjeunna ngabéréskeun argumenna tapi henteu ngahukum sateuacanna.. Kusabab ieu tiasa ngajantenkeun aranjeunna henteu aman sareng pamustunganana aranjeunna henteu hoyong ngabagikeun sareng anjeun naon anu kajantenan ka aranjeunna atanapi rencana anu bakal aya dina sirahna.

Anak kuring henteu ngobrol sareng kuring

Hayu aranjeunna nyaho yén sagalana boga konsekuensi

Aranjeunna kedah terang yén urang aya dina kontrol sareng aranjeunna kedah hormat ka éta. Tapi lain hartosna yén hal-hal tiasa dilakukeun babarengan salaku kulawarga. Lantaran kitu, sanajan rada ngadeukeutan ka aranjeunna, ngantepkeun aranjeunna ngadamel pertimbangan sorangan tanpa urang nangtoskeun aranjeunna, leres yén aranjeunna kedah écés yén aya anu langkung seueur. Kusabab urang masih kolot maranéhanana jeung moments tangtu maranéhna bakal nyaho yén fakta kawas ieu bisa imply konsekuensi a. Teu perlu ngancem, tebih ti eta, tapi perlu ngajelaskeun ka aranjeunna yen euweuh urusan kumaha ambek maranéhna meunang atawa eureun ngobrol urang, sikep éta moal cocog aranjeunna sarta yén maranéhna bakal nyieun kaayaan goréng. Kami masihan anjeun naséhat, ayeuna anjeun nerapkeun éta dina cara anu anjeun pikahoyong.

Pasihan kayakinan anu dipilarian ku rumaja anjeun

Sanaos dina tahap ieu sesah pikeun seuseueurna ningali urang salaku 'babaturan', enya urang salawasna bisa earn kapercayaan maranéhanana ambéh maranéhanana nyaho yén maranéhna boga kami aya lamun datang ka nanyakeun atawa letting kaluar uap. Mangtaun kapercayaan rumaja henteu salawasna gampang sareng urang terang éta. Tapi coba sangkan anjeunna percanten ku putting sadayana di luhur kana prakték, salian kanyataan yén nalika aranjeunna ngabejaan urang hal urang kudu tetep rusiah sabab nanya ka urang. Ku cara kieu aranjeunna bakal ningali kasatiaan anu sok nyeri pisan. Sareng anjeun, naon anu anjeun laksanakeun upami rumaja anjeun lirén ngobrol?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.