Naon anu kedah dilakukeun upami anak anjeun tuang kalayan hariwang pisan

Subyek tuangeun mangrupikeun sepuh anu paling matak hariwang ayeuna. Dina kaseueuran kasus, barudak tuang kalayan hariwang pisan sareng sepuh henteu terang kunaon kanyataan ieu kajantenan sareng upami éta janten sabab hariwang.

Dina tulisan di handap ieu kami ngabantosan anjeun kanggo terang anu nyababkeun kahariwang ieu pikeun didahar sareng kumaha anjeun kedah meta. 

Kamelang barudak nalika tuang

Aya sababaraha sabab anu tiasa nyababkeun murangkalih tuang kalayan raos pisan sareng siga henteu énjing. Kusabab budak leutik sareng umurna ngan ukur sababaraha minggu, anjeunna terang iraha waé kedah tuang sareng iraha lirénna kusabab parantos sugema.

Para ahli nganggap yén dahar hariwang kusabab masalah émosional. Ku cara kieu, kamungkinan pisan upami murangkalih tuang kalayan seueur kahoyong éta kusabab tingkat setrés atanapi ambek anu luhur. Parobihan anu béda dina rutinitas, masalah dina kulawarga atanapi di sakola, nyababkeun seueur murangkalih ngarahkeun masalah sapertos tuang langkung seueur. Budak anu ngaganggu emosi tiasa tuang ku cara hariwang anu serius hariwangeun kolotna.

Naon anu kedah dilakukeun ku kolot

Upami anjeun perhatoskeun yén anak anjeun tuang kalayan hariwang pisan, langkung saé anjeun ngamimitian ku nganalisis sabab-sababna.

  • Éta tiasa janten kajadian anu sakedik tuang sababaraha kali sapoé. Ilaharna, barudak tuang sakitar lima tuang sadidinten. Barudak anjeun panginten kedah tuang di tengah énjing atanapi sonten pikeun nyugemakeun napsu sareng henteu tuang teuing kanggo tuang siang atanapi tuang.
  • Sakumaha anu parantos urang tuduhkeun di luhur, dina sababaraha waktos masalah hariwang dina tuang langsung aya hubunganana sareng émosina budak. Setrés mangrupikeun panyabab anu paling umum, janten penting pisan pikeun linggih sareng murangkalih sareng nyobian méréskeun masalah émosional éta. Anak kedah terang iraha waé yén kolotna aya pikeun naon waé anu dipikahoyong sareng yén aranjeunna mangrupikeun batu pendukung dina kahirupan anjeun. Anjeun kedah terang anu nyababkeun setrés sareng ti ditu, nawiskeun solusi anu béda pikeun ngirangan setrés sareng kahariwang sapertos kitu.
  • Linggih sareng nyobian pikeun méréskeun masalah émosional, éta konci pikeun ngeureunkeun kanyataan yén anak tuang kalayan hariwang pisan sepanjang waktos sadidinten.

Kadaharan anu pang parahna pikeun murangkalih

Tip pikeun nyingkahan masalah nalika tuang

  • Tina basa éta tuangeun penting pisan pikeun saha waé manusa sareng kolot kedah hilap sepanjang waktos pikeun ngahukum atanapi ngahargaan budakna tuang. Budak leutik kedah tuang sabab awak ménta éta sareng kusabab éta ngabutuhkeun nalika ngembangkeun.
  • Kasalahan gedé anu dilakukeun ku kolot nyaéta meksa budakna tuang. Anjeun kedah sabar sareng masihan waktos ka anak pikeun tuang sadayana tanpa aya masalah. Paksa budak pikeun tuang bakal nyababkeun budak janten teu resep kana tuangeun tinangtu sareng Anjeun tiasa kakurangan tina gangguan dahar anu ganjil.
  • Kolot kedah diterangkeun ku conto sepanjang waktos. Penting pikeun ngamajukeun kabiasaan séhat sapertos tuang salaku kulawarga atanapi ngahindaran tuang junk food anu ngarusak awak.
  • Kabiasaan ogé konci sahingga barudak henteu ngagaduhan seueur masalah nalika tuang. Maka penting pikeun nyobaan tuang dina waktos anu sami sareng nyingkahan yén aranjeunna ngantunkeun méja nalika aranjeunna hoyong. Dahar kedah janten waktos kanggo kulawargi.
  • Poho ngeunaan pastry industri, inuman gula sareng junk food. Kadaharan anu kedahna di bumi kedahna sehat-sehat. Éta henteu sami sareng anak anu tuang roti bakar gandum sareng tomat sareng alpukat kanggo sarapan, Ti batan ngaabiasakanana pikeun tuang séréal gula teuing atanapi pastry industri pikeun sarapan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.