Naon ari kalung nyusuan

Naon ari kalung nyusuan

Nyusuan éta prosés alam jeung spektakuler. Beungkeut antawis indung sareng murangkalih nalika nyoco sareng nalika orok aya dina pananganna ngajantenkeun prosésna endearing pisan. Lamun budak leutik geus mimiti visualize wewengkon jeung sababaraha asesoris nu indungna bisa mawa, pasti manéhna hayang ngahontal jeung maén kalawan leungeun anjeun.

The breastfeeding kerah geus dijieun kalawan tujuan masihan orok éta moment indrawi, kalayan bentuk sareng warna anu tiasa ngahibur anjeun dina waktos éta. Aya rupa-rupa kalung anu dijual pikeun tujuan ieu, dimana murangkalih tiasa nyandak éta salaku cocooan sareng henteu cilaka ku barang-barang sanés.

Naon ari kalung asuhan?

Kerah nyusu téh asesoris nu ibu ngagem sabudeureun beuheung maranéhananabari nyusuan atanapi botol nyoco orok anjeun. Ogé bisa dipaké ku kolot atawa jalma salila prosés dahar.

Nalika orok badé nyoco, anjeunna bakal condong sareng sikep anu anjeunna angkat bakal sampurna pikeun anjeunna. ngahontal kerah. Aya orok anu geus boga visi jeung dexterity noél jeung nangkep sagalana naon anu aya dina jangkauan anjeun, sareng kalung anu éndah sareng warni ieu bakal janten hiji deui kaulinan.

Komposisi kalung kedah gaduh ciri jeung bahan diperlukeun ambéh orok teu kaserang ku éta. Hadé pisan mun éta teu ninggalkeun anak nyalira kalayan eta. Komposisina kedah didamel tina bahan alami, sapertos katun atawa kawas silicone dina manik Anjeun. Ku cara kieu anjeun tiasa nempatkeun éta dina sungut anjeun tanpa bahaya, hatur nuhun kana kanyataan yén aranjeunna 100% antibakteri sareng gampang dikumbah.

Naon ari kalung nyusuan

Naon mangpaat tina kalung ASI?

Orok nalika aranjeunna ngawitan merangsang kalawan naon lingku aranjeunna, aranjeunna ngarasa kudu terus-terusan rampa jeung rarasaan. Sami lumangsung salila nyusoni, orok bisa bosen salila nyoco jeung hayang dihibur ku buuk, perhiasan, atawa payudara séjén. Kerah perawat penting pisan pikeun alternatif ieu, bakal titik hébat anjeun nyieun deui.

Nguatkeun beungkeutan indung jeung orokUpami kahaneutan sareng bau anu dipasihkeun ku indung anjeun parantos ngahibur, kalung anu sami ogé. Bentukna bakal langkung akrab sareng anjeun bakal mendakan lega unggal waktos anjeun ningali éta.

Bentuk sareng warna anu pikaresepeun bakal janten dorongan pikeun tiasa ningkatkeun rangsangan indrawi anjeun. Orok gé hayang nyokot, ngarasa, komo ngegel, sabab dijieun tina bahan sangkan bisa mantuan megatkeun mémbran gusi nu ngabalukarkeun radang gusi. Aranjeunna dirancang kitu dipaké salaku teethers sarta bisa mempermudah ngembangkeun sarta nyeri teething.

Kalung bakal nyegah orok ti pinching salila lactation atawa malah narik buuk ka indungna. Warna anu jelas tina bal anjeun bakal narik panon anjeun sareng ngahibur anjeun kalayan bentuk sareng desainna.

Naon ari kalung nyusuan

Tips pikeun nyieun kalung sorangan

The breastfeeding kerah jeung silikon anjeun tiasa ngadamel di bumi. Di panti asuhan budak atanapi di toko online anjeun tiasa mendakan kalung anu parantos diproduksi sareng bahkan tali sareng asesorisna ku kituna anjeun tiasa ngawangun hiji anu dipikahoyong.

Upami anjeun hoyong ngalakukeun éta di bumi nganggo bahan buatan bumi, anjeun kedah émut yén tali kedah didamel tina. katun jeung manik kai. Upami mungkin, sadayana kedah dilakukeun tina bahan alami sareng teu make cet atawa varnishes. Nalika nyusun ulang kalung, potongan-potongan kedah dihijikeun saé supados henteu aya rohangan antara bal sareng ngahindarkeun ramo anjeun.

Salaku standar kaamanan, éta kudu dicatet yén necklaces ieu dirancang pikeun panggunaan éksklusif nalika nyusoni, Disarankeun henteu dianggo salaku cocooan pikeun orok nalika aranjeunna henteu nyoco. Pikeun ngajaga aranjeunna dina kaayaan sampurna, aranjeunna kedah dikumbah ku sabun sareng cai, dikumbah saé sareng ngantepkeun hawa garing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)