Naon gejala anu anéh nalika kakandungan?

reuneuh

Aya naon jeung gejala langka kakandungan dina dinten munggaran? Nalika anjeun reuneuh tapi anjeun masih henteu terangeun éta (atanapi enya) anjeun tiasa ngamimitian nampi gejala anu anjeun kedah perhatoskeun, tapi kuring henteu ngarujuk kana gejala klasik anu urang sadayana terang sapertos seueul atanapi kurangna haid , Kuring ngarujuk kana gejala anu sanés anu teu dikenal, anu henteu nyaritakeun anjeun tapi anu karaos sareng sangsara nalika kakandungan dimimitian.

Sanaos aranjeunna henteu kedah umum, sipatna umum. Éta mangrupikeun gejala anu anéh anu tiasa lumangsung nalika kakandungan sareng anjeun kedah merhatoskeun khusus. Upami saatos maca tulisan ieu anjeun henteu mendakan gejala aneh anu nyababkeun kakandungan anjeun atanapi anu nyirikeunana ayeuna ... tong ragu ngawartosan gejala anjeun!

Kamacetan irung

Salah sahiji gejala anu jarang kakandungan dina dinten-dinten munggaran anu ngalangkungan kuring nyaéta kamacetan irung, sigana kuring ngalaman tiis tapi teu aya nanaon éta. Anjeun teu kedah nginum obat naon-naon pikeun meredihkeunana tapi anjeun tiasa nganggo ubar alami kanggo ngaleungitkeun, sapertos ngaleungitkeunana ku leyuran cai laut.

Anjeun ogé tiasa mendakan getih dina irung anjeun sareng yén dina wengi anjeun snore. Ieu bakal disababkeun ku bagian jero mukosa sabab irung anjeun ogé ngabareuhan tina hormon. Pembengkakan bakal ngirangan daérah sirkulasi hawa. Anjeun ogé tiasa mendakan irung anu langkung garing, khususna dina usum salju. Émut yén larutan uyah tiasa saé, sanaos anjeun ogé tiasa nganggo pelembab di bumi anjeun.

Awéwé anu nyeri dina ovulasi

Awéwé anu nyeri dina ovulasi

Parobihan dina heureuy heunceut

meureun keputihan anjeun robih sareng anjeun mimiti perhatoskeun yén éta ningkat, tapi tong hariwang sabab ieu biasa, normal sareng séhat. Jumlahna bakal ningkat, tapi anjeun ngan ukur kedah milari parobihan warna atanapi bau. Upami anjeun ningali yén keputihan anjeun janten teuing ahéng, langsung ka dokter.

Upami anjeun henteu ngagaduhan inféksi heunceut, anjeun panginten biasa ngaluarkeun keputihan keputihan éta ngarobih sapanjang siklus menstruasi sareng anjeun henteu biasana masihan langkung pentingna. Nalika anjeun ngagaduhan inféksi, debit heunceut tiasa seueur robih sareng, salian ti bau anu bau, éta bahkan tiasa robih warna, ngajantenkeun héjo, biru, konéng sareng tékstur anu henteu biasa. Salaku tambahan, anjeun bakal gancang terang yén anjeun ngagaduhan inféksi sabab anjeun bakal perhatosan ngarareunah dina heunceut tina peurih dugi ka peurih nalika kiih.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tanda yén anjeun panginten hamil

Tapi upami anjeun parantos reuneuh, gejala anu nambihan kana daptar nyaéta robih tina heureuy anjeun.. Anjeun ujug-ujug perhatoskeun langkung seueur (sareng teu aya hubunganana sareng inféksi). Éta karugian tina lendir serviks anu kajantenan kusabab parobahan hormon anu awak awak awéwé akibat tina nyandung.

Insomnio

Awéwé hamil capé ti insomnia, salah sahiji gejala langka kakandungan dina dinten munggaran

Biasana anjeun bakal bobo nalika siang tapi nalika wengi datang anjeun moal hoyong bobo. Tapi anjeun kedah terang yén gejala anu paling umum dina kakandungan nyaéta kacapean sareng bobo, janten upami anjeun kaserang insomnia éta tiasa janten gejala anu anjeun kedah hariwang, utamina nalika anjeun henteu tiasa bobo atanapi henteu tiasa bobo nalika anjeun geus hudang kusabab conto ngijih.

Anjeun tiasa nyobian rélaxasi atanapi tapa dina raraga milari katenangan anu ngabantosan anjeun bobo, sanaos pilihan sanésna nyaéta ngalaksanakeun latihan sedeng siang (gumantung kana kamampuan anjeun numutkeun kaayaan kakandungan anjeun) dugi ka wengi anu paling capé.

Insomnia atanapi kasusah bobo ogé tiasa janten gejala langka dina awal kakandungan. Aya seueur awéwé anu kaserang gangguan bobo nalika kakandungan mimiti. Éta tiasa janten rasa kantuk teuing atanapi insomnia. Ieu bakal ngajantenkeun awéwé janten capé siang, hal anu teu raoseun pisan ditanggung, utamina upami anjeunna awéwé anu kedah ngalaksanakeun kawajiban kerja. Éta sababna penting pikeun milarian cara bobo anu langkung saé.

Kaasaman

Dina kakandungan kuring kuring ngalaman nyeri haté ti bulan kahiji sareng dugi ka waktos orok abdi lahir, leres ... éta pikeun ngeureunkeun pangiriman sareng nyeri haté ngaleungit ku sihir. Tapi nalika kakandungan teu aya ubar atanapi naon waé anu tiasa nenangkeun kuring.

Seueur anu nyarios yén nalika orok ageung éta ngencangkeun liang lambung sareng éta sababna ngahasilkeun nyeri haté, tapi dina bulan kahiji janin leutik sareng henteu meres nanaon, nembé nembongan ... sareng cicing.

Belching sareng bénsin

Gas sareng belching umum pisan kumargi aya seueur teuing sistem pencernaan, janten langkung saé anjeun nuturkeun diet saimbang sareng anjeun ogé tuang dina jumlah sakedik tapi sababaraha kali sapoé. Anjeun ogé kedah ningali dahareun anu henteu masihan anjeun bénsin atanapi burp, nyingkahan contona cépa, kacang atanapi brokoli.

Sembelit

Sembelit mangrupikeun salah sahiji gejala anu anéh tapi biasa pisan nalika kakandungan, saprak hormon mangaruhan Gut ngajantenkeun damel langkung laun. Pikeun merangan éta sareng henteu nyababkeun masalah, anjeun kedah ngalaksanakeun latihan sedeng, nginum seueur cai sareng di luhur sadayana, tuang tuangeun anu beunghar serat.

Gusi ngabareuhan

Anjeun tiasa mendakan yén dibarengan ku bagian awak anu sanésna, permén karét anjeun langkung peradangan tibatan diperyogikeun. Ieu lumangsung kusabab parobihan tingkat progesteron sareng estrogen, tapi ogé kusabab paningkatan aliran getih ngalangkungan awak anjeun. The permén karét tiasa ngaluarkeun getih anjeun sanajan anjeun henteu nyikat. Penting pisan pikeun ngajaga kabersihan lisan anu saé sepanjang waktos.

Parobihan dina kulit

Kamungkinan anjeun kantos nguping yén ibu hamil tiasa ngagaduhan jarawat kusabab hormon, sénsitip kana panonpoé, poék kulit (utamina caket pentil, dina raray atanapi dina linea alba). Upami anjeun perhatoskeun bintik-bintik mimiti muncul di daérah kulit anu biasana digosok kana papakéan, kuring mamatahan anjeun nyandak tabir surya dina kulit sénsitip.

Awéwé anu robih kulit, mangrupikeun gejala anu kakandungan dina dinten-dinten munggaran

Suku tuwuh

Éta henteu kajantenan pikeun sadaya awéwé, tapi kuring terang kasus yén awéwé, pas aranjeunna parantos janten indung sareng parantos ngabareuhan ankles sareng suku nalika kakandungan, suku na parantos tumuh. Ieu éta kusabab santai Éta ngaleupaskeun ligamén pelvis pikeun ngantepkeun orok kaluar, tapi éta tiasa mangaruhan kana sendi-sendi suku salamina.

Anjeun gaduh teuing rambut

Bulu dina sirah bakal geulis, endah sareng pinuh ku vitalitas. Tapi hormon anu sami anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun rambut iklan ogé bakal ngaheureuykeun ningali kumaha dumadakan anjeun tiasa ngamimitian ningali rambut di daérah anu teu aya sateuacanna kawas dina gado, biwir luhur bahkan sakitar pentil.

Anjeun kedah gaduh sepasang pinset anu hadé anu teras-terasan pikeun ngaluarkeun rambut anu teu dihoyongkeun éta.

Kalemahan sareng karaos pingsan

Gejala kakandungan langka ieu di jaman mimiti bakal ngaleuwihan kacapean normal sareng tiasa janten tanda anémia. Upami anjeun henteu ngagaduhan tanaga, anjeun panginten henteu kénging cekap beusi dina tuangeun. Anémia nalika kakandungan (kakurangan anémia kakurangan beusi) tiasa dibenerkeun ku suplemén beusi sadidinten, sok diresepkeun ku dokter.

Anjeun hate tuang anu anjeun resep pisan

nu parobahan hormonal Éta tiasa nyababkeun awak anjeun polah ku cara anu anéh sareng ngajantenkeun anjeun seueul tina tuangeun anu tadina ngeunah. Rasa bau ogé parantos ngarobih anjeun sareng anjeun tiasa asa hoream kana sababaraha tuangeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kadaharan anu urang henteu kedah tuang nalika kakandungan

Dupi anjeun kersa ngawartosan sababaraha urang gejala langka kakandungan nalika poé munggaran?

Naha kuring bakal reuneuh upami kuring ngagaduhan gejala ieu?

Tés kakandungan positip

Sapanjang tulisan ieu anjeun parantos tiasa mariksa seueur gejala sareng panginten ayeuna anjeun ngaraos hariwang upami anjeun hamil atanapi henteu. Upami anjeun parantos ngalakukeun hubungan séks anu lengkep, anjeun panginten janten hamil, janten anjeun kedah nyandak tes kakandungan di bumi pikeun milarian terang. Émut yén pikeun ngalakukeun tés anjeun kedah ngantosan 10 dugi 14 dinten ti dinten anjeun kedah nurunkeun jaman anjeun sareng henteu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tes anu kakandungan

Upami anjeun reuneuh, carioskeun naon jinis kakandungan anu aya terang mana anu anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

505 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ady cenahna

    Halo, kuring henteu terang naha kuring hamil, aranjeunna maéhan saraf abdi minggu ieu kuring kedah turun kuring parantos séks sadidinten sateuacan haid kuring dina tanggal 25 sareng datang ka kuring dina tanggal 26, tapi anu anéh nyaéta éta datang ka kuring ngan hiji dinten sareng éta datang ka kuring jelas pisan sareng sakedik pisan kuring leres pisan tapi ayeuna kuring henteu terang naon anu kajantenan kuring kusabab kuring seueul sadidinten sareng ngageter sareng sakapeung kuring kaserang irung sareng ogé kuring gaduh ataxia éta mangrupakeun nyeri di beulah katuhu sareng kuring nuju nginum obat sareng kuring lieur ku seueul kusabab Dokter ngawartosan yén éta ngajantenkeun kuring seueul ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun Kuring ngantosan upami haid abdi leungit tapi kuring henteu Abdi henteu terang upami aya anu parantos ngalirkeun naon anu kuring rasakeun sareng hatur nuhun sateuacanna. Suksés ka ibu-ibu énggal

    1.    katé cenahna

      Amii boneka hal anu sami kajadian pikeun kuring qa sora tapi santai upami anjeun hamil mangrupikeun kabahagiaan anu hébat .... ♥

      1.    katé cenahna

        Bahkan mamang teras sareng saraf ogé perlu terang naon anu urang lakukeun sareng nganalisis éta kalayan saé….

        1.    dayana cenahna

          Punten, kuring henteu hoyong reuneuh, éta mangrupikeun hal anu pikasieuneun pikeun kuring, umur kuring 13 taun, punten aya anu ngabantosan kuring sareng upami indung kuring sadar yén kuring hamil, kuring badé lumpat ti bumi kuring, abdi Abdi sieun pisan.

          1.    memin cenahna

            Tulis kuring kuring bakal ngurus bb


          2.    Sylvia cenahna

            Hai Dayana, kumaha kabar anjeun? sareng orokna?


          3.    delphy cenahna

            Orok, anjeun leutik pisan, éta mangrupikeun alarm palsu sareng anjeun henteu hamil,
            Émut yén sadayana sumping dina waktosna, tong ngantisipasi mahluk hirup anu teu acan kaalaman ku anjeun


          4.    Ailin cenahna

            Halo budak awéwé, kuring umur 18 taun sareng kuring ngagaduhan hubungan 2 dinten saatos masa kuring, kuring parantos 6 bulan yén urang ngalakukeun éta sareng salaki kuring tanpa panangtayungan sareng ayeuna kuring hariwang anjeunna henteu nurunkeun kuring Kuring parantos sapoé telat tapi anjeunna henteu lebet sareng kuring sieun aya anu ngadopsi orok


      2.    kimmy cenahna

        Halo, wilujeng enjing, kuring ngadesek anjeun pikeun ngajawab kuring dina 11 April 2017 Kuring gaduh putra abdi 3 minggu ti orok abdi lahir kuring ngagaduhan hubungan tibatan 3 minggu kuring kuring aktip patarosan éta anjeunna henteu lebet tapi ayeuna Kuring terang yén cairan pra-éjakulasi tiasa nyababkeun kuring hamil, kuring ngagaduhan résiko éta bakal positip, kuring dina karantina anyar ayeuna, kuring pusing, kuring ngalaman 3 dinten kaserang nyeri dina barig, ayeuna kuring milih aliran braucitik , Kuring henteu ngeusi nanaon sareng kuring ngarasa tekanan dina bariga
        abdi angkat ka caesar

        Kuring ngadesek anjeun pikeun ngajawab

        1.    Macarena cenahna

          Halo Kimmy, upami pangiriman anjeun nganggo bagian sesar anjeun kedah teras-terasan nganggo cara kontraséptif, sabab éta bakal janten résiko teuing pikeun anjeun nyandung deui ayeuna. Pikeun terang naha anjeun hamil atanapi henteu, anjeun kedah nyandak tés. Salam.

    2.    Sandra cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, malah kuring nyandak tés sareng éta négatip, tapi kuring ngarasa anéh.

      1.    daisy cenahna

        Nya, kuring bener-bener henteu terang naon anu kuring gaduh, kuring henteu terang naha éta kakandungan tapi éta parantos masihan kuring ampir sadaya gejala kakandungan sareng kuring ngalakukeun tés getih sareng kaluar négatip sareng dina cara anu sami kuring masih pédah aranjeunna resep nyeri haté, seueul, sareng badé ka rumah sakit. kamar mandi seueur hal punten anu terang aya anu ngawartosan kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

        1.    Lauren cenahna

          Éta tiasa janten kakandungan anu kajantenan kuring tapi kusabab kurangna inpormasi kuring kaleungitan éta sareng upami anjeun pikir éta kakandungan, jaga diét anjeun

    3.    BBY cenahna

      Halo nami abdi aby Abdi umur 31 taun sareng kuring saleresna hariwang ngeunaan masa kuring kuring kedah turun dina 25 Oktober dinten anu wengi kuring ngagaduhan tetes getih kuring nganggap yén masa kuring bakal datang tapi henteu kuring henteu aya dina kaayaan nanaon sareng teras x 3 dinten kuring noda anduk tapi henteu periode normal periode abdi normal pikeun 7 dinten sareng seueur, ayeuna bahkan anduk henteu pinuh, tulang batal tanpa quadruplets tanpa nyeri, kuring hubungan intim sareng salaki kuring tapi kuring henteu terang naha aya kamungkinan kakandungan atanapi henteu kumargi Biasana éta sok kaluar négatip janten kuring mutuskeun henteu gumbira tapi ieu hariwang kuring sareng kuring parantos ngalaman seueur nyeri haté, batur tiasa ngabantosan kuring

      1.    Maria Jose Roldan cenahna

        Hai Aby, upami haid anjeun henteu acan turun sareng tés négatip masih kaluar, anjeun kedah angkat ka dokter pikeun ningali naon anu kajantenan. Salam!

        1.    vivi cenahna

          Halo, nami abdi Vivi, abdi hoyong anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring henteu teratur pisan dina haid kuring, sawatara waktos ka pengker kuring mimiti angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna meresihan PROVERA salami 3 bulan, di mana dina tilu éta kuring ngagaduhan masa anu tepat unggal 28 atanapi 29 dinten, pangobatan réngsé sareng dugi ka ayeuna kuring telat 18 dinten: /. Pikeun ngeureunkeun pangobatan kuring, dokter kandungan nyusun séri tés hormonal anu kaluar pisan, kecuali hiji, progesteron anu kaluar teuing! Saha waé anu kantos kajadian anu sami ?? Abdi hoyong nyandung 🙁

        2.    Tamy cenahna

          Halo, nami abdi Tamy, kuring nyandak tés pikeun panangan abdi dinten Sabtu, 19 Agustus sareng kuring ngagaduhan goresan anu leres sareng anu sanésna rada samem dina warna pink anu pondok pisan, kuring gaduh dua minggu sareng nyeri haté, ngabareuhan di beuteung kuring bobo, dada kuring ngan ukur mimiti nyeri tapi henteu sapertos biasa, ogé kaasamanna ngan ukur nalika kuring tuangeun biasana buah tapi matak hariwang kuring kusabab énjing-énjing nalika kaasaman kuat kuring ngaraos capé tapi kuring kedah damel tésna bakal positip atanapi négatip dimungkinkeun pikeun ngaku yén kuring kedah sumping tanggal 14 bulan anu sami tapi datang 7 dinten payun saatos gaduh salaki kuring tapi éta aturan anu anéh kumaha ogé kuring gaduh mamang sareng kaasaman ieu kuring henteu terang kumaha miceun éta hatur nuhun kana koméntar anjeun punten bantosan

    4.    rosepassion17 cenahna

      Punten bantosan kuring: / Kami henteu hubungan intim kalayan penetrasi, kuring nyentak éjakulasi dina buntut kuring, kuring dina dinten munggaran periode. Abdi gaduh saminggu payun sateuacan gering, kuring asa kembung. Abdi sieun pisan, naon kamungkinan kakandungan?

      1.    Maria Jose Roldan cenahna

        Tanpa penetrasi moal aya kakandungan. Salam!

        1.    Maria cenahna

          halo maria jose katingali éta anu kaleresan kuring rada hariwang kabeneran kuring henteu teratur sareng kuring unggal waktos masa datang kuring saminggu sateuacan kuring ngaraos colicky sareng nyeri dina lebu sareng waktos ieu éta pisan béda kusabab kuring henteu ngaraos nyeri wae atanapi colicky THE ASHES AMI MY MESTRUATION TELEPON 5 Dinten 3 Dinten DENGAN NGADARAHAN HEBAT JEUNG LAIN SADAYANA SEDIKIT SADAPI POINT SADAPITU KITU ANJEUN JEUNG KITU HANYA NU NGALURKEUN SIKITU HUNGU DUA HARI JEUNG SANGATNA SANGANG JANG-JANG ANJEUN ANJEUN DESAIN JEUNG ANU GEUS KANGGO ANJEUN AING MAH KUDU NYANDUNG JEUNG KUDU HÉSÉNGAL JEUNG KALANGKUTAN OH DATANG KA DOKTOR JAWAB ANJEUN BISA SANGBANG-BATANG BANTEL 🙁

  2.   Alma cenahna

    Kusabab kuring sarua kuring henteu terang upami kuring hamil, kuring ngagaduhan hubungan dina dinten-dinten kuring sababaraha dinten sababaraha kali getih kaluar tina irung kuring anu di kuring jarang sareng kuring gaduh seueur masalah NASAL, CONSTIPATION, SING AYA MINGGU KUDU NYAHO JEUNG KITU DIBUKA ATAWA TEU DIPASAR.

  3.   JINNA APONT cenahna

    Halo, kuring ngalakukeun pomeroy genep taun ka pengker, sareng kuring pusing, nyeri sirah sareng seueul salami sababaraha dinten, awak kuring karasaeun anéh, kuring henteu terang upami saatos seueur waktos aya kasempetan, hatur nuhun

  4.   Angelica cenahna

    Halo budak awéwé, kuring rada lieur ... bulan ieu anu ngalir, kuring ngagaduhan periode normal, tapi ti sababaraha dinten ka dieu kuring ngaraos nyeri pisan, seueul, lapar pisan, tiris pisan, sareng asa pisan. Abdi hoyong anjeun punten bantosan kuring yén anjeun pikir anu ngaliwat kuring? Abdi hamil? atanapi éta hal anu sanés? hatur nuhun

  5.   Tamara cenahna

    Kuring kantos hubungan sareng salaki sababaraha dinten sateuacan ovulasi. Teras dinten anu paling bahaya nyaéta tanggal 16 Januari, anu kuring ovulate. Sareng ogé minggu payun, kuring henteu terang naha kuring aya atanapi henteu, aranjeunna masihan kuring tusukan dina ovarium katuhu. anjeunna ngintip teras-terasan. sareng aranjeunna masihan kuring biang dina dada. sareng suku kuring nyeri, sareng ayeuna suku katuhu kuring nyeri sareng tingle. sareng kamari x wengi nalika kuring bobo nyeri sapertos waktos sareng suku katuhuna badé lungsur. abdi hariwang cntxtar

    1.    Adriana cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, nyeri siga turun-turun tapi nyeri teuing: c

    2.    Eva cenahna

      Éta pisan anu kuring lalar liwat Tamara ,,, Abdi tegang

      1.    Emily cenahna

        Halo budak awéwé, kuring rada lieur ... bulan ieu anu ngalir, kuring ngagaduhan periode normal, tapi ti sababaraha dinten ka dieu kuring ngaraos nyeri pisan, seueul, pusing ku hoyong ngebom bénsin.

        , lapar pisan, tiris pisan, sareng raos pisan .. Abdi hoyong anjeun bantosan, naon saur anjeun anu bakal kajadian ka kuring? Abdi hamil? atanapi éta hal anu sanés? hatur nuhun

        1.    Macarena cenahna

          Halo Emily, dina postingan aya sadayana waleran, upami anjeun gaduh mamang langkung saé anjeun nganjang ka dokter.

  6.   oyuky cenahna

    Halo. naha mungkin nyandung sanajan hubungan hubungan kaganggu nyaéta yén kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki dina waktos subur kuring sareng di salah sahiji éta kuring hilap nginum pil tapi teu aya éjakulasi, hal éta nyaéta dina bulan Désémber haid kuring pisan coklat sareng jarang pisan sareng dina Januari ngan ukur tilu dinten na Éta beureum terang sareng langka pisan, masalahna nyaéta kuring parantos ngiringan beurat, kuring gaduh gas konstan sareng beuteung kuring parantos ningkat. Kuring parantos ngalaksanakeun tés bumi sareng kaluar négatip tapi kuring terang aranjeunna henteu pati dipercaya .. kumaha kuring terang upami kuring leres-leres hamil? Aya 7 dinten deui kanggo waktos payun kuring sareng kuring masih ngonsumsi kontraséptif .. naon anu kuring lakukeun?

  7.   yana cenahna

    Abdi di tempat anu sami, kuring henteu terang naha kuring parantos nampi tés sareng aranjeunna kaluar négatip tapi kuring gaduh sababaraha gejala sapertos aliran getih, sababaraha lieur sareng kuring henteu terang naon anu kedah dipikirkeun, panginten kuring kurang hormon

  8.   estephani cenahna

    Nya kuring parantos hubungan intim 4 dinten saatos masa kuring réngsé ... sareng saatos bulan éta kuring normal, anu anéh nyaéta bulan ieu kuring telat 13 dinten sareng ngan ukur 2 dinten, akhir-akhir ieu kuring parantos seueur bobo dina soré tapi peuting Nalika kuring nyobian bobo kuring henteu tiasa, éta méré kuring insomnia, sareng naon anu kuring resep resep tuang sateuacan, ayeuna kuring benci sareng kuring gaduh sabalikna tina sembelit nalika kuring henteu pernah masihan éta ka kuring, tapi abdi henteu terang naha kuring tuang sakedik! Abdi henteu terang naon anu kajantenan kuring, punten wartoskeun ka kuring upami ieu kajantenan ka batur .. walon, abdi henteu terang naha anjeun tiasa nyandak tés atanapi ngan saukur ngantep bulan payun lulus, hatur nuhun, kuring miharep waleran anjeun !! !! = D

  9.   vanina cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring kedah sumping tanggal 11, tapi kuring gaduh sadayana gejala aneh di luhur !!!!!!! naon anu abdi kedah laksanakeun !!! naon saraf !!!!!!!! Naon pikagumbiraeun !!!!!! sareng tés éta ngajantenkeun kuring négatip, tapi kuring ngaraos salah, atanapi éta gagal !!! Tulung !!!!!!

    1.    Dunya cenahna

      Hai Vanina!

      Sabar, masih aya sababaraha dinten dugi ka haid anjeun, sanaos anjeun hamil tés bumi teu acan tiasa nunjukkeun sareng éta bakal négatip.

      Wasalam

  10.   Mary cenahna

    Saé Kuring béjakeun yén kuring ditangtoskeun dina 18 taun umur sareng ayeuna abdi 25 kuring Sacara ragu mamang sabab panyalahgunaan abdi 26 juli sareng kami 6 séptémber sareng kuring henteu handap kuring gaduh nyeri di tempat dahar, aliran VAJINAL, gagang lumangsung di Sen rarayna, nyeri dina Ovarias, beuteung didamel tina hal-hal deui nyeri deui ka awang-awang kuring gaduh kahirupan anu paling ageung. STERILISASI TEU BISA GAGAL JEUNG NGALANGKITAN.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Maria!

      Sadayana dimungkinkeun tapi urang moal tiasa ngajawab pasti, langkung saé anjeun ka dokter, anjeunna bakal tiasa nyarios naon anu lumangsung sareng bakal ngabantosan anjeun upami gagal.

      Wasalam

      1.    Maria cenahna

        HATUR NUHUN NGAJAWABAN SAYA AYA SIKITUNG PERHATOSAN DINA Dinten-dinten ieu kuring angkat ka DOKTOR Kusabab kuring ayeuna sareng NAUSIA sareng lieur, Sateuacanna kuring bakal ngawartosan anjeun anu ngawartosan kuring. REGARSA.

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Sawangsulna!. Kuring miharep anjeun datang deui gancang nyarios ka kami yén sadayana saé lancar; )

  11.   Ale cenahna

    Halo budak awéwé !! Abdi telat 20 dinten ... sareng aliran anu transparan, waktos abdi pencét kuring tanggal 16 Agustus sareng éta sumping tapi coklat sareng jarang pisan, saatos éta tanggal 15 Sep sareng masih teu acan sumping !! Anu anéh nyaéta kuring parantos ngalaksanakeun 3 tés bumi sareng aranjeunna kaluar négatip: Leres batur aya anu sami kajadianana?

  12.   naty cenahna

    Abdi panasaran pisan sabab kuring seueur gas sareng kuring bitu pisan. Abdi teu gaduh nauceas atanapi utah. Saatos sabaraha dinten kuring tiasa nyandak tés supados langkung akurat?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tes bumi saatos 15 saatos "hubungan curiga", tés getih saminggu saatos hubungan.

  13.   Éri cenahna

    Halo dinten anu saé !!
    Kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring ti saprak Oktober sareng dugi ka ayeuna sagalana ampir normal tapi masa kuring rada lami sareng turun pisan sakedik nalika kanyataanna éta turun pisan dina 2 dinten munggaran. Salila minggu kamari kuring parantos merhatoskeun yén éta ngajadikeun kuring saré pisan, abdi hoyong pisan ka kamar mandi nalika wengi, kuring seueur teuing ngidam, sareng kamari kuring merhatoskeun yén baju khusus dina cangkéng ngajantenkeun kuring henteu raoseun, nyaéta; Siga kuring ngiringan beurat, sirah kuring nyeri seuseueurna waktos, sareng akhir-akhir ieu kuring seueur ngaluarkeun heunceut.
    Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab dina kasempetan éta kuring nyandak pil dinten énjingna sareng kuring mikir yén kuring moal ngagaduhan masalah deui, naha masih tiasa hamil?

  14.   Lorraine cenahna

    Halo .. Abdi hoyong ngawartosan anjeun tapi .. Kuring gaduh pasangan kuring cicing sareng anjeunna tapi anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring tapi masa kuring henteu datang ka kuring .. anu terakhir waktos km sumping nyaéta 30 Maret dugi ka 2 April kami parantos 11 Méi sareng Henteu datang ka kuring - kuring henteu pusing atanapi seueul, beuteung kuring ngabareuhan sareng kuring nyeri dina beuteung sapertos colic menstruasi .. Kuring bobo pisan sareng sakali tuang hiji hal anu kuring pikareueuseun sareng kuring sanget sénsitip sareng kuring ogé ngagaduhan anu bodas patri dina baju jero kuring bantosan kuring xfavorç !!!!!!!!!!!!!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta panginten janten kakandungan tapi ngan ukur tés anu bakal masihan anjeun jawaban pasti. Coba pikeun nyandak tés sareng upami anjeun négatip, buka dokter pikeun ningali naon anu kajantenan ka anjeun.

  15.   ara cenahna

    Halo, kuring nyaritakeun yén salami sasih April kuring ngagaduhan hubungan sareng budak lalaki kuring tanpa perlindungan sareng periode terakhir abdi tanggal 31 Maret, kuring henteu pernah pas dina periode kuring sanaos biasana biasana antara 32 sareng 36 dinten, anu anéh nyaéta yén kuring parantos 50 dinten ayeuna nalika nurunkeun kuring, gejala kuring ngan ukur nyeri haté, nyeri dina ovarium sareng irung anu garing pisan sareng sakedik kaluarna tiasa janten kakandungan? Kaleresan kuring gaduh mamang sabab aranjeunna henteu masihan kuring pusing atanapi seueul atanapi naon janten kuring henteu terang naha kuring hamil atanapi henteu sareng tés bumi kaluar négatip sakedik saminggu katukang.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami tés na négatip, anjeun kedah nganjang ka dokter pikeun ningali kunaon période anjeun henteu turun.

      1.    chavelhydominguez cenahna

        Halo, kuring gaduh gejala anu sami, kuring parantos ka dokter, aranjeunna parantos marios dua kuring sareng aranjeunna henteu ngalakukeun tés getih, aranjeunna ngalakukeun jenis némpél di luhur pingping dina rahim, tapi aranjeunna ngawartosan yén éta sanés kakandungan, kamari 23 Agustus 2015 kuring ngagaduhan masa deui .. tapi kuring ngarasa anéh pisan yén kuring kedah ngalakukeun ékografi nyalira pikeun nolak kajadian naon waé, sareng upami kuring hamil, jaga kakandungan sareng inuman kuring kuring.

        1.    Maria Jose Roldan cenahna

          Hai! Meureun éta gejala henteu aya hubunganana sareng kakandungan. Dokter anjeun kedah marios bisi anjeun. Salam!

