Naon anu kudu dipigawé sangkan anak kuring teu jadi gering

Nyegah anak anjeun ti gering

Aya barudak anu gering terus-terusan, aranjeunna katerap virus naon waé ti sakola, aranjeunna mawa pilek, flu sareng sagala rupa panyakit. Ieu utamana disababkeun ku masalah imun, nyaeta, pertahanan. Nalika awak teu kuat, anjeun teu siap tarung ngalawan agén éksternal anu ngancam anjeun. Balukarna, barudak terus gering.

Pikeun ngahindarkeun ieu, penting pisan pikeun ngajar barudak pikeun ngajaga kaséhatan sorangan. Kusabab, salian nguatkeun pertahanan maranéhanana ku dahareun, penting pikeun nuturkeun sababaraha tips kaséhatan. Masalah anu kedah dipendakan ku murangkalih sareng ku kituna kedah ngadidik barudak ngeunaan masalah kaséhatan. Upami anjeun hariwang yén ku datangna tiis anak anjeun bakal langkung gering tibatan normal, perhatikeun tip ieu.

Kumaha carana sangkan anak kuring teu gering

Kalayan datangna tiis, panyakit anu utamana mangaruhan saluran pernapasan muncul. Kawas flu, colds, pharyngitis, bronchitis, komo dina kasus paling bahaya, pneumonia. Sanajan boga budak di imah Ieu mangrupakeun cara pikeun nyingkahan tiis, teu solusi.

Kusabab aranjeunna kedah sakola sareng anu paling penting, aranjeunna kedah ngajaga kabiasaan gaya hirup sareng sosialisasi unggal dinten. Ku alatan éta, hal anu pangsaéna pikeun nyegah murangkalih tina panyakit sapertos kitu kedah diperhatoskeun sababaraha patarosan dasar sapertos anu urang badé jéntré saterusna

Panyumputan barudak bener

Panyumputan barudak ogé

Nalika tiis pisan, anjeun kedah angkat ka luar nganggo baju haneut, tapi henteu nyandak murangkalih sapertos anu aya di Kutub Kalér. Maksudna, nempatkeun seueur lapisan anu haneut sanés konci pikeun nyegah aranjeunna kaserang pilek sareng virus. konci téh tetep aranjeunna haneut. Kalayan baju katun, nutupan wewengkon sénsitip kayaning irung jeung sungut. Paké garments termal, jas waterproof alus, topi jeung ringkes dijieunna tina bahan hipu kayaning katun, aranjeunna moal kudu leuwih.

A diet sehat sarta variatif

Kadaharan mangrupikeun konci utama pikeun nyegah panyakit. Kusabab, ngaliwatan kadaharan anu dikonsumsi, awak meunang gizi nu diperlukeun janten kuat sareng ngalawan agén anu ngabahayakeun kaséhatan. Ieu sistem imun atawa pertahanan, sabab geus ilahar dipikawanoh. Diet anu variatif, beunghar sayuran, buah sareng protéin, mangrupikeun konci pikeun murangkalih ngagaduhan sistem imun anu kuat.

Kabiasaan kabersihan

Kabersihan di barudak

Ieu mangrupikeun bagian anu paling langsung mangaruhan barudak, sabab éta gumantung pisan kana dirina. Ngumbah leungeun Anjeun ku sabun jeung cai rutin, utamana saméméh dahar, nalika maranéhna balik ka imah jeung nalika maranéhna geus ulin jeung barudak lianna. Ku cara saderhana ieu, kamungkinan kainfeksi virus sareng baktéri dikirangan ku 30%.

Éta ogé kudu diajar teu babagi parabot kayaning botol, cutlery, sarta ulah nguseup kana hal anu lain milik maranéhanana. Sanajan ieu bisa jadi salah sahiji bagian paling pajeulit, saprak budak leutik diajar babagi sagalana. Ku kituna, home schooling téh pangpentingna. Kusabab aranjeunna kedah diajar ngabagi ku cara anu tanggung jawab.

Konsultasi sareng dokter anak supados anak anjeun henteu gering pisan

Kalayan kabiasaan anu saé ieu, murangkalih bakal langkung kuat sareng langkung ditangtayungan tina panyawat usum tiris anu khas. Éta ogé penting pisan pikeun ngajaga rohangan ventilated ogé, boh ruang kelas, ogé kamar anjeun sareng kamar naon waé di bumi. Di sisi séjén, eNgahindarkeun kontak jeung barudak séjén atawa jalma anu gering, éta bakal nyegah aranjeunna tina inféksi.

Ku alatan éta, lamun anak anjeun rawan catching sagala jinis colds jeung kasakit musiman, hal anu penting pikeun nyingkahan kontak jeung penderita séjén. Di sisi séjén, lamun anak anjeun meunang gering teuing mindeng, éta pohara penting indit ka pediatrician pikeun ngabahas kaayaan. Kalayan analisa saderhana anjeun tiasa mariksa naha sadayana leres atanapi upami, sabalikna, murangkalih ngagaduhan kakurangan gizi anu mangaruhan sistem imunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.