Iraha orok cium?

Iraha orok cium?

Naha anjeun hoyong terang nalika orok nyium? Panginten anjeun parantos ngarepkeun momen anu khusus, dimana anjeun bakal ngaraosan cium orok anjeun. Tapi leres pisan anjeun kedah sabar, sabab sapertos sadayana prosés diajar, éta ogé bakal nyandak waktos sakedik. Tangtu, dina sababaraha orok eta bisa muncul saméméhna, sabab teu kabeh boga wirahma sarua.

Ieu mangrupikeun hal anu urang sok ditandaan, tapi mangrupikeun detil anu penting pisan. Salaku teu sakabéh budak boga wirahma nu sarua dina prosés kamekaranana. Ku kituna, urang teu kudu putus asa saméméh waktu. Naha anjeun hoyong kuring ngamimitian nyium? Éta teras terang nalika prosés sapertos kitu tiasa ngamimitian.

Iraha orok cium?

Pikeun éta gesture kudu purse biwir lumangsung, pikeun kaperluan ciuman, urang kudu antosan nepi ka kurang leuwih 18 bulan. Memang bener yén sababaraha waktu saméméh gesture nu bisa dihasilkeun tapi teu jadi ditandaan. Sanajan basa aranjeunna keur ngawartoskeun masihan hiji ciuman, aranjeunna ngakuan Peta ceuk na coba eta, tapi tanpa putting mouths maranéhanana dina bentuk ciuman hiji. Janten, pikeun alesan ieu urang kedah nyarios yén éta ogé bakal gumantung kana kematangan émosional anjeun. Lantaran kitu lamun teu meunang nepi ka sanggeus 18 bulan, éta teu hal salempang ngeunaan boh. Kusabab urang terang anjeun bakal, nyandak salami waktu nu diperlukeun. Anu kedah diperhatoskeun nyaéta sapanjang jalan aya léngkah-léngkah sanés anu kedah dilakukeun sareng anu langkung penting sapertos anu urang terang.

Mangpaat baby kisses

Orok diajar ku niru

Sakumaha urang terang, aya seueur tindakan anu bakal urang pelajari berkat niru aranjeunna. Maksad abdi, latihan saeutik pernah hurts. Éta sababna, sacara teu langsung, budak leutik urang ogé bakal sadar yén ciuman mangrupikeun bagian tina kahirupan maranéhanana. Kusabab aranjeunna spons dina seueur konsép, aranjeunna ogé bakal janten spons dina ieu. Ku kituna, Beuki kolot, manéhna nempo kumaha jalma-jalma di sabudeureun manéhna silih cium jeung rangkul, manéhna bakal hayang niru manéhna.. Ti dinya, naon bisa jadi kisses kahiji maranéhanana baris kaluar, sanajan maranehna teu ditandaan salaku urang geus disebutkeun saméméhna. Pasti lamun budak leutik ningali kumaha kolotna silih cium sapopoe, anjeunna bakal hoyong ilubiung. Sanajan kudu disebutkeun yen bakal salawasna aya sababaraha barudak anu leuwih kaasih ti batur, jadi urang kudu salawasna ngahargaan eta spasi.

Urang teu kudu maksa manéhna méré kisses

Kami biasa nyarios ka barudak urang pikeun ngabagi cium iraha waé urang sareng batur anu urang percanten. Tapi saleresna, sakumaha anu urang nyarioskeun, aranjeunna moal salawasna dugi ka padamelan. Kusabab aya budak leutik anu henteu daék nunjukkeun seueur tanda sayang sareng anu sanés, aranjeunna moal tiasa angkat. Lantaran kitu, éta mangrupikeun sifat masing-masing sareng sapertos kitu, urang henteu kedah nempatkeun tekanan naon waé, tapi ngantepkeunana. Urang tiasa ngajarkeun aranjeunna ngirim kisses ku leungeun. Hal anu ogé bisa lumangsung sabudeureun hiji taun umur. Sanaos leres dina waktos éta aranjeunna moal terang naon hartosna, tapi aranjeunna bakal diajar gesture sareng ngulang deui ku inersia. Hal sarupa kajadian nalika aranjeunna noél palem.

orok kisses

terapi kissing

Urang terang yén nganyatakeun sayang sareng cinta tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, tapi tanpa ragu salah sahiji sikep anu paling khusus nyaéta ciuman. Utamana upami aranjeunna asalna ti jalma-jalma alit anu anjeun paling dipikacinta. Janten, nalika anjeun mimiti nampi cium ti murangkalih anjeun, hatur nuhun kalayan seuri lega tina kabagjaan supados aranjeunna ningali yén éta mangrupikeun sikep khusus. Kami parantos nyarios sateuacanna, tapi henteu aya rasa nyeri ningali kumaha cium ogé ditampi ku jalma sanés salian ti aranjeunna. Pikeun ngenalkeun aranjeunna kana rutinitas sapopoé, salaku simbol sayang, teu aya anu sapertos masihan aranjeunna cium saatos gugah sareng ogé sateuacan bobo.. Éta cara pikeun nguatkeun beungkeutan hébat anu bakal aya salami, antara indung sareng murangkalih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.