Iraha gejala mimiti kakandungan muncul sareng naon aranjeunna?

gejala minggu mimiti kakandungan

Sanajan kamajuan ubar, di sawatara titik konsepsi tetep misteri hiji. Aya seueur inpormasi sareng sagala jinis panilitian, tapi aya sababaraha misteri anu alam masih keukeuh teu diungkabkeun. Iraha gejala mimiti kakandungan muncul sareng naon aranjeunna? Éta mungkin mun datang nepi ka hiji jawaban? Gejala munggaran mangrupikeun bagian tina misteri ieu ...

Hésé nyarioskeun pola anu diulang-ulang ti awéwé ka awéwé. Aya sababaraha ibu hamil incipient anu ngadaptar kakandungan maranéhanana malah saméméh nyokot tés. Malah aya kasus awéwé anu ngaku geus noticed poé maranéhna dikandung orok maranéhanana, dina sababaraha kasus manifesting nyeri indung sanggeus hubungan seksual. Dina intuisi basajan lianna. Gejala mimiti kakandungan milik unggal awéwé sarta éta naha aranjeunna individu jeung pisan pribadi. Sapertos aya awéwé anu gaduh catetan ngeunaan sababaraha jinis parobihan dina awak ngan ukur sababaraha dinten saatos konsepsi, aya kasus dimana gejalana dibuktikeun ti mimiti. Sareng ogé awéwé anu ngalangkungan 9 bulan tanpa gejala.

Gejala anu munggaran

Teu aya tanggal pasti ngeunaan nalika gejala mimiti kakandungan némbongan jeung naon aranjeunna. Sanajan aya sababaraha parameter nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mertimbangkeun. Urang bisa ngabagi gejala jadi dua bagian: kahiji patali jeung parobahan fisik patali minggu kahiji sanggeus konsepsi. jeung kadua kalayan gejala has kaayaan anyar.

Ku kituna, dina bagian kahiji, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabedakeun henteuna kareseban salaku gejala atra munggaran, hal anu lumangsung ngeunaan dua minggu sanggeus ovulation. Nalika ieu kajantenan, anjeun ogé tiasa ngabédakeun paningkatan tingkat aliran, anu ogé janten langkung bodas, sanaos tanpa bau. Dina sababaraha kasus, périodena tiasa kajantenan tapi langkung pondok sareng langkung pondok. Dina kasus anu sanés, anu disebut perdarahan implantasi lumangsung, nyaéta perdarahan sakedap anu dihubungkeun sareng prosés implantasi cikal dina rahim. Ieu bisa muncul salaku spotting slight atanapi dripping.

Ayeuna upami urang nyarioskeun nalika gejala mimiti kakandungan némbongan jeung naon aranjeunna -nyaéta, gejala has ibu hamil- mangka maranéhanana kudu pakait jeung runtuyan discomforts atawa indikator anu lumangsung dina bagian nu sejen awak di luar sistem reproduksi (sanajan maranéhanana ogé bisa ngawengku). Ieu bisa muncul pas konsepsi lumangsung atawa sababaraha minggu engké.

Gejala anu paling sering

Salah sahiji cara loba awéwé ngadeteksi kakandungan Ieu alatan isuk-isuk maranéhna hudang ngarasa down, kalawan seueul sarta utah. Ieu gejala kakandungan salila minggu kahiji aranjeunna pisan sering na muncul dina loba awéwé anu geus katimu sababaraha minggu ka tukang. Gejala-gejala ieu muncul saatos émbrio parantos implan sareng mangrupikeun hasil tina paningkatan hormonal. Seueul sareng utah tiasa diteruskeun salami trimester kahiji atanapi dugi ka bulan kaopat, sanaos sababaraha awéwé éta terus sapanjang kakandungan.

gejala minggu mimiti kakandungan

nu lain gejala minggu mimiti kakandungan nya éta rasa jijik kana aroma atawa rasa nu tangtu. Sababaraha awéwé ngalaman sensasi ieu sababaraha dinten sateuacan seueul dimimitian. Rasa anu dugi ka sababaraha minggu kapengker mangrupikeun bagian tina diet biasa anjeun ayeuna janten teu kaampeuh, hal anu sami kajadian sareng bau anu tangtu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naon kakandungan psikologis sareng naon gejalana

Gejala burih ogé bagian tina minggu mimiti kakandungan: flatulence, utah, nyeri beuteung, réfluks, dyspepsia, heartburn, nyerna goréng atawa kabebeng anu mindeng alatan ngaronjat tingkat progesteron, hormon kakandungan, nu slows turun gerakan bowel. Dina sababaraha kasus aya ogé rasa lapar tapi teu lapar, katelah "burih diangkat".

Nalika gejala mimiti kakandungan muncul, geus ilahar pikeun awéwé jadi leuwih beurat jeung leuwih exhausted. Anjeun mimiti ngadaptarkeun kacapean anu ageung atanapi bobo dina sababaraha kasus, nyeri ovarium khas sindrom premenstrual sareng ogé paningkatan sareng / atanapi nyeri dina payudara. Sadaya konsékuansi tina kanaékan hormonal dihasilkeun langsung saatos konsepsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)