Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun parantos ngagorowok murangkalih anjeun

indung ngagorowok

Henteu paduli kumaha strategi pancegahan anjeun ngagorowok, kadang anjeun bakal ningkatkeun sora anjeun. Teu kunanaon. Ngakui éta sareng nyungkeun hapunten, sareng murangkalih anjeun bakal diajar pelajaran anu penting: Urang sadayana ngalakukeun kasalahan sareng kedah nyungkeun hapunten. Upami murangkalih anjeun ngagorowok, ngingetkeun aranjeunna ngeunaan wates sareng yén ngagorowok sanés mangrupikeun bentuk komunikasi anu tiasa ditampi. Aranjeunna kedah terang yén anjeun siap ngupingkeun salami aranjeunna nunjukkeun hormat.

Modélna sami sareng masihan waktos ka anjeun pikeun niiskeun mesin anjeun sateuacan nyarios ka murangkalih anjeun nalika anjeun kesel atanapi kalindih. Éta bakal ngabantosan aranjeunna ngadamel kabiasaan saumur hirup anu ngajantenkeun manajemén konflik langkung gampang. Ieu bakal ngajarkeun murangkalih anjeun ngartos kasalahan, milikna sareng jalma sanés, sareng hampura mangrupikeun alat anu penting pikeun komunikasi anu séhat dina kulawarga.

Upami anjeun parantos ngandelkeun ngagorowok pikeun disiplin barudak anjeun dugi ka ayeuna, anjeun panginten ningali pangaruhna:

  • Barudak anjeun tiasa gumantung kana ngagorowok pikeun saling komunikasi.
  • Aranjeunna ngaréspon anjeun sareng bahkan ngagorowok ka anjeun tibatan ngan ukur nyarios hormat.
  • Hubungan anjeun sareng aranjeunna henteu stabil sareng henteu stabil dugi ka teu sanggup komunikasi ku cara anu séhat.
  • Aranjeunna tiasa ngajauhan anjeun sareng janten langkung dipangaruhan ku réncangna tibatan ku anjeun.

Anjeun tiasa ngarobih sadayana. Dimimitian ku ngobrolkeun jujur ​​sareng murangkalih anjeun ngeunaan hal anu salah dilakukeun sareng ngagorowok sareng naha nganyatakeun amarah anjeun ku cara éta henteu damang. Jantenkeun bumi anjeun lingkungan anu damai dimana jalma hormat komunikasi sareng ngaku perasaan batur bari henteu nyalahkeun, éraan, atanapi nangtoskeun. Komitmen anu terus terang ngajaga dialog terbuka sareng ngajantenkeun sadaya anggota kulawarga tanggung jawab.

Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, tong nyerah. Éta sanés jalan anu gampang, tapi perlu usaha pikeun kahadéan barudak anjeun sareng kulawarga sacara umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.