Naon sareng kumaha milih korsi évolusionér

korsi evolusi

Kursi luhur anu mekar mangrupikeun salah sahiji asesoris anu pangsaéna salaku parabot pikeun bumi urang. Sanés sanés ngan saukur éstétika, tapi éta méré jasa anu pangsaéna pikeun orok anjeun, sabab éta ngandung kauntungan anu saé. Hiji murangkalih atanapi orok dina korsi luhur sareng aranjeunna bakal ngaraos teges sareng aman dina waktos tuang, kumargi kajabi ti épolusiér, aranjeunna nyayogikeun anjeun peralatan sareng ukuran kaamanan anu pangsaéna.

Dugi ka ayeuna, korsi luhur épolusi parantos janten bagian tina salah sahiji aksésoris pikeun kahirupan anyar anu bakal urang bagikeun sareng barudak urang, kumargi aranjeunna kedah diajar tuang nalika linggih di tempat anu aman sareng di perusahaan kulawarga. Seuseueurna sumping sareng baki anu bakal disimpen di payun supados aranjeunna tiasa ngadukung katuanganana, sanaos pilihan ieu tiasa disingkirkeun.

Korsi luhur épolusi

Éta korsi diadaptasi pikeun tuang budak leutik anjeun. Éta hadir kalayan bentuk sareng sagala kanyamanan sahingga anjeun tiasa ngaraos santai dina sagala umur, éta sababna épolusi, kumargi anjeun tiasa nganggo seueur diantarana ti umur 6 bulan dugi ka 10 taun.

Kauntungan tina samet luhur ieu nyaéta orok atanapi murangkalih aranjeunna diajar linggih kanggo tuang mandiri. Aranjeunna ngagaduhan kaunggulan anu raoseun, aman sareng linggih leres nalika urang masihan tuangeunana sareng upami aranjeunna anu parantos terang kumaha tuang nyalira, Aranjeunna ngagaduhan baki supados aranjeunna tiasa nyangga tuangeunana sareng nyayogikeun nyalira.

Aya korsi luhur didamel tina plastik, kai atanapi gabungan tina duanana bahan. Pribadi, anu kai langkung éstétis tibatan anu kai, tapi pendapat kuring anu hina, anu plastik diadaptasi ku bentuk anu buleud sareng langkung dibentuk berkat bahan anu langkung fleksibel pikeun dimanipulasi dina pabrikna. Kukituna anak karasaeun langkung raoseun sareng aranjeunna langkung gampang dibersihkeun.

Kumaha carana milih korsi luhur épolusi pangsaéna?

Milih anu pangsaéna di pasar hartosna milih anu paling cocog sareng fitur anu anjeun peryogikeun, harga sareng desainna. Éta dugi ka anu mésér kanggo milih anu éta épolusi, nyaman sareng gampang dibersihkeun.

Korsi ka-1 Timba Kayu luhur korsi 

Korsi luhur ieu didamel tina kai kalayan desain anu elegan. Dirancang supados tiasa dianggo umur 6 bulan dugi ka 10 taun. Éta sareng baki anu tiasa dicabut janten anjeun tiasa nyabut éta sareng ngadeukeutkeun murangkalih kana méja sareng ngabagi-bagi tuangeun pikeun sésa kulawarga.

Korsi tiasa diluyukeun kana jangkungna anu diperyogikeun sareng mekar anak sareng ngagaduhan dampal suku. Éta ogé ngagaduhan abah na supados murangkalih tiasa diikat sareng aman.

Korsi ka-1 Timba Kayu luhur korsi

Chicco Polly 2 Mimiti Korsi Tinggi

Éta mangrupikeun salah sahiji korsi luhur anu ngahiji backrest adjustable dina lébar sareng jangkungna pikeun ngiringan tumuh orok anjeun. Korsi ieu didesain kanggo dianggo dugi ka tilu taun. Éta ngagaduhan baki anu tiasa dicabut anu tiasa ditempatkeun sareng diposisikan dugi ka tilu posisi anu sanés.

Éta kabentuk ku set empuk, nyaman sareng gampang dibersihkeun, sajaba ti desain anu pikaresepeun pisan. Dukungan anjeun tiasa baring dugi ka 4 posisi supados si alit tiasa ngagoler. Éta ngagaduhan pijakan kaki sareng korsi anu tiasa gampang digerakkeun berkat sistem roda na. Éta tiasa gampang ditutup sahingga tiasa disimpen sacara vertikal.

Chicco Polly 2 Mimiti Korsi Tinggi

Hauck Sit N Bersantai 

Korsi tingkat luhur épolusi ieu ngagaduhan kaunggulan ngagaduhan kombinasi korsi luhur sareng tempat tidur gantung janten tiasa dianggo nalika murangkalih orok. Ide na nyaéta sanaos anjeunna henteu tiasa linggih mandiri ti sasih kahiji, orok tiasa ngabagi tuang na di méja sareng sésa kulawarga. Tukang tonggong adaptasi sareng jangkungna anu béda sareng korsi éta disayogikeun sareng baki anu tiasa dicabut na dampal suku. Korsi ieu sumping kalayan roda pikeun tiasa gerak gampang sareng ku karinjang panasaran dina bagian handapna sahingga anjeun tiasa nyimpen sareng mesen cocooan na.

Hauck Sit N Bersantai


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.