Naha putra rumaja kuring hate ka kuring

rumaja hate
Putra rumaja anjeun atanapi putri anjeunna henteu hate anjeun, anjeunna nyarios yén anjeunna benci ka anjeun. Upami anak anjeun nyarios kieu, tong ngéléhkeun diri ku naroskeun ka diri sagala kasalahan anu anjeun laksanakeun. Upami hubungan anjeun anu caket sareng anu saé sareng anjeunna ngalaman tiis sareng detasmen biasana. Anjeun henteu ngalakukeun kasalahan. Mangrupikeun prosés anu anjeun berdua kedah lalaksanakeun pikeun asak dina hubungan.

Recuerda que manipulasi, sadar atanapi henteu, sareng nonoman silih gandeng. Saperti jaman budak, kuring hate anjeun atanapi kuring henteu bogoh ka anjeun deui, éta mangrupikeun pesen anu lahir tina amarah. Dina kasus nonoman, amarah ieu sanés ngalawan anjeun, tapi ngalawan sadayana sacara umum.

Naon anu kuring lakukeun nalika putra abdi nyarios yén anjeunna benci ka abdi?

rumaja hate

Nu kahiji nyaéta henteu nyandak kecap dina nilai nominal. Upami nonoman anjeun nyarios yén anjeunna benci ka anjeun, éta sanés pribadi, anjeunna mikanyaah anjeun. Anjeunna ngan saukur kesel sareng nganyatakeun cara éta. Coba paham yén naon anu anjeun henteu pentingkeun pisan, sapertos tiasa nganggo kaos atanapi anu sanés, pikeun anjeunna mangrupikeun masalah anu penting.

Naséhat ieu hésé dilaksanakeun, tapi urang nyarankeun kasabaran. Upami salami murangkalih kasabaran aya hubunganana sareng kagiatan fisik, nalika murangkalih anjeun nonoman anjeun kedah ngumpulkeun dosis ageung supados aranjeunna henteu ngaluarkeun anjeun tina kotak anjeun. Nonoman ngagaduhan kapasitas bawaan pikeun ieu.

Bisi kumaha, antosan anjeunna tenang pikeun ngobrol sareng anjeunna. Dina cara nu sami sareng anjeun gaduh empati sareng anjeunna, taroskeun ka anjeunna pikeun anjeun. Hayu anjeunna terang yén kecap na menyakiti anjeun, yén anjeun ngartos motif na, tapi yén anjeunna menyakiti anjeun ku ngawartosan yén anjeunna benci anjeun.

Naha nonoman rumit pisan?

rumaja hate

Nalika nonoman barudak urang téh mendakan idéntitas nyalira, Tanpa kami. Janten aranjeunna bakal nempatkeun sadaya tanaga kana pindah sareng ngabedakeun dirina ti anjeun, sareng kadang, aranjeunna henteu ngémutan karusakan anu disababkeun dina usaha.

Aranjeunna hoyong langkung seueur otonomi, kabébasan sareng nyandak kaputusan nyalira, misah ti anu parantos ngontrol aspek kahirupanna dugi ka éta. Konflik internal antara hoyong nyandak kaputusan kuring, sareng henteu ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun ka kuring anu nyababkeun aranjeunna nyarios: Hate anjeun, anu saleresna tiasa ditarjamahkeun jadi: jelaskeun kuring kunaon. Sanaos sagala hal, putra atanapi putri anjeun terus masihan penting pisan pikeun naon anu anjeun carioskeun ka aranjeunna.

Pikeun nonoman, kecap hate teu ngagaduhan konsep anu asli, ogé henteu ngagaduhan konsep cinta. Upami putra anjeun nyarios yén anjeun benci ka anjeun, mangrupikeun cara anu paling kuat pikeun narik perhatian anjeun. Nalika murangkalih anjeun papisah sareng anjeun sadayana, sareng anjeun terang yén anjeunna bakal, terang yén anjeunna bakal teras-terasan peryogi anjeun pitunjuk, dukungan sareng cinta anu teu aya saratna.

Tips kanggo Ibu-ibu Rumaja "Benci"

pemberontakan rumaja

Entong ngantep anak anjeun ngendalikeun perasaan négatip anu disababkeun ku anjeun. Entong masihan anjeunna kakuatan émosi anjeun. Sadayana ibu sadar yén murangkalih urang peryogi urang sanaos kalakuanana awon. Kanyataanna nyaéta, pastina dina waktos éta kuring hate anjeun, aranjeunna peryogi anjeun.

Coba diajak ngobrol anjeunna, taroskeun anjeunna sacara terbuka naon anu anjeun lakukeun pikeun nyieun kuring hate ka anjeun. Ampir pastina sadayana dugi kana anekdot naon anu anjeun henteu ngantep anjeunna ngalakukeun, komentar anjeun ngeunaan ieu atanapi sobat éta. Ngobrol sareng anjeunna tibatan ngabantah sareng ngajelaskeun alesan anu nyababkeun anjeun nyandak kaputusan. Anjeun panginten lepat dina persépsi anjeun, ngakuan kasalahan henteu kaleungitan wibawa, sabalikna.

Kami nganggo gerak awak pikeun ngiringan kecap. Titénan komunikasi anu henteu lisan ku nonoman nalika anjeunna nyarios yén anjeunna benci anjeun. Anjeun tiasa ngembangkeun jenis radar pikeun terang intensitas kecap na. Upami anjeun ngetrokan panto, maledogkeun kana taneuh, gosok dina napas anjeun mangrupikeun tanda yén badai bakal datang. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.