Nalika gejala kakandungan dimimitian?

reuneuh

Naha mungkin pikeun ngobrol ngeunaan tanggal khusus nalika urang ngobrol ngeunaan kakandungan? Naha hal anu sami kajadian ka sadaya ibu hamil? ngalakukeunNalika gejala kakandungan dimimitian?? Pikeun anu henteu pernah ngalaman kakandungan, nya éta waktuna terang kaleresan: saluareun pangembangan évolusionér anu tangtu anu diulang dina sadaya kakandungan, unggal kakandungan mangrupikeun dunya.

Malah hiji awéwé bisa ngarasa béda pisan dina pregnancies nya béda. Aya ibu-ibu anu nginget kakandungan munggaran salaku pisan pikaresepeun tur tanpa gejala, lajeng kakandungan kadua nauseating sarta nyeri. Dina pangalaman séjén, awéwé nganyatakeun sanggeus kasampak maju ka kakandungan kadua sanggeus hiji pangalaman munggaran optimal, ngan kaget ku discomforts. Atanapi sabalikna, ibu-ibu anu bakal datang anu ngagaduhan waktos anu pikasieuneun dina kakandungan kahijina sareng nyandak sababaraha taun pikeun bungah ngeunaan anu kadua, ngan ukur mendakan yén éta mangrupikeun tahap anu saé. Lamun urang ngobrol ngeunaan gejala kakandungan, sagalana mungkin.

Gejala mimiti kakandungan

Dina kasus kakandungan munggaran atanapi kakandungan rencanana, gejala mimiti kakandungan bisa muncul dina dua minggu kahiji. Malah kakara dikandung orok. Urang kedah ati-ati pisan kana parobahan jasmani sareng terang pisan kana awak urang pikeun tiasa ngitung parobihan leutik sareng modifikasi anu lumangsung di jerona. Panginten éta nyeri beuteung saatos séksual saatos konsepsi. Boh rasa béda tangtu dina sungut, atawa ovarium nu nyeri saolah-olah periode bakal datang saméméh waktuna.

gejala minggu mimiti kakandungan

¿Nalika gejala kakandungan dimimitian?? Nya, aya awéwé anu ngalaman aranjeunna ti mimiti tapi aranjeunna paling saeutik. Butuh kasadaran diri anu tangtu pikeun nganggap aranjeunna. Upami teu kitu, gejala kahiji anu paling atra paling dipikaresep bakal muncul ka arah minggu 4 kakandungan, nyaeta, sanggeus bulan kahiji. Gejala ieu bakal ningkat dina sababaraha minggu. Ku kituna, antara dua jeung tilu bulan gejala neneng muncul lajeng soften salaku bulan 4 kakandungan ngadeukeutan.

Di antara ieu gejala kahiji, Anjeun bisa perhatikeun nyeri dina breasts, nu jadi leuwih sénsitip salaku hasil tina parobahan hormonal. Aya ogé henteuna haid 15 poé sanggeus ovulation. Gejala séjén tina kakandungan mimiti nyaéta penampilan kacapean sareng bobo.

Gejala kakandungan sanggeus bulan kahiji

Di antara kasaksian ibu hamil, carita diulang deui: awéwé anu ngarasa hébat sareng ujug-ujug janten mangsa gejala. Panginten hiji dinten éta henteu resep kana bau sareng sababaraha dinten saatos seueul sareng utah muncul. Urang bisa nyebutkeun éta nalika gejala kakandungan dimimitian aranjeunna cascade. Upami anjeun ngaliwat pangalaman ieu, anjeun bakalan ngarasa capé pisan, lieur sareng tanpa énergi. Lamun ogé nalangsara ti pusing atawa utah, gambar jadi leuwih hese.

Aya awéwé anu ngan boga seueul sarta lumangsung ngan sababaraha minggu bari batur ngalaman utah isuk-isuk atawa sapopoe. Kadang-kadang ieu janten sering pisan sareng éta naha aya ubar anu tiasa dikaluarkeun pikeun ngahindarkeunana. Upami ieu kajantenan, anjeun kamungkinan janten gering sabab tol fisik anu utah nyababkeun mangaruhan sadayana awak anjeun. Parobahan hormonal dirasakeun sapanjang awak.

Beuteung bulistir awéwé
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon kakandungan psikologis sareng naon gejalana

gangguan pencernaan kayaning réfluks lambung, dyspepsia, heartburn, slow nyerna jeung masalah sejenna bisa muncul alatan ngaronjat tingkat progesteron, hormon kakandungan. Perasaan kosong burih ogé bisa muncul nu ngajadikeun urang hayang nyapek hiji hal pikeun ngeureunkeun ngabogaan eta. Tapi mun anjeun ngarasa goréng alatan peujit slowing handap.

Gejala mimiti kakandungan némbongan béda dina unggal awéwé, teu aya tanggal pasti, sanajan dina kalolobaan kasus aranjeunna lumangsung salila trimester katilu. Kira-kira bulan ka-4 kakandungan, aranjeunna mimiti turun, dina sababaraha kasus ngadadak sareng anu sanésna laun-laun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.