          1.    Loretty cenahna

            Halo, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi, kuring telat 6 dinten sareng tanggal 27 bulan kamari dokter kuring disangka kakandungan sareng ngintun kuring ngalakukeun tes kuantitatif tapi kaluar négatip, patarosan na nyaéta kuring henteu gugup atanapi aya setrés tapi masa kuring reureuh, kuring asa lieur pisan sareng bobo sareng kacape teu liren, aranjeunna ngabantosan kuring pikeun mastikeun porfis


  16.   patoli cenahna

    Hai! Ieu kajantenan kuring:
    Kuring kantos hubungan séks sakitar 7 dinten sateuacan angkat, kuring terang yén éta kirang dinten subur tapi kuring kedah turun dina tanggal 10 bulan ieu sareng, kuring parantos telat 14 dinten, kuring hoyong hamil tapi anu leres nyaéta kuring parantos ngaraos nyeri dina dada sareng Siga kram dina beuteung kuring di beulah kénca, kuring ogé ngaraos pusing sareng seueul sadidinten sareng seueur nyeri sirah, akhir-akhir ieu kuring ogé pencét tombol sareng budak leutik kuring parantos ngirangan, hal anu henteu henteu kajantenan kuring kusabab kuring tuang teuing sareng ayeuna kuring ngan ukur ngawatesan diri pikeun tuang anu diperyogikeun, kuring henteu terang naon anu kedah dipikirkeun sabab kuring ogé mikir yén kuring nyarankeun diri tapi henteu terang !!! Ujug-ujug aranjeunna masihan abdi hoyong pisan kana puting na haha ​​abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun !! Naha kuring bakal reuneuh ????? Hatur nuhun ... Kuring ngantosan koméntar anjeun !!! Muga-muga alus !! Salam !!! sareng wilujeung sumping ka sadayana anu nyandung !!!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tiasa waé éta kakandungan, anjeun tiasa nyandak tés pikeun mastikeun. Upami éta négatip négatip, buka dokter pikeun ningali naon anu kajantenan, nasib anjeun!

  17.   buah cenahna

    Héi sadayana .. Kuring kantos hubungan sareng kabogoh dua minggu ka tukang, kuring ngalaman haid tapi kuring ngarasa yén éta datang sateuacan sareng nalika kuring turun .. Éta ngan ukur dua dinten, tanpa keram .. Sareng kuring sakedik pisan .. Abdi gaduh panyawat heunceut Kuring kaserang insomnia: enya sadidinten kuring lapar .. kuring gampang pisan ngambek, kuring ngijih pisan .. Seringna suku kuring tingle sareng kuring siga liang dina lambung, anéh nyaéta kuring parantos ngalaksanakeun tés bumi sareng éta négatip deui, kumaha waé, naha kuring tiasa hamil ?? Naon anu anjeun pikirkeun? Tulung!!

  18.   paoly cenahna

    Halooo !! Kuring parantos nalungtik koméntar ieu salami 2 bulan ,,, kuring badé nyaritakeun carita kuring: tétéla 2 bulan ka tukang, kuring kaleungitan orok 8 minggu + 5, éta pisan kuring depresi ... tapi kuring gaduh ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan Sababaraha kali, kuring hoyong gaduh orok gancang-gancang ... kuring sieun hal anu sami bakal kajadian ka kuring, kuring umur 37 taun sareng gaduh 2 murangkalih 16 sareng 14, tapi éta cangkang alit parantos ngagumbirakeun kuring pisan! Masalahna nyaéta salami 2 minggu kuring ngaraos nyeri dina beuteung handap, ogé nalika kuring bade gering sareng anu kaluarna transparan, sakedik nyeri dina buntutna, tapi kuring henteu terang naha kuring hamil, abdi jaman kedah nurunkeun 28 .. dupi kuring bakal reuneuh ?? Nalika sésa orok anu kuring leungit, indung telur sareng buntutna nyeri, tapi kuring leungit ... kuring sieun pisan, kuring ngarepkeun henteu kedah ngalaman hal anu sami, kuring bakal maot ku duka, naha hal anu sarua kajadian ka batur ???

  19.   Luna cenahna

    Holaaaa !!!!!! Abdi gaduh patarosan, salaki kuring sareng kuring pernah hubungan intim, kondomna rusak sareng kami henteu sadar dugi ka akhirna, éta dina dinten anu subur kuring, 13 siklus kuring. Abdi gaduh jahitan dina ovarium, rambut kulawu, seueul, kamacetan irung. Masih aya sababaraha dinten deui kanggo waktos abdi sumping sareng kumargi kuring yuswa 31 taun aranjeunna ngawartosan yén anéh pikeun sakali kuring parantos hamil saprak umur kuring henteu gampang, anu leres nyaéta kami moal paduli sanajan urang henteu milari éta. Tiasa batur ngawartosan kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Meureun anjeun pencét udagan pertama kalina! 🙂 Ngan tés anu tiasa masihan anjeun waleran anu pasti.

    2.    bere Garcia cenahna

      Kamungkinan ageung, upami anjeun anu pangsaéna nyaéta tés getih LUCK

  20.   liiniite cenahna

    Ps kaleresan kuring masih keneh awewe upami gaduh hubungan sareng kabogoh a sia sateuacan datang ka kuring anu sakitar 4 bulan sareng ti saprak éta kuring ngarasa hal-hal anéh kuring henteu masihan kuring ampir napsu Kami damang sareng ti hiji waktos ka anu sanésna kuring hoyong pisan anu nyababkeun anjeunna fatal kanggo sababaraha tuangeun anu kuring tilelep pisan sareng anu pang parahna nyaéta kuring rasana sapertos anu dipindahkeun dina beuteung anjeun anu ngabantosan kuring upami kuring henteu terang Q Aser _ Abdi peryogi jawaban

  21.   SENAIDA cenahna

    Salam kuring gaduh cangcaya dina 01/08 kuring ngagaduhan perkawis 9 minggu kusabab maotna anggota kulawarga, éta biaya kuring seueur pikeun nyandung. Dugi ka tanggal kuring teu ningali sénsus sareng 65 dinten parantos kalangkung Kira-kira 15 dinten ka pengker kuring gaduh sababaraha bintik pink teras coklat tapi ngan ukur x 3 dinten, akhir-akhir ieu kuring gaduh seueur napsu, lieur sareng aliran anu loba, éta bakal janten Abdi hamil

  22.   johanna-andrea cenahna

    Héi sadayana, siklus kuring 23 dinten sareng dinten ayeuna 22 Oktober kuring sok nyeri pisan dina beuteung sapertos kram menstruasi, kuring asa capé sareng seueul kuring sareng pasangan kuring dina dinten anu subur tapi éta ngan ukur dua kali .. masa tuene kuring nepi ti 6 dugi ka 7 Nopémber .. Abdi hoyong terang upami kuring hamil.
    hatur nuhun upami anjeun terang carioskeun.

  23.   sonia martinez cenahna

    HELLO NAMA Abdi Nyaeta Sonia Kuring 8 Minggu Ngandung Sareng Kuring RASA seueur Panjelasan Sareng Bobo Sacara normal?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres éta normal, kacapean pisan umum nalika kakandungan sareng sigana bakal ngiringan anjeun salami trimester kahiji. Selamat pikeun orok ka hareup! 😉

  24.   Adriana Perez Fernando Acosta cenahna

    halo Abdi gaduh 7 dinten sateuacan sateuacana sareng waktos kuring atos kuring muragkeun patung hideung anu tiasa janten

  25.   laura perez arevalo cenahna

    Halo, hiji patarosan, kuring hamil 17 minggu, ngan akhir-akhir ieu beuteung nyeri pisan, kuring hariwang, éta normal.

  26.   margot cenahna

    Kuring henteu terang naon anu kajantenan kuring bulan kamari kuring turun pisan sareng bulan ieu henteu aya anu méré kuring sapertos tusukan dina dada sareng kuring rumaos sapertos liang dina beuteung kuring tiasa hamil Kuring ngurus diri ku kondom tapi sakali urang mimitian tanpa kondom tapi kabogoh kuring henteu bérés di jero kuring butuh jawaban

  27.   Dalit cenahna

    Wilujeng énjing! Kuring anyar pikeun ieu sareng kuring hoyong nyaritakeun ngeunaan gejala kuring sahingga anjeun tiasa ngabantosan abdi !! ... Pasangan kuring sareng kuring jalma anu aktip pisan séksual, dua minggu ka pengker kuring mimiti lieur, sungut kuring garing, beuteung kuring nyeri sareng kuring lapar pisan ... tapi dinten anu kuring kedah turunkeun haid datang, sareng éta ngajadikeun kuring sedih, tapi kuring ngan ukur ngalaman dua dinten, padahal biasana 5 dinten éta nurunkeun kuring pisan sareng waktos ayeuna ngan ukur hiji dinten kuring ngagaduhan éta dina naon anu normal sareng poé-poé sanésna ukur bintik-bintik, nalika ngaluarkeun période abdi, beuteung kuring masih nyeri, kuring nyeri sirah, irung boneka, nyeri suku, kuring sieun, aya anu tiasa mamatahan ka abdi !!

  28.   Jeni cenahna

    Halo, abdi hoyong terang kumaha éta pikeun anjeun? Upami anjeun nyandung?

  29.   Jeny cenahna

    Halo, kuring hoyong bantosan batur, kuring sareng pasangan kuring tanggal 7 bulan ieu kami ngalakukeun éta sareng waktos anjeunna sumping, anjeunna ngalaksanakeunna di luar sareng langsung urang hubungan deui, anjeunna henteu ngabersihkeun atanapi ngumbah dinten éta, éta éta subur dina siklus kuring Nya, kami babarengan deui dinten Sabtu ieu kaping 14 sareng dina dinten Minggu bintik coklat ngan ukur 1 kali kuring ngalaman nyeri beuteung sareng gas kuring parantos ngaraos lapar pisan kuring henteu terang naha kuring nyarankeun atanapi kuring hamil. Mangsa abdi kedah sumping 24 ieu

  30.   Chantal cenahna

    halo
    Tanggal 16 Pébruari kuring ngagaduhan hubungan sareng mantan kabogoh, tapi anu terakhir waktos turun tina minggu kamari Januari, tapi kuring henteu teratur, kanyataanna kuring ngalaman nyeri jinis colic anu handap, éta masihan kuring seueul, nyeri haté, langkung handap nyeri punggung, sareng kuring ngagaduhan jinis rambut bodas dina beuratna sareng kuring henteu terang naha kuring hamil
    Tulungan abdi punteun

  31.   dayana cenahna

    Hai, abdi umur 6 dinten na dada kuring sakedik nyeri sareng kuring bitu pisan sareng karaos nyeri dina beuteung kuring. Kuring bakal reuneuh.

  32.   Lerida Pech cenahna

    Halo. Nami abdi Lérida. Kuring ngagaduhan hubungan di jaman subur kuring sareng salaki kusabab kami parantos hoyong gaduh murangkalih, patarosan kuring nyaéta upami gejala tiasa dimimitian jam 6 dinten ti saprak kuring seueul, kuring lapar pisan, insomnia, seueur bénsin, haus konstanta sareng di 8 dinten dada kuring mimiti nyeri sakedik

  33.   karii cenahna

    Halo, kuring gaduh hubungan séks tanggal 6 April éta anu munggaran kuring sareng urang bahkan henteu ngurus istilah di luar sareng kuring nginum pil dinten énjingna tapi sababaraha dinten ka pengker beuteung kuring nyeri sareng tiasa pusing, naha kuring tiasa hamil ?

  34.   kari cenahna

    Hai! Abdi gaduh 3 dinten sateuacan suhud kuring turun tapi gejala abdi sapertos kieu: mimitina kuring ngalamun ayeuna henteu deui, kuring sering sesendal, beuteung kuring nyeri tapi henteu nyeri haid, kuring parantos seueur jarawat dina panungtungan ieu minggu na kuring gaduh aliran cair, naha kuring bakal hamil? Wilujeng ka sadayana

  35.   Zuleika cenahna

    Halo budak awéwé, kuring nikah bulan ieu, kuring sareng salaki sareng tilu atanapi 4 dinten saatos période kuring, 16, 17, 19, sareng tanggal 20 April kuring nginum pil darurat, masalahna nyaéta kuring gaduh dua minggu sareng nyeri panggul , seueul, seueur kacapean sareng bobo sareng lapar anu teu ngaleungit, jauh kuring ningali sababaraha bal kaluar dina tulang dada, dinten 2 Méi kuring ngalakukeun tés sareng négatip, kuring rada hariwang atuh henteu terang naha nolak oh antosan sakedik deui, pendapat anjeun bakal ngabantuan pisan, hatur nuhun 🙂

  36.   mirta cenahna

    halo kuring ngalaman hubungan intim di poé subur kuring tanpa perlindungan sareng saatos 5 dinten kuring kéngingkeun transparan sareng benang getih tanpa bau sareng saatos 4 dinten ieu debit anu sanés deui turun deui saolah-olah éta dicampur sareng sakedik getih sareng Saatos 4 dinten, aliran transparan turun deui sareng benang sngre ti saprak éta henteu turun deui, ngan ukur ovarium kuring anu nyeri, khususna anu kénca, sakapeung beuteung kuring sapertos kosong, kuring ogé konstipasi sareng kadang kuring teu gaduh napsu Sareng kuring ogé henteu raoseun rasa tuangeun kuring ngaraos raoseun naon waé éta kuring henteu terang éta kusabab kakandungan, punten, upami aya kajadian anu sami sareng batur, kuring bakal nyuhungkeun, naha anjeun tiasa nyarios kuring naon anu kajantenan ka anjeun engké, hatur nuhun
    Kuring masih ngantosan periode kuring, kuring kedah sumping sakitar 8 dinten deui

  37.   Carolina cenahna

    Halo Kuring umur 37 taun, cm 5 taun ka pengker kuring parantos dioperasi, aranjeunna motong tabung abdi sareng nyandak cm tilu minggu tapi kirang kuring ngaraos parah Kuring ngaraos nyeri dina ovarium kuring kaduruk di ka boka tina Stagoago Kuring henteu bobo peuting sareng abdi ampir sadidinten Kumaha jijikna?

  38.   ceci lamas cenahna

    Halo, saraf abdi ngabunuh kuring dina 30/04/15 Abdi kantos pertama kalina sareng kabogoh sareng beuteung nyeri saprak Salasa, sajaba ti tukang, sirah sareng sababaraha jahitan dina dada a. Parye yén kuring seueur tina heunceut. Kuring sieun yén ieu inféksi heunceut sabab kuring maca dina internét ngeunaan anu nampilkeun nyeri beuteung sareng kaluarna abnormal salain tina nyeri cikiih. Kuring nyalira. Kuring gaduh dua anu tiasa ngabantosan kuring dina patarosan ieu upami éta nyaéta kakandungan atanapi gejala panyakit ieu disebat chlamydia

  39.   Claudia cenahna

    Kuring kantos hubungan séks dina tanggal 11 sareng tanggal 13 kuring ngalaman debit coklat, tanggal bulan kuring disababkeun datang sareng aliran éta tetep tetep, kuring seueul, bosen, pusing sareng beuteung kuring asa anéh sareng kuring gaduh nyeri sirah. !!!!

  40.   tepa cenahna

    halo abdi gaduh seueur masalah mangga bantosan aranjeunna…. Naon anu kajantenan nya éta kedah sumping dina kaping 15 sareng 3 dinten parantos kalangkung sareng sia !!!!! Kuring ngalakukeun tés getih sareng kaluar négatip, kuring ngaraos nyeri sapertos anu parantos datang ka kuring tapi teu nanaon …… Bakal janten kuring tiasa hamilaaaaa ????????? : ATAWA

  41.   puri jacqueline cenahna

    Halo, 1 taun ka pengker kuring kakandungan anu etopik, anu motong tabung ... 2 bulan ka pengker kuring menstruasi normal, tapi bulan payun, henteu ... kuring ngalaman pendarahan pisan ... tetes ... sareng nyeri ... Kuring ngalaman ngulinkeun getih sareng anjeunna masihan kuring 100.00 ... saminggu anjeunna masihan kuring ujian anu sanés sareng masihan kuring 1.86 ... dokumén nyarios yén kuring teu aya kakandungan sareng kuring ngagaduhan inféksi kemih ... anjeunna masihan antibiotik ,,, sareng kuring masih ngaraos parah, lieur ... kuring gaduh beuteung ... sareng nyeri sirah ... naon sababna ... kuring ragu sareng hariwang ... éta ngabantuan ...

  42.   Valeria cenahna

    Halo, bantosan kuring, kuring gaduh hubungan séks dina waktos subur kuring tanpa panyalindungan sareng salaki kuring datang ka kuring, sababaraha kali, waktos abdi dina 20 Méi sareng henteu turun dinten ayeuna kuring parantos telat 6 dinten sareng dada kuring nyeri pisan, aranjeunna masihan kuring ceramah dina beuteung sareng seueur haus, pusing ti waktos ka waktos, bobo sareng seueur bénsin, éta bakal hamil kuring henteu hoyong gumbira ... ..

  43.   Michaela cenahna

    Halo, nami abdi Micaela. Abdi yuswa 15 taun. Dinten Salasa tanggal 22 kuring ngagaduhan hubungan, kuring henteu ngurus diri tapi henteu tungtungna di jero, dinten Jumaah éta lumrah. Pikeun Saptu éta sapertos coklat sareng Sabtu énjing kuring teu nanaon pisan, nyaéta, éta lumangsung dua dinten sareng ayeuna Salasa 26 Kuring turun saeutik sareng henteu aya anu coklat sapertos kitu sareng biasana 5 dinten unggal bulan, kuring naros ka diri sorangan bibi sareng disangka dina tanggal kuring hubungan intim kuring ovulate sareng kuring langkung subur 3 atanapi 4 dinten sateuacan haid kuring sareng kuring hoyong terang naon éta upami kamungkinan kakandungan atanapi naon deui? Punten ngajawab éta ngadesek

  44.   Yanina cenahna

    Halo nami abdi yanina Abdi hamil 7 minggu sareng kuring ngalaman debit coklat hideung kuring hoyong terang naha ieu hatur nuhun normal

    1.    Laura cenahna

      Halo, kuring kantos hubungan intim (sanggama interupénsi) énjing dinten ovulasi kuring, masih aya sakitar 7 dinten dugi ka haid kuring datang tapi kuring ngagaduhan sensasi anu aneh pisan dina beuteung kuring, hal anu bénten pisan sareng kolik praméntal, kuring parantos ngalaman seueur tina gas, sababaraha dinten kalayan kabebeng, anu sanésna rada beuteung leueur, lapar pisan, haus, sareng keputihan, kuring hoyong terang iraha kuring tiasa ngalakukeun tés? Naha mungkin hamil ku precum? Hatur nuhun

      1.    Maria Jose Roldan cenahna

        Halo, Iraha aya penetrasi anu teu dijaga aya kamungkinan kakandungan. Salam!

  45.   Susi cenahna

    halo ... kuring hariwang! Salami sasih April, kuring mimiti nginum Pél kontraséptif, tapi kumargi kuring peka pisan, kuring mutuskeun pikeun ngagentos éta pikeun bulan Méi, kuring masih sénsitip, janten kuring mutuskeun ninggalkeun aranjeunna dina 9 Méi sareng dua dinten saatosna (11 Mei). Jaman normal sumping. Saatos éta kuring parantos séks tapi anjeunna henteu datang ka kuring sareng saminggu satengah kuring seueur nyeri sirah, pusing, seueul, bau naon anu amis atanapi perjalanan ngajantenkeun abdi pusing 🙁 .. sakapeung kuring ngaraos lapar pisan sareng kuring tuang kalayan kahoyong sareng Saatos beres damel kuring hoyong utah, atanapi kadang kuring henteu resep tuang nanaon 🙁… naha tiasa hamil?

  46.   Susi cenahna

    halo ... kuring hariwang! Salami sasih April kuring ngamimitian nginum Pél kontraséptif tapi kumargi kuring peka pisan kuring mutuskeun pikeun ngarobih na kanggo bulan Méi, kuring masih sénsip pisan janten kuring mutuskeun ninggalkeun aranjeunna dina 9 Méi sareng dua dinten saatosna (11 Méi) . jaman normal sumping. Saatos éta kuring parantos hubungan intim tapi anjeunna henteu datang ka kuring sareng saminggu satengah kuring ngalaman seueur nyeri sirah, pusing, seueul, bau naon anu amis atanapi perjalanan ngajantenkeun kuring pusing .. sakapeung kuring ngaraos lapar pisan sareng kuring tuang kalayan raos sareng Saatos beres damel kuring hoyong utah, atanapi kadang kuring henteu resep tuang nanaon 🙁… naha mungkin janten hamil? AHH ogé ngajantenkeun kuring SED pisan! tapi BANYAK sareng kuring gaduh colic pain nyeri sakedik! tulungan abdi! masihan pendapat anjeun

  47.   claudia alejandra saavedra matalmala cenahna

    Halo, pasangan kuring sareng kuring teu silih jaga kalayan metoda naon waé, aturan April abdi tanggal 16 sareng lumangsung langkung ti tilu dinten bulan ieu kuring payun payun 10 sareng kuring ngagaduhan sakedik dina 08 Mei kuring ngaraos gejala tiis Kuring ngijih unggal sering pisan kuring gaduh nyeri beuteung sareng abdi pinuh ku gas kuring siga anu nyenyerian dina raray abdi sareng kuring nangis sadaya sumanget abdi éta dina lantai éta mungkin yén hamil ieu ngabantosan

  48.   Jasmine mendez cenahna

    Halo, nami abdi Jazmin. Kuring nembé mimiti hubungan séks sareng pasangan kuring sareng masa kuring mimiti tanggal 18 Méi, kuring biasa. Sareng dinten ieu kaping 28 kuring kéngingkeun coklat sareng kuring henteu terang kunaon, kuring sieun. Dupi anjeun ngabantosan abdi?

  49.   jaz cenahna

    Halo, kuring nyandak kontraséptip tapi kadang kuring hilap nyandak éta Kuring henteu hubungan anu dijagaan kuring ngalaman debit coklat Kuring gaduh nyeri sirah sareng ovarium kuring nyeri kuring bakal datang dina tanggal 10 bulan anu sanés

  50.   Natalia cenahna

    Kami milarian orok, kuring kedah saminggu sateuacan sateuacan némpél haid abdi ... Abdi parantos ngaraos dua dinten ka pengker ... nyeri beuteung, kuring tuang sakedik sareng kuring raos super raos. Disagigireun ti éta kuring teu ngarareunah dina dada kénca..saupama éta ngabakar kuring tapi kuring henteu pencét sorangan ... ieu anu kuring namina..anéh gejala kakandungan?

  51.   adri kalderon cenahna

    Kuring khususna hoyong terang naha kuring tiasa hamil atanapi henteu …………. Langkung ti dalapan dinten ka pengker tanggal 10 Méi kuring ngayakeun hubungan anu teu dijagaan, saatos tilu dinten kuring getihan sapoé satengah tapi ayeuna kuring asa parah kusabab kuring ngarasa yén sagala bergerak, kuring seueul tapi beuteung henteu balik deui, beuteung kuring nyeri, indung telur sareng suku kuring, aya kalan-kalan kuring hoyong pisan barang sareng kuring tuang seueur sareng henteu ningali tuangeun ngajantenkeun kuring gering tapi beuteung kuring henteu balik deui, kuring bobo pisan ………… .. naon naha éta tiasa?

  52.   Liz cenahna

    1 minggu satengah ka tukang kabogoh kuring ngan ukur pinked bagian na dina bagian kuring, kuring henteu ngagaduhan hubungan sareng anjeunna sareng kuring nyandak vondon, kuring kedah turun dina dinten 1 tapi kuring tetep henteu turun sareng henteu terang naon panginten kuring ngaraos kaserang ku nyalira ngabantuan beuteung punten

    1.    Sumbang cenahna

      geuwat ngaluarkeun kakandungan. Anjeun tiasa ngagaduhan masalah peujit atanapi colitis, tingali dokter anjeun.

  53.   Bagéa cenahna

    Kuring nginum pil anti concetiva salami dinten teu nganggo »» ayeuna kuring noda warna poék sareng nyeri dina beuteung »» »naha éta kakandungan?

  54.   Angela cenahna

    Halo ... kuring gaduh masalah kuring gaduh 1 sasih anu henteu nurunkeun kuring tapi henteu ngagaduhan rasa lieur atanapi lieur, ngan ukur anu ngaraos ngareureuwas, sareng bulan kamari kuring menstruasi sareng sadayana janten sampurna sareng kuring réngsé sareng kuring parantos hubungan tapi isukna kuring balik deui pikeun meunangkeun campuran !! Éta ngajantenkeun kuring anéh sabab kuring henteu kénging kaluar bulan ayeuna !! ... Naha aya anu ngajawab patarosan kuring upami kuring atanapi henteu .. ???

  55.   Claudia cenahna

    Hello sadayana. Abdi hoyong masihan koméntar ngeunaan gejala anu anéh anu kuring ngalaman di bulan mimiti kakandungan, (sanajan kuring henteu terang éta), tapi pikeun kahiji kalina kuring ngarasa berdebar-debar kuat sapertos tachycardia. Abdi émut yén kuring angkat ka klinik sareng aranjeunna henteu mendakan naon-naon anu salah tapi pulsa kuring kuat pisan, minggu payun kuring terang yén kuring hamil, ti saprak éta dugi ka kakandungan kuring kuring parantos ngaraosan nadi éta sareng éta janten langkung kuat tibatan minggu ka-20 kakandungan sareng ayeuna kuring umur 37 minggu kuring langkung seueur sareng teu adil ku pusing sareng sesak napas. Kuring henteu terang naon anu janten sabab dokter parantos mariksa kuring sareng tekanan kuring saé, bahkan langkung tarik, sareng anjeunna ngawartosan yén sadayana normal. Sanaos nambihan sadaya gejala khas kakandungan sareng khusus anjeun jangkung, ieu masih pikaresepeun pisan.

  56.   Nelly cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring kantos dioperasikeun, aranjeunna dipotong pikeun henteu ngagaduhan murangkalih 7 taun ka pengker tapi tonggong abdi nyeri sapertos nalika kuring hoyong turun tapi kuring nembé bérés sareng karaos gerak dina beuteung sareng ngadadak ngegel buah dada kuring hoyong terang naon éta alatan

  57.   anguie cenahna

    Tingali, kuring kantos hubungan sareng kabogoh kuring dina waktos anu henteu subur sareng gejala kuring sapertos kram, seueul sareng kuring ngagaduhan seueur aliran getih sareng getih. Naha kuring bakal hamil?

  58.   Sumbang cenahna

    Kuring boga masalah bulan kamari kuring turun 3 dinten sateuacan aturan tulang kuring némpél kuring dina 13 Méi sareng kuring turun tanggal 10 Méi tapi éta ngan ukur lumangsung 4 dinten sareng éta kirang pisan ampir teu nanaon kuring nyandak tés kakandungan sareng kaluar négatip sareng bulan ieu kuring kedah turun dina 10 Juni sareng dinten ayeuna 7 Agustus kuring ngalaman noda sakedik, ngan ukur sababaraha tetes getih anu transparan pisan. Patanyaan ieu nyaéta: Naha kuring tiasa hamil?

  59.   Dy_Lulu cenahna

    Halo, anjeun terang yén 4 minggu ka tukang kuring hubungan intim, sareng kuring kedah turun tanggal 5 bulan ieu sareng teu aya anu turun, salami 4 minggu ieu kuring ngaraos nyeri dina beuteung handap kuring, dinten anu sanés kuring ngaraos bau sareng kuring kedah ngalih jauh kusabab aranjeunna masihan kuring seueul, kuring ogé resep tuang pisan jam saminggu katukang kuring leumpang kalayan raos tiis, dua dinten kamari ieu kuring ngalaman kaluar bodas ogé nyeri sareng pembengkakan dina dada. kamari kuring nyandak tés reuneuh sareng I Éta kaluar négatip, abdi henteu terang naon éta tiasa 🙁

  60.   Meliza cenahna

    Halo budak awéwé anu anéh kajadian ka kuring. 11 dinten saatos ménés kuring kuring ngagaduhan kaluar saeutik coklat sareng kuring ngalaman nyeri ovarium sakedik. éta kajantenan kuring ngan sakali. Duh, énjingna kuring ngaraos nyeri dina ovarium kénca abdi tapi sadetik .. Kuring parantos rame sareng natis pisan. Aya waktos nalika kuring lieur sareng tekanan kuring turun. Abdi henteu ngurus diri sareng pasangan kuring. Abdi hoyong terang naon tiasa. Abdi peryogi jawaban punten

  61.   aaroshi cenahna

    Halo!!
    Mangsa kuring reureuh 3 dinten sareng saatos 3 dinten kuring gaduh sakedik perdarahan dinten énjing noda coklat jarang kusabab henteu biasa di kuring periode kuring biasana panungtungan 4 dinten minimum sareng saminggu maksimal sareng aranjeunna seueur pisan, kuring aya di kuring Dokter, kusabab kuring ngagaduhan inféksi ragi, anjeunna nyayogikeun ovum sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna bakal ngantosan 15 dinten kanggo tés getih sareng cikiih. Dinten kamari kuring kaserang birit sareng seueul ngan ukur hiji dinten sareng ayeuna kuring handap deui nyeri sareng pentil peurih. Kuring parantos hamil tilu kali sareng unggal kakandungan parantos béda pisan. Dupi abdi tiasa reuneuh?

  62.   Ana cenahna

    Wilujeng siang, kuring kantos pas pisan dina jaman kuring bulan kamari, éta tanggal 12 Méi tapi kuring ngarasa anéh salami dua minggu ku pusing, beuteung kuring ngarobah dahareun anu kuring henteu resep, ayeuna kuring ngan ukur resep pisan sirah. Abdi hoyong bobo sareng kuring ngaraos aneh dina beuteung kuring sateuacan aranjeunna masihan kuring gejala sateuacan haid sareng kuring terang yén giliran kuring tapi bulan ieu kuring henteu nampilkeun gejala éta sareng kuring ngalakukeun tés bumi tapi teu aya anu bakal ngabantuan kuring.

  63.   mariana sareng alejandro cenahna

    Abdi peryogi bantosan, punten, kuring hariwang. Kuring kantos sareng pasangan kuring dua kali, anjeunna henteu acan dugi di jero tapi waktosna henteu datang ka kuring ti saprak kuring ngalahirkeun orok kuring salami 7 bulan sareng anjeunna masih nyusu. Tapi kuring asa parah akhir-akhir ieu kuring ngalaman nyeri beuteung sering nyeri gas di beulah katuhu addomen kuring anu bakal ngabantosan sareng hatur nuhun

  64.   mizuki cenahna

    Halo, kumaha damang? Kuring gaduh patarosan salami 2 minggu yén kuring henteu turun, tapi saminggu sateuacan kuring ngan ukur pendarahan enteng bari sareng dina hiji dinten teu acan diulang deui, minggu ieu kuring kakandungan tés anu Mimitina kuring nandaan négatip tapi saatos 3 menit kuring nandaan garis anu sanés salaku positip, bagian beuteung kuring nyeri pisan sareng kuring langsung ngadeteksi bau, sababaraha nyababkeun kuring seueul, anu sanésna hoyong pisan bau sareng kuring nyobian nalungtik hasilna sami sareng anu kajantenan dina tés tapi kuring henteu mendakan jawaban batur tiasa ngabantosan kuring.

  65.   Montserrat cenahna

    Ola Kuring gaduh sababaraha gejala anu ahéng dimimitian ti lieur saatos sababaraha tetes getih dina baju jero kuring, sareng ayeuna kuring nyeri heunceut sareng ruam Kuring ngarasa rada capé sareng tonggong abdi nyeri ...

    Abdi henteu terang deui naon anu kuring pikirkeun sareng kuring masih ragu naha ngalakukeun tés sateuacan tanggal anu dituduhkeun atanapi saatos tangtosna upami haid kuring henteu sumping

  66.   Lizbeth cenahna

    Halo 🙂 Kuring miharep anjeun ngajawab kuring.

