Nalika orok henteu sumping

orok henteu sumping

Kasusah nyandung tiasa nempatkeun seueur setrés ka pasangan anjeun. Sareng éta mangrupakeun whiting anu ngegel buntut na. Beuki lila pikeun nyandung, beuki seueur setrés, sareng setrés ngajantenkeun konsepsi sesah. Éta normal pikeun karasa hanjelu, salah, saraf, hariwang, sareng teu berdaya nalika orok henteu sumping tapi kami masihan anjeun sababaraha tips supados anjeun tiasa nyéépkeun prosés ieu ku cara anu pangsaéna.

Sabaraha lami kanggo nyandung?

Saatos sababaraha bulan milarian kakandungan sareng ningali orokna henteu sumping, seueur pasangan janten teu sabar. Naha bakal aya kajadian? Naha urang bakal ngagaduhan masalah? Sieun sareng saraf naék nalika sababaraha bulan.

Dina tulisan kuring 7 Tips Ngabantosan Upami Anjeun Milari Nyandung Kami ngajelaskeun ka anjeun kasempetan pikeun mimiti hamil. Pasangan anu untung éta 25%. 85% awéwé sésana ngahontal kakandungan sakitar taun. Kalayan éta langkung umum tibatan urang mikir yén kakandungan henteu langsung datang.

Saatos sataun milarian, disarankeun pikeun sumping ka spesialis pikeun ningali naha aya masalah anu nyusahkeun konsepsi. Sateuacan waktos éta ulah setrés sabab éta langkung normal tibatan sigana anu kakandungan peryogi waktos kanggo sumping. Anjeun kedah réalistis sareng masihan waktos ka diri anjeun pikeun kakandungan anu dipikahoyong sumping.

Setrés pisan négatip pikeun konsepsi

Henteu ngan ukur setrés henteu ngalereskeun nanaon, tapi ogé ngahambat kakandungan. Hususna pikeun ngendalikeun kapribadian sesah pikeun aranjeunna tetep tenang. Éta mangrupikeun hal anu aya di luar kadali urang, sareng hoyong maksa atanapi sateuacanna éta ngan ukur bakal ngahasilkeun langkung kahariwang sareng tiasa nunda atanapi bahkan nyegah kakandungan. Langkung saé pikeun fokus kana hal-hal anu urang tiasa ngendalikeun sareng nempatkeun kumisan urang pikeun hamil.

Ngobrol sareng pasangan anu ngalaman hal anu sami

Aya langkung seueur pasangan disakuriling anjeun tibatan anu dibayangkeun lambat janten kolot. Biasana sanés hal anu dibahas, sedengkeun pasangan anu atos cicing langsung ngalakukeun. Kusabab kitu urang ngagaduhan kayakinan yén kakandungan sumping saatos milarian aranjeunna.

Tanya ka kolot di lingkungan anjeun sabaraha lami. Anjeun bakal kaget ningali éta langkung umum, sareng anjeun tiasa bagikeun pangalaman sareng anjeun moal ngaraos nyalira.

naséhat henteu datang kakandungan

Ngajaga komunikasi anu saé sareng pasangan anjeun

Unggal anggota pasangan ngagaduhan séri parasaan anu nyababkeun kasusah kakandungan. Pikiran salah jalma masing-masing tiasa nyababkeun perpisahan, nalika perasaan anu sami tiasa karaos ku duanana anggota pasangan. Ngobrol ngeunaan parasaan anjeun sareng kumaha parasaan anjeun. Anjeun kedah silih ngandelkeun.

Tetep mikir positip

Pikiran anu pakait sareng émosi négatip tiasa nempatkeun urang dina cesspool. Pamikiran anu positip sareng situasi relativizing bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan kacenderungan anu langkung resep pikeun ngantosan sareng nyanghareupan prosés ieu sacara optimis.

Entong museurkeun kahirupan anjeun pikeun ngagaduhan orok

Obsess teu saé, tibatan éta sabalikna. Entong nungtut seueur teuing diri anjeun, mikaresep hal-hal leutik anu masihan anjeun pikaresepeun, yén hubungan sanés metoda saderhana pikeun milarian murangkalih. Ngarasakeun, ngadamel rencana, milarian tujuan sareng neraskeun kahirupan anjeun. Jaga pikiran anjeun tetep sibuk sareng nempatkeun pencarian di tukang.

Pilarian terang ngeunaan alternatipna

Upami saatos waktos, spesialis mendakan sababaraha masalah pikeun kakandungan anu anjeun laporkeun ogé alternatipna. Tanya anjeunna sadayana patarosan anjeun ngeunaan éta sareng pilihan anu sanés. Ngagaduhan inpormasi ngajantenkeun urang ngaraos kendali kana kaayaan.

Milarian bantosan psikologis

Upami anjeun henteu tiasa ngendalikeun tingkat kahariwang sareng setrés anjeun, psikolog tiasa ngajarkeun anjeun téhnik sareng alat pikeun ngajaga éta tetep tetep saimbang sareng émosi anjeun. Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi émosina anu aya hubunganana sareng henteu sumping orok sareng ngatur éta.

Kusabab émut ... reuneuh henteu sumping nalika urang mikahayang, éta bakal datang nalika kedah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.