Naon anu dipikahoyong ku barudak dewasa

Barudak sareng nini nuju liburan

Leres, déwasa bakal ngagaduhan budak jero urang dina jero haté urang. Salami kolot urang aya di sisi urang, bakal aya waé budak anu jero anu ngarepkeun rangkulanana, rasa sayang sareng kecap pangjurung aranjeunna. Sawawa hoyong hubungan anu langkung caket, langkung positip sareng kaasih ti kolotna ... Anjeun kedah kerja keras pikeun ngahontal éta, kusabab hubungan kedah diurus!

Aya jalma anu ogé peryogi ka indungna supaya kirang kritis sareng pikeun bapak sareng indungna pikeun mikawanoh nalika aranjeunna parantos ngalakukeun kasalahan atanapi nalika aranjeunna ngagaduhan kabiasaan ngabahayakeun atanapi toksik.

Barudak anu déwasa hoyong kolotna langkung resep kana kahirupanna sareng ogé nyanghareupan anggota kulawarga anu sanés, kalebet pasangan atanapi pasanganna ... nalika perlu, tapi tanpa kedah nganyenyeri hubungan éta, ngan ukur salaku bentuk panyalindungan.

Barudak déwasa sareng sepuhna

Nyatana, kolot sareng budak kedah hubungan anu kuat anu kedah dijaga salalawasna. Sapertos sadayana hubungan, upami hubungan antara sepuh sareng murangkalih henteu diurus, éta bakal ngaleuleuskeun ... Teuing kumaha kuatna ti baheula.

Nini-nini, kolot budak déwasa, kedah nyayogikeun dukungan émosional sareng kirang kritik ka murangkalihna pikeun jaga beungkeut anu ngabeungkeut aranjeunna. Nalika ngeunaan barudak, hubungan sareng anggota kulawarga anu sanés anu paling penting. Nini-nini kedah ngupayakeun akur sareng pasangan atanapi pasanganna ti putra anjeun sareng ogé sareng minantu murangkalih anjeun.

Ogé, hubungan kulawarga teu kedah permanén. Sanaos murangkalih déwasa tiasa nyarios yén aranjeunna henteu daék ngamajukeun hubungan nalika aranjeunna ngarasa ruksak, statistik ngeunaan parasaan di jero sareng di luar panceg nyatakeun yén aranjeunna umumna kersa masihan kasempetan ka kolotna. Éta bakal dugi ka kolot anu ngagugurkeun émosina sareng murangkalih yén kasempetan éta leres-leres patut. Barudak anu déwasa bakal tetep hoyong ngamangpaatkeun waktos sareng kolotna sareng murangkalihna mikaresep nini-nini. Waktosna emas!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.