    Nya kuring henteu teratur pisan, période kuring bénten-bénten antara 35 sareng 46 dinten, kuring kantos ngalakukeun hubungan séks tanggal 24 Méi, sareng periode terakhir kuring nyaéta ti 26 April dugi ka 2 Mei. Kanyataanna nyaéta anjeunna henteu bérés dina jero, tapi bulan ieu kuring henteu acan nampi masa kuring, kuring parantos dina dinten 50 sareng teu nanaon, dina taun kamari kuring henteu kantos ngalaman siklus anu langkung ageung tibatan 46 (éta ngan ukur tilu anu panjang, anu sanésna tos alit), kuring henteu ngagaduhan seueur gejala, ngan ukur heureuy heunceut bodas, nyeri pisan dina beuteung, sabalikna tina sembelit, kuring sering ka kamar mandi sareng éta henteu normal pikeun kuring, sareng kadang kuring lieur, tapi kuring leres-leres mikir yén kuring tiasa ngabayangkeun éta. Naha aya anu tiasa nyarioskeun ka kuring upami hal anu sami kajadian ka anjeunna? Abdi hoyong terang naha éta tiasa janten kakandungan atanapi henteu, kumargi kitu, kuring pikir éta bakal sesah pisan, sabab éta henteu réngsé di jero sareng kusabab henteu teratur kuring.

    Mimiti, Nuhun: ')

  67.   Lizbeth cenahna

    Kuring hilap masihan koméntar yén kuring ogé ngagaduhan écés jelas ku aliran getih anu ipis pisan.

  68.   Daniela cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami kuring reuneuh, punten waleran kuring salami dua minggu kuring ngalaman nyeri hampang, seueur pusing, seueur kalemahan sareng kuring kénging kaluar bodas teu acan réngsé tés sabab kuring sieun pisan hasilna, naha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring upami kuring reuneuh ??

  69.   Lizbeth cenahna

    Daniela, naha anjeun parantos ngagaduhan tunda? Abdi sami sareng anjeun, sareng gejala anu sami ... éta langkung matak hariwang.

  70.   alexandrine cenahna

    Ola chikas Kuring nyaritakeun yén kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring di bulan April. Kuring henteu émut dintenna tapi éta bulan Méi sareng waktosna henteu dugi ka kuring sareng tuangeun naeun sareng kuring ngarasa mariad sareng beuteung kuring ngabareuhan kuring seueur ngalir. yén kuring kedah nganggo saniter anduk supados henteu ngabaseuhan calana kuring ngusap perdarahan lebe warna pink sareng kuring nampi tés tapi éta masihan kuring négatip nalika némpél beuteung kuring siga pulsasi sapertos kitu sareng nyeri upami kuring mencétan éta kuring ngalaman masa abdi di tengah bulan Méi tapi kram na kuat pisan teu tiasa ditahan sareng kuring ngan ukur tiasa diubaran salami 3 dinten nalika tahan saminggu sareng akhir-akhir ieu kuring mawa seueul sareng bomito nalika tuang teuing awak kuring henteu resep awak kuring. ngarasa pikete di salah sahiji chiche kuring sareng kamari kuring indit nari sareng nari cumbia saltadita sareng nalika réngsé éta anjeunna masihan kuring nyeri anu kuat pisan di pansa kuring siga pikete anu masihan kuring sareng éta kami henteu terang naon ngalakukeun. Abdi prihatin pisan

  71.   Angela cenahna

    Halo Kuring hoyong ngawartosan anjeun sareng tingali naha aya anu tiasa ngawartosan kuring sareng upami naon anu lumangsung ka kuring normal. Bulan ieu kuring ngarepkeun waktos abdi dina tanggal 13 tapi tanggal 9 soré kuring noda pelindungna sareng kopi dina waktosna kuring ka kamar mandi sareng kuring ningali debit anu jelas ku getih beureum pisan. Tanggal 10 datang ka kuring sadidinten puncak pisan, kaping 11 sami sareng ka-12 sama sakali. Tanggal 13 ti jaman ka jaman kuring terang getih turun sareng éta anu terakhir. Kami jalma anu datang ka kuring dina jumlah anu seueur unggal bulan. Sareng ku nyeri. Bulan ieu henteu nanaon upami dinten ayeuna 16 kuring asa ngaduruk dina dada sareng dina waktos ieu kuring nyeri beuteung hampang.

  72.   Stefania Marroquin cenahna

    Halo, wilujeng siang, ogé, tingali yén dinten Jumaah kuring mendakan yén kuring hamil sareng ti dinya kuring ngagaduhan nyeri beuteung anu dahsyat sareng gampang pisan, kuring henteu terang naon anu kedah dipiceun sareng dina 3 dinten aranjeunna ngaktipkeun asuransi I henteu terang naon deui anu kedah dilakukeun, abdi badé ka dinten ka genep ku nyeri beuteung sanaos gampangna henteu seueur teuing nyeri anu teu tiasa ditahan nalika naékna bénsin normal?

  73.   jossy cenahna

    Halo budak awéwé, kuring bakal nyaritakeun yén kuring lirén sumping tanggal 4 Pébruari sabulan ti kuring sono ka bulan kuring, tés kuring balik négatip tapi aya rasa anu kagenep anu nyarios yén anjeun nyéépkeun sabulan deui sareng kuring henteu meunang peureup kuring mutuskeun ngalakukeun anu sanés sareng Upami éta pikeun kuring, anu matak kuring curiga nyeri payudara sareng sénsitip dina irung, maka teraskeun upami kaluar négatip sareng éta tetep henteu santai sareng teras jaga tés Abdi parantos 4 bulan sareng kuring bagja

  74.   Vanessa cenahna

    Abdi henteu terang naon anu kajantenan ka kuring. Kuring utah ngan sakali, kuring gaduh seueur bénsin, ngidam anu sami {cheescake}, seueul, ngan ukur pusing, sadaya bau datang ka kuring, capé sareng ngantor, insomnia, nyeri haté sareng kuring angkat ka kamar mandi unggal dinten, anu henteu normal pikeun kuring .. Kuring murag kana haid normal {Abdi rutin} sareng dinten ka-3 sareng ka-5 tina période kuring gaduh bintik coklat. Tadi wengi awak abdi nyungkeun cai tiis ……

  75.   mirah cenahna

    Halo, saha anu nyarios ka kuring, kuring henteu terang naon anu kajantenan kuring, kuring parantos gaduh 3 bulan anu haid kuring turun 2bees sabulan sareng kuring ngarasa pusing sareng getih parantos kaluar tina irung kuring, kosa anu henteu pernah kajantenan kuring sareng kuring karaos siga alit-alit
    dina beuteung

  76.   Martina cenahna

    Halo. Kuring gaduh hubungan séks dinten Senén tanpa perlindungan. Sareng dinten Rebo sareng Kemis kuring nyeri panggul sapertos keram. Sareng dinten Jumaah kuring rada nyeri sirah. Sareng kuring henteu gaduh napsu sareng beuteung kuring mirip pisan tina keram sareng sajabi ti heureuy mah seueur pisan dina 4 dinten terakhir ieu ... Naha kuring hamil atanapi éta hal anu sanés? Éta teuing mimiti ngawartosan? Bieu 6 dinten parantos kalangkung.

  77.   Pamela cenahna

    Halo ampir sabulan katukang yén kuring henteu ningali salaki kuring x ku sabab éta kami henteu ngagaduhan hubungan, anjeunna sumping persis 13 dinten ka pengker yén urang gaduh hubungan sareng saminggu kamari yén kuring ngalaman kaluarna kekuningan anu loba tanpa bau atanapi peurih, éta cair pisan sareng kuring kedah sumping tanggal 18 tapi kuring henteu teratur dina sababaraha bulan terakhir tanggal ieu sumping ka kuring sareng ayeuna kuring ngalaman garis penting tina warna coklat tua anu sengit sareng teu aya anu sanés x saatos kuring tiasa hamil?

  78.   edith moreyra mondalgo cenahna

    Halo, masa kuring datang normal unggal bulan éta parantos pas tapi dua bulan ka pengker éta ngan ukur datang dua dinten sareng éta parantos réngsé. Abdi ngaraos pusing. Kuring teu boga napsu dahar. Kuring gaduh seueur sendi sareng bénsin. Abdi henteu angkat ka kamar mandi sapertos biasa (sembelit) beuteung kuring parantos ngabareuhan salami 1 sasih sareng sering pisan kuring ka kamar mandi, punten bantosan abdi.

  79.   leticiasolis cenahna

    Hai, naha aya anu nungtun kuring, tonggong kuring nyeri teuing, sareng payu kuring, kuring ngalakukeun sababaraha tés getih sareng aranjeunna masihan kuring positip, kuring turun dina tanggal 14 tapi kuring ngalakukeun ékko sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring mawa kistes dina ovarium xfa bantosan kuring kuring bingung pisan kuring ngan henteu terang kumaha mikir, kumargi aranjeunna nyarios yén kuring nyandak pastiyas atanapi nyuntik sorangan

  80.   ihp cenahna

    Halo, kaayaan kuring nyaéta haid kuring rutin pisan sareng sering sumping dina kaping 21 sareng salami tilu dinten, tapi ayeuna parantos sumping dina tanggal 18 sareng ngan ukur lumangsung hiji dinten normal, sareng dinten-dinten sanés kuring ngan ukur getihan nalika kuring ngalakukeun pee sareng ku nyeri siga anu cytitis. Terakhir waktos kuring ngayakeun hubungan anu teu dijagaan nyaéta dinten Saptu kaping 13. Naha ngan ukur salami hiji dinten upami kuring henteu nyandak nanaon atanapi ngalakukeun naon anu kuring henteu lakukeun sateuacanna?

  81.   sagala cenahna

    Halo, batur tiasa ngabantosan kuring, kuring ngagaduhan hubungan dina dinten panungtung jaman kuring sareng bulan payun éta telat 3 dinten tapi nalika waktos abdi sumping éta coklat, éta henteu normal sareng kuring aya keram atanapi jahitan dina beuteung kuring, batur tiasa nulungan kuring

    1.    ieu cenahna

      Kuring béjakeun ka kuring periode kuring salawasna salami 3 dinten tapi bulan ieu ngan ukur lumangsung 2 dinten anu 16 sareng 17 bulan ieu kamari kuring henteu deui kénging nanaon tapi dinten ayeuna kuring parantos kabawa sampah beureum, abdi jalan-jalan ku seueul, nyeri Sakedap deui , Kuring ngagaduhan jahitan dina beulah kénca beuteung kuring sareng kram dina suku katuhu kuring. Kuring leumpang kalayan solokan sakedik lendir. Éta henteu pernah kajadian ka kuring!
      Nalika kuring hubungan sareng gusti, anjeunna miceun aranjeunna (bokong atanapi punggung) tapi aranjeunna parantos ngawartoskeun ka kuring yén aranjeunna sateuacan aranjeunna datang aranjeunna dipiceun sapertos cair (kuring henteu terang namina) éta ogé tiasa nyandak spérma sareng tiasa ngajantenkeun anjeun reuneuh.

      Dupi abdi tiasa reuneuh?
      Kahiji ti sadayana, Nuhun.

  82.   zulma cenahna

    halo
    Abdi gaduh seueur mamang, kuring gaduh sadayana gejala. Luhur, kumaha anéh. !!
    Komo sateuacan haid kuring sumping, tapi kuring ngagaduhan menses tanggal 17 siang sareng tanggal 19 soré lirén sareng pendarahanna sakedik, kuring tiasa perhatoskeun unggal-unggal kuring robih. Abdi henteu nganggo tampon sapertos biasa.
    Sareng gejala anu kuring masihkeun nyaéta seueul, irung irung, dada sénsitip sareng Kumaha beuteung ngabareuhan abdi tiasa terang sabab kuring henteu ngagaduhan pansita sareng kuring ngaraos pin sareng jarum dina beuteung naha normal ieu?
    Atanapi anjeunna tiasa hamil !!
    Iraha tés anu tiasa dipercaya tiasa dipercaya?

  83.   Vanessa cenahna

    Kuring henteu kantos nyerat sareng upami aranjeunna henteu badé ngajawab, langkung saé kuring henteu ngalakukeun éta. Hatur nuhun

  84.   Inten cenahna

    Halo, dina sababaraha minggu ka pengker kuring ngarasa capé pisan sareng kuring bobo teuing, kuring mawa seueur nyeri haté sadidinten sareng kadang lieur. Beuteung kuring karasa kembung pisan, sesah pikeun napas sareng teu tiasa bobo dina beuteung. jaman kuring datang bulan kamari normal. Nya bakal janten kuring hamil

  85.   yoli cenahna

    Halo, wilujeng enjing, kuring rada hariwang kumargi parantos duaan milarian hamil deui, kuring parantos gaduh anak awéwé umur 7 taun tapi kuring hoyong orok anu sanés, janten kuring parantos nyobian hamil salami 2 taun sareng kuring henteu sanggup, dina waktos ayeuna kuring parantos ngagaduhan 8 dinten telat sareng kuring sering pisan, waktos abdi turun tanggal 14 Méi sareng kaping 22 Juni sareng éta henteu turun, kuring ngalaman kahirupan séks anu aktip sareng gejala anu kuring pikasieuneun seueur nyeri dina beuteung sareng ovarium katuhu kuring Nyaah pisan ka kuring, kuring ngalaman heunceut sareng sabalikna tina kabebeng Kuring ngalakukeun anu normal .. Muga anjeun tiasa ngajawab patarosan kuring hatur nuhun salam.

  86.   Patricia Dominguez cenahna

    Halo kumaha kabarna?
    Kuring bébéja yén kuring reureuh 14 dinten sareng dinten ayeuna, 24 Juni, kuring kaluarna coklat ... dina 14 dinten kuring kaserang tiis, kuring seueul, asa pingsan, kuring muji tuang karesep abdi, rambut dina gado sareng dada, anu mana sabab urang sadayana parantos ngagaduhan hubungan tanpa ngurus diri sorangan, kuring salah sahiji anjeun
    Abdi hoyong naros naha ieu mangrupikeun gejala anu aneh tina kakandungan.
    Punten, kuring peryogi penjelasan ngeunaan mamang kuring kumargi konsultasi dokter kandungan teu lumayan mahal sareng ban padamel anu ditunggu ngantosan konsultasi ...
    Hatur nuhun sateuacana sareng kuring ngantosan jawaban pikeun patarosan kuring.
    Salam 🙂

  87.   Patricia Dominguez cenahna

    Hapunten kuring mairan yén kuring badé nempatkeun 23 Juni janten cyal dinten ieu sarébu hapunten ..
    Salam 🙂

  88.   Rous mery cenahna

    halo
    Abdi ngalaman masa saminggu satengah kamari sareng dinten ayeuna dinten subur kuring akhir-akhir ieu kuring seueur insomnia kuring ngabareuhan payu sareng kuring teu tahan nahan nyeri dina tonggong kuring sareng énjing-énjing kuring pendarahan entong henteu terang naon anu kajadian kuring gaduh 3 taun sareng pasangan kuring sareng henteu pernah urang jaga dimungkinkeun pikeun janten hamil

  89.   miry cenahna

    Halo, kuring nembé ngaluarkeun IUD dina tanggal 4 Juni kusabab salaki kuring sareng abdi hoyong masihan lanceuk lalaki ka orok abdi umur 4 taun, urang parantos salametan salami dalapan dinten kuring ngalaman nyeri beuteung, sakedik nyeri dina dada sareng jahitan dina ovarium. Sababaraha dinten kuring ngasaan pisan, naha éta kuring parantos hamil? Atanapi teuing mimiti janten? Kakandungan munggaran kuring menyakiti pingping kuring salaku peringatan yén haid kuring datang ogé payudara, tapi seueur. Éta sababna ayeuna yén gejalana béda-béda sareng éta sababna kuring henteu terang deui naha éta kakandungan atanapi tanda yén waktos abdi bakal datang. Batur tiasa ngajawab kuring. Hatur nuhun

  90.   yohana cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring dina 18 Méi sareng waktos abdi sumping dina 24 Méi tapi jarang sareng ngan hiji dinten parantos kalangkung dina 24 Juni sareng kuring henteu turun sareng kuring gaduh gejala anu aneh pisan, kuring ngalaman nabrak sakedik dina kulit kuring sareng kuring Suku kuring nyeri kuring bobo dina soré sareng beuteung kuring nyeri sareng duanana tuang, sirah, sareng énjing-énjing kuring tetep irung garing sareng kuring lapar pisan. Sabalikna, éta masihan kuring perasaan utah sareng kumaha kaayaan kuring pingsan. Kuring ngantosan waleran anjeun pikeun ningali naha kuring hamil ...… .. Hatur nuhun kana perhatosan anjeun dina situs ieu

  91.   esmeralda cenahna

    Halo, kuring nembé mimitian ku naucias sareng nyeri sirah sareng sakedik kacapean sareng kuring ngalakukeun hubungan séks dina jaman subur kuring sareng kuring henteu terang naha kuring hamil. Kuring kedah turun minggu anu sanés tapi ti énjing kuring ngamimitian janten batur tiasa ngabantosan kuring

  92.   wengi cenahna

    Kuring rada nyangkut saminggu dina tanggal 24 aturan datang ka kuring sareng tanggal 29 éta ngantunkeun saatos kuring hubungan sareng pasangan kuring tanpa pancegahan. Kuring gaduh burih anu goréng sababaraha dinten disababkeun ku hoyong janten ngora sareng goréng sareng nyeri sirah anu kuat sareng kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil

  93.   griselda cenahna

    Halo, nami abdi Griselda .. Kuring béjakeun yén 3 bulan ka pengker kuring ngagaduhan garter coklat ngalir ka handap sareng dina 3 bulan éta kuring henteu meunang haid beureum sakumaha mistina .. Abdi nembé kaluar. kopi warna aliran coklat sareng anu saleresna mah kuring henteu terang naon anu kedah kuring lakukeun 3 tés sareng éta négatip

  94.   miry cenahna

    Halo, persis sabulan katukang aranjeunna ngaleupaskeun IUD tambaga kusabab kuring hoyong masihan murangkalih saderek, bulan ieu kuring kéngingkeun haid deui, tapi kuring kedah tahan dalapan dinten, ayeuna ngan ukur 4 dinten, nya kedahna?

  95.   Yajaira cenahna

    Halo, kuring parantos ngaraos sababaraha gejala sedeng langka anu henteu kajantenan kuring sateuacan sababaraha diantara éta lirén dina waktos haid. Aranjeunna parantos masihan kuring nyeri tina titinggi anu tangtosna mangrupikeun hal anu biasa dina awéwé tapi sapertos tilu dinten aranjeunna henteu deui masihan kuring nyeri beuteung, sigana anéh sabab kuring parantos ngalakukeun hubungan séks tanpa perlindungan tapi kuring parantos nyandak sababaraha pél Kontraséptip Abdi ampir bérés sareng sapertos anu kuring nyarios tilu dinten ka pengker aranjeunna lirén masihan kuring keram sareng ayeuna nyeri anu aranjeunna pasihkeun ku kuring ngabareuhan dina dada sareng nyeri éta anu kuring rasakeun nalika haid kuring badé sumping sareng kuring ogé Ngaraos kembung dina beuteung kuring nalika tuangeun naon waé énjing-énjing, siang atanapi iraha wae siang, akhir-akhir ieu kuring ogé hoyong pisan ka kamar mandi kanggo kiih sareng kuring gaduh panyawat sareng kuring ogé sesek irung, irung kamacetan Abdi tuang Dua dinten, akhir-akhir ieu kuring ogé parantos seueur insomnia. Abdi resep upami anjeun tiasa ngajawab kuring, kuring peryogi pisan jawaban upami éta gejala kakandungan, ngagantungkeun pil kontraséptif :)

  96.   ranjau cenahna

    Halo! Kuring miharep aya anu ngajawab kuring! Kuring gaduh hubungan séks tanpa ngurus diri, énjingna kuring nyandak énjing saatos pél! Dinten énjingna kuring kénging coklat gelatinous, sababaraha dinten sateuacana kuring gaduh hubungan séks tanpa ngurus diri kuring sareng anjeunna tungtungna, sababaraha dinten kuring ngalaman nyeri beuteung, aya sora di dapur, beuteung kuring nyeri, kuring sering kencing, kuring gaduh bau bau dahsyat! Abdi henteu lapar pisan, kuring gugup pisan, kuring nyandak 5 tés sareng sadayana négatip! Sareng kuring ngagaduhan pembuangan bodas, pastu, gelatin! Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? Punten!!! Hatur nuhun!

  97.   ranjau cenahna

    Abdi ngaraos capé pisan! Beuteung kuring karasa bareuh, asa handap, dada asa nyeri, aya anu terang? Naha éta bakal hamil atanapi naon éta? Ngan dina tanggal 29 kuring gaduh giliran! Abdi hariwang pisan .. Naha aya anu terang naon-naon? Punten! Sababaraha! pendapat! HATUR NUHUN!!

  98.   Lydia cenahna

    Halo, kuring gugup pisan, kuring kantos hubungan sareng tunangan kuring tanggal 22 Juni sareng kuring asa seueur seueul. Kuring nyandak tes sareng éta négatip. Teras kuring ngalakukeun hubungan seksual dina 2 Juli sareng kuring henteu ngaraos seueul dugi ka saminggu tonggong abdi nyeri, seueul, nyeri heunceut, sakapeung nyeri sinus. Kuring henteu teratur dina masa kuring.
    Patarosan abdi! Dupi abdi tiasa reuneuh?

  99.   Montserrat cenahna

    Halo, kuring parantos ngalaman rélelasuones sareng kuring masih kedah ngaraoskeun période kuring, tapi beuteung kuring karasa anéh nalika anjeun sering nahan ka kamar mandi sareng ogé peradangan sareng kuring ogé seueur bénsin, saha waé anu tiasa wartoskeun ka kuring upami ieu kajantenan ka anjeunna.

  100.   ceci cenahna

    Ami kuring ngagaduhan masa abdi dina tanggal 29 Juni, kuring yakin kuring ngalaman kambuh dina 2 Juli sareng ayeuna kuring seueur pusing lieur sareng seueur bobo anu janten hamil. Kuring sieun pisan kuring henteu ngurus diri. kalayan kontrasépsi naon waé sareng dina tanggal 15 Séptémber kuring kaleungitan orok kuring dalapan bulan kakandungan naha éta nalika kuring hamil? Kuring ngantosan sareng anjeun ngajawab kuring sareng hatur nuhun pisan sateuacanna! 🙂

  101.   jero cenahna

    Halo nami abdi Melisa pertama kali kuring nganjang ka situs ieu. Tapi gejala kuring ieu di handap kuring ngagaduhan nyeri haté sareng lieur alit, tuangeun anu kuring resep, anu parantos dipikagaduh, sareng ogé kuring telat dua dinten kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil sakapeung kuring gaduh nyeri leutik dina heunceut anjeun tiasa aya anu ngawartosan ka kuring upami kuring hamil

  102.   Marlene cenahna

    Halooo! Mangsa kuring dina Juni saminggu payun payun kuring, sareng éta 7 dinten warna coklat poék, sareng dina Juli kuring henteu kéngingkeun ngaku kuring seueul, nyeri haté, nyeri handapeun beuteung, dada kuring nyeri sareng kuring ngagaduhan saeutik gipsi pentil transparan. Naha bakal kakandungan? Abdi nyandak tés sareng éta négatip !!

  103.   Carmen cenahna

    Halo, période abdi henteu teratur, kuring sumping salami 5 dinten sareng 4 engké kuring balik deui Abdi sareng pasangan kuring tanggal 29 Juni sareng éta parantos 15 Juli sareng teu aya waktos, kuring nyeri dina suku, kacapean, nyeri dina handap deui salami 2 dinten sareng kaluar bodas kandel tanpa bau. naha anjeunna tiasa hamil? hatur nuhun

  104.   camila cenahna

    Halo, kuring gaduh pamundut. Kuring ngalaman amenore primér tapi bulan kamari kuring ngagaduhan masa kuring dina kaping 10 sareng 11.
    JEUNG ASE kirang langkung saminggu kuring ngaraos nyeri beuteung anu aneh, kuring bobo siga ngalamun sareng ayeuna henteu tiasa ... Abdi henteu tiasa bobo di sisi kuring ogé: / sareng éta nyeri anu ngadadak kuring iraha waé dinten ... Tapi éta parantos seueur pikeun The nyeri dumadakan pisan bangor, abdi henteu tiasa ngalangkungan suku sareng aya bau anu kuring resep sareng ayeuna aranjeunna nolak kuring ... Naon anu kuring tiasa terang upami kuring hamil atanapi henteu

  105.   camila cenahna

    Halo, kuring gaduh pamundut. Kuring ngalaman amenore primér tapi bulan kamari kuring ngagaduhan masa kuring dina kaping 10 sareng 11.
    JEUNG ASE kirang langkung saminggu kuring ngaraos nyeri beuteung anu aneh, kuring bobo siga ngalamun sareng ayeuna henteu tiasa ... Abdi henteu tiasa bobo di sisi kuring ogé: / sareng éta nyeri anu ngadadak kuring iraha waé dinten ... Tapi éta parantos seueur pikeun The nyeri dumadakan pisan bangor, abdi henteu tiasa ngalangkungan suku sareng aya bau anu kuring resep sareng ayeuna aranjeunna nolak kuring ... Naon anu kuring tiasa terang upami kuring hamil atanapi henteu

  106.   kasusah cenahna

    Kuring hariwang dina Januari kuring ngalaman kaluron sareng kuring ngalaman hubungan intim sareng salaki kuring tanpa ngurus kami sareng kuring masih henteu angkat bulan kamari umur abdi sumping dina tanggal 18 sareng urang hubungan intim dina dinten anu subur sareng kuring ngagaduhan seueur nauceas , nyeri sirah sareng capé, nyeri beuheung. vaja bagian tina beuteung tiasa eatar wmbraada kumargi impian kasar urang mw tiasa ngabantosan

  107.   gering cenahna

    Halo, kuring hoyong mairan yén kuring ngagaduhan hubungan dina dinten-dinten akhir bulan kamari sareng haid sateuacanna kuring 10 dinten sateuacan. Sareng ayeuna kuring ngaraos nyeri punggung sareng sering sapertos kram dina wali. Sareng seueur kanyeri. Kuring bakal reuneuh

  108.   YOUSEFF cenahna

    HELLO, KUMAHA SIA? TEU PUPUH TAPI TEU NYAHO NU BISA XQ JEUNG BINGUNG ...

  109.   Gra cenahna

    Halo, bulan kamari kuring nyandak 4 pél kontraséptif babarengan, kuring nyandak éta 2 taun ka pengker, sareng bulan ieu kuring nyandak éta normal. Bulan kamari kuring ngan ukur gaduh 1 dinten. Isukan kuring kedah sumping tapi kuring kénging kaluar coklat poék dinten ayeuna teras jelas, teu aya perdarahan, kuring ngaraos nyeri beuteung saminggu, payu kuring parantos ningkat tapi henteu ngaraheutkeun, kuring asa capé sareng kadang teu insomnia, sakapeung kabebeng, kuring karaos kembung, leungeun kuring ogé ngembung teuing. Abdi ngalaman waktos anu parah sareng kuring kesel pisan, kuring henteu terang naha éta tiasa akibat setrés….

  110.   nahir cenahna

    Halo, kuring ngurus diri ku suntikan sareng datang ka kuring tapi bulan ieu datang ka kuring sapertos 3 kali sareng anu pangpayunna datang ka kuring ngan hiji dinten sareng anu sanésna sumping berjam-jam sareng éta datang ka kuring sapertos warna coklat sareng kuring gaduh seueur bau nalika kuring niup irung sakapeung kuring ngagaduhan getih Sareng wengi kuring henteu tiasa bobo sareng beuteung kuring ngabareuhan, ampir sadaya hal anu kuring rancang kajantenan, tapi naha henteu hamil? Hatur nuhun

  111.   Gissel Chayres cenahna

    Halo wilujeng wengi kuring nembé 18 taun sababaraha dinten ka pengker
    Pasangan kuring sareng kuring henteu kantos gaduh hubungan séks anu lengkep, éta ngan ukur asup ka kuring sareng ngantunkeun kuring, éta henteu pernah sumping sakumaha anu aranjeunna nyarios dina kuring
    Sareng, kuring kasieunan sabab bulan samentawis waktos abdi datang tapi sakedik teuing sareng kuring gaduh seueur aliran sareng bulan ieu kanyataanna tepat, ayeuna kuring resep bulan kamari
    Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun dina sababaraha bulan kuring angkat ka universitas
    Tingali di 13 aranjeunna ngalakukeun operasi kusabab kuring gaduh kista anu ageung pisan sareng nalika aranjeunna ngaleungitkeun, stop kontak fallopian ngarusak kuring, aranjeunna ngawartosan yén kuring bakal bajoang ngagaduhan murangkalih kumargi ngan ukur hiji saluran anu damel.
    Abdi sieun
    Aranjeunna pikir kuring panginten hamil
    Iraha waé masa kuring datang, kuring ngagaduhan gas-gas anu disebutkan di luhur sareng mega ageung sareng dinten ayeuna henteu terkecuali
    Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring leres-leres sieun, punten bantosan abdi

  112.   Joseph cenahna

    Halo kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tapi kondom na rusak ... tapi anjeunna nyarios yén anjeunna ngaraos bakal ngalaman haid sareng anjeunna henteu nurunkeun anjeunna, anjeunna ngan ukur ngagaduhan sensasi teras anjeunna lirén ngarasaan éta, naon anu tiasa janten?

    1.    Méyin Molina cenahna

      Halo Josep, ogé tingali upami anjeun sareng kabogoh anjeun ngagaduhan hubungan sareng sababaraha dinten deui kanggo waktosna, henteu mungkin anjeunna hamil kusabab 7 dinten sateuacan haid awéwé lirén obular ku sabab éta panginten éta kusabab setrés anu henteu ngirangan atanapi sabab Éta gaduh reureuh sapertos anu sanés tapi naséhat kuring nyaéta ngantosan 2 minggu sareng ngalakukeun uji kakandungan anu getih kusabab tés bumi cenderung gampang robih tapi émutan ngantosan sakitar 2 minggu sabab upami anjeun ngalakukeun éta sateuacan tés bakal masihan anjeun négatip kusabab anjeunna masih teu tiasa mendakan éta kusabab anjeunna anom pisan tong hariwang sareng bageur, kuring terang naon anu kuring carioskeun kusabab kuring perawat

  113.   yiceth cenahna

    Halo, tingali 8 bulan ka pengker kuring henteu turun kusabab nuju ngarencanakeun dua bulan ka pengker kuring lirén ngarencanakeun tapi kuring masih ngantosan kuring turun sareng teu aya anu sanés nyaéta payudara kuring nyeri, éta méré kuring kram tapi parantos 15 taun. kamari, punten Abdi hoyong janten hamil tapi teu nanaon Aranjeunna tiasa ngawartosan kuring yén kuring inuman pikeun turun kusabab kuring ngartos yén tanpa période kuring henteu ngaluarkeun ovulate sareng kuring henteu hamil .....

