Naon anu kudu dipigawé kalayan barudak ti 2 nepi ka 3 taun

Naon anu kudu dipigawé kalayan 2 jeung 3 taun olds

Manggihan kagiatan pikeun ngalakukeun kalawan 2-3 taun olds mindeng bisa sigana hésé. Kusabab dina tahap ieu, anu leutik aranjeunna ngeureunkeun orok janten murangkalih pinuh ku panasaran jeung kahayang pikeun manggihan dunya sorangan. Dina yuswa 2 sareng 3, murangkalih mimiti ngembangkeun kamerdékaan, aranjeunna hoyong ngalakukeun hal-hal kalayan pananganna, mendakan sadayana anu aya di sakurilingna sareng ngembangkeun sadayana kaahlianna.

Pikeun ngabantosan aranjeunna dina jalur ieu, anjeun kedah milarian kagiatan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahibur nalika diajar. Kusabab ieu kumaha barudak acquire pangaweruh, ngaliwatan ulin jeung senang. Waktos ieu urang badé mendakan sababaraha kagiatan anu sampurna pikeun nongkrong sareng murangkalih umur 2 dugi ka 3 taun. Kaulinan jeung rencana basajan nu bisa dijieun di imah jeung di jalan.

Kagiatan pikeun ngalakukeun jeung barudak ti 2 nepi ka 3 taun

Gelembung sabun

Ti umur 2 taun, tahap imitasi sumping, dimana murangkalih baranahan sadayana anu aranjeunna tingali dina sesepuhna. Ngamangpaatkeun kaayaan ieu ngajar anak anjeun leumpang, kasampak dina eunteung jeung manggihan bagian awakna, leungeun-Na, sirah na. Pamustunganana, ngaliwatan imitasi Anjeun bisa mantuan anak anjeun dibere nyaho silih tur ngamekarkeun loba kaahlian.

Di sisi anu sanés, anjeun henteu kedah ngantunkeun sadayana anu aya hubunganana sareng kreativitas. Kusabab kagiatan kreatif ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nganyatakeun émosi, aranjeunna ngembangkeun konsentrasi sareng imajinasi. Anu pamungkas, kagiatan fisik anu ngalibatkeun gerakan. Latihan fisik penting pisan pikeun sadayana dina sagala tahapan kahirupan, ogé pikeun murangkalih umur 2 dugi ka 3 taun anu nuju ngembangkeun fisiognomi na. Catet ideu di handap ieu anu kedah dilakukeun sareng murangkalih umur antara 2 sareng 3.

Gelembung sabun

Sanaos sigana dasar, niup gelembung sabun mangrupikeun kagiatan anu penting pisan pikeun murangkalih umur ieu. Diajar niup mangrupikeun hal anu rumit, anjeun henteu lahir terang kumaha ngambekan sareng latihan sapertos gelembung sabun sampurna pikeun éta. Salian ti diajar niup, barudak umur éta ngamekarkeun kaahlian kayaning konsentrasi, Koordinasi leungeun-panon sarta luhureun sakabeh, aranjeunna greatly ngarasakeun ningali gelembung sabun kaluar jeung ngapung.

Maca dongéng

Baca ka barudak

Ngamimitian barudak maca ti umur ngora pisan penting pikeun ngadegkeun kabiasaan di budak leutik. Maca carita sareng murangkalih anjeun ti leuleutik, anggo buku anu kalebet gambar ageung, warna sareng pop-up anu matak pikaresepeun. Nalika aranjeunna mendakan karakter sareng sora anu teu dipikanyaho, tanpa disadari acquire kecap nu maranéhna bakal geura-giru bisa dipaké kalawan basa maranéhanana.

Tangtu halangan

Pikeun ngamekarkeun kaahlian anjeun, konsentrasi, koordinasi sareng kamampuan fisik, teu aya anu sapertos nyiptakeun kursus halangan di bumi. Anjeun tiasa nganggo rohangan leutik di ruang tamu atanapi lorong. Pasang sababaraha bantal, pita di lantai atanapi blok anu mana nyiptakeun halangan saderhana anu kedah diatasi ku budak. Tangtu, pastikeun yén anjeun teu di resiko.

Nyanyi lagu

Sajak pabinihan dirarancang khusus pikeun murangkalih diajar sagala jinis pelajaran bari senang-senang. Kalayan musik langkung gampang ngapalkeun sareng upami aranjeunna ogé ngalaksanakeun koreografi, aranjeunna diajar ngalih sareng ngaidentipikasi bagian-bagian awakna. Mangpaat video nu anak bisa senang jeung diajar pikeun ngagerakkeun leungeun, suku jeung manggihan bagian beungeutna saperti sungut, irung atawa panon.

Maén kalawan modeling liat atawa modeling liat

Kagiatan plastik penting pisan di budak leutik, sabab barudak manggihan textures, bau, kelir sarta diajar nyieun sagala rupa hal kalawan imajinasi maranéhanana. Anjeun tiasa nganggo plastisin atanapi témpél modél khusus pikeun murangkalih atanapi anjeun tiasa nyiptakeunana nyalira di bumi sahingga gaduh hubungan anu sanés sareng barudak ti 2 dugi ka 3 taun di bumi. Naha knead tepung, manggihan dahareun tur tingal kumaha eta robah, mangrupa kagiatan hébat séjén pikeun ngalakukeun jeung barudak sakabeh umur di imah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)