Iraha panggunaan liners disarankeun

panggunaan taméng puting

Seueur anu janten ibu anu ngarepkeun tujuan pikeun nyusuan nalika ngalahirkeun putrina. Kusabab sagala rupa alesan kadang-kadang laktat tiasa dirobih ku sababaraha faktor anu ngajantenkeun anjeun kedah nganggo pelapis. Upami anjeun masih henteu terang naon anu diperyogikeun ku aranjeunna, anjeun panginten hoyong terang iraha panggunaanna disarankeun.

Pelindung puting nyaéta puting anu didamel tina lateks atanapi silikon éta Éta disimpen nutupan nipples pikeun mempermudah nyusu. Éta mangrupikeun salah sahiji alternatip pikeun awéwé pikeun tiasa nyusuan kalayan hasil anu langkung ageung, sanaos henteu teras-terasan kalayan kasuksésan anu pangsaéna, kumargi pabrikna anu kaku damelna panggunaan teuing buatan.

Iraha panggunaanna disarankeun?

Pelapis kedah dipasang leres sateuacan dianggo. Éta henteu diwangun ku ngan saukur nempatkeun éta dina luhur puting, tapi pas anu saé diperyogikeun sareng koordinat ukuranana, antara puting sareng areola. Éta kedah leres-leres diségel sareng dimana mékanismena ngabentuk vakum. Kukituna nyeuseup anu leres tiasa dilaksanakeun sareng moal aya rasa teu betah ngaganggu panyusuan.

panggunaan taméng puting

Profesional negeskeun sareng nyarankeun yén panggunaan taméng puting Mangrupikeun unsur anu manpaat pikeun mempermudah panyusuan sacara tepat waktos. Kagunaanna biasana aya hubunganana nalika aya kasusah pikeun orok nyangkut kana dada. Dina kasus ieu langkung saé angkat ka bidan pikeun mamatahan ka panggunaan na. Masing-masing kasus tiasa ngagaduhan kakhususan anu sanés éta kedah disarankan pikeun nganggo dina pernyataan sapertos kieu:

  • SUpami orok ngagaduhan masalah cengkraman sareng hese pikeun anjeunna nyusuan, panggunaan disarankeun. Sababaraha barudak gaduh dasi létah anu pondok sareng sesah pikeun gampang ditambelkeun. Penting pikeun niténan yén orok lebay sareng tuang leres sabab éta tiasa ngagaduhan masalah beurat dina jangka panjang sareng éta henteu ngirangan beurat laun.
  • Nalika indung ngalaman nyeri pisan dina nipple nalika nyusu. Pamakéan taméng puting tiasa ngaleungitkeun nyeri ieu sareng ngabantosan murangkalih ngagaduhan cekelan anu langkung saé. Sacara umum, ngagaduhan retakan atanapi puting nyeri tiasa nunjukkeun yén orok henteu nguseup leres sareng gaduh waktos anu langkung lami tibatan normal pikeun ngala tuangeunana.
  • Upami anjeun sangsara nipples datar, flabby atanapi inverted. Ieu salah sahiji alesan kunaon seueur ibu anu sacara radikal miceun nyusu, kumargi orok henteu gampang diseuseup. Kalayan bantuan taméng puting éta tiasa ngagampangkeun cekelan sareng tiasa ngamungkinkeun laktasi anu leres.

panggunaan taméng puting

  • Nalika ngagunakeun campuran susu. Dina hal ieu, orok biasa ngabijilkeun tuangeun ku botol sareng sacara teu sadar nolak nyusu sabab hésé pikeun anjeunna nyusu. Dina kasus sapertos kieu, taméng puting biasana dianggo ngarah adaptasi langkung saé sareng teras tuangeun susu ibu.
  • Upami orok prematur panginten sesah kanggo ngabandungan sabab teu gaduh kakuatan anu cekap. Dina hal ieu, palapis mangrupikeun sumber éta sabab janten alat anu mantep anu ngabantosan anjeun pikeun tiasa ngaekspresikeun susu langkung gampil sareng langkung lami.

Éta kedah disimpulkeun yén taméng puting mangrupikeun alternatif pikeun sababaraha masalah laktasi, urang tiasa ngagunakeunana ka aranjeunna dina waktos anu waktos. Upami masalah disababkeun ku nyeri sareng retakan, anjeun kedah milari alesan utami naha ieu kajantenan. Pelapis kedah teras dijaga caket sareng dikumbah kalayan aman. Ahli nunjukkeun yén éta dipaké pikeun kasus anu kadang-kadang sareng dipiceun gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.