  114.   Méyin Molina cenahna

    Halo, kuring rada sieun kusabab hiji dinten kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tungtungna kuring langkung ti tilu kali sareng masalah kuring nyaéta kuring henteu sadar tanggal kami sareng 2 dinten ka pengker suntikan perencanaan kadaluarsana. Nah saatos urang sanggama sababaraha jam sanggeusna kuring mimiti ngaraos inisiasi sareng tina beuteung sareng beuteung sareng kuring hanjelu siga anu kuring tuang cicing dina tikoro sareng kuring ngarasa kedah utah sabab ngaganggu kuring kusabab kuring masih teu tiasa ngalakukeun hiji uji kakandungan sabab éta mimiti pisan tapi upami kuring hoyong anjeun masihan pendapat anjeun punten kuring bakal ngahargaan pisan

  115.   danissa cenahna

    Hai, punten
    Nami abdi Dani sareng tétéla kuring henteu ngurus diri sakitar sataun, panginten langkung ...
    Abdi hoyong reuneuh, tapi asa unggal bulan kuring beuki kuciwa.
    Ujug-ujug kuring gaduh reureuh sareng kuring asa parah teras haid kuring turun pisan. Naha pasangan kuring ngajantenkeun cinta anu kuat pisan pikeun kuring? Naha kusabab kuring nyuntik nyalira?
    Kuring kedah ngagaduhan haid dina akhir bulan, tapi kuring ngalaman nyeri di beulah kénca beuteung kuring, di luhur pingping kuring, payu sakedik nyeri (éta kajantenan ku période kuring ogé), kuring rame, seueur pisan yén kuring kedah ngarénghap ku sungut kuring (henteu kuring gaduh pilek) sareng kuring rumaos sering kencing, upami henteu beuteung kuring karasa ngabareuhan
    ogé pikeun hubungan, kuring ngarasa tekanan
    Naha kuring kedah bungah atanapi henteu?

  116.   Carla cenahna

    Halo, kuring ngalaman kaayaan gesekan sareng budak kuring ... kuring parawan, tapi numutkeun kalénder kuring kuring dina dinten subur 4 Juli sareng 5 Juli mangrupikeun dinten anu langkung mungkin hamil, masa abdi kedah angkat turun dina tanggal 19 Juli sareng di handapeun 17 Juli, sateuacan tanggal anu dijadwalkeun ... kalénder mah ampir sok épéktasi dina tanggal éta ukur kadangkala dugi dua dinten sanggeusna. Intina nyaéta numutkeun kalénder kuring kuring deui di jaman subur kuring tapi Kuring parantos ngaraos béda sareng kram dina bagian panggul kuring, kacapean, beuteung kuring ngabareuhan sareng kamari, 24 Juli, kuring ngaraos nyeri sirah anu kuat sareng kuring marie dua kali tanpa kakuatan, kuring ngaraos rada raheut sapertos beuteung kesel ku seueul, dinten Rebo 23 bulan ieu kuring nyandak pél kontraséptif (EVITAL) sareng kuring ngaraos keram panggul sareng kedah angkat ka kamar mandi sareng salami 3 dinten kuring ngaraos gejala éta. Naha kuring tiasa hamil kusabab pre-seminalna nalika anjeunna aya di zona kuring (V) nalika pikagumbiraeun duanana?

    Punten ngantosan waleran anu ngadesek. Kuring henteu terang naha gejala kuring logam tapi kuring ngarasa saminggu saatos rapat tanggal 4 Juli.

  117.   henteu aya namina cenahna

    Halo, kuring ngaleupaskeun IUD dina 4 Juni sareng kuring ngalaman hubungan seksual di jaman subur kuring, tapi upami kuring nurunkeun haid, hal anu goréng nyaéta anu teras-terasan lumangsung 8 dinten sareng waktos éta motong kuring dina dinten kagenep sareng katujuh sareng deui kuring turun ka kadalapan, Ti dinya deui anjeunna ngagaduhan hubungan anu sami dina waktos subur kuring, dinten ayeuna kuring kedah parantos turun tapi henteu acan, kuring seueur nyeri dina dada tapi langkung di belah katuhu sareng dinten sateuacan kuring ngarasa tusukan dina indung telur, naha éta? Akhirna abdi bakal hamil deui atanapi henteu !!

  118.   anahi cenahna

    halo kuring parantos hubungan intim 22 dinten ka pengker sareng kuring kantos gaduh saminggu kamari tapi ujug-ujug ngaganggu kuring kuring gaduh seueur bénsin sareng beuteung kuring ningkat Kuring ngaraos konstipasi payudara kuring parantos nyeri pisan kuring panginten hamil sareng akhir-akhir ieu kuring ngagaduhan debit pisan seueur sareng transparan

  119.   anahi cenahna

    xfa bantosan abdi, abdi henteu terang naon anu kuring lakukeun, kuring ngan ukur 18, kuring sieun nyarioskeun hal éta sareng nyaritakeun ka indung kuring ngeunaan naon anu kajantenan kuring

  120.   Patricia lopez cenahna

    hi abdi peryogi terang naha kuring hamil tapi éta gancang teuing! Salami sasasih satengah kuring ngaraos rada capé, jengkel, pusing hampang pisan, kuring ogé parantos seueur bénsin, sareng dua dinten ka pengker dada kuring mimiti nyeri di beulah handap, nyeri parantos ngaleungit, satengah sasih kamari kuring parantos gaduh kacurigaan Kusabab hamil, tapi, kuring ngalaman haid, sanaos sok nyeri dinten kahiji, waktos ieu ngaraos nyeri sapanjang waktos sareng 5 dinten, warna normal, beuteung kuring rada ngabareuhan! Punten bantosan abdi!

  121.   Helen cenahna

    Halo. Nya kuring béjakeun ka anjeun, kuring parantos hirup sareng pasangan kuring salami 3 bulan. Sareng 6 bulan nyobian nyandung. Abdi telat dua dugi opat dinten. Ayeuna kuring telat 3 dinten. Tapi sagala gejalana. Pusing, nyeri sirah, keukeuh ceurik, goréng haté, kuring henteu lapar, seueul, kuring henteu tiasa bobo dina beuteung kuring kusabab dada nyeri. Kuring ngan ukur ngompa sakali jam 3 énjing. Salaki kuring sareng abdi hoyong pisan orok. Tapi kuring sieun ilusi deui. Tulungan abdi.

  122.   Fauzan cenahna

    Halo budak awéwé, muhun, kuring bakal nyaritakeun yén kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring nalika dinten subur kuring sareng kuring éjakulasi di jero kuring gaduh reureuh 10 dinten sareng kuring turun kirang normal sareng periode ieu saminggu payun kuring sareng anu sami hal turun tina sakedik sareng dua kali ieu kuring turun tanpa nyeri haid (période kuring lumangsung 6 dinten sareng kuring ngagaduhan seueur kram sareng biasa) punten kuring bakal hamil

  123.   Nina cenahna

    Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring telat 13 dinten, dada kuring janten radang, teras sering ka kamar mandi, kuring sering ngaraos capé pisan tanpa hoyong ngalakukeun nanaon, tapi kuring ngalakukeun 2 tés kakandungan sareng 2 éta négatip, janten Kuring henteu terang naon umur kuring 16 taun sareng kuring pisan pitulung saraf

  124.   Julie cenahna

    Dina sasih Juli, akhir sareng Agustus, dinten ieu kuring atos pusing pisan siga anu bade pingsan sareng dibarengan ku anu seueul sareng kuring utah anu leres-leres henteu terang naon éta, kuring tiasa hamil atanapi naon ? Sareng urang hoyong pisan pasangan kuring sareng kuring

    1.    alejitha diaz cenahna

      Halo budak awéwé, katingali, kuring henteu terang naha kuring hamil atanapi henteu kusabab 3 dinten saatos aranjeunna nempatkeun batréna ka kuring, kuring ngagaduhan hubungan sareng anjeunna asup ka luar sareng kuring ngolesan ramo kuring sareng diliwatan di dinya, éta bakal aya mangrupakeun kamungkinan hamil

  125.   Babari cenahna

    Halo, abdi hoyong anjeun miceun patarosan ieu AYEUNA. ! Abdi telat 9 dinten, kuring kedah sumping tanggal 26, kuring nyandak tes bumi sareng kaluar négatip. Kuring kantos hubungan intim dina 3/8, naha éta tiasa diuji négatip pikeun kuring? Kuring angger sareng hariwang kuring! Batur masihan jawaban kuring punten!

  126.   Sofia cenahna

    Halo wilujeng siang budak awéwé!
    Abdi ngaraos rada aneh akhir-akhir ieu.
    Kuring parantos hubungan séks sareng kabogoh sareng tanpa perlindungan. Cara urang kaganggu hubungan seksual.
    Sareng sabulan katukang kuring éjakulasi dina diri kuring tapi masa kuring datang normal, ayeuna kuring ngarasa anéh ku awak kuring aranjeunna parantos masihan kuring pukulan dina beuteung handap di beulah kénca sareng kuring ngalir ka handap upami kuring nyeri beuteung sareng beuteung kuring parantos ageung sakedik dalit Aranjeunna parantos ngawartosan kuring sabaraha bulan kuring hamil, aranjeunna bahkan ngawartoskeun kuring yén aranjeunna ngitung 3 tapi kuring henteu terang naon anu kuring ngagaduhan periode sareng anu salajengna aya dina 4 dinten. Abdi pisan gugup sareng bingung
    Naha aya anu tiasa nyarioskeun kuring upami kuring tiasa hamil?
    Wilujeng siang sareng kanggo anu ngantosan bby TAHNIAH !!

  127.   nyaéta cenahna

    Hello sadayana!!! Abdi hoyong pendapat ti anjeun budak awéwé sareng ngabantosan kuring sakedik kanggo kaluar tina mamang. Tétéla kuring sareng pasangan kuring tanggal 21 Juli tanpa panangtayungan sareng dinten anu sami kuring angkat tina waktos kuring, pasangan kuring nganggap yén kuring masih dina poé kuring jadi kuring éjakulasi di jero kuring. Salila langkung ti saminggu kuring ngalaman gejala anu aneh pisan sareng kuring rumaos bénten, ogé di dieu kuring nyaritakeun gejala kuring, kuring dimimitian ku kram anu pikareueuseun, seueur gas sareng erut, kuring karasaeun sapertos tiis sareng capé pisan, tanpa roh, unggal waktos kuring tuang hiji hal kuring gaduh perasaan fullness sareng aranjeunna masihan kuring nyeri beuteung. Kuring ogé ngabaseuhan panties kuring sapertos kuring ngintip di éta. Abdi pisan gugup sareng cemas terang upami kuring hamil. Hal anu paling panasaran nyaéta dalapan dinten saatos kuring ngalakukeun hubungan séks, kuring indit sareng ngagaleuh tes sareng nyandak tes, sareng tés éta négatip deui tapi sababaraha menit kuring ningali deui sareng ngagaduhan garis anu saé pisan anu anjeun henteu tiasa tingali. Kuring terang éta mimiti teuing tapi kuring tumaros deui sareng éta sami, mimitina négatip teras garis minimal. Kuring henteu terang, meureun tés na goréng atanapi éta mangrupikeun jalur penguapan, kuring henteu hoyong naékkeun harepan tapi saur kuring henteu tiasa pas dina diri kuring terang, waktos abdi kedah sumping dina 15 Agustus tapi kuring super hariwang sareng gugup dina waktos anu sami terang naha kuring bakal ngagaduhan orok atanapi henteu. Punten budak awéwé, upami aya diantara anjeun anu ngalaman hal anu sami, punten masihan koméntar sareng pendapat anjeun, kuring bakal ngahargaan aranjeunna sateuacanna kanggo waktos anjeun, seueur ucapan salamet pikeun anu ngantosan bb !!! Wilujeng siang

  128.   meli cenahna

    Halo Yanet, ngeunaan tés kakandungan, dua garis teras-terasan positip henteu paduli warna na ... pikeun kuring éta lamun hamil!

    1.    nyaéta cenahna

      Hatur nuhun Melii, mugia kitu, kuring bakal ngawartosan anjeun dina 10 dinten, mugia kitu !!!?

  129.   Yessica cenahna

    Hai gadis, Abdi yessica! Kuring aya dina halaman ieu kuring gaduh sakedik masalah sareng Abdi hoyong bantosan anjeun, kuring béjakeun yén kuring aya dina waktos anu henteu teratur tapi sanaos kuring datang unggal bulan tapi kuring telat 10 minggu sareng kuring kaget sabab kuring kantos datang unggal bulan Kuring teu gaduh gejala tapi dua minggu ka pengker kuring mimiti ngaraos nyeri sakedik dina nyeri beuteung dina suku sareng sakedik ageung Abdi nyandak tés kakandungan ampir dina dua bulan sareng kaluar négatip sareng waktosna henteu acan datang

  130.   Mia cenahna

    Hai, abdi Mia ti San Juan Argentina. Abdi gaduh 3 murangkalih geulis, 2 budak awéwé sareng 1 budak lalaki, sareng parantos 7 bulan ti saprak kuring kakandungan 4 bulan sareng kuring bakal rada pondok ningali orok anyar kuring tapi Abdi henteu tiasa ... ayeuna kuring nembé terang yén kuring hamil 6 minggu sareng kuring resep pisan tapi dina waktos anu sasarengan kuring sieun pisan sabab kuring mangrupikeun aborsi spontan sareng kuring ngantunkeun duka teuing upami aya léngkah x sasuatu sami-sami Abdi hoyong masihan sapotong naséhat pikeun ningali kumaha kaleungitan orok anu saé ieu anu kuring bawa di jero diri kuring saprak Hatur nuhun pisan ... e-mail abdi mialuisa10@gmail.com Ningali Anjeun Sadaya Ucup Sareng Untung… ..

  131.   Sabrina cenahna

    Hai, Abdi Sabrina de Rosario, Argentina!. Kuring gaduh putri anu umur 7 bulan anu saé sareng kuring kagungan anjeunna di bagian caesar. Tapi 10 dinten kapengker kuring hubungan sareng salaki kuring tapi kuring henteu cicing di jero sareng ti saprak 2 dinten ka pengker kuring ngalirkeun aliran coklat sareng nyeri dina ovarium kuring. Abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil? hatur nuhun pisan ciuman

  132.   Augustinus cenahna

    Halo, wilujeng siang. Abdi yuswa 26 taun, sareng salami sasasih kuring lirén nginum pil KB nalika dalapan taun. Bulan ieu kuring ngalaman kaluarna coklat poék ku warna pinkish, sareng éta henteu normal pikeun kuring, kuring ngalaman seueur nyeri punggung, sareng seueur nyeri sirah. Naha éta kakandungan? Dua bulan ka pengker kuring gaduh pamariksaan umum sareng dokter kandungan kuring sareng sadayana langkung ti ngan ukur! Waleran punten !!!

  133.   Mary cenahna

    Hai, abdi Maria, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh 18,19,20 Juli 24 sareng waktos abdi sumping dina tanggal XNUMX, sareng dinten-dinten ieu kuring ngaraos nyeri pisan, ku garing dina irung, sareng dina tikoro, ku nyeri dina cangkéng sareng ku teu ngarareunah éta bakal aya résiko kakandungan, punten, aya anu kajantenan ieu, hatur nuhun, Gusti maparin berkah.

    1.    nyaéta cenahna

      Halo Maria, normal yén anjeun ngaraos gejala ieu, éta sering kajadian ka kuring nalika kuring salami sareng saatos haid kuring, ogé upami anjeun parantos turun, anjeun henteu kedah hariwang, émut yén dina dua kasus, naha anjeun atanapi henteu nuju hamil, gejalana ampir sami, upami anjeun hoyong terang, kuring nyarankeun tés getih pikeun langkung akurasi, nasib anjeun !!!!

  134.   admari cenahna

    halo Abdi gaduh patarosan kuring gaduh hubungan intim tilu bulan ka pengker tapi kuring henteu nganggo metode kontrasépsi dina bulan kahiji kuring seueul sareng kuring ngalakukeun tilu tés kakandungan, sadayana tilu négatip sareng ogé kuring henteu ngagaduhan seueur gejala tapi tilu bulan ieu ngan ukur nurunkeun kuring hiji atanapi dua dinten sareng éta mangrupikeun debit coklat sareng getih ngadadak sakedik anu aranjeunna pasihkeun sapertos keram di handapeun beuteung sareng akhir-akhir ieu dinten-ayeuna kuring lieur tapi lemes pisan sareng kuring ogé pusing kuring henteu terang naha kuring kedah ngalakukeun tés anu sanés

    Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun méréskeun patarosan kuring?

    Hatur nuhun !

  135.   admari cenahna

    Punten bantosan abdi !! Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng kuring henteu percaya diri pikeun ngawartosan ka saha waé kuring umur 15 taun sareng kuring sieun hamil

  136.   Fernanda cenahna

    Halo, abdi henteu terang naha kuring hamil, kuring pernah ngalakukeun hubungan séks nalika dinten subur, tapi bulan ieu kuring asa capé pisan ku nyeri sirah, kuring seueul, abdi hoyong ngagolér sadidinten
    Kuring parantos seueur pisan sareng bodas pisan
    Ogé nyeri beuteung sering pisan sareng rada kuat
    Abdi kedah turun énjing aranjeunna pikir kuring tiasa nyandak tés reuneuh atanapi henteu atanapi sabaraha lami kuring kedah ngantosan kaleresan kuring hariwang terang

  137.   Nicole cenahna

    Halo, nami abdi Nicole 1 bulan kapengker sareng 3 minggu ka pengker kuring lirén ngurus diri sareng 6 minggu ka pengker kuring kaluarna coklat tapi nalika umur kuring 6 minggu teu aya anu turun, ngan ukur kaluar bodas anu jelas sigana kuring hamil. sabab nalika kuring coklat kaluar bakal turun pisan, kuring turun getih, kuring henteu ngagaduhan haid, hiji-hijina hal anu tetep turun nyaéta héd coklat. Punten bantosan abdi

  138.   nganjang cenahna

    Halo, kumaha kabar anjeun sadayana waktos abdi sumping sababaraha dinten sateuacan, sareng anu normal pikeun kuring nyaéta 4 dinten tapi bulan ieu datang 3 dina 4 tanpa aya noda sareng dina 5 noda tapi jelas kuring gaduh sababaraha rasa raviar Kuring ngantosan sababaraha tés kakandungan anu kuring mésér Kuring henteu terang naon anu kuring pikir Kuring pilari hamil nalika sakitar 7 sasih sareng teu nanaon upami aya anu tiasa nyandak sakedik mamang kuring hatur nuhun

  139.   pili199402 cenahna

    Nya, kuring henteu kantos ngalamun sareng capé, kuring ngan ukur dugi ka ranjang sareng ngaleupaskeun dunya, seueul, sareng éta hoyong pisan angkat ka kamar mandi dina 1 jam satengah, dinten ayeuna kuring angkat ka kamar mandi 3 kali , Abdi pusing sareng dinten ayeuna kuring nyanggap najis kana nasi: / abdi henteu terang naha kuring hamil, abdi henteu acan ngalakukeun tés, kasieunan hasilna

  140.   Attilia cenahna

    Salam saolah-olah aya di dinya Turunkeun sadayana gejala anu kuring leres-leres sapertos kieu. Kuring pikareueuseun sareng saré, sanés payu kuring ogé henteu, ngan ukur beuteung kuring anu tiasa ngabantosan abdi !!!

  141.   Paola cenahna

    Halo, bantosan abdi, baton ... .. Abdi sapertos cair kandel tina bagian-bagian kuring, katingalina sapertos lendir tapi beuteung kuring ngabareuhan bodas sareng janten sesah, kuring ngagaduhan seueur bénsin lami-lami ti kamar mandi anjeun duaan (: tapi abdi henteu terang naha kuring seueur nginum cai, sakali kuring utah 3 kali sareng ayeuna kuring asa capé, teu tiasa bobo ... lapar pisan, abdi parantos nyandak tés tapi henteu émut ... kuring henteu émut iraha jaman terakhir kuring, kuring jaga diri nganggo pil anu dua kali kuring hilap nginumna dina waktos anu biasana kuring candak 4 jam engké .... kuring siga beuteung bakal bawa balik, anu bakal kajadian ka kuring, punten bantosan abdi, kuring henteu terang upami kuring hamil, kuring ngagaduhan dua sisi sareng kuring ngaraos sababaraha gejala sapertos kakandungan munggaran tapi kuring henteu terang upami kuring, bantosan kuring kakandungan munggaran kuring, beuteung kuring ogé radang pisan sareng kuring ngarasa gering sareng seueul tapi ayeuna kuring henteu terang upami kuring ... Abdi gaduh 8 dinten yén kuring henteu hubungan sareng salaki kusabab anjeunna damel di luar tapi kuring henteu tiasa hamil. … .. Punten bantosan

  142.   Paula cenahna

    Halo budak awéwé,

    Kuring bébéja yén dina 14 Agustus kuring ngagaduhan hubungan anu tembus sareng dinten dinten subur kuring dimimitian. Akhir-akhir ieu kuring ngaraos lemah pisan, kuring pondok napas sareng asa teu ngarareunah pramenstrual sanaos henteu kedah kéngingkeun haid kuring ayeuna.
    Naha anjeun pikir kuring hamil?

  143.   Janeth cenahna

    Halo budak awéwé ... kaayaan kuring kieu: bulan kamari kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh andava di jaman subur kuring sareng anjeunna tungtungna dina dinten énjingna kuring nginum pil dinten saatos tapi sateuacan éta, sakitar sabulan katukang kuring parantos dicandak avia, kumaha ahéng isk Dina 13 dinten kuring turun tapi mimitina sapoé warna kecoklatan ogé seueur aliran sareng énjingna datang ka kuring normal éta lumangsung 3 dinten ... sateuacan km sumping waktos kuring ngarasa mariad , Sareng naueseas komo utah dina sababaraha kasempetan, kuring ngaraos jengkel pz waktos abdi sumping sareng dugi ka ayeuna kuring rumaos sami sareng gejala anu sami sareng kuring kéngingkeun lawon dina raray abdi, kuring radang sareng kuring ngabohong ka aranjeunna tapi kuring ngarasa yén aya anu ngagaleuh kuring dina beuteung, kuring gaduh sadayana gejala kakandungan tapi tunduh henteu ... naha kuring bakal hamil? jawab kuring kuring asa pisan Kuring ngamimitian karir profesional kuring sareng kuring peryogi pisan terang!

  144.   Janeth cenahna

    Halo budak awéwé ... kaayaan kuring kieu: bulan kamari kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh andava di jaman subur kuring sareng anjeunna tungtungna dina dinten énjingna kuring nginum pil dinten saatos tapi sateuacan éta, sakitar sabulan katukang kuring parantos dicandak avia, kumaha ahéng isk Dina 13 dinten kuring turun tapi mimitina sapoé warna kecoklatan ogé seueur aliran sareng énjingna datang ka kuring normal éta lumangsung 3 dinten ... sateuacan km sumping waktos kuring ngarasa mariad , Sareng naueseas komo utah dina sababaraha kasempetan, kuring ngaraos jengkel pz waktos abdi sumping sareng dugi ka ayeuna kuring rumaos sami sareng gejala anu sami sareng kuring kéngingkeun lawon dina raray abdi, kuring radang sareng kuring ngabohong ka aranjeunna tapi kuring ngarasa yén aya anu ngagaleuh kuring dina beuteung, kuring gaduh sadayana gejala kakandungan tapi tunduh henteu ... naha kuring bakal hamil? Éta penting pikeun terang !!

  145.   Alejandra cenahna

    Kuring ngaraos nyeri dina ovarium kuring ampir unggal dinten sareng unggal-unggal salingkuh kuring ngaluarkeun getih saeutik tapi kamari upami kuring sieun naha hubungan seksual, kuring getihan pisan anu tiasa janten

  146.   Tamara cenahna

    Halo budak awéwé, kaleresan aya ngan dua tina gejala éta? Abdi henteu gaduh tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab kuring dina dinten 35 sareng kuring masih henteu ngalaman haid !! Sareng kuring aya masalah tiroid! Éta lieur kuring pisan!

  147.   viki cenahna

    Halo, kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sababaraha bulan ka pengker menstruasi kuring lirén, contona kuring turun dina bulan Fébruari sareng éta henteu turun dugi ayeuna Juni tapi Juni kuring turun dua kali sakali dina anu munggaran sareng anu sanés dina panungtungan sareng waktos dina bulan Juli teu aya nanaon sareng dina bulan Agustus teu aya nanaon tapi kuring ampir aya sasasih ku nyeri payudara atanapi lelembutan sareng karasa beuteung kuring ngabareuhan pisan kadang kuring teu tiasa bobo janten kuring sering ka kamar mandi tapi henteu terang naha éta kusabab kuring nginum seueur cai kuring parantos ngagaduhan tés kakandungan sareng teu nanaon. Kuring ogé ngagaduhan seueur gerakan dina beuteung handap kuring. Naon anu kuring tiasa terang? Tulungan abdi!!!!!!

  148.   Anny Perez cenahna

    Halo, kuring gaduh hubungan séks dina dinten anu subur, nyatana dina dinten anu sami anu kuring kedah ovulate, kuring hoyong terang upami aya kamungkinan kakandungan anu saé kusabab salaki kuring sareng kuring sateuacanna milari kista tapi kuring tinggaleun kalayan sababaraha remedies sareng kuring ogé nyandak clomiphene pikeun Bantuan ovulasi punten saha bantosan kuring kuring pisan hariwang terang upami kuring hamil abdi henteu tiasa ngantosan dugi ka jaman kuring anu kuring ngarepkeun Gusti henteu sumping. Hatur nuhun

  149.   Karen cenahna

    Halo budak awéwé tiasa ngabantosan kuring Abdi telat 17 dinten sareng tanggal 22 kuring ngagaduhan getih Abdi henteu terang upami kuring hamil tapi kuring parantos ngalaman seueur gejala

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan sakedik getih, éta panginten janten panyabab implantasi kusabab reureuhna dina waktos anjeun (kamungkinan kakandungan), tapi upami anjeun ngagaduhan waktos normal, tong hariwang, éta ngan ukur reureuh panjang.

  150.   Lucy cenahna

    Wilujeng sonten

    Kuring gaduh patarosan sareng éta periode terakhir kuring nyaéta tanggal 4 Agustus dugi ka 7 sareng kuring hubungan intim dina kaping 14 dinten subur munggaran kuring akhir-akhir ieu kuring ngarasa capé sareng hoyong pisan kiih waktos abdi kedah sumping dina 2 Séptémber bakal éta lamun éta hariwang atanapi henteu

  151.   Andrea cenahna

    Halo ... Kuring parantos hubungan tilu dinten ayeuna, kuring nginum Pél sapopoé sareng boro-boro nginum éta sacara tepat waktuna, kamari kuring ngaraos nyeri pisan dina beuteung kuring, kusabab kuring nangis rada sangsara sareng anu nyeri kaluar ti mana .. . sabaraha kuring kedah ngantosan kanggo nyandak tés?

  152.   camila cenahna

    Hai Kuring ngagaduhan hubungan salami 12 dinten. Engke. Yén abad haid kuring bakal réngsé mungkin. Q. Naha anjeunna hamil?

  153.   Alicia cenahna

    Halo, kuring telat 2 minggu dina masa kuring tapi kuring parantos 3 minggu ku gejala ahéng beuteung ngabareuhan beuteung siga kuring kantos tuang seueur sareng anjeun ngaraos sugema ... Payudara kuring rada teu raoseun tapi henteu nganyenyeri, kuring gaduh seueul sareng sakapeung nyeri raheut sareng sare pisan. Abdi nyandak dua tés kakandungan, hiji kaluar négatip tapi disamping éta anjeun tiasa ningali garis rambut leupas anu ampir teu katingali, hésé pisan ningali saminggu kuring ngulang tés sareng kaluar négatip sareng kuring henteu ningali deui garis rambut. Tapi naha kuring bakal reuneuh? … Naha bakal uji kakandungan gagal?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Alicia! Antosan saminggu teras balikan deui tés. Salam!

  154.   Gabi cenahna

    Hello Wilujeng siang, kuring anyar dina ieu, dina 10 Agustus kuring sareng pasangan kuring, kuring nganggo panyalindungan, kami marios sadayana henteu kunanaon, période terakhir kuring nyaéta dina 24 Juli sareng parantos dina 26 Juli éta dimimitian, éta hartosna nyandak rekening sareng anu sanésna nyaéta ovulasi kuring panginten tanggal 9 Agustus, ayeuna haid kuring kedah sumping 2 dinten ka pengker, kuring henteu ngalaman gejala anu kuring kaluarna heunceut pisan konéng tapi henteu bau, kuring kantos ngalaman masalah dina haid kuring Nyaéta, kuring henteu teratur atanapi saé éta dugi ka mimiti nginum pél hormonal anu disebut noal sareng maranehna kuring kantos nampi ampir dinten anu sami sareng pil anu terakhir, ayeuna kuring lirén nyandak éta sabab éta pikeun pangobatan 6 bulan sareng kuring ninggali aranjeunna parantos ampir 2 bulan saur abdi masalah henteu teratur masih aya. Abdi ngarep? Naha kuring nyandak tés? Atanapi kuring ngan ukur santai sabab, sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun, urang duaan mariksa kondom sareng henteu kunanaon, henteu aya anu kaluar. Hatur nuhun sateuacana.

  155.   Teu sah cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring henteu yakin lamun éta kakandungan kuring rada hariwang, naon anu kajantenan kuring nyaéta kuring ngalaman nyeri dina panggul di beulah katuhu sareng ngan ukur daérah éta anu ngabareuhan, nyeri ieu parantos turun kana suku kuring nalika Kuring keuna karasaeun siga nyeri hit hiji-hit. Menstruasi terakhir kuring nyaéta bulan kamari sareng kuring parantos nyandak kontrasépsi darurat salami 2 bulan sareng kuring henteu terang naha éta parantos ngajantenkeun kaganggu. Ayeuna parantos 10 dinten ti saprak jaman kuring datang. Naha éta kakandungan?

  156.   janét cenahna

    Halo budak awéwé, kuring bakal nyaritakeun kuring indit ka dokter kandungan kuring kusabab kuring ngalaman nyeri dina ovarium abdi sapertos jahitan sareng peradangan sareng dada kuring ngabareuhan sareng kaluarna transparan tanpa bau sareng masa abdi henteu nurunkeun dokter ngawartosan yén éta mangrupikeun inféksi janten anjeunna masihan kuring ubar parantos saminggu kuring turun tina jaman normal kuring ceunah buka dokter kandungan anjeun pikeun ngaleungitkeun keraguan anjeun sareng upami nuju kakandungan ngarah aranjeunna tiasa masihan anjeun vitamin sareng salam xd 🙂

    1.    Alicia cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, janeth, kuring telat 2 minggu, 3 tes négatip sareng anu kuring henteu terang naon sababna kaluar di gigir garis rambut hampang tapi bieu katingali dinten ayeuna ginjal kuring nyeri pisan sareng kuring indung telur ditusuk ti waktos ka waktos kuring angkat ka ruang gawat darurat Aranjeunna tés cikiih pikeun ngaluarkeun kakandungan sareng aranjeunna ngawartosan yén éta bakal janten cystitis inféksi cikiih ... Kusabab kuring henteu lirén pipis unggal dua tilu ... Aranjeunna parantos ngintun kuring amplop nyandak hiji dinten ayeuna sareng anu sanésna deui sareng kuduna kuring kedah turun sakali kuring diubaran Éta tiasa ditingali kumargi kuring ogé henteu teratur sareng katépaan, éta nyangsang waktos abdi langkung ... Kuring bakal nyandak éta upami kuring ningali éta éta henteu turun, kuring bakal balik ka dokter pikeun ningali ... Hayu aranjeunna langkung seueur tés ... Naon anu kuring ayeuna nyaéta garis upami henteu Éta inféksi sareng hormon anu ngadeteksi kakandungan teu acan kaluar ... sabab kuring parantos maca seueur kasus sabab kuring henteu terang deui ... Janten tingali kumaha jalanna.

      1.    JANETH cenahna

        wilujeng alicia mugia anjeun langkung saé salam!

