Naon colokan mukosa?

tungtung kakandungan

Sadayana nyarioskeun colokan mukus, tapi naha urang leres-leres terang naon éta sareng naon pikeunna? Urang bakal nyobian netelakeun keraguan.

Naon colokan mukosa sareng kanggo naon?

Mangrupikeun lendir anu sél tina cervix ngaluarkeun. Éta ngalayanan pikeun ngalindungan jero rahim ku nyiptakeun a panghalang pisah antara bagian jero rongga rahim sareng heunceut. Dina heunceut aya sajumlah ageung jamur sareng baktéri, kalobaannana aya mangpaatna sareng diperyogikeun pikeun kaséhatan urang, tapi ogé mangrupikeun gerbang pikeun kuman anu sanés éta tiasa bahaya.

Kumaha cara ngabentukna?

Éta kabentuk dina minggu kahiji tina kakandungan. Diantara komponénna nyaéta immunoglobulins, nyaéta zat anu dibangkitkeun awak pikeun membela dirina sareng zat kimia anu béda, nyaéta halangan fisik-kimia sareng imun, Kusabab kitu penting pisan yén aranjeunna tetep di kaayaan anu saé nalika kakandungan

Kumaha sareng iraha éta diusir?

Diusir colokan mukosa kitu teu katangtu. Biasana dina tungtung kakandungan kami gaduh paningkatan kontraksi Braxton Hicks, cervix janten langkung hipu, Éta tiasa disingkat sareng éta tiasa nyababkeun éta diusir bagian colokan, dina hal ieu penampilanna aya lendir transparan tur loba pisan, yén urang tiasa kaleungitan tanpa disadari atanapi ngan saukur ningali aliran anu padet, transparan sareng sesah pikeun ngabersihan. Éta ogé tiasa diusir dina awal padamelan, nalika kontraksi na parantos langkung sengit sareng cervix ngalegaan, dina hal éta tiasa transparan atanapi ngagaduhan nada kecoklatan, sami sareng pewarnaan dinten-dinten terakhir tina haid, sanaos No éta kedah seueur pisan atawa perdarahan aktif ayeuna.

Naha éta nunjukkeun yén pangiriman caket?

Nunjukkeun yén tungtung kakandungantapi No anjeun kedah ngamimitian buburuh caket, panginten enya, sanaos anu paling umum nyaéta sababaraha dinten angkat nepi ka buburuh dimimitian.

Naon anu kuring lakukeun upami kuring ngusir?

 Éta gumantung. Upami anjeun henteu ngagaduhan kontraksi, orok ngalih, anjeun henteu kedah ngarusak kantong atanapi ngagaduhan gejala alarm, diusir colokan lendir éta nyalira sanés panyabab alarm, salami urang nyarioskeun istilah kakandungan. Upami diusir ku cara mimiti (sateuacan minggu 36) atanapi gaduh ngawarnaan anéh atanapi anjeun gaduh haemorrhage atanapi gejala aneh naon anu anjeun kedah konsultasi sareng spesialis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Macarena cenahna

    Kuring curiga yén diusir colokan mukus mangrupikeun salah sahiji masalah anu nyababkeun langkung nyeri sirah ka ibu hamil anu parantos aya dina trimester katilu na; urang leres-leres terang perkawis anjeunna. Pasti kontribusi ieu ngabantuan mersihan seueur mamang.

    Hiji salam.

    1.    Nati garcia cenahna

      Mugi-mugi Macarena. Nuhun !!!