  157.   Lili cenahna

    Kabogoh kuring sareng kuring nyobian hubungan intim saminggu katukang tapi kami henteu gaduhna, kuring ngan ukur nyabak heunceutna sareng anggota na sareng kuring rada sieun kusabab masa kuring henteu acan dugi ka kuring, naha éta bakal kakandungan atanapi naon?

  158.   Macarena cenahna

    Hai kumaha damang? Ngaran abdi Macarena Kuring gaduh patarosan, sumping ka kuring dina 11/8 sareng angkat dina 18/8 sareng dinten anu sami, kuring ngagaduhan ampir 19/8 hubungan. Di mana kuring ngurus mamang kuring nyaéta, dinten normal datang ka kuring sapertos unggal bulan, tapi anu anéh nyaéta 4 dinten kalangkung sareng perdarahan sareng aliran kuring turun deui, kuring henteu ngagaduhan gejala, ngan ukur bagian tina indung telur nyeri sareng kuring ngaluarkeun getih.

  159.   Angela cenahna

    Hai kumaha kabarna ?! Abdi gaduh mamang ..
    Kusabab Mei kuring henteu turun, bulan payun! (Juni) Kuring turun tapi kuring tuang cairan coklat, tapi sakedik pisan, dina bulan Juli kuring henteu ngagaduhan gejala jinis kakandungan, sakitar saminggu atanapi sakedik deui kuring ngamimitian nyeri sirah sapertos ... Éta henteu nyeri pisan sumber pulsed kuring, Tapi lamun kumaha nengetan éta, kuring indit ka kawinan jeung pinggul kuring mimiti menyakiti hal pisan anéh sabab henteu kajantenan kuring, sanajan ieu langkung ti 10 jam linggih henteu kajantenan kuring, di minggu-minggu kamari beuteung kuring ngabareuhan, sareng sakapeung nyeri sakedik ... abdi henteu terang leres naha, punten kuring yuswa budak leutik!

    1.    janét cenahna

      Halo Angela, upami anjeun henteu ngagaduhan hubungan séks sareng anjeun ngagaduhan masalah éta, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu aya hubunganana sareng kista dina ovarium, inféksi atanapi sababaraha masalah anu sami ... sareng upami anjeun budak leutik, sababaraha kali di awal tina menstruasi kami sok aya sababaraha masalah anu tiasa nurunkeun anjeun sabulan sareng lirén turun tina 3 atanapi langkung kusabab wirahma anjeun nembé disaluyukeun tapi kuring nyarankeun anjeun buka gynecologist sahingga anjeun tiasa kaluar tina mamang, nasib kabeneran babaturan , ati-ati!

  160.   Édi cenahna

    Halo wilujeng wengi. Kuring gaduh patarosan sareng punten Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring, sababaraha minggu ka pengker kuring gaduh hubungan séks sareng panangtayungan, waktos abdi disababkeun datang ku waktos ayeuna tapi masih teu nanaon, kuring nampilkeun sacara teratur nyeri beuteung tapi ngan éta . Ieu parantos kajantenan ka kuring yén éta henteu dugi ka 1 sasih atanapi 2 bulan ka hareup, sabab masa abdi henteu teratur. Tapi kuring hoyong terang naha aya kamungkinan kakandungan atanapi éta normal? Abdi gugup pisan

    1.    griselda cenahna

      Halo Dey upami anjeun nganggo panyalindungan teu mungkin yén éta kakandungan sareng upami anjeun henteu teratur normal nyaéta henteu nurunkeun 1 atanapi 2 bulan sareng kamungkinan kusabab hormon anjeun gaduh nyeri. Kuring béjakeun yén kuring henteu teratur sareng kuring henteu turun dugi 6 bulan sareng samentawis hip abdi nyeri, nyeri payudara, nyeri ovarium, sareng sajabana sareng éta normal kusabab hormon kuring dirobih kusabab kuring henteu turun, dugi ka indit sareng Ahli gynecologist kuring sareng anjeunna ngabantosan kuring sareng suntikan anu bakal turun bulan saatos bulan sareng ayeuna kuring ngaraos langkung saé, salam sobat sareng upami anjeun ngagaduhan langkung gejala, buka dokter anjeun, wilujeng sumping! 🙂

  161.   Sol cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring yuswa 19 taun na. Abdi hoyong ngawartosan kasus kuring sareng upami anjeun tiasa masihan jawaban kuring. 25 Juli mangrupikeun waktos terakhir kuring sumping sareng dada kuring nyeri pisan teras ti dinya kuring henteu turun sabulan deui sareng kuring henteu turun sareng kamari 29 Agustus kuring ngalaman kaluarna coklat sareng sakedik getih. Naha kuring tiasa hamil? Kuring nyarios kumaha kuring nyéépkeun sabulan sareng 5 dinten atanapi langkung yén kuring henteu sumping teras kuring turun maka kuring katingali online sareng nyarios yén kuring tiasa gaduh sababaraha kasus sareng hamil, pinggel kuring ogé nyeri pisan nalika kuring leumpang sareng éta ngajantenkeun kuring langkung lapar tibatan anu Normal ujug-ujug sareng kuring ngeusian gancang. Kuring ogé hoyong utah sareng nyeri sirah. Abdi resep janten hamil. Punten ngantosan jawaban.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan séks anu dijaga teu mungkin, anjeun kedah nyandak tés pikeun milarian terang. Untung!

  162.   Esmeralda cenahna

    Halo!! Kuring gaduh seueur pusing, seueur kaasaman, jijik, sareng sakedik utah, kuring ngalaman hubungan sélulima 5 dinten sateuacan haid kuring sareng kuring ngan ukur turun sadinten sareng biasana éta salamina 3 dugi 4 dinten, kuring ngantosan haid kuring badé datang tapi kuring henteu acan terang Upami kuring hamil atanapi henteu, kuring kedah ngalakukeun tés kakandungan di bumi pisan tapi dina 8 Séptémber 2015 kuring gaduh janjian sareng dokter kandungan kuring pikeun nyaritakeun naha kuring hamil atanapi henteu, tapi punten bantosan kuring 🙂 Abdi bakal ngahargaan kana éta

    1.    janét cenahna

      Halo, Esme, sabab kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun sabab kuring sami sareng anjeun, kuring gaduh mamang, kuring sering ka kamar mandi teras-terasan ngantosan kuring sareng ngantosan janten indung minggu payun. berita 🙂

      1.    Maria Jose Roldan cenahna

        untung! 🙂

    2.    Maria Jose Roldan cenahna

      Anjeun kedah nyandak tés sareng nyarios ka dokter kandungan ngeunaan kasus anjeun. Salam!

  163.   ges cenahna

    Halo, kuring gaduh IUD sakitar 4 taun. Sareng kuring sering pisan dina jaman kuring, éta sumping unggal 28 dinten sareng salami saminggu, bulan ieu kuring kedah turun dina tanggal 30 Agustus sareng kuring turun tanggal 2 Séptémber kuring dua dinten kalayan periode normal kuring dina Poé katilu kuring henteu cicing ampir teu aya nanaon sareng kuring nyeri pisan nalika kiih sareng di bagian handap tukang (buntut)

  164.   ana cenahna

    Hai! Kuring ragu pisan, kuring ngurus diri ku pél kontraséptif sareng kuring turun dina bulan Agustus-24 sareng dinten terakhir kuring nyaéta Agustus-30, dinten anu sami kuring gaduh hubungan séks, kuring terang yén ku pil kuring henteu aya résiko tapi 2 dinten sateuacan Hubungan Abdi hilap pilna, kuring nginum éta salami dua dinten terakhir sareng dina tanggal 30 Agustus kuring parantos hubungan séks, sareng kuring ngaraos cekel sakedik dina beuteung kuring sareng seueur boros ... naha kuring tiasa hamil?

  165.   Alexa cenahna

    Halo kasus kuring nyaéta periode kuring pasti datang dina tanggal 10 sareng sumping ka kuring dina tanggal 3 kuring turun pisan sakedik teuing ayeuna dinten ieu mangrupikeun sakedik langkung seueur kuring parantos sapertos kieu salami 5 dinten sareng éta henteu masihan kuring keram atanapi nyeri payudara sapertos nalika kuring biasana normal, kuring sieun, naha anjeun tiasa masihan naséhat upami kuring hamil atanapi naon

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami waktos anjeun diturunkeun, henteu masalah. Salam!

  166.   ema cenahna

    Halo, kuring parantos sateuacan-kirang dina yuswa 35 taun sareng saatos 40 kuring ngan ukur haid sataun sakali sareng ti saprak éta kuring lirén ngurus diri sareng gaduh hubungan séks dua kali saminggu sareng kuring henteu kantos hamil saprak umur 35 ayeuna kuring ' m 43 sareng kuring anéh Salami dua bulan ka 1, seueur rambut murag, teras gusi kuring nyeri, teras kuring ngagaduhan jarawat dina beuteung sareng suku sapertos gigit reungit, kuring angkat ka dokter kulit tapi kuring henteu terang yén éta nuju nyandung , ayeuna kuring saré pisan, sareng kuring ngagaduhan susu dina dada sareng beuteung kuring nuju ngalir sareng tumuh na ahh abdi hilap kulit beuteung kuring manteng sareng anjeun ningali seueur urat beureum normal sareng upami kuring parantos gaduh seueur rambut sadaya sisi sareng yén kuring henteu rambut sareng rambut sakedik, ogé ngan énjing aranjeunna masihan kuring Hasil upami positip atanapi henteu tapi kuring gaduh dua tés kakandungan apoték sareng aranjeunna kaluar négatip kusabab kuring henteu terang tapi éta ngalir xd mangrupikeun kaajaiban dina umur kuring kuring henteu ngarepkeun éta, kuring ngan ukur nyuhunkeun Yesus sareng Maryam sumping sareng lahir séhat, kuat sareng yén anjeunna henteu kaserang panyakit naon waé Abdi leres-leres kasieunan tapi dina waktos anu sami kuring caket kana do'a. Doakeun kuring abdi Emma.

  167.   Yaris cenahna

    Hei, dengekeun kiero.qe kuring. Dikirim tina sababaraha mamang kuring parantos angkat dina tanggal 1 dugi ka 5 Agustus sareng kuring gaduh waktos anu saé dina kaping 28, kami parantos ngiringan atanapi tapi ti 22 Agustus nepi ka 26 kuring kaluar tina aliran kolor coklat kamari Kuring tets kuring kaluar négatip sareng kuring ngaraos nyeri di bagian tukang beuteung kuring rada nabrak dina beuteung komo kolikos avese kajantenan kuring kalayan periode komo 2 dinten sateuacan abdi tapi masa henteu jalan kuring gaduh seueur nyeri kaveza ti saprak 2 minggu seueur gas ambre poko de nausias pisan Abdi bobo siang siang sareng sababaraha titik muncul dina kulit kolor kafe kuring nalika wengi kuring bangun ngijih sareng kuring henteu tiasa bobo deui kuring bobo turun sareng ayeuna kuring henteu tiasa langkung lami raoseun stasis aneh kuring anu aya anu ngajantenkeun kuring raoseun qe agoo ppr Punten wartoskeun ka kuring yen kuring yakin, kuring kedah gancang terang, upami kuring masih stock atanapi henteu !!!!!! Kontetes xfa

  168.   ges cenahna

    Halo abdi gaduh patarosan mudah-mudahan sareng aranjeunna ngajawab kuring !! Kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring dina bulan Agustus sareng kami henteu nganggo panyalindungan sareng éta lebet ka kuring sareng kuring kedah turun dina 5 Séptémber sareng kuring turun dina 10 Séptémber sareng kuring turun tapi pisan, coklat pisan sareng seueur bobo kuring capé sareng éta masihan kuring lapar pisan sareng dada kuring nyeri sakedik, kuring henteu terang naha kuring hembarasada yén budak awéwé ngabantosan xf: / 🙂

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Ngantosan periode salajengna, tapi upami anjeun ngagaduhan hubungan anu teu dijaga sareng jaman anjeun henteu lungsur sapertos biasana, anjeun bakal kedah nyandak tés. Salam!

  169.   betzbeth cenahna

    Halo, kuring gaduh mamang, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh saatos période kuring, kuring henteu gaduh masalah dina hal éta nyaéta sirah kuring nyeri, kuring gaduh seueul, ovarium kuring menyakiti waktos abdi kedah sumping dina dua minggu, kuring ngan ukur hoyong terang upami anu normal normal. Asup, koméntar dihargaan

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Éta mangrupikeun gejala ovulasi normal tapi upami anjeun ngagaduhan kelamin anu teu aman, panginten aya résiko kakandungan. Salam!

  170.   Ngajak cenahna

    Halo, kuring gaduh hubungan séks (kalayan panangtayungan) sareng kabogoh kuring 5 dinten saatos (29-08) terakhir kalina kuring turun sareng disangka tanggal 23, 24,25 ti XNUMX ieu; Tapi anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna seueul, ngageter, sareng yén dua dinten ka pengker ieu nyeri, anjeunna asa hésé tina tabung fallopian sareng kuring hariwang, naon sababna? punten bales kuring, abdi hariwang teuing, hatur nuhun
    Wasalam

  171.   maria malaikat henao cenahna

    Halo, abdi henteu terang naha kuring hamil…. aliran kuring parantos robih sareng hubungan sareng salaki ngantep kuring nyeri beuteung…. Ogé, linggih lami-lami ngambeu beuteung kuring sareng nyeri .... Beurang éta ngajadikeun kuring bobo sareng dua kali éta kajantenan kuring yén nalika hubungan sareng salaki kuring kuring turun siga getih, tapi éta pisan pink kuring pikir éta anjing kuring tapi éta ngan moment éta sareng kuring henteu turun deui saatos 4 dinten. deui sareng éta henteu kajantenan deui kuring kasieunan kusabab tés cikiih kaluar négatip tapi kuring henteu terang naha kuring ngalakukeun éta pisan pas

    1.    Augustinus cenahna

      Halo Maria De los Angeles.
      Kuring béjakeun yén kuring lirén ngurus diri ku pil KB saatos salapan taun ayeuna dina bulan Juli. Pasangan kuring pernah ngurus dirina. Aliran kuring dina bulan Juli sareng Agustus robih. Dina Agustus éta pinkish. Sareng Séptémber henteu kéngingkeun kuring deui sareng katingalina anéh pikeun kuring. Kuring parantos dua tés reuneuh sareng aranjeunna kaluar POSITIF langsung !!!! Sareng gynecologist kuring ngintunkeun kuring sub beta kuantitatif, nyaéta tés getih. Aranjeunna ngalakukeun éta pikeun anjeun di laboratorium tanpa resép. Sareng kaluar kuring ayeuna aya lima minggu opat dinten!
      Untung! Sareng kuring ngarepkeun éta parantos ngalayanan anjeun ...

    2.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai! Anjeun kedah nyandak tés deui pikeun mersihan keraguan. Salam!

  172.   Chiquinquira cenahna

    Halo, kajadian anu mirip pisan ka kuring. Kuring kawin 6 bulan ka pengker sareng kuring henteu pernah ngurus diri tapi masa abdi turun normal tapi gejala kakandungan sering; Abdi hoyong nyandung sareng teu nanaon

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Kadang-kadang gejala aturan sami sareng anu nuju kakandungan, maka kadang aya awéwé anu lieur. Tetep nyobian! Kuring miharep anjeun tuah. 🙂 Salam.

  173.   Mayra cenahna

    Halo budak awéwé, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan kasus kuring, kuring kedah sumping tanggal 8 sareng henteu sumping Abdi telat 7 dinten .. Abdi ngagaduhan 2 dinten kirang tibatan haid kuring tapi henteu sakedik. Kuring henteu terang naha éta bakal haid. Abdi seueur beueus dina beuteung, hese bobo nalika wengi capé, irung abdi sesek, hoyong kencing sering pisan. Kram kadang-kadang di daérah beuteung kuring sareng seueur pembengkakan, kuring bakal nyandak tés ayeuna yén perdarahanna tos teu aya. Naha aya anu terang upami naon anu kajantenan kuring nyaéta kuring hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun hubungan séks tanpa pancegahan mungkin, anjeun kedah nyandak tés! Salam.

  174.   Gambar placeholder Andrea Cascante cenahna

    Halo ... kuring aya sora dina beuteung sapertos kilat sareng diaré sakedik ... Dinten Salasa kuring kaluarna coklat, énjingna kuring haid disebatkeun dinten Kemis sareng dinten Jumaah kuring bangun teu nganggo nanaon ... naha éta tiasa gejala kakandungan?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Anjeun kedah nganjang ka dokter henteu paduli naha éta mangrupikeun virus lambung. Salam!

  175.   yovanka cenahna

    Hai, abdi yovanka, abdi peryogi pendapat ti anjeun, kuring ngagaduhan tuangeun anu nolak, kuring langkung resep deui sareng gaduh pusing

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai! Gejala ieu tiasa janten seueur sabab anu béda, anjeun kedah nganilai naha éta tiasa. Salam!

  176.   Jenny cenahna

    Halo, wilujeng enjing, tingali, kuring béjakeun ka anjeun, bulan kamari sateuacan sareng terakhir kuring hubungan sareng kabogoh, urang duaan nyobian hamil ogé, anu banyolna nyaéta bulan kamari kuring turun tapi coklat (Brown Flow) jadi éta sacara gembleng aturanana sareng bulan ieu kuring henteu turun sareng kuring parantos sareng Colicos salami saminggu dibarengan ku kram dina burih sareng aranjeunna nyeri pisan ogé peurih dina monyét sareng irung kuring garing siga kami dina usum salju , tés kuring henteu ngalakukeun éta kusabab sakali kuring Dokter nyarios yén anjeunna bakal ngalakukeun éta ka kuring dugi sabulan telat terang naha terang hal-hal kalayan negeskeun, ngan ukur nyeri anu nyingsieunan kuring.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Jenny, upami nyeri na henteu lirén, angkat ka dokter anjeun deui. Salam!

  177.   Nohemi cenahna

    Halo Abdi peryogi bantosan Kuring ngaraos nyeri beuteung sareng dina heunceut kuring panginten janten hamil saprak salaki sareng kuring parantos milarian orok salami 2 taun, kuring telat sabulan, kuring henteu teratur, sareng kuring seueul, bobo, ngidam, naha kuring tiasa hamil?

  178.   Mariela cenahna

    Kuring ngagaduhan hubungan dina dinten Minggu & Senén & dinten ayeuna kuring angkat ka kamar mandi & nyeri pipis, éta henteu kantos kajantenan kuring sateuacanna, kuring gaduh aliran coklat, & kembang ros dina irung kuring, & siga kuring bakal samgre ti liang irung kuring tapi henteu kuring kéngingkeun, naha aya anu terang kumaha ngajawab kuring, punten?

  179.   Mariela cenahna

    Kuring kantos hubungan intim dina dinten Minggu, & dinten Senén & dinten ayeuna nalika kuring kiih nyeri, éta henteu acan pernah kajadian sateuacanna, kuring ogé ngagaduhan aliran coklat enteng & kembang ros dina irung kuring, & sapertos badé kénging samgre tina liang irung kuring & éta moal kaluar & irung kuring bau getih, naha aya anu terang naon anu salah?

  180.   Kata cenahna

    Halo kuring gaduh patarosan tanggal 17 bulan ieu kuring kedah ngagaduhan masa anu teu sumping sareng kuring nyeri dina buntut sareng sapertos nyeri ovarium sareng kuring ngagaduhan tiis anu pikareueuseun kuring henteu terang upami kuring hamil

  181.   Jessica Viera Flores cenahna

    Ami kajantenan kuring yén kuring ngagaduhan bintik bodas dina leungeun kuring, éta méré kuring seueur nyeri dina ovarium kuring nalika kuring ngagolér, éta henteu masihan kuring, kuring diuk atanapi nangtung, éta méré kuring nyeri sareng kuring méakkeun éta ku ngarareunah

  182.   manik rosary cenahna

    Halo, kuring telat 3 dinten, kuring angkat ka dokter kandungan anu aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén sadayana henteu kunanaon upami kuring hamil éta bakal mimiti teuing pikeun muncul dina gema kamari, 23 Séptémber, kuring mimiti noda sapertos coklat tua sakedik pisan sareng nyeri saolah-olah jaman kuring tapi henteu dinten ayeuna 24 sareng patri deui sakedik sareng warna coklat beuteung kuring nyeri Kuring gaduh gejala kakandungan pusing bomito ti waktos ka waktos dada kuring nyeri kuring henteu terang naha éta kakandungan Abdi hoyong janten bantosan kuring salam hatur nuhun

  183.   Martia cenahna

    Halo kuring ngalaman masa kuring dina 1 Séptémber sareng kuring ngalaman hubungan intim dinten subur abdi ti 12 dugi 19 sareng 21 sareng 22 anjeun ningali sababaraha nyeri sapertos haid tapi ngan ukur 2 dinten sareng ayeuna kuring gaduh sakedik njijel sareng nyeri di tengah-tengah buah dada siga anu cekek tapi nyeri ngalegaan dina dada sareng muxa ambre kuring hoyong gaduh orok sareng ogé dina 6 dinten abdi ngantosan période abdi, anjeun pikir éta tiasa janten gejala kakandungan ... sabab upami kuring biasa ... nalika aranjeunna nyarankeun k Pasihan abdi ujian kakandungan punten anjeun tiasa ngabantosan abdi .... ??? Nuhun…. !!!!

  184.   Maria cenahna

    Halo budak awéwé, kuring ngalaman masa kuring dina Séptémber 5, éta datang ka kuring langkung ti mimiti anu diarepkeun, éta sumping ka kuring sakedik dina sababaraha dinten sareng dina jumlahna ngan ukur 3 dinten, biasana nyaéta 5 saminggu ka pengker atanapi langkung, dada kuring nyeri gaduh seueul sareng kuring parantos mimiti tuang seueur kuring gaduh épéksi heunceut kusabab cair sareng katingalina sapertos cikiih, kuring ngagaduhan orok umur 1 sareng 5 bulan disebat Eidriany Ximena anu pohara uraña sareng kuring, beuteung kuring nyeri pisan saolah-olah kuring parantos akumulasi gas ... kuring henteu terang naha kuring bakal hamil ku éta tanpa tungtung gejala anu anjeun percanten ku… aaaah ku bb sateuacana kuring gaduh jaman normal, hee

  185.   Tania cenahna

    Hai, kuring henteu terang naha kuring hamil, tapi kuring seueul sadidinten sareng seueur aliran ogé kandelna kuring ngagaduhan tegla dina 29st agst tapi bénten dina dinten kahiji éta seueur sareng dinten-dinten sanésna éta nanaon sareng warna coklat misah Kuring gaduh sababaraha ngilu dina ovarium batur bisa ngomong k kajadian xfis

  186.   talisha cenahna

    Halo, abdi henteu terang naha kuring hamil, période abdi turun sareng dinten énjingna lungsur, teras engké kuring nuluykeun siga anu kopi coklat coklat coklat, ayeuna kuring ngalungkeun debit bodas sareng kénca sisi Kuring ngarasa hal tapi kuring ngalakukeun tés bumi sareng éta kaluar négatip. naon anu tiasa anjeun carioskeun

  187.   Victoria cenahna

    Héi aya dua dinten ka pengker kirang langkungna kuring milih tempat coklat sadinten sareng ayeuna kuring milih aliran upami kuring tuang cai sareng kuring gaduh perasaan sapertos kieu nalika aturan datang ka anjeun anu tiasa ngabantosan aturan kuring henteu ngahontal kuring kawas 7 bulan kusabab kuring gaduh avaries polikistik sareng éta henteu teratur pisan

  188.   naomi cenahna

    Halo budak awéwé kuring gaduh reureuh 5 dinten saatos dinten éta dina wengi kuring ngagaduhan tempat sareng kuring parantos tilu dinten sapertos bintik-bintik sareng getih sakedik tapi dinten ieu henteu turun tapi kuring terang éta henteu normal ogé kuring gaduh nyeri beuteung sareng seueur paéh badé ka kamar mandi sareng seueur pukulan dina beuteung. Tulungan abdi

  189.   Francisca cenahna

    Hai, abdi Francisca
    Bulan kamari kuring nyaéta dina bulan Agustus sareng tanggal 22 Séptémber kuring ngan ukur noda sakedik nalika beberesih saatos kiih sareng ngan ukur haid kuring, karasa payu abdi nyeri pisan sareng panas beurat karasa nyeri na sadayana ... .. Abdi gaduh kaasaman sareng kuring gaduh épéksi heunceut cekap .... naha kuring bakal reuneuh? ???

  190.   emily996 cenahna

    Ola Kuring gaduh mamang ngeunaan gejala-gejala éta anu kuring gaduh 3 sareng kuring ngalaman kambuh sareng kuring nyandak pél tapi kuring pendarahan sareng sapanjang jalan kuring henteu keuna kuring, kuring angkat sareng pendarahan muncul dina dinten kadua k I kagungan hubungan kuring

  191.   emily996 cenahna

    Halo Kuring gaduh mamang ngeunaan gejala-gejala éta kuring ngagaduhan 3 sareng kuring ngalaman kambuh sareng kuring nyandak pél tapi kuring ngalaman pendarahan sareng kuring henteu keuna kuring, kuring indit jauh sareng pendarahan muncul dina dinten kadua k kuring ngagaduhan hubungan kuring nu

  192.   camila cenahna

    Halo pisan kuring saré na dada kuring nyeri tapi aranjeunna cicing kuring gaduh saminggu kuring henteu terang upami kuring hamil kumaha kuring ngabantosan xga

  193.   tambihan cenahna

    Hai, kuring gaduh mamang

  194.   tambihan cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring henteu ngurus sorangan. Kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring nangtung langkung ti sabulan dina hiji waktos nalika urang gaduh getih. Sareng éta waé. Ngan ukur waktos anu sumping ka kuring dina waktosna ngan ukur dua dinten beureum tapi suku sareng cangkéng katuhuna nyeri teuing. Beuteung sapertos tekanan anu kuat sareng kuring ngagaduhan cikiih sareng aliran kristal Abdi hoyong terang naon anu kajantenan kuring

  195.   tambihan cenahna

    Kuring ragu kuring henteu ngurus diri kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring nangtung langkung ti sabulan dina hiji kasempetan yén urang ngagaduhan getih. Sareng éta waé. Ngan ukur waktos anu sumping ka kuring dina waktosna ngan ukur dua dinten beureum tapi suku sareng cangkéng katuhuna nyeri teuing. Beuteung ibarat tekanan anu kuat sareng kuring ngagaduhan cikiih sareng aliran kristal abdi henteu kabebeng sareng nyeri sirah kuring hoyong terang naon éta, punten bantosan aranjeunna

  196.   koki cenahna

    Kuring henteu terang naha kuring hamil, kuring pas sareng dina dinten ka-19 reureuh, éta sumping salaku aturan kuring manche saeutik pisan pitulung

  197.   estefania acosta cenahna

    Abdi nyeri sirah, napsu sakedik, awak, siga anu saré pisan, sareng
    ginconsito dina tuang tuang

  198.   Lampu Laut cenahna

    Halo, kuring parantos hubungan intim 29 Agustus kamari, sareng kami parantos aya di bulan Oktober sareng kuring kedahna mimiti Séptémber, dugi ka ayeuna kuring henteu seueul atanapi utah, kuring perhatoskeun pembengkakan dina dada, pentil kuring nyeri, beuteung kuring ngabareuhan, kacapean sadaya waktos, kuring janten lapar unggal jarang, sareng kadang insomnia. Kuring sieun, kumaha saur anjeun? Jawaban punten

  199.   InessRamirez cenahna

    Halo, tanggal 10 Agustus, kuring ngayakeun hubungan séks sareng kuring henteu ngurus diri kuring, anu mangrupikeun waktos abdi dina 12, tapi henteu ogé dina bulan Agustus, Séptémber sumping ka kuring, kuring ngalakukeun 2 tés sareng éta négatip, kuring hésé bobo peuting kuring gaduh nyeri haté sareng dinten Senén kuring noda Saeutik aranjeunna nyarios yén kuring bakal atanapi kuring moal, sareng kuring ogé ngaraos sakedik bal dina beuteung kuring sareng kuring asa pisanaaaaaaaaaaa

  200.   tambihan cenahna

    Halo abdi gaduh. Kuring henteu ngurus diri kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring langkung ti sabulan dina hiji waktos nalika kami getih. Sareng éta waé. Ngan ukur waktos anu sumping ka kuring dina waktosna mah ngan ukur dua dinten beureum tapi suku sareng cangkéng katuhuna nyeri teuing. Beuteung ibarat tekanan anu kuat sareng kuring ngagaduhan cikiih sareng aliran kristal abdi kabebeng sareng nyeri sirah tikoro garing abdi hoyong terang naon éta, punten bantosan aranjeunna

  201.   meybollll cenahna

    Halo, patarosan abdi ieu, kuring henteu teratur kadang-kadang masa kuring reureuh dugi ka 4 bulan, terakhir waktos kuring telat sabulan sareng kuring hubungan intim sareng kondomna rusak sareng kuring nyandak ultra ppms, dina 8 dinten abdi Cairan kaluar sapertos pink teras coklat, ieu lumangsung ampir 8 dinten na chichis kuring ngarasa kawas aranjeunna dihijikeun ngan, ieu mangrupikeun gejala tina ppms ultra? atanapi naha éta endog dibuahan?

  202.   christy cenahna

    Éta mangrupikeun patarosan, kuring murag ngan sakali dina haid dina awal bulan, sareng kuring ngalakukeun hubungan séks di tengah bulan, kuring murag deui, sareng kuring parantos séks, ayeuna kuring gering sareng nauseated, kuring nyukur conto ayeuna sareng énjing kuring kéngingkeun rambut deui sareng milih seueur keputihan tiasa hamil

  203.   jawab punten cenahna

    Halo ps Abdi badé nyarioskeun yén kuring angkat dina 1 Séptémber ovio kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring unggal dinten katilu sareng anjeunna teras-terasan dugi ka kuring, kami henteu saling ngurus dina ovule sabelas sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng anjeunna sareng sakuduna mah kuring kedah angkat di Séptémber 30 sareng kuring henteu kuring turun Abdi telat saminggu kuring dikaluarkeun bodas Abdi tiasa hamil teu maliré xfa Abdi umur 18 taun kuring parantos nikah

  204.   Laura cenahna

    Halo, tingali kuring gaduh dorongan tetep ka kamar mandi tapi teu aya cikiih atanapi enya tapi sakedik sareng nyeri pisan, sareng kuring nyobian kéngingkeun sakedik getih sareng haid terakhir kuring réngsé dina 1 Oktober. Naha éta kakandungan? Atanapi anjeun ogé tiasa ngarujuk kana metode kontraséptip kuring, anu mana suntikan siklofemin bulanan?
    penting

  205.   yaquelin cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, 13 dinten ka pengker menstruasi abdi ditarik tapi kamari sareng kamari kamari kuring gaduh tempat pink leutik lampu dina pelindung kuring. Saminggu kamari kuring datang sareng bobo siang, nyeri sirah, di 2 lokasi kuring hanjelu ngagoreng fitura sareng daging anu tos asak kuring seueul pisan sareng henteu lapar pisan kuring pusing rada kuat, kuring ragu pisan yén éta kakandungan kumargi kuring ngagaduhan IUD salami 2 taun, janten kuring peryogi anu ngawartosan naon anu tiasa dilakukeun janten, Abdi peryogi waleran punten

  206.   ysa cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan, kuring telat 7 dinten, kuring ngalakukeun tés getih sareng kaluar négatip, tapi kuring ngagaduhan nyeri dina puting kuring anu kuring teu tahan, kumaha éta?

  207.   Maria cenahna

    Hai, kuring jarang-jarang akhir-akhir ieu kuring seueur ruam, beuteung nyeri, ovarium kuring nyeri, kuring lieur sareng capé, sareng kuring henteu hoyong ngalakukeun nanaon, ngan ukur ngagolér, kuring asa pisan, aya tinggal 2 dinten kanggo haid kuring. Kuring henteu terang naha kuring hamil. dinten subur kuring

  208.   marén cenahna

    Halo, kuring umur 35 taun, aranjeunna nganggo tabung kuring sataun katukang, salah sahijina lengkep katutup di anu sanésna, aya aliran cairan, kuring gaduh tunda 7 dinten, kuring ngalakukeun tés getih sareng éta négatip , Abdi tiasa gagal dina tés sareng kuring tiasa hamil. Nyeri panas sareng ngaduruk dina suku kuring punten bantosan abdi

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Ngalakukeun tes deui sareng upami éta négatip deui anjeun kedah angkat ka dokter, salam!

  209.   jacky cenahna

    Ola Abdi yuswa 15 taun sareng 7 dinten kamari kuring hubungan sareng kabogoh sareng saminggu ieu kuring seueul, kuring ngarasa capé pisan sareng hoyong sering ka kamar mandi.

  210.   Rosa cenahna

    Halo, langkung ti sabulan kuring hubungan sareng kabogoh, tulang anu urang salami sabulan sareng haid kuring henteu datang, anjeunna biasana tungtungna di jero dinten ayeuna kuring nuju senam sareng adi kuring sareng kuring nyeri pisan. , wadding kuring nyeri teuing Éta sapertos aranjeunna nyabak beuteung kuring sami sareng anu kuring sering nyeri suku, kuring sieun yén kuring bakal hamil janten kuring kecanduan menari sareng kuring kaluar lumpat kumargi kaluar unggal soré, kuring henteu terang naha kuring hamil

  211.   Alejandra cenahna

    Halo gadis mugia anjeun ngabantosan kuring karaos siga aya anu ngagerakkeun dina panci. Abdi bobo pisan dina dinten kuring henteu sadar éta sareng kuring tuang sareng hoyong tuangeun. Salaki kuring seueur ngorondang sareng irung anu ngabareuhan tiasa nyababkeun sababaraha gejala kuring. Atanapi kadang urang nyarios tuangeun. Kuring henteu terang naha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring sareng éta ngaheureuykeun pisan kuring kusabab kuring ngagaduhan aliran coklat sareng bodas sakedik tapi menstruasi kuring henteu muncul

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami haid anjeun henteu turun sapertos biasa, antosan 14 dinten telat teras tés. Salam!

  212.   Mary cenahna

    Halo…
    Tanggal 8 Séptémber kuring ngayakeun hubungan anu teu dijagaan, kuring turun tina waktos kuring saatos langkung lami tibatan anu diarepkeun sareng lumangsung 5 dinten normal ... tapi saatos hubungan seksual aya héd konéng héjo dugi ka haid abdi réngsé sareng saatos éta kuring nyeri dina beuteung handap, siga kram sareng nyeri dina tonggong ... naon éta tiasa ???

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami période anjeun normal turun tapi anjeun ngagaduhan aliran sareng nyeri anu anéh, anjeun kedah angkat ka dokter anjeun supados anjeunna tiasa menilai naon anu lumangsung. Salam!

  213.   Mmm cenahna

    Halo sual kuring kantos hubungan intim dina dinten subur kuring di ovulasi I periode handapeun Séptémber 20 dugi ka Séptémber 25 dinten subur abdi ti 29 dugi ka 4 Oktober. Aranjeunna rutin pisan nyaéta 28 dinten. Abdi pisan gugup Kuring ngantosan éta sumping dina 6 dinten. Abdi ngantosan atanapi upami kuring telat kuring ngalakukeun tes ????

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun reureuh, antosan 14 dinten sateuacan tés. Salam!

  214.   jezebel cenahna

    hiji patarosan upami kuring gaduh kista polikistik., sareng période kuring henteu nurunkeun kuring salami 8 bulan .. éta bakal tiasa hamil .. aya anu ngawartosan kuring xfa ..

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun ngalakukeun tés anu aya hubunganana. Untung!

  215.   Camila cenahna

    Halo, patarosan kuring ngagaduhan masa abdi dina Séptémber 26 éta ngan ukur lumangsung 2 dinten maka salaki kuring sumping dina perjalanan sareng kami salami genep dinten tanpa perlindungan periode abdi 27 dinten aya résiko kakandungan tumut kana akun yén dinten ieu kuring parantos ngaraos ngarareunah sapertos sensasi kram, nyeri sirah, kaluar tanpa bau sareng sering ngadesek kiih, ogé bitu pikeun sadayana sareng teu nanaon sareng lieur .... naha mungkin? Batur anu ngabantosan kuring parantos ampir 14 taun ti saprak kuring ngagaduhan putra hiji-hiji, kuring umur 36 taun.

  216.   Mmm cenahna

    Pokokna, kuring henteu hoyong ngalakukeun seueur solusi, sanaos kuring resep pisan, ti saprak Maret kuring kaleungitan orok, éta mangrupikeun hal anu nyeri pisan sareng sedih.

  217.   Marcela cenahna

    Kuring henteu ngartos naha masa kuring datang 2 kali sabulan aranjeunna masihan kuring seueur colic sareng kuring hoyong terang naon anu kajantenan kuring kuring pernah hubungan bulan sabulan katukang sareng kuring ngagaduhan seueur kram

  218.   Roxana cenahna

    Halo, nami abdi Roxana oo naon anu lumangsung nyaéta kuring ngalaman curettage dina bulan Séptember taun ieu sareng kuring ngurus diri ku ampoya bulan tapi kisiera saver xk Kuring gaduh sakedik kasieunan kuring poé-poé kuring pusing pikeun bari sareng kuring gaduh seueur anu hoyong pipis sareng tuang-tuang kuring saratus langkung ageung sareng aranjeunna sakedik nyeri sareng kuring pisan konstipasi sareng tonggong kuring nyeri sareng ko bagian handapna sareng kuring hoyong terang kunaon upami kuring nyandak miara diri kuring

  219.   yessi2015 cenahna

    Wilujeng énjing ..
    Halo, kuring béjakeun ka anjeun: Kuring nyandak kontrasépsi pikeun bulan Séptémber dina bulan éta, kusabab henteu normal, kuring mesék pil sakitar dua kali sareng kusabab ragrag parah, kuring ninggalkeun aranjeunna, gimne nyarankeun aranjeunna ka kuring kusabab kana masalah ovarium polikistik. parantos di bulan ieu pikeun tanggal anu kuring kedah turunkeun dina waktos éta nyaéta 07 Oktober. di handapeun 3 sareng dimimitian salaku aliran Maroon dina dinten ka-1 anjeunna ngelek sakedik langkung getih sareng tahan genep dinten kalayan aliran coklat .. Kuring sareng pasangan kuring dina dinten panungtung haid kuring, kami henteu pernah silih jaga sabab hese nyandung sigana mah? ?? Kumaha upami kuring nyeri beuteung JEUNG PISAN Abdi hoyong terang upami kuring hamil ti saprak hoyong gaduh orok! Abdi parantos milarian sataun ti saprak ngalaman aborsi spontan sataun katukang .. 🙁 Kuring ngantosan waleran anjeun

  220.   Marisol Hernandez Soto cenahna

    Halo, kuring gaduh seueur mamang, abdi henteu terang deui yén kuring nekat pikeun sababaraha waktos kuring hubungan sareng kabogoh kuring dina mimiti Séptémber aranjeunna nyarios yén kuring hamil, kuring angkat ka dokter kandungan pikeun ngagaduhan kamandang sareng uji kakandungan sareng éta kaluar négatip di dieu, hal éta nyaéta kuring henteu. Ieu turun saprak 15 Agustus sareng kuring gaduh 2 bulan yén masalah kuring henteu nurunkeun kuring di dieu nyaéta yén kuring ngalaman seueur gejala anu nyandak kuring kaluar tina ondaa Kadang-kadang sadayana ngajantenkeun kuring pisan jijik sareng dina waktos anu sanés ngajantenkeun kuring lapar pisan sareng haus pisan !! Kuring teu tiasa kaluar tina kamar mandi kuring konstipasi kuring ngarasa pikareueuseun kuring nyeri pisan dina liang beuteung kuring, naha aya anu tiasa nyarios ka kuring didieu?

  221.   macarena cenahna

    Salami dua bulan kuring nyuntik nyalira sareng oidia kuring ngagaduhan regl sareng pikeun heunceut kuring ngagaduhan sakedik getih sareng cai sakedik sareng kuring ngagaduhan anu caket sareng caket getih sareng ayeuna kuring gaduh suntikan anu katilu sareng kuring henteu terang yén éta bakal nulungan kuring punten // Kuring ngantosan réspon anjeun //

  222.   Dany cenahna

    Kuring ngagaduhan hubungan langkung ti sabulan sareng kabogoh kuring sareng période kuring henteu dugi ka kuring, kuring parantos merhatoskeun yén kuring kaleungitan seueur beurat sareng kuring ngaraos parah ngeunaan sagala hal, kuring ogé parantos nyéépkeun tuang sareng kuring ngagaduhan bodas anu loba pisan. keputihan tanpa bau !!! Abdi hamil ???

  223.   bett cenahna

    Halo, nami abdi beth .. Kuring hariwang anjeun tiasa ngajawab. Abdi lungsur tanggal 12 Séptémber sareng kuring gaduh séks sareng kabogoh kuring dina Sep 16 Kuring nginum pél énjingna. terus urang ngalakukeun hubungan séks sababaraha dinten deui tanpa perlindungan, tapi éta henteu pernah datang ka kuring. Anjeunna bakal kedah ningali kuring angkat dina 9 Oktober sareng anjeunna henteu sumping. Sareng ayeuna kuring ngalaman nyeri pisan dina beuteung kuring sapertos colic, sareng anu janten kajadian kuring nalika kuring badé angkat sareng teu aya anu datang ka kuring .. naha anjeun tiasa ngawalon mangga .. salam

  224.   Carmen cenahna

    Halo, kuring gaduh waktos reureuh 6 dinten, kuring dugi ka dinya tanggal 13 bulan kamari, éta kedah sumping sapertos tanggal 9 bulan ieu sareng kuring masih ngalaman nyeri dina beuteung kuring siga anu turun sareng teu ngarareunah ngajantenkeun kuring lieur, tapi haid kuring turun. Aya kalan-kalan aranjeunna masihan nyeri sapertos kuring badé turun sareng nalika kuring ka kamar mandi, naon anu anjeun nyarankeun?

  225.   Tamara cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan Minggu kamari sareng anjeunna henteu ngurus dirina sareng sababaraha dinten ka pengker kuring gaduh deui tapi dinten Saptu kuring turun sareng ayeuna turun pisan, Tapi kuring nyeri deui, nyeri handapeun panci, sareng kuring pusing pisan sareng kuring seueur ambre ..

  226.   Nathy Andrea cenahna

    Halo. Nya kuring béjakeun ka anjeun, kuring ngurus diri sakitar 4 taun ku suntikan sareng kuring lirén ngurus bulan kamari ieu. Menstruasi kuring turun dina 25 Séptémber sareng kuring tos ngalakukeun hubungan sélulér dina 2 Oktober, teras kuring hubungan sélulér deui dina 9 Oktober sareng éta ngan 14 dinten awéwé awéwé ovulate, Salaku sababaraha dinten ka pengker kuring sapertos 3 ka 4 dinten anu pendarahan enteng, Abdi hoyong tuang sadaya waktos sareng kuring henteu terang naha éta kusabab kuring gugup atanapi henteu, tapi kuring hoyong terang naha ieu kajantenan ka batur atanapi naha aranjeunna kakandungan.

  227.   lupitaqa cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga sareng kuring tungtungna sareng éta dina waktos subur kuring sareng ogé, kami pikir yén anjeunna teras urang teras nahan anjeunna sapertos anu sababaraha kali sareng, kuring gaduh tunda sabab panginten kuring hamil ... tapi saatos dinten katilu reureuh. Kuring nurunkeun periode kuring tapi éta deui pokito ogé henteu maca kuring noda ngan nalika kuring ngabersihkeun éta siga anjing énjingna diturunkeun kuring sapertos keran sareng anéh sabab kuring ngagaduhan seueur tango sareng nurunkeun kuring pisan sareng kuring henteu terang naha kuring kedah kitu. Upami kuring tungtungna di jero sababaraha kali, naon anu anjeun carioskeun .. Kuring turun hiji dinten sareng ayeuna kuring deui maron

  228.   adri vargas cenahna

    Wilujeng siang, kuring gaduh kabingungan, kuring ngagaduhan hubungan lima dinten sateuacan waktos abdi sumping, tabuh 5 dinten, kuring turun dinten kahiji éta normal, tapi opat dinten ka payun sapertos kopi, henteu normal, sami pikeun kuring, éta saolah-olah éta sumping sareng sanés kuring bakal reuneuh, kuring boga kasabaran kuring jijik sababaraha tuang kadang sirah kuring nyeri sareng kuring parantos salami saminggu sareng pentil nyeri…. Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun mamang, kuring hatur nuhun, kuring nyandak tés kira-kira 10 poé sanggeusna sareng éta négatip.

  229.   daisy cenahna

    halo .. oiie abdi tiasa hamil esklo qkpaza k Abdi henteu teratur sareng sesuatu warna coklat turun sababaraha dinten sareng sababaraha dinten getih naha kuring tiasa hamil ???

  230.   bagja .. cenahna

    Hei budak awéwé, kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring, kuring ngagaduhan gejala ieu ... Pambedaan haté anu nyeri ... Nyeri beuteung sareng suku katuhu kuring nyeri, nyeri payu ... Abdi angkat ka dokter kusabab kuring ngarasa gugup sabab sadayana ngajantenkeun kuring sedih sareng abdi ngantepkeun kuring nangis ... Iguam kuring ambek unggal-unggal maksudna kusabab haseup kuring ngarobah kuring unggal waktos, punten bantosan upami aya anu terang ... Berkah

  231.   Gambar placeholder Fabiola Rodriguez Alvarez cenahna

    Abdi henteu terang naha kuring hamil tapi kuring ngarasa nyangkut sareng sababaraha dinten telat tapi beuteung kuring nyeri pisan sareng kuring bobo kacapean nyeri sembelit dina cangkéng

  232.   Claudia cenahna

    spy claudia I dina 13 sareng 14 Oktober kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sareng kami henteu silih jaga tapi kuring éjakulasi sareng di dinya langsung urang teraskeun hubungan kuring tiasa hamil

    1.    Claudia cenahna

      punten waler kuring dra

  233.   lidiacecilia cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring gaduh dua minggu sareng colic tapi haid kuring henteu datang? Naha éta kakandungan?

  234.   Liz cenahna

    Hai abdi

  235.   Liz cenahna

    halo abdi gaduh masalah Abdi peryogi anjeun ngabantosan abdi !! Tilu dinten ka pengker menstruasi kuring réngsé sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh ... saatos éta kuring mimiti nyeri sareng sakabeh puting kuring di beulah katuhu unggal dinten ku sering sareng kuring henteu terang kunaon ... hayu urang tingali upami batur ngalakukeun hal anu sami ...

  236.   Gabriela Mena cenahna

    Halo, nami abdi Abigail, Abdi hoyong ngawartosan yén kuring milari kakandungan munggaran kuring sareng dinten-dinten ka pengker kuring ngagaduhan anggur potong sapertos anu kuring lakukeun dina akhir minggu sareng kuring mimiti ngaraos kesel sareng kuring tungtungna utah teras kuring lungguh dina ranjang sareng kuring siga anu héran sareng kuring parantos ngambek Anjeunna bakal ningali kumaha kajadian kuring méméh jaman kuring sareng pulsasi dina dada sareng tusukan dina ovarium sareng pinggul bulan ieu waktos abdi parantos sumping, éta tanggal 9, tanggal kuring ngarobih xro kuring parantos ngaraos beurat sareng nalika nyandak sababaraha réncang kuring parantos tinggaleun beuteung abdi ngaganggu kaos ketat ayeuna ngaganggu kuring rada sareng dinten anu sanés kuring nempatkeun beuteung kuring ka bobo sareng kuring henteu ngaraos raoseun, naha ieu janten kakandungan ???? hatur nuhun

  237.   taurosiit cenahna

    Hei, hé, kuring gaduh hubungan séks dina dinten ka-10, kuring telat salami dua minggu teras haid kuring datang sareng akhirna, kuring pohara jijik sareng ngantuk pisan x dinten x wengi henteu ampir sareng kuring hoyong pisan tuang sareng kuring hayang ngompol sering. beuteung beuteung na ngan na kuring henteu terang naha kuring hamil, bantosan abdi, kuring mimiti aya dina ieu

  238.   aleyna moran cenahna

    Hai, kuring telat 22 dinten sareng kuring asa keuheul kana sababaraha tuangeun anu tadina sigana pikaresepeun pikeun kuring, ayeuna kuring hate. Abdi ngaraos asa asa pisan sareng ogé nyeri pisan dina heunceut.

  239.   Ratu maria dubon cenahna

    Halo, kuring nembé kaluar kaku tapi kuring henteu ngaraos gejala atanapi jijik atanapi lieur sareng kuring sok tuang sami

  240.   estefany cenahna

    Mangsa kuring teu lungsur dua bulan sareng kuring ngayakeun hubungan séks tanpa ngurus diri kuring sareng kuring nembé ngaraos nyeri pisan dina liang beuteung kuring tapi kuring henteu ngagaduhan gejala umum kakandungan. Kuring henteu terang naon anu salah sareng abdi, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring supados langkung tenang?

  241.   Jimena rosales cenahna

    Kuring kantos hubungan intim dina 18 Oktober sareng éta dinten kaopat kuring dina période, kabogoh kuring nembé lebet. Ti mmi. Sareng sanésna, kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil, éta parantos kaluar sapertos mukus tina heunceut abdi sareng kuring rumaos colic. Ambre kuring musna sareng énjing-énjing kuring batuk sareng kuring bakal seueul Abdi janten reuneuh

  242.   Ana Maria Hernandez cenahna

    Halo Anamaria nyauran kuring sareng teras keluhan normal kuring sumping sareng saatos dinten-dinten subur abdi sareng réncang kabogoh sareng sinus abdi nyeri pisan kuring ngagaduhan seueur kamacetan irung sareng nabrak éta bakal hamil, aranjeunna tiasa ngabantosan abdi hatur nuhun

  243.   idalia cenahna

    Halo, salaki kuring, kuring éjakulasi di jero dina tanggal 25 sareng 26 wengi kuring ngalaman haid, sigana bakal hamil

  244.   Liairy Francette Morales Morales cenahna

    Mangsa kuring lumangsung dua bulan ka pengker sakitar tilu atanapi opat dinten atanapi langkung haid kuring datang deui tapi kuring langsung hubungan sareng mangtaun-taun ogé sareng aliran kuring tetep sareng ningkat kuring gaduh kamacetan nyeri leutik sareng muriang dina panggul tapi kuring henteu terang naha kuring kuring hamil. saur anjeun? ?

  245.   myrthala cenahna

    Hai, kuring rada lieur, umur kuring 35, muhun, période kuring henteu payun ti kuring, tapi sakedik pisan dibandingkeun sareng éta, éta sok datang ka kuring, akhir minggu saé waé tapi di awal minggu heunceut abdi teu kaampeuh Abdi henteu liren angkat kiih, resep sareng kuring kedah langsung di kamar mandi, janten kuring pusing sareng nyeri di daérah handap kuring, kuring henteu kaduruk, suku kuring nyeri dina tonggong sareng tuur abdi berjuang pikeun naék tangga, kusabab imah kuring di lantai tilu sareng kuring gaduh Kegiatan, anu hésé pikeun kuring dilakukeun, sigana luar biasa pikeun kuring kumaha kuring tiasa robih pas Sabtu ogé sareng ti dinten Salasa janten terurai pisan, Kuring henteu nampilkeun gambar turunna heunceut atanapi hartosna ieu hamil, upami aya jalma anu nyambung sareng hal anu disebut di luhur yén anjeun tiasa nyarankeun kuring, sareng kumargi kuring parantos diwartosan ka dokter kandungan kuring henteu tiasa angkat dugi ka jinis jaman ieu

  246.   milénka cenahna

    Halo kuring ngagaduhan hubungan salami sasasih sareng kuring sareng seueur nyeri ovarium sareng pencernaan, waktos abdi masih henteu dugi Abdi peryogi anjeun terang naon anu kajantenan kuring umur kuring 16 taun

  247.   kembang vanessa cenahna

    Halo budak awéwé, intina nyaéta kuring seueur kaasaman, sungut garing, haid abdi telat 10 dinten sareng nyeri dina beuteung kuring, puting kuring seueur gatel sareng parantos 4 dinten kuring henteu hoyong tuang , naon anu kuring gaduh? Naha kuring hamil? 1

  248.   Lujan cenahna

    Halo, kuring yuswa 18 taun sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring kalayan ati-ati tapi kami henteu yakin, janten kuring nyandak énjing saatos pil sareng saatos sababaraha dinten urang hubungan deui waktos ieu tanpa pancegahan tapi teu aya anu kajantenan, kuring henteu réngsé nepi ka jero atanapi naon waé sareng ayeuna kuring aliran turun sapertos bodas sareng aya 3 dinten sateuacan haid kuring dimimitian kuring peryogi bantosanaaa.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun henteu kersa hamil, anjeun kedah teras-terasan ngayakeun kelamin anu ngalindungan. Anjeun tiasa nganggo kontrol kalahiran hormonal atanapi kondom. Aliranna panginten normal, tapi anjeun kedah hubungan séks aman janten teu kedah hariwang deui. Salam!

  249.   Astrid cenahna

    Halo budak awéwé Kuring bébéja yén kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sababaraha dinten ka pengker sareng masa kuring parantos datang dina 10 Nopémber sareng tétéla kuring henteu sumping sateuacan tanggal 7 sareng kuring henteu kantos maju sareng hal anu paling anéh nyaéta ngan ukur dua dinten. Saur abdi tiasa hamil ???

  250.   Mar cenahna

    Halo dinten anu saé! Kuring boga ragu yén kuring henteu terang upami aya anu tiasa ngabantosan kuring .. Kuring hubungan sareng pasangan kuring tanggal 31 Oktober dina dinten-dinten subur kuring .. Kuring kedah turun dina 15 Nopémber ... dinten ieu kuring ningali nalika kuring ngintip sareng ngabersihkeun aliran coklat anu jelas sareng dada kuring parantos ngaganggu kuring salami 3 dinten ... naha kuring janten hamil?

  251.   karluis cenahna

    Halo Gadis, kuring umur 31 taun. Abdi énggal ku cara ieu, kasus kuring ieu di handap, haid kuring sumping tanggal 22/09 sareng dugi ka tanggal 09/11 teu acan sumping ka kuring, kuring angkat ngalakukeun kamandang 15 dinten ka pengker dimana éndométrium kandel némbongan tapi sapertos kuring telat sababaraha dinten, hartosna, 4 dinten éta dokuméntasi nyarios yén kuring kedah ngantosan tés kakandungan, kuring parantos ngalaman bintik-bintik pink leutik sareng kadang coklat, kuring ngabareuhan payudara, beuteung kuring. nyeri, kuring seueul, kram beuteung bengkak, chillssssss, vaporonessss, sencible sadayana ngajantenkeun kuring ceurik jsb…. Kuring sieun ngalakukeun tés sareng éta bakal kaluar négatip, patarosan kuring nyaéta lamun kuring ngalakukeun éta sareng kaluar négatip kusabab éndométrrium kandel dina waktos gema sareng haid kuring teu acan lungsur? Abdi ngahargaan pisan bantosan sareng opini anjeun nuhun

  252.   lourdes cenahna

    Halo, nami abdi Lourdes sareng pasualan kuring nyaéta kuring parantos aya di tempat sampah salami 6 dinten di rumah sakit Santa Ana Motril sareng kuring ngagaduhan indoskop sareng aranjeunna nyarios yén kuring teu gaduh nanaon sareng gejala anu paling kuring hadir nyaéta nalika kuring tuang nanaon ti camomile dugi ka kuring utah danones tapi éta teu aya anu ngali aya saatos utah hostamagus kuring mimiti nyeri sapertos anu kuring ngageter sareng aranjeunna masihan kuring paracetamol, kuring nganggo sérum sareng kalium sareng seueur hal sareng nyeri henteu tunduh. Sareng kuring nyarios ka ki aver upami aya anu terang atanapi ngagaduhan kajadian anu sami ka anjeunna, hatur nuhun sareng salam.

    1.    karluis cenahna

      Halo Lourdes, kuring ngalaman gejala anu sami pisan 11 taun ka pengker, sadaya tés kuring kaluar normal tapi kuring henteu tiasa tuang nanaon sabab kuring utah éta sareng gaduh seueur gersang sareng tétéla janten usus buntu. Éta henteu goréng sareng yén aranjeunna tiasa diagnosa dina waktosna, kasuksésan ...

  253.   Tamara cenahna

    Hai, Abdi Tamara ... tingali, kuring nikah sareng kami hoyong ngagaduhan orok kumargi ibu mertua kuring kaserang kanker sareng anjeunna nyungkeun kami masihan putu kusabab urang ayeuna ngurus anjeunna sareng éta anjeunna keukeuh hoyong terang putra incu ... Abdi gaduh hubungan seksual sareng salaki kuring sakitar 3 minggu kuring asa balik seueur nyeri sirah tapi upami kuring parantos ngaraos nyeri praméntal, kuring parantos séks sareng pasangan kuring kamari teras kuring hoyong utah sareng geuwat ovarium kuring nyeri Abdi hoyong anjeun Dupi anjeun ngabantosan kuring, kuring leres-leres ngahargaan

  254.   KARINA cenahna

    Halo, nami abdi Karina, masalah kuring nyaéta kuring sumping dina dinten sasih kuring sareng kuring angkat dinten Sabtu sareng ngan ukur 2 dinten nalika biasana 4 dinten, dua dinten kuring turun kuring turun pisan, naha mungkin kuring hamil?

  255.   Karen cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring, hubungan séks kaganggu. Ayeuna kuring gaduh kacapean, teu ngarareunah beuteung, kaleungitan heunceut, nyeri sirah, seueul sareng nyeri dina suku. Naha kuring tiasa hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Leres, iraha waé lalaki ngalebetkeun sirit kana heunceut tanpa panyalindungan panginten aya résiko kakandungan. Sateuacan éjakulasi, lalaki éta ngaluarkeun cairan transparan, éta mangrupikeun prékuum sareng ngandung spérma anu tiasa ngabuahan endog. Salam!

  256.   ayleen cenahna

    Kuring gaduh mamang ... Kuring latihan hubungan anu kaganggu sareng pasangan kuring nalika anjeunna hoyong éjakulasi, éta dikawasa maka éta dimana urang lirén sakedap teras urang teraskeun deui. Naha aya kamungkinan kakandungan?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Iraha saurang lalaki nyelapkeun sirit kana heunceut tanpa perlindungan, panginten aya résiko kakandungan. Sateuacan éjakulasi, lalaki éta ngaluarkeun cairan transparan, éta mangrupikeun prékuum sareng ngandung spérma anu tiasa ngabuahan endog. Salam!

  257.   Romina cenahna

    Halo mojang, kuring umurna 17 taun, kuring seueur kaluarna heunceut sareng kuring ngaraos aneh dina beuteung kuring. Abdi bobo pisan siang. Kuring kiih pisan, kuring ngagaduhan téks, éta masihan kuring kasalahan. Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina tanggal anu dirasa dua minggu engké atanapi 7 dinten sateuacan, tapi 4 dinten sateuacan. Nalika kuring lirén kambuh nalika kiih, éta kaduruk ...

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Meureun anjeun ngagaduhan inféksi cikiih. Buka dokter anjeun pikeun mariksa anjeun upami anjeun ningali éta henteu musna. Salam!

  258.   unggal poe cenahna

    Halo, abdi hoyong terang upami kuring hamil. Kuring kantos hubungan sareng salaki nalika dinten subur kuring dua dinten sateuacan ovulasi, 13 dinten ka pengker éta parantos. Ovarium katuhu kuring nyeri sapertos tusukan ogé suku katuhuna, sakapeung nyeri pisan nalika kuring manteng teuing atanapi nalika abdi angkat atanapi ngan saukur nalika kuring calik atanapi bobo. Kuring ogé kiih seueur sareng beuteung kuring ngabareuhan seueur kanyeri dina tonggong kuring ogé. Mangsa abdi 4 dinten deui. Tapi kaleresan henteu hoyong delusi. Gejala ieu henteu pernah kajadian ka kuring. Abdi peryogi bantosan, hatur nuhun

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Éta dimungkinkeun tapi ogé tiasa janten gejala praméntal. Upami aturanana henteu turun, antosan 14 dinten teras candak tés na. Salam sareng kabeneran!

    2.    Valeria sabater cenahna

      Halo Daily! Hatur nuhun heula sadayana pikeun maca kami. Kusabab mamang anu anjeun kirimkeun ka kami sareng ngarareunah anu anjeun hadirkeun, kami nyarankeun langkung ti sadayana anu anjeun sumping ka dokter kandungan anjeun pikeun ngaleungitkeun mamang, sareng anu paling penting, terang asal-usul nyeri éta. Good luck and a hug!

  259.   MARY cenahna

    Abdi parantos dua bulan langkung lami sareng kuring hoyong terang upami normal pikeun awak kuring ngabengkok

  260.   Maria Consuelo Fuentes Ramirez cenahna

    Nya, Ami nyaéta kuring angger angger teuing, ayeuna kuring ngarawat diri sakedik pisan sareng warna anu poék pisan. Di sagigireun éta, anjeunna sok ngingetkeun kuring ku nyeri beuteung sareng ayeuna kuring henteu ngaraos nanaon, sabab kuring sering kram parah pisan, naha mungkin janten hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Iraha aya panerapan anu teu dijagaan, meureun aya kamungkinan kakandungan, salam!

  261.   Maria Consuelo Fuentes Ramirez cenahna

    sareng kuring henteu ngurus diri, anjeunna ngurus kuring sareng gerakan!

  262.   sayang cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring béjakeun yén kuring ngagaduhan IUD tanggal 10 Méi, waktos abdi sumping normal sareng kuring malah kedah datang dina tanggal 20 Nopémber sareng sumping ka kuring dina tanggal 21 Nopémber, kuring sering hubungan sareng kabogoh sareng anjeunna éjakulasi di jero kuring kanggo anu kuring percanten ka kontrasépsi anu kuring anggo, tapi mamang kuring nyaéta kuring ngarasa anéh, dada kuring nangtung nyalira, kuring ngagaduhan sungut anu caket sareng napsu pisan, kuring hoyong terang naha anjeun tiasa hamil ku IUD , parantos Ku margi kitu, kuring bade dinten katilu kakandungan sareng kuring ngalakukeun tés cikiih wengi sareng kaluar négatip, naha éta IUD parantos ngajalankeun sareng kuring hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai sweetie, sigana anjeun henteu ngagaduhan masalah sareng IUD. Tapi upami anjeun ningali yén anjeun henteu ngaraos aman atanapi période anjeun reureuh sareng henteu turun, angkat ka dokter kandungan. Salam!

  263.   Carol cenahna

    Halo .. muhun Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring .. waktos terakhir kuring 23 Oktober sareng kaping 24 November sareng kuring henteu acan kaluar. Dina tanggal 23 Nopémber wengi kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki sareng nalika kuring kiih kuring mendakan buku catetan sakedik dina kertas .. sareng ayeuna, kuring ngagaduhan seueur pandangan, salah sahiji atanapi nyeri dina handapeun beuteung upami kuring gaduh sakedik nyeri dina suku, rasa anu goréng dina sungut kuring, nyeri sirah tetep sareng handap beuteung, kacapean sareng kuring henteu bobo wengi ngan ukur siang ... Kuring parantos gaduh dua murangkalih sareng anu munggaran kuring ngalaman nyeri asam sareng dada. .. sareng baron kuring ngagaduhan seueur sela .. tapi henteu sareng gejala anu sanés ... upami anjeun tiasa ngabantosan kuring terang naha kuring hamil atanapi henteu, kuring bakal ngahargaan kana éta !!!

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Carol! Éta gumantung kana naha période anjeun henteu teratur atanapi teratur, gejala tiasa janten gejala pramenstrual. Upami anjeun ningali yén période anjeun henteu turun dina dinten 14 saatos teu aya, candakan tés kakandungan. Salam!

  264.   Carol cenahna

    maria jose roldan .. halo, upami kuring biasa, nyatana saatos kuring nyerat ka anjeun kuring ningali titik coklat, ieu saatos dinten kuring mendakan antara quatrain dina aliran kristal .. panginten kuring parantos turun .. tapi henteu .. Éta ngan éta sareng éta .. tapi kuring masih ngalaman nyeri dina tuang. nyeri haté, gas, nyeri sirah sareng sababaraha lieur anu sanés

  265.   Joselyn cenahna

    Halo, kuring ningali haid ti tanggal 1 dugi ka 10 Oktober sareng kuring ngalaman hubungan sélulér saatos 4 dinten, éta 25 Nopémber sareng teu aya anu turun, kuring nyeri dina dada kuring langkung dina pentil kuring, henteu napsu, raos pait dina sungut kuring, seueul nalika seungit tina tuangeun anu tangtu sareng insomnia

  266.   daiana cenahna

    Hai, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, saur kuring umur kuring sabulan saprak kuring teu ngagaduhan hubungan anu dijaga sareng kabogoh tanggal 12 Oktober sareng salami minggu sésana kuring nampi apoték anu kabuktosan sareng anjeunna masihan kuring négatip, naon anu lumangsung nyaéta éta nurunkeun kuring pisan sakedik, ampir teu aya sareng warna anu hampang pisan tanpa gumpalan ogé kuring nyabak beuteung handap kuring sareng kuring ngarasa lump dibantuan

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun ngagaduhan hubungan tanpa panangtayungan naon waé, bakal aya kamungkinan janten kakandungan, salam!

  267.   hiji cenahna

    Halo Kuring gugup sabab kuring parantos ngalaksanakeun tés sareng kaluar négatip tapi kuring gaduh sadayana gejala anu henteu kedah nurunkeun haid kuring tapi kuring gering kusabab kuring parantos ngeureunkeun lieur lieur lieur. Kuring muji sakabeh dada kuring ngabareuhan tapi kuring ngalakukeun tes sareng kaluar négatip

  268.   ratu eliana cenahna

    Wilujeng siang, kuring rada sieun, masa normal kuring tanggal 8 Séptémber sareng ngan ukur 2 dinten, maka dina bulan Oktober ngan ukur tetes coklat sareng éta lumangsung sakitar 3 dinten tapi éta henteu padeukeut, kuring capé, kurang boga napsu, lieur Saatos tuang, pusing, dada kuring peurih sareng kuring pucet pisan, éta mangrupikeun gejala kakandungan, sareng kuring rumaos kaserang flu.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Eliana, Upami anjeun ngagaduhan hubungan anu teu dijaga sareng haid anjeun tetep henteu turun, anjeun kedah nyandak tes kakandungan pikeun milarian, salam!

  269.   linne cenahna

    Hai, kuring rada sieun, kuring telat 7 dinten sareng teu pernah sono kana éta sareng beuteung kuring karasa heuras, aranjeunna masihan kuring naucias, tapi kuring henteu sanggup ngabom, karasa pait, asa pondok, dada nyeri pisan, sirah kuring sareng kuring asa capé pisan. Teu terang naon éta, kuring hoyong terang naon anu kajantenan

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun parantos ngalakukeun hubungan séks anu teu dijagaan sareng haid anjeun biasana biasa, anjeun panginten hamil, tapi henteu aman. Meureun éta Prémenstrual Syndromes. Antosan dugi ka dinten ka-14 telat kanggo nyandak tés reuneuh. Salam!

  270.   joselyn cenahna

    Halo, kumaha perkawis masalah kuring nyaéta yén kuring pernah ngalakukeun hubungan séks sadinten sateuacan jaman kuring tanpa panangtayungan, sabab masa abdi teras-terasan normal saatos éta kuring henteu acan ngalaman hubungan séks tapi kuring gaduh reureuh 12 dinten, sigana bakal hamil saatos terakhir kali Kuring kantos sateuacan jaman abdi sateuacanna?

  271.   Andrea Bernice cenahna

    Halo, kuring parantos sering ngorondang sababaraha minggu sareng anu matak kuring gering, naha aya anu tiasa nyarios kunaon ieu kajantenan?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Éta tiasa janten masalah beuteung. Tingali ka dokter upami anjeun raos teu damang. Salam!

  272.   hiji cenahna

    Nya, kuring masih henteu terang naha kuring hamil 🙁 naon dada sareng ovarium kuring nyeri sareng kuring gaduh gas, sareng kuring ngagaduhan anjeunna? Mudah-mudahan henteu ieu, sanaos janten panyakit, éta mangrupikeun orok. Abdi kasieunan, sigana mah kanker kanker indung atanapi naon anu kuring terang ... ciuman.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun ngaraos parah, buka dokter pikeun milarian terang. Anjeun bakal ningali yén éta moal nanaon, salam sareng nasib alus!

  273.   Jime cenahna

    Halo budak awéwé, kuring béjakeun yén kuring aya dina minggu ka genep kuring kakandungan. Kuring ngagaduhan hubungan anu picilakaeun, nyaéta, dinten kuring hamil dua dinten saatos dinten terakhir kuring haid. Kami parantos terang yén kuring henteu kedah ovulate di waktos éta tapi Urang ningali éta leres. Dua dinten anu bulan payun henteu sumping ka kuring, kuring nyandak tés sareng éta masihan kuring positip anu pikareueuseun. Kalayan ieu kuring hartosna yén, henteu aya anu tiasa dilakukeun, aya résiko salami aya penetrasi sareng seueur deui upami aranjeunna gaduh reureuh!! Pinuh ku tés sareng upami henteu. ulah ditingal ku mamang. soos pikeun sadayana éndah !!

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hatur nuhun pikeun nyaritakeun pangalaman anjeun Jime. Sing salamet!

  274.   yamila cenahna

    Halo, budak awéwé anu hadé, kuring umur 18 taun, période abdi henteu teratur, kuring ngalaman éta dina bulan Nopémber 18, kuring gaduh hubungan séks, période kuring lumangsung 5 dinten, atanapi 4 nalika kuring réngsé saatos 2 atanapi 3 atanapi 4 dinten, saprak kuring ngajaga hubungan unggal dinten, pasangan kuring henteu kuring némbak ka jero tapi aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kalayan preseminal anjeun tiasa cicing sareng pakakas péngkolan kuring kadang-kadang sapertos nyeri haid tapi henteu kuat sirah kuring nyeri pisan sareng wajah kuring robih bantosan kuring ogé ieu dibebaskeun Kuring henteu terang ogé éta tiasa janten sababna nyeri sirah

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Iraha aya penetrasi anu teu dijaga, aya kamungkinan kakandungan, dina precum aya spérma anu tiasa ngabuahan ovum. Salam!

  275.   cecibel cenahna

    Wilujeng siang, mamang sareng patarosan kuring nyaéta, kuring ngurus diri ku pél kontraséptip, disebat carmin, sareng dokter abdi nyarios yén pél éta henteu kéngingkeun kuring ngirangan bulan, tapi kuring henteu kaserang sabulan satengah. Tapi justru dina 1 Nopémber kuring kaserang gering, ti saprak éta kuring nyandak rekening sareng kuring kedah gering deui dina 15 Désémber, tapi kasieunan kuring ngan ukur ayeuna, kuring gaduh getih sareng warna coklat-coklat sakedik pisan, sareng kuring lumayan nyeri daérah panggul, sagigireun capé pisan sareng ngantuk, nyeri sirah sareng peurih dina luar irung. Abdi henteu terang naha kuring bakal hamil atanapi henteu ???

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun parantos nuturkeun ngonsumsi pél kalayan leres anjeun henteu ngagaduhan bahaya. Kadang pil KB tiasa ngagaduhan efek samping dina awak. Anjeun tiasa ningali dokter deui sareng naroskeun naha éta normal. Salam

  276.   Gala cenahna

    Salami tilu bulan kuring nyobian nyandung, tapi kuring henteu hasil sareng kuring terang éta masalah kasabaran. Salami sasih ieu kuring gaduh hubungan salaki sareng salaki kuring nalika dinten kasuburan pangageungna sareng waktos abdi kedah sumping énjing. Kahariwang kuring kusabab kuring ngaraos teuing ngantor sareng capé, nyeri haté sareng bénsin. Naha éta kuring hamil?

  277.   Sumuhun cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring badé ngadamel patarosan ieu: Kuring parantos nganggo mesigyna salami 6 bulan, anu aranjeunna nyuntik kuring dina tanggal 11, patarosan kuring nyaéta kieu: dina bulan Oktober tanggal 11 aranjeunna nyuntik kuring sareng aya rada cair tina suntikan, dina kaping 31 kuring menstruasi sareng dina 8 Nopémber kuring ngayakeun hubungan sareng pasangan kuring tanpa kondom, teu aya éjakulasi dina jero heunceut, naha kakandungan tiasa?, dugi ka ayeuna haid kuring henteu acan sumping.
    Bulan anu sami dina Oktober waktos haid kuring dua kali dina 2 Oktober sareng 31 Oktober, naha éta tiasa janten tunduh kusabab setrés? Abdi ngalangkungan ujian terakhir di universitas sareng sasih Nopémber sareng awal ieu parantos setrés pisan. Abdi ngahargaan pisan jawaban anjeun.

  278.   Susana Guadalupe Rodriguez Munoz cenahna

    Halo, wilujeng énjing, kuring yuswa 24 taun sareng kuring parantos nikah tilu bulan; Salaki kuring sareng abdi hoyong gaduh orok. Dina Séptémber tanggal 28 kuring angkat ka rumah sakit pikeun nyabut IUD anu lumangsung 1 taun, janten dina bulan Oktober kuring parantos tunda 5 dinten sareng kuring turun dina 28 Oktober nalika éta kedah turun dina tanggal 23, kuring nganggap yén siklus kuring parantos dirobih pikeun ditarikna IUD.
    Bulan Nopémber ieu kuring henteu kaleungitan leres-leres naon waé, perlu disebatkeun yén kuring parantos nyandak asam folat ti saprak Séptémber sareng kuring henteu ngurus diri nalika hubungan sareng salaki. Kami tanggal 4 Désémber sareng kuring masih teu turun atanapi tanda yén waktos abdi bakal datang, naha langkung merenah pikeun ngalakukeun tes kakandungan? Akhir-akhir ieu kuring teuing peka, kuring ceurik ngeunaan sagala rupa sareng kuring ambek pikeun sadayana, kuring asa teuing capé sareng wengi abdi bobo tapi kuring henteu reureuh, malah kuring perhatoskeun payudara kuring rada anéh sareng peka. Abdi henteu ngagaduhan ilusi tapi kuring hariwang sabab kuring hoyong ngurus diri 100% sareng padamelan kuring 12 jam.

    1.    Susana Guadalupe Rodriguez Munoz cenahna

      Kuring kedah masihan koméntar yén ngagaduhan sensasi badé ka kamar mandi, kuring rumaos teu tahan yén kuring kedah langsung indit.

    2.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun parantos ngalakukeun séks anu teu dijagaan anjeun panginten hamil, candak kana tés. Upami anjeun uji négatip éta sabab menstruasi anjeun angger, hal anu normal saatos IUD. Unggal awak mangrupikeun dunya, cobian pikeun milarian. Salam sareng kabeneran! 🙂

  279.   denicce damary cenahna

    Olaa xfaa Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring upami xfaa esqe minggu anu sanés kuring turun ogé pendarahan sakedik sareng kuring birit sareng nyeri sirah sareng bobo sareng kuring henteu terang naha kuring hamil kuring ngagaduhan tés sareng éta sumping kaluar négatip sareng xfa anu bakal ngabantosan kuring hoyong terang upami kuring atanapi henteu

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami anjeun henteu ngagaduhan kelamin anu teu dijaga, anjeun panginten tiasa gaduh virus lambung, tingali dokter anjeun upami anjeun teras-terasan sapertos kieu. Salam!

  280.   bentang cenahna

    Halo .. Kuring béjakeun yén kuring pernah hubungan sareng kabogoh di jaman subur kuring tapi anjeunna nembus dua kali sareng tahan sababaraha detik, anjeunna henteu éjakulasi ... menstruasi abdi lemah tapi henteu normal salami 5 dinten sareng kuring seueul .. Abdi nguping aya kasus anu anjeun reuneuh tapi periode normal datang ka anjeun bulan-bulan munggaran naha éta bakal kasus kuring? 🙁 bantosan punten

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Iraha aya penetrasi anu teu dijagaan aya résiko kakandungan, tapi upami haid anjeun turun kuring sigana moal aya masalah. Pikeun ngaraos aman, anjeun tiasa nyandak tés reuneuh, tapi hasilna tiasa négatip. Salam!

  281.   Franciska cenahna

    Halo babaturan, kuring butuh bantosan, kuring henteu terang lamun kuring hamil, période abdi henteu turun dua bulan, kuring henteu teratur tapi turun unggal bulan, kuring sering nyeri sirah sareng aranjeunna teu tahan, dinten ayeuna sareng kuring lapar teuing kuring henteu terang naon anu kajantenan kuring, punten bantosan abdi ?????

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo, anjeun kedah nyandak tés reuneuh pikeun milarian, salam!

  282.   rocio cenahna

    Halo, 5 taun ka pengker kuring nganggo mecigyna anu jarang yén masa abdi turun, aranjeunna sering bintik langkung ti naon waé, 4 bulan ka pengker kuring lirén nyuntik nyalira sareng teu aya anu lungsur patarosan naha kuring bakal hamil? atanapi naha normal k telat sababaraha bulan? Pokokna, kuring ngaraos aneh ku nyeri beuteung handap sareng aya tuangeun sareng bau anu njijina kuring ... dina bulan Nopémber kuring nyandak tes sareng kaluar négatip….

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Bisa jadi awak anjeun adaptasi kana parobihan, tapi upami anjeun gaduh hubungan séks anu teu dijagaan sareng tetep henteu turun sareng tésna négatip, buka dokter anjeun pikeun mariksa yén sadayana henteu kunanaon. Salam!

  283.   Putri cenahna

    Halo, période terakhir kuring nyaéta dina 21/10/2015 Abdi nganggo pil darurat kumargi kuring henteu ngurus diri sareng dina 09/11/2015 kuring ngalaman perdarahan sakedik dua tetes salami 4 dinten kuring henteu terang naha éta mangsa kuring kusabab éta rutin tina aliran beurat ti ditu dugi ka ayeuna kuring teu ngalaman haid sareng kuring parantos merhatoskeun perobihan dina awak sapertos nyeri payudara, kacapean, bareuh dina beuteung handap, nyeri sirah, kuring parantos nyandak uji kakandungan tapi éta sumping deui négatip. Naon anu bakal kajadian dina kasus ieu?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Candak tés deui upami waé saatos sababaraha dinten. Salam!

  284.   YESSICA PAOLA TORES cenahna

    NAMI JEUNG YESSICA PAOLA TORES NU JADI ANJEUN JEUNG NU NGARASA ANJEUN SADAYANA SADAYANA SADAYANA JEUNG NU NGARASA NAUSIA ATAWA HAYANG NGADOMPONG HAYANG NGADANGKLAK COOLATIN TAPI TEU NGADEGKEUN JADI LEUNGIT NGARASA JEUNG KURING PERUT NYANYORI LOBA SAYA PILIH KITU KITU

  285.   barina cenahna

    Halo ... Abdi telat genep dinten, éta henteu pernah kajantenan kuring ... kuring ngalaman période terakhir kuring dina 9 Nopémber sareng kuring nyeri beuteung sareng pusing sareng seueur insomnia sareng bobo siang siang, dinten ayeuna kuring tumaros tés kakandungan getih sareng éta négatip .. jujur, kuring henteu kantos ngaraos sapertos kieu sareng kuring angger dina jaman kuring

  286.   Ana cenahna

    Kuring kantos hubungan séks tanggal 4 Désémber…. Abdi henteu nganggo kondom tapi ti saprak éta kuring ngaraos nyeri haté, sareng siga abdi kenek sepanjang waktos ..
    Kuring henteu acan masihan koméntar ka kabogoh kuring tapi unggal-unggal hubungan sareng anjeunna kuring rumasa ... Abdi hoyong angkat ka kamar mandi sareng pelvis kuring tetep heuras sateuacan sareng saatos .... Naha anjeun tiasa reuneuh?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Ana, salami anjeun gaduh séks anu teu dijaga anjeun tiasa hamil. Tapi biasana ngabutuhkeun sabulan pikeun gejala janten katingali (dua minggu pangpayunna). Salam!

  287.   Marisa cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kuring yuswa 18 taun, kuring mimiti munggaran sateuacan gaduh kali pertama, tanggal bulanan nyaéta 1 dugi ka 5 sareng saatos tanggal 15 bulan anu sami yén kuring mimiti munggaran nyaéta ti 19 dugi ka 23, kuring henteu terang kunaon kuring turun deui ayeuna kuring kedah turun dina bulan Désémber sareng kuring masih teu hoyong kaluar tina mamang kuring ngan ukur gaduh inciason sareng seueur nyeri beuteung.

  288.   Marisa cenahna

    Halo, kuring hoyong mersihan keraguan naon waé, kuring umur 18 taun, bulan kamari jaman menstual kuring sok ti 1 dugi ka 5 sareng dina 15 Nopémber kuring mimiti munggaran sareng ampir akhir bulan dina 19 waktos haid kuring dimimitian deui dugi ka Kaping 23. Periode mangrupikeun 2 kali sabulan léngkah anu saé anu kuring henteu ngurus diri sareng salami 3 dinten kuring perhatoskeun inci anu kuring henteu kantos ngalaman sareng seueur kanyeri dina hobina anu kuat pisan sareng hoyong masak anu kuring henteu. hayang ninggalkeun mamang ...

  289.   Eli cenahna

    Halo, tingali gejala kuring nyaéta:
    Nyeri beuteung (dina liang beuteung)
    Erupts ... sareng kadang bénsin, sareng sakali-kali kuring lieur, kuring langkung raoseun lapar tibatan normal sareng beurat beuteung kuring.
    Numutkeun ka jalma éta, kuring henteu tembus tapi kuring ngaluarkeun getih 2 bulan ka pengker sareng saatos dinten éta haid bulanan kuring murag sareng sadayana lumangsung 4 dinten naon anu kedahna teras getih murag sapertos jaman anu sanésna sareng ujug-ujug sadayana dipotong ... kuring abdi hamil atanapi henteu?

  290.   Marisa cenahna

    AMI dinten ayeuna eli kajantenan kuring sami sareng anjeun, hal anu paling aman upami éta téks

  291.   Brenda cenahna

    halo Abdi gaduh patarosan akhir-akhir ieu kuring ngalaman seueur nyeri sirah, pusing, nauceas, seueur lapar, unggal sering nyeri indung sareng seueur bobo sareng kacapean ... naha aya anu tiasa nyarioskeun ka kuring naha éta gejala kakandungan aman atanapi henteu ? Abdi hoyong ngaapresiasi ... hatur nuhun

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Brenda, éta gumantung kana naha anjeun parantos ngalakukeun séks anu henteu dijagaan atanapi henteu. Salam!

  292.   Fernanda cenahna

    Kuring henteu terang naha ieu sareng ngantosan orok période abdi dina tanggal 27 bulan kamari tapi parantos sapertos dua atanapi tilu minggu ka pengker yén kuring karasa nyeri dina beuteung siga dada kuring nyeri sareng anu paling anéh nyaéta pasangan kuring janten sepuh sareng kuring henteu terang naon anu salah kuring, kuring henteu terang naha anjeun tiasa ngabantosan kuring

  293.   Erika cenahna

    Halo budak awéwé, ampir hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngendalikeun haid kuring anu kuring tanggal 13 atanapi 17 Désémber, tapi tanggal 10 kuring hubungan sareng kabogoh, sareng kuring lemah pisan, saatos éta henteu turun…. Kuring malah nyandak tés dina tanggal 22 sareng balikeun deui positip, tapi dinten anu sami kuring ngagaduhan kram anu pikareueuseun dina beuteung kuring sareng beuteung kuring parantos tumuh sakedik ... Naha kuring lengkep hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Erika, upami anjeun gaduh tes anu positip, kamungkinan anjeun hamil. Salam!

  294.   nora cenahna

    Hiji patarosan kajantenan kuring anu haid kuring 10 dinten sateuacanna, éta henteu sapertos biasa, malahan kuring henteu ngaraos perdarahan sakedik sareng henteu aya rasa nyeri saatos kuring ngaraos nyeri dina dada sareng beuteung.

  295.   Luli cenahna

    Halo, kuring ngaraos gejala aneh beuteung kuring nyeri pisan anéh nyeri éta méré kuring naha éta henteu nyeri beuteung Éta hal anu sering pisan beuteung sareng masihan kuring naucias ngageter sareng wajah kuring parantos bertunas, kuring nyandak tés nyandung kaluar négatip? Éta panginten mangrupikeun waktos abdi, kuring henteu sumping, kuring kedah sumping dina tanggal 20 Désémber, tapi sesah kusabab masa abdi henteu teratur. Punten bantosan ..

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Luly, ngalakukeun tés deui saatos sababaraha dinten. Salam!

  296.   karen martinez cenahna

    Halo alus, kuring umurna 17 taun dina bulan Juli kuring mimiti ngarencanakeun dugi ka Oktober ... dina bulan Nopémber kuring ngalaman jaman normal sareng dina bulan Désémber kuring ngagaduhan aliran coklat salami dua minggu sareng kuring henteu ngagaduhan masa normal dina bulan ieu Januari kuring ngagaduhan aliran coklat sareng seueur nyeri dina beuteung sareng dina tonggong punten bantosan saha tiasa ngajelaskeun ka kuring naon anu lumangsung kuring masih gaduh 10 dinten deui sateuacan waktos abdi turun ...

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Kamungkinan yén éta mangrupikeun parobahan hormon anu anjeun alami kusabab hormon, upami anjeun teras-terasan nyeri, buka dokter. Salam!

  297.   Vanesa cenahna

    Halo, nami abdi Vanessa sareng jaman abdi kedahna sumping kaping 28 nanging sumping dina kaping 25 lumangsung 3 dinten. Ayeuna kuring ngaraos kembung sareng gaduh bénsin, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Upami haid anjeun sumping, sanaos ngan ukur tilu dinten, sigana kuring henteu hamil, salam!

  298.   ieu cenahna

    Kuring béjakeun ka kuring periode kuring salawasna salami 3 dinten tapi bulan ieu ngan ukur 2 dinten nyaéta 16 sareng 17 bulan ieu kamari kuring henteu deui kénging nanaon tapi dinten ayeuna kuring parantos kabawa sampah beureum, kuring leumpang lieur, nyeri Sakedap deui , Kuring ngagaduhan jahitan dina beulah kénca beuteung kuring sareng kram dina suku katuhu kuring. Kuring leumpang kalayan solokan sakedik lendir. Éta henteu pernah kajadian ka kuring!
    Nalika kuring hubungan sareng gusti, anjeunna miceun aranjeunna (bokong atanapi punggung) tapi aranjeunna parantos ngawartoskeun ka kuring yén aranjeunna sateuacan aranjeunna datang aranjeunna dipiceun sapertos cair (kuring henteu terang namina) éta ogé tiasa nyandak spérma sareng tiasa ngajantenkeun anjeun reuneuh.

    Dupi abdi tiasa reuneuh?
    Hatur nuhun sateuacanna

  299.   Karla cenahna

    Abdi sabulan satengah hamil sareng kuring ngalaman seueur nyeri beuteung, kuring ogé resep sapertos kesel, naha normal?

  300.   LISET TREJO cenahna

    NUNGGULAN patarosan anu hébat sa bulan anu kuring kantos hubungan sareng kabogoh abdi, kami henteu paduli ka aranjeunna kuring 23 dinten telat sareng kuring kantos ngaraos sakedik hal anu paling anyar anu kuring henteu resep dahareun kuring sareng abdi hoyong balik deui sareng roti kuring. BORING. SENSITIF SIKIT Kuring parantos masihan kuring PINKETS dina kaom kuring tapi akhirna aranjeunna parantos masihan kuring langkung ti hiji sisi sareng éta parantos masihan kuring sababaraha liang dina sababaraha hal anu aranjeunna pikir yén ieu ngandung ngabantosan saeutik awakna. .

  301.   Brenda cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan saminggu satengah ka pengker, masa kuring lirén kuring ngagaduhan seueur colic sareng dinten Minggu kuring hubungan séks sareng pasangan kuring sareng ayeuna kuring ngaraos colic sami sareng jaman tapi henteu kuat, tapi anu penting kuring gaduh seueur debit bodas :(
    Di sagigireun éta, kuring gaduh kista sareng saur kuring henteu tiasa hamil atanapi abdi? :(
    Pd Abdi umur 18 taun :(

    1.    Maria cenahna

      Éta mangrupikeun tanda yén anjeun reuneuh, gaduh tets dina waktos 10 dinten supados anjeun tiasa ngaleungitkeun mamang sareng upami henteu, antosan waktos anjeun sumping, upami kitu, anjeun kedah jaga

  302.   Maria cenahna

    Ola Kuring ngagaduhan aturan ti 21 dugi ka 26 sareng kuring henteu terang persis dinten anu subur kuring, dinten ayeuna kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring tanpa protéksi anjeunna lumpat ka jero. Kuring parantos lami hoyong ningali indung sareng kuring henteu cicing upami batur tiasa ngabantosan kuring gaduh mamang éta hatur nuhun

    1.    Macarena cenahna

      Hai Maria, upami anjeun gaduh siklus 28 dinten rutin, ovulasi lumangsung sakitar dinten 14 (diitung ti mimiti jaman), sareng dinten anu subur aya dina dinten éta.

      Hiji salam.

      (Anjeun ogé tiasa mariksa eusi kami dina siklus menstruasi atanapi dinten subur)

  303.   jamil cenahna

    Halo 3 bulan ka pengker kuring hubungan intim dina dinten anu subur kuring sareng kuring tungtungna aya di diri kuring, énjingna kuring badé badé mésér pil darurat sareng haid kuring turun, 2 bulan ka pengker période kuring mimiti kuring henteu nyangka aya kajadian sareng Kuring ngalaman parobihan dina suasana haté ... ayeuna kira-kira sabulan katukang kuring ngalaman haid tapi ngan ukur sababaraha dinten tapi ampir teu aya nanaon sapertos perdarahan anu teu penting, kuring henteu nyangka aya anu anéh bakal kajadian ... sareng masa kuring bakal datang ka kuring ayeuna tanggal 23 Januari ... sareng 3 dinten kamari kuring aliran sareng getih panginten umur kuring mimiti tapi ngan ukur 30 menit, ayeuna kuring bareuh sareng seueur nyeri beuteung, kuring ogé utah warna hideung kuring indit ka dokter sareng aranjeunna ngawartosan yén éta kedah pikeun gastritis tapi henteu aya anu menerkeun kuring ngeunaan pembengkakan sareng nyeri beuteung anu parah. Abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun. Dupi anjeun mamatahan kuring naon?
    Hatur nuhun pisan parantos

  304.   mil cenahna

    Halo alus, kuring peryogi bantosan, naon anu lumangsung sareng pasangan kuring, kuring ngagaduhan hubungan éjakulasi di luar sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén lamun aranjeunna nepi ka luar, kuring masih tiasa hamil, hal éta nyaéta kuring henteu teratur sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan getih coklat sareng pisan sakedik teras pinkish tapi saeutik pisan. Dinten ayeuna kuring angkat-angkatan sareng nalika kuring leumpang kuring ngambek beuteung sareng suku kuring nyeri siga teu tiasa nyandak deui sareng saminggu ka pengker kuring gaduh sapoé sareng nauceas sareng pusing.

  305.   Diana berharga cenahna

    Wilujeng wengi, punten kanggo waktosna, tapi kuring hariwang pisan, kuring telat 17 dinten sareng karasa pisan seueul sareng nyeri beuteung. Kuring nyandak tés cikiih tapi kaluar négatip, naon anu kuring kedah laksanakeun? I Abdi hariwang

    1.    Macarena cenahna

      Halo, anjeun tiasa konsultasi ka dokter kandungan atanapi ngulang tés saatos saminggu. Sing salamet.

  306.   Lin Hernandez cenahna

    Halo, kuring yuswa 18 taun, kuring telat 14 dinten, sacara umum, haid kuring sok ditunda tapi waktos ieu benten 3 minggu ka pengker upami henteu ovarium kuring nyeri teuing sareng saminggu kamari kuring ngamimitian bénjolan.
    Sareng nyeri ovarium sapertos asides dina lambung kuring, suku kuring nyeri sareng kuring capé pisan tanpa kakuatan, naha kuring bakal hamil?

    1.    Macarena cenahna

      Halo Lin, hiji-hijina cara anjeun kedah terang naha anjeun hamil (ogé, hiji-hijina cara, tapi henteu paling dipercaya) nyaéta nyandak tés reuneuh. Upami anjeun teu ngagaduhan artos kanggo ngagaleuhna, angkat ka pusat perencanaan kulawarga anu pang caketna sareng aranjeunna pasihkeun pikeun anjeun. Sing salamet.

      1.    Lorena cenahna

        Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun janjian sareng dokter sareng nyungkeun tés kakandungan getih sahingga anjeun bakal yakin 99% upami anjeun hamil atanapi henteu.

        1.    Macarena cenahna

          Persis, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Hatur nuhun pisan kana komentarna.

  307.   Ali ro cenahna

    Punten mangga !!. Kuring parantos hubungan sareng kabogoh salami 5 bulan .. Bulan kahiji kuring nyandak pil darurat tilu kali .. Opat bulan kami henteu saling ngurus sareng kuring parantos nyandak dua tés sareng anu terakhir kuring ngalakukeun éta dua bulan ka pengker .. Sadaya Gejala Abdi pasuliwat sareng teu ayana haid kuring, tapi anu terakhir ieu kuring nginum kopi. Tapi kuring ngalaman pangobatan ginjal anu kuring sieun yén lamun kuring hamil éta tiasa mangaruhan orok abdi. Tapi Kuring ogé maca yén masalah saluran kemih sareng ginjal mangrupikeun gejala kakandungan sareng kuring ogé pingsan sareng seueul sareng nyeri sirah salian ti kram, capé, kuring ceurik tina sagala hal sareng nyeri dada sanaos kuring henteu acan sadar parobihan pas dokter ngawartoskeun kuring yén saluran pernapasan kuring peradangan .. Naon kamungkinan aya hamil! ???? Bantosan abdi .. hatur nuhun.

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo, Upami tésna dilakukeun dina waktosna sahingga ngahasilkeun hasil anu saé sareng kaluar négatip, anjeun angkat ka dokter pikeun ngalakukeun tés getih sareng ningali naon anu kajantenan ka anjeun. Salam!

  308.   Ali ro cenahna

    Abdi 17 hatur nuhun anu teu aya gynecologist hoyong ngahadiran kuring tanpa perusahaan indung kuring, bantosan kuring pikeun méréskeun keraguan kuring punten kuring gaduh sadayana gejala sareng éta nurunkeun kuring dina tanda petik normal anu ngabédakeunana éta kabukti warna coklat .. Pitulung .

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo, Upami anjeun ragu, tingali dokter kandungan sareng indung anjeun kusabab anjeunna ahli anu pangsaéna anu tiasa ngabantosan anjeun. Sanaos anjeun henteu ngajelaskeun urang persis naon anu diragukeun anjeun, salam!

  309.   Ngintip cenahna

    Hai kumaha damang? Hal anu aneh pisan kajantenan kuring, kaleresan henteu pernah kajantenan kuring sareng kuring hoyong ngabantosan kuring terang naon anu kajantenan.

    Dina bulan Nopémber éta mangrupikeun waktos terakhir kuring hubungan séks, tapi sababaraha bulan ka payun kuring turun normal dina waktos sareng sadayana. Ayeuna dina bulan Pébruari kuring ngalaman gejala premestrual sareng kuring ngan ukur turun dua dinten sareng éta henteu lami pisan saatos kuring balik deui kuring ngagaduhan gejala prémestrual anu paling kuat sareng kuring parantos radang pisan dina lambung sareng nyeri sirah konstipasi sepanjang waktos (kuring sok ngalaman ) éta ogé masihan kuring Ngantuk pisan dina ahir poé sareng énjing-énjing kuring gugah sareng kahoyong teu nanaon deui ukur cicing di bumi sareng bobo. tapi kuring ogé ngalaman pisan setrés sareng siga kitu, kuring boro-boro dahar.

    Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan kumargi kuring hariwang.

    1.    Ngintip cenahna

      Punten, kuring bakal pisan ngahaturkeun upami anjeun ngajawab kuring! Abdi hariwang pisan yén ieu henteu acan leres-leres kajantenan kuring

    2.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Kika, buka dokter kandungan anjeun supados anjeunna tiasa nuturkeun sareng anjeun. Salam!

  310.   lemarian cenahna

    Halo, muhun, kuring bakal nyaritakeun yén dina 1,2,3 Maret 4, 8, sareng dina 10,11 Maret waktos abdi sumping teras dina 12, XNUMX, XNUMX, sareng XNUMX kuring noda coklat sareng kuring nyeri pisan dina cangkéng sareng sakedik nyeri dina beuteung abdi anu tiasa dilakukeun ah kuring henteu nyandak kontrasépsi Mugi anjeun tiasa ngabantosan kuring hatur nuhun pisan

  311.   Daya PL cenahna

    Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring ngeunaan ieu dina 8 Maret kuring hubungan sareng kabogoh, éta mangrupikeun kahiji kalina pikeun urang duaan, (dina 5 Maret kuring réngsé siklus haid kuring, janten tina naon anu dicarioskeun ku kuring dinten infertilitas kuring bakal ti 6 Maret dugi ka 10 Maret). Éjakulasi di jero kuring, saatos sakitar 5 jam kuring nyandak pél énjingna sakumaha anu dituduhkeun, éta masihan kuring sababaraha gejala tapi kuring henteu ngaluarkeun getih pisan, ogé kanyataanna nyaéta dina 10 Maret kuring deui ngagaduhan kelamin anu teu dijagaan, tapi éjakulasi éta kaluar. .tapi dinten éta saatos satengah jam getih tapi sakedik, dinten-dinten ieu beuteung kuring parantos kaduruk, kaluar bodas turun sareng kuring parantos ngaraoskeun cazones dina tulang tonggong. Kuring ngarasa tegang pisan, sareng kuring leres-leres henteu terang naon anu kedah dilakukeun Abdi hoyong nyarankeun ka kuring yén éta tiasa kajadian ka kuring atanapi upami aya kamungkinan ovum parantos dibuahan, kuring hatur nuhun sateuacanna.

    1.    Macarena cenahna

      Hai Daya, kami leres-leres henteu terang naon anu salah anjeun, anjeun kedah angkat ka dokter atanapi pusat KB pikeun milarian terang. Sareng urang hoyong ngingetan yén ku henteu nganggo langkah-langkah panghalang dina hubungan seksual, henteu ngan ukur résiko kakandungan, tapi ogé transmisi STD. Sing salamet.

  312.   Sam cenahna

    Hai, kuring ampir sadaya gejala tapi menstruasi abdi turun, sanés dina cara anu sami sareng jumlah anu sami, tapi kuring turun.

    Kuring ogé ngagaduhan perasaan tekanan dina beuteung, nyeri dina ovarium sareng pinggel kuring.

    Dokter kuring ngalakukeun budaya cikiih sareng tés cikiih lengkep sareng éta négatip, kuring henteu ngagaduhan inféksi kemih.

    Anu tiasa. Kuring badé ningali gynecologist deui tapi kuring hoyong gaduh ideu.

  313.   laila cenahna

    Halo, kuring bingung. Kuring kantos hubungan sareng kabogoh kuring sapoé sateuacan masa kuring sumping (éta sabulan katukang), sareng anjeunna ngalanggar kondom, anu kuring henteu terang nyaéta anjeunna éjakulasi sakedik di jero, atanapi ngusir sadayana pas anjeunna ngaluarkeun. . Mangsa kuring turun anéh, enya éta lumangsung 7 dinten sakumaha biasana tapi henteu seueur tab sapertos biasana. Saminggu saatos waktosna angkat, urang parantos kelamin sareng hal anu sami kajadian sareng kondom éta sareng kuring henteu terang upami aya éjakulasi dina diri kuring, debit na kaluar pisan kandel pas kuring kiih, anu ngajantenkeun kuring beuki lieur . Intina nyaéta yén énjingna kuring gaduh sakedik leungitna getih, sareng sajabina ampir saminggu, tapi éta ngan sakedik per dinten. Kuring kantos seueul akhir-akhir ieu, ngarecahna kuring henteu kantos ngalaman dina kahirupan kuring, sareng dorongan sering kiih. Kuring ogé ngawangun fisik leutik sareng kuring nyatet yén unggal-unggal kuring bangun (tanpa tuang nanaon) pelvis kuring ngabareuhan. Abdi bobo sadidinten tapi éta ngabingungkeun kuring sabab kuring sering ngalamun ... aya dua dinten sateuacan haid kuring turun deui sareng kamari nalika kuring ngabersihkeun diri kuring ningali sapotong getih leutik salaku mini pembekuan 2 mm, tapi teu aya deui , Kuring panginten yén kuring bakal turun teras nganggo anduk, tapi teu aya anu turun tapi kaluarna konéng sapertos nalika éta mangrupikeun dinten terakhir dina waktos éta ... Abdi henteu terang naon anu kedah dipikirkeun ...

  314.   mutiara cenahna

    Kuring henteu terang ma nurunkeun rgla se m dbio d unduhkeun 11 relacion bak dina 26 d Pébruari kuring parantos telat 5 dinten kuring tés reuneuh sareng kuring négatip pro Abdi sadinten engké éta bakal janten upami kuring tiasa béntang hamil ogé kuring nyusuan orok abdi

  315.   kabita cenahna

    Halo, dina 3 Maret kuring hubungan sareng kabogoh kuring tanpa panyalindungan, kuring henteu pernah éjakulasi dina diri kuring sareng wengi kuring nyandak dinten-dinten tapi tanggal 15 kami ngalakukeun deui sareng kuring henteu deui nyandak nanaon. Tanggal 16 Maret kuring ngalaman menstruasi normal tapi kuring ngaraos parah, énjing-énjing abdi bangun anu saé, tapi wengi atanapi siang upami tuang hiji hal kuring raos pisan, kuring ogé asa rada pusing sareng hariwang pisan. Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng ngawartosan naon kamungkinan kuring nyandung? Kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun!

  316.   kabita cenahna

    Halo, naon anu lumangsung nyaéta dina 3 Maret kuring gaduh hubungan séks tanpa lindung sareng kabogoh kuring henteu éjakulasi di jero kuring, wengi kuring gaduh post-day tapi dina tanggal 15 kami gaduh hubungan séks deui (tanpa perlindungan) sareng waktos ieu kuring henteu inuman. teu nanaon. Tanggal 16 Maret turun janten normal tapi sadayana akhir minggu kuring ngaraos aneh, teu tiasa tuang naon-naon sabab kuring rumaos pinuh pisan sareng kuring gaduh sababaraha pusing
    Naon kamungkinan kuring hamil?
    Kuring ngantosan réspon anjeun anu gancang, hatur nuhun!

  317.   Jessica cenahna

    Halo. Kuring gaduh sababaraha mamang sareng kuring miharep batur tiasa nulungan kuring. Abdi gaduh waktos 30 dinten. Abdi pisan waktuna. Bulan ieu kuring meunang dina 4 Maret. Kuring kantos hubungan on 11, 12, 15 sareng 19. Anu anéh nyaéta biasana kuring aliranna seueur bahkan dina dinten ovulasi, tapi bulan ieu kuring langkung garing. Ngan nalika meresihan nyalira kuring perhatoskeun aliran anu cair pisan sareng sababaraha kalembaban sadidinten. Tanggal 15 kuring ngalaman seueur nyeri sirah, pusing, seueul, gas sareng peujit peujit, ogé nyeri sakedik dina ovarium katuhu. Patarosan abdi. Gejala ieu tiasa janten sabab kakandungan? Abdi milarian orok kadua.

  318.   Jessica cenahna

    Abdi lereskeun. Kuring teu ngarareunah tanggal 17. Naha éta mangrupikeun gejala pupuk?
    Aya anu ngabingungkeun kuring sakedik sareng éta dina sababaraha forum kuring maca yén dinten mimiti haid nyaéta saprak anjeun getihan, tapi dokter kandungan kuring ngawartoskeun kuring ngitung ti dinten yén debit coklat dimimitian. Janten kuring henteu terang kumaha ngitung ovulasi kuring harita. Upami ti saprak 2 Maret éta aliran atanapi ti 4 éta perdarahan. Punten bantosan !!

    1.    Macarena cenahna

      Halo Jessica: dinten mimiti siklus réproduktif diitung ti dinten jaman anjeun turun.

  319.   Isabel cenahna

    halo
    Milik kuring jarang pisan, kuring gaduh 3 murangkalih sareng salaki kuring ngalaman vasectomy salami 2 sareng satengah taun, kuring gaduh waktos tunduh 12 dinten sareng kuring capé pisan sareng nyeri punggung. Kuring henteu ngalaman gejala ieu dina kakandungan kuring sateuacanna tapi kuring masih cangcaya kuring henteu ngagaduhan hubungan séks sareng salian ti salaki kuring, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Jessica cenahna

      Éta henteu kedah dimungkinkeun, tapi upami éta parantos 12 dinten anu langkung saé pikeun nyandak tés pikeun dikaluarkeun.

  320.   Laura cenahna

    Halo, soré anu saé, kuring hariwang kusabab tanggal 13 Pébruari menstruasi kuring dimimitian sareng tanggal 18 bulan anu sami kuring ngalakukeun hubungan séks sareng pasangan kuring, tapi sanés anu matak pikahariwangeun kuring, anu matak pikahariwangeun kuring janten hamil saprak urang henteu ' teu nganggo kondom, masa abdi waktosna. 13 Maret sareng kuring henteu turun kuring hariwang sabab kuring rutin pisan dina hal éta, parantos 8 dinten sareng tetep teu turun Kuring nyeri sirah, pusing, karasa dina burih sareng gejala anu sanés. Nami abdi Laura, abdi hariwang, punten bantosan abdi. Hatur nuhun sateuacana. Wilujeng siang.

  321.   Ashley cenahna

    Halo sareng hampura kabodoan
    Kuring ngagaduhan hubungan dina 10 Pébruari dinten anu sami kuring ngagaduhan haid tapi dinten anu mimiti henteu hég seueur getih
    Kuring ngantosan 14 dinten kanggo ngalakukeun tés éta négatip boh bumi sareng getih
    Poé sanggeusna kuring nyeri panggul jeung seueul
    Deui kuring gaduh tés getih, tés cikiih sareng sonogram heunceut. Kaluar yén kuring gaduh kista sareng yén kuring henteu hamil
    Dinten ayeuna 23 Maret sareng kuring masih teu acan turun
    Saur anjeun naon anu kuring kedah lakukeun?! 🙁

  322.   Isabel cenahna

    Halo, ieu kuring deui, kuring telat 20 dinten, nyaéta, dina Maret, période kuring henteu acan datang, éta henteu acan sumping ti 10 Pébruari, énjing kuring angkat ka dokter, sanaos panginten henteu. hamil kusabab salaki kuring gaduh vasectomy, abdi gaduh kuring You ragu sabab anjeun parantos nguping éta ogé tiasa gagal

  323.   Briceño cenahna

    Halo Kuring umur 19 taun dina bulan Januari kuring henteu ngagaduhan masa abdi, anjeun ningali hubungan dina 16 sareng 24 Januari sareng dinten énjingna kuring kedah sumping sareng dina bulan Pébruari sumping tapi lumangsung 3 dinten tapi éta coklat warnana sareng aya sakedik perdarahan, sareng dina sasih Maret kuring ngagaduhan warna pink sareng tahan 2 dinten sareng kuring hubungan intim saminggu katukang… ..
    Abdi capé pisan, hal-hal anu biasa kuring lakukeun sateuacana tapi kuring capé teuing jalan ka treuk 5 blok sareng kuring sesek napas kuring pusing kadang-kadang kuring hoyong tuang sadidinten kuring janten kesel ku naon waé kuring ngarobih parasaan kuring teras-terasan kuring bobo pisan sareng wengi kuring ngalaman insomnia terakhir waktos kuring nyeuseuh baju kuring sareng éta méré kuring nyeri parna dina beuteung kuring sareng éta ka tukang kuring henteu terang naha tapi dina bulan Pébruari kuring ngalakukeun D tés kakandungan sareng kaluar négatip sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén éta henteu yakin pisan kuring pisan sieun sareng hariwang jalma anu tiasa ngabantosan kuring punten kuring henteu terang upami kuring hamil kuring gaduh seueur mamang kuring henteu terang naon anu kuring pikirkeun… .

  324.   Ana Robledo Garcia cenahna

    Halo wilujeng siang
    Abdi yuswa 19 taun sareng ogé aya hal anu kuring terang anu lumangsung salami 6 bulan kuring nginum pil unggal dinten tapi salami 2 bulan kuring ngagaduhan dinten anu kuring henteu nyandak éta sareng nalika nyandak éta deui kuring parantos hubungan sareng ayeuna kuring ngalakukeun henteu terang upami kuring hamil sakitar kuring gaduh 1 minggu k beuteung kuring luncat sareng kusabab kuring pusing kuring napsu kahoyong pikeun junk food anu kuring henteu resep. 15 dinten ka pengker kuring turun tapi éta ibarat runtah sareng coklat, teu aya getih anu tiasa nyandung

  325.   fabian cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan anu hadé.
    Bulan kamari jaman kuring kasép 5 dinten telat (sigana éta kusabab kesel anu kuring natakeun) Kuring masihan suntikan atrimon ka diri kuring (anu dipasihkeun dina dinten 8 saatos masa anjeun turun) 9 bulan ka pengker kuring masihan na pernah ngalaman masalah, éta salawasna sumping nalika kuring kedah sumping sareng jumlah normal, teu aya gejala anu teu biasa.
    Bulan kamari datang ti 9 dugi ka 17 (nyaéta, 5 dinten saatos tanggal kuring kedah sumping). Kuring ngalaman hubungan seksual dina tanggal 24, 25 sareng 26 (tilu kali sapoé) saatos saminggu kuring gaduh naucias, kuring utah ngan sakali, nyeri haté, nyeri sirah parah (sanaos henteu nyandak naon-naon pikeun nyeri anu aranjeunna ukur lami bari) transparan ngalir sareng kadang satengah susu, belching, kuring satengah tiis anu lumangsung dua dinten, kuring angkat ka kamar mandi kanggo kencing sering sareng kuring sesah bobo nalika wengi, sanaos upami bobo dua atanapi tilu jam telat, kuring ngalaman nyeri ovarium anu lumangsung sakedik sareng ngan di sisi kénca anu hampang henteu sapertos biasana.
    minggu kamari, nyaeta, dinten Sabtu kamari kuring ngalakukeun tes kakandungan anu négatip, tapi kuring kedah sumping tanggal 4 sareng sumping ka kuring dina kaping 5 sanaos éta ngan ukur noda coklat sareng dinten ayeuna kuring janten rada beureum tapi tina waktos kana waktos sareng jumlah sakedik pisan.

    Aya kamungkinan kuring hamil, kuring henteu hoyong nyandak tés anu sanés bakal négatip deui.

  326.   Beatriz cenahna

    Halo, nami abdi Beatriz, kuring gaduh keraguan anu ageung, sakitar 4 dinten ka pengker kuring leumpang siga anu birit, enya katukang sareng dina burih aya sora gas anu pikareueuseun anu kadéngé sareng beuteung kuring katingalina ageung sareng dinten ieu nyaéta dinten ka-4 sareng éta masihan kuring irung berair ... Suku ngabareuhan ... Sareng kamari tonggong kuring nyeri siga anu haid abdi badé turun ... Sareng leres, kuring henteu mikir atanapi ngaraos siga hamil. , Kuring nyarios kitu kusabab salaki kuring parantos vasectomy sakitar 12 taun ... .. Naha kuring hamil ???? Tulungan abdi punteun
    Sareng kuring henteu nyandak nanaon pikeun gas

  327.   Michela pizarro cenahna

    Halo Kuring yuswa 43 taun sareng nyuntik novafen unggal 4 dinten, tapi lami-lami waktos abdi henteu teratur salami sataun langkung kuring masih teu liren nyuntik, bahkan kadang éta henteu dugi ka kuring, tapi ayeuna kuring hariwang sabab kuring perhatikeun yén kuring sieun hamil dina umur ieu kaséhatan kuring sanés anu pangsaéna pikeun nyanghareupan kakandungan anu anyar, kalayan murangkalih anu kadua kuring ngagaduhan seueur résiko. Abdi ngagaduhan perasaan beuteung anu pikareueuseun, panas, tiis sareng nyeri dina beuteung kuring.

  328.   Juliana cenahna

    Halo, Abdi peryogi pendapat anjeun. Abdi yuswa 26 taun sareng ti akhir Januari kuring henteu nginum obat kontrasépsi. Kuring henteu kantos ngalakukeun hubungan séks salami 1 bulan tapi tonggong kuring nyeri, kuring ngagaduhan langkung jarawat tibatan dina kahirupan mah, bénsin sareng sungkem, nyeri haté, diare sareng kuring parantos kéngingkeun ampir kilo sareng satengah. Anu henteu nambihan ka kuring nyaéta masa kuring parantos sumping (telat). Naon anu anjeun pikirkeun? Salam sareng hatur nuhun

  329.   Sm cenahna

    Halo, kuring miharep anjeun tiasa ngajawab kuring, abdi nyandak pil KB sareng kuring hubungan intim janten pas dina Pébruari 25 nalika kuring libur sareng tanpa période, dina Maret dina tungtung kotak kuring ngagaduhan waktos 3 dinten , ti dinya kuring ngamimitian kotak anyar, Tapi kuring mimiti ngaraos gejala anu anéh pisan, seueur pembengkakan, nyeri punggung, nyeri ovarium sadidinten sareng dina posisi naon, kalemahan, nyeri payudara sakedik, 1 dinten kalayan utah sareng seueur pisan tina dorongan kiih, permén karét abdi getihan nalika nyikat huntu sareng kuring ngagaduhan jarawat sakedik.
    Naha kakandungan tiasa dilakukeun upami kuring kénging waktos abdi dina bulan Maret?
    Kalayan putra abdi gaduh sababaraha gejala anu disebatkeun di luhur tapi sigana anéh pisan pikeun kuring (kuring hamil nyandung pél)
    Kuring miharep anjeun tiasa ngajawab kuring

  330.   Blanca cenahna

    Halo, abdi ngantosan waktos abdi dina dinten 1 sareng kuring turun nyalira. Dua dinten dina waktos abdi, hartosna, hiji patri sareng getih anu sanésna, teu aya deui, kuring gaduh beuteung anu bengkak pisan sareng saha waé anu nyebatkeun yén kuring hamil , hal éta nyaéta kuring nyandak tes sareng kaluar négatip kuring henteu terang naon anu kuring pikirkeun. Caritakeun punten

    1.    Macarena cenahna

      Blanca, kami henteu terang sabaraha dinten telat anjeun nyandak tés, éta bakal disarankeun (pikeun masihan anjeun langkung percaya diri) yén anjeun parantos ngalaksanakeun éta sakitar 7 dinten reureuh. Anjeun ogé tiasa konsultasi sareng dokter.

      Hiji salam.

  331.   Daniela ramirez cenahna

    Halo, patarosan kuring ieu: sakitar 15 dinten kapengker kuring kedah datang haid, kuring ngagaduhan perasaan yén butuh kuring contona, colic leutik, bieu ditingali sakapeung rada kuat tapi henteu nurunkeun kuring, dinten ayeuna kuring mimiti aya bewara lawon sakitar pentil sareng pembengkakan kuring ngaraos nyeri tapi éta dihapus sareng aranjeunna sapertos ngabareuhan, kuring ngalaman salah sahiji atanapi gejala anu anéh (diantarana sapertos irung irung anu saleresna jarang pisan di kuring, insomnia, teuing capé ), Kuring gaduh hubungan séks tanpa ngurus diri Salami sasasih, sareng ayeuna éta henteu turun ogé, kuring kaserang hipertiroidisme sareng kuring dikontrol, kuring henteu ngurus diri kuring kusabab kuring ngarti yén awéwé anu kaserang butuh panjang teuing pikeun hamil janten kuring nganggap enteng, kuring henteu hoyong nyandak tes kusabab sieun éta bakal kaluar négatip sareng kuring parantos ningali langkung seueur koméntar ti awéwé yén hal anu sami kajadian ka aranjeunna tapi aranjeunna henteu sareng kuring kahayang pikeun terang éta langkung handap ... sareng awon pikeun ngaharepkeun anjeun sareng ningali éta négatip ... éta bakal pantes dilakukeun pikeun kuring uji, atanapi naha aranjeunna tiasa janten gejala tina hal anu sanés?

  332.   Ashley cenahna

    Halo, Budak awéwé. Nya, henteu teratur, kuring nginum pil sataun sareng satengah, kuring ngantunkeun aranjeunna dina bulan Agustus dina bulan Nopémber sareng Désémber, sareng haid kuring henteu acan sumping deui dina sasih April ieu, kuring ngagaduhan titik coklat pikeun 5 dinten sareng jarang sareng sakapeung mah Nyeri, kumaha kuring tiasa hamil? ' muhun abdi henteu hoyong bungah

  333.   Ginet Alejandra cenahna

    Halo…. Abdi énggal di dieu sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring dina waktos anu teratur dinten-dinten akhir bulan Pébruari kuring mundur IUD anu bulan éta periode abdi tanggal 19 Pébruari, kuring aktip sacara séksual sareng kuring ngajaga hubungan sareng pasangan kuring tanpa perlindungan, sasih Tanggal 9 Maret, kuring ngalaman perdarahan anu aneh, cair pisan sareng henteu bau, anu lumangsung 3 dinten, éta anéh sareng saminggu sateuacan haid kuring datang kuring ngalakukeun tés anu kaluar négatip, saatos kuring henteu kantos ngalaman masa kuring dua minggu telat sareng kuring balik deui pikeun nyandak tés anu ogé négatip, tapi masa kuring henteu pernah datang, dina 3 April kuring ngagaduhan titik coklat sareng anu beureum tapi ngan ukur dua dinten ... dina tanggal anu hartosna tanggal 16 April kuring noda coklat deui sareng tahan dua dinten, nyaéta, dinten ayeuna kuring henteu gaduh dinten ayeuna ... kedah dicatet yén salami waktos ieu kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring tanpa perlindungan sareng sababaraha kali kalolobaan aranjeunna sumping di jero kuring .. Abdi hoyong terang upami aya kamungkinan janten hamil sareng éta dina pr A négatip palsu parantos kaluar ... ieu kuring bingung kusabab kuring ngalaman sababaraha gejala sapertos lieur, lieur, seueur bénsin, pangjurung pikeun ka kamar mandi unggal saat, nyeri haté sareng ayunan suasana ... hatur nuhun, Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan

  334.   Pame98 cenahna

    Budak awéwé bantosan!
    Abdi ampir 3 minggu telat sareng kuring henteu acan angkat. Saminggu kamari kuring nyandak 2 tés kakandungan cikiih sareng hiji tés getih, tiluanana négatip. Ampir sabulan katukang kuring ngagaduhan hubungan anu dintenna subur pisan, tapi, éta parantos sabulan katukang sareng éta naha kuring ngalakukeun tés sareng aranjeunna kaluar négatip. Tapi saminggu satengah ka tukang kuring ngagaduhan hubungan terakhir kuring sareng kuring sakuduna diturunkeun ayeuna. Kuring teu ngagaduhan gejala atanapi gaduh implantasi perdarahan. Kuring ngulang, kuring parantos gaduh 3 tés sareng éta négatip, saur anjeun kuring hamil atanapi hubungan anu terakhir parantos ngarobih tés getih kuring? Tulung!!!

  335.   Lucia cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan séks pelindung sakitar 2 minggu ka tukang sareng kuring telat 1 minggu, pentil kuring nyeri sareng parah, kuring ngagaduhan beuteung ngabareuhan, kaluar bodas sareng akhir-akhir ieu seueur jarawat. Anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta kuring teratur pisan sareng kuring henteu reureuh langkung ti 1 atanapi 2 dinten sareng henteu masalah sabaraha urang nganggo panyalindungan, kondom tiasa ditusuk. Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi !!?

  336.   Mary cenahna

    Hai, kuring parantos séks saatos période kuring tapi anjeunna henteu lebet sareng kuring.
    tapi kuring bobo pisan lapar kuring asa capé nasal macét
    Abdi hoyong terang naha éta normal atanapi éta kakandungan?

  337.   ABDI TERANG cenahna

    WILUJENG SIANG.

    SATU PERTANYA MINGGU INI SAYA NGARASA Hal-hal Anu Aneh, Kakuatan Rendah, KASABIH DITANGKUT, PAYANG SAKIT SAKOLA, RASA PELOTIK INFLAMMASI. BANTUAN KAULA ANJEUN GEUS HENTEU Anu SANGIT SAKIT

  338.   JOHANNA PARRA cenahna

    HALO PS SATU TEU NYAHO JEUNG KUNCI JEUNG KURING, PISAH ASH AYEUNA SAKIRING CM JEUNG TÉHÉÉÉÉ DIJUAL DI JEUNG BÉRÉ, SAKÉNGKEUN JEUNG KANGENAN KANGGO MANGGO TAPI PERIODI NORMAL SIEUN TUTUP JEUNG TESTÉNA SAYA NEGATIF Abdi NEGATIF. NASAL ENSIAS SADANG BALÉ BARI SING TEU NINGALI

  339.   Gabriela Rincon cenahna

    Wilujeng wengi, kuring hoyong anjeun ngajawab kuring, waktos abdi sumping dina 2 Méi taun 2017 ieu, éta lumangsung 4 dinten dina hiji aplikasi nyatakeun yén dinten subur kuring ti 7 ka 13 sareng tanggal ovulasi 12 sareng dina aplikasi anu sanés ceuk éta ti 13 dugi ka 16 sareng tanggal ovulasi nyaéta tanggal 16, kuring henteu terang naha kuring bakal teratur atanapi sabaraha lilana siklus na, kumaha upami kuring terang yén kadang-kadang éta ditunda ku dinten atanapi 1, kanyataanna nyaéta yén kuring parantos séks sareng salaki kuring dina kaping 2. Méi sareng 7 énjing-énjing dinten ayeuna kuring ngalaman sababaraha nyeri sirah sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan irung anu leutik sareng tikoro abdi parantos ngabakar sakedik aranjeunna pikir kuring gaduh kamungkinan hamil Abdi hoyong reuneuh, jawab

  340.   poe cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring 13 telat, kuring milari orok sareng pasangan kuring, kuring teu ngarareunah dina beuteung, seueul (langkung isuk-isuk), nyeri sirah, nyeri dina suku sareng panangan, nyeri dina dada Abdi rumaos ngabareuhan sareng sesah. Naha éta kakandungan? Abdi henteu acan nampi tés, kuring henteu hoyong hanjakal. Naon deui. Kuring boga debit bodas sareng seueur hariwang ngeunaan hal-hal amis sapertos coklat sareng kuring netelakeun yén kuring henteu pernah resep. Batur anu ngagaduhan hal sapertos kitu kajantenan ka anjeunna? Abdi hoyong gaduh opini

  341.   keulimar cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan, kuring gaduh reureuh sababaraha dinten, dada kuring nyeri pisan, kuring milih kaluar bodas sareng nyeri beuteung sareng dorongan utah

  342.   loba keusikna cenahna

    Halo!!! Kuring radang pisan sareng kuring gaduh seueur gas kuring ngagaduhan orok yuswa 11 bulan kuring ngagaduhan IUD tapi aranjeunna ngaleungitkeun éta kusabab kuring ngaluarkeun getih sareng dinten aranjeunna ngaleungitkeun éta aranjeunna masihan kuring suntikan pikeun ngeureunkeun perdarahan teras kuring ngalaman masa abdi tapi dina jumlah anu leutik q ampir teu aya nanaon sareng janten kuring x 3 dinten sareng gaduh hubungan séks tanpa perlindungan sareng kuring gaduh waktos tunduh 1 bulan saminggu sareng kuring henteu terang naha éta kusabab suntikan éta atanapi upami kuring hamil kuring peryogi bantosan ... !!!

  343.   ngan saavedra cenahna

    Hello.
    Kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring salami sasasih tanpa panangtayungan, kuring milari orok, kuring kedah sumping dina 25 Méi tapi henteu sapertos éta dina tanggal 31, handapeun siang sareng siang siang, sababaraha jam engké, éta coklat kaluar dinten anu sami dina wengi. 2 dinten aliran coklat deui.
    Naha éta bakal implantasi?

  344.   Veronica cenahna

    Saé kuring ngagaduhan hubungan tanpa ngurus diri sorangan. Kuring ngarasa anéh kuring gaduh laut dada kuring nyeri Kuring ngaraos nyeri sapertos kuring datang tapi kuring ogé seueul éta ngarobah haté kuring aranjeunna jijik kuring sababaraha hal anu kuring hoyong terang upami éta kakandungan grax I miharep réspon, jenis Wasalam Veronica

  345.   Agustinus cenahna

    Wilujeng siang dinten ayeuna kuring gugah sareng seueur nyeri haté sareng nyeri beuteung langkung nyeri haté tibatan nyeri beuteung, sareng kuring salami 3 dinten dimana dina kanyataanana éta sok datang ka kuring salami 5 dinten, naha ieu kajantenan kusabab kuring ogé seueur lieur?

  346.   Noemi cenahna

    Halo, kuring parantos seueul pikeun tilu bulan sareng ngalaman utah seueur kaasaman sareng kulit kuring parantos kaluar seueur jarawat anu kuring henteu kantos ngalaman tapi haid kuring parantos sumping sareng reureuh sareng sababaraha dinten, kuring langkung kembung, bakal Abdi hamil?

  347.   Smurfette cenahna

    Halo, kuring gaduh dilema kanggo ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring ngalaman kanker payudara salapan taun ka pengker, aturan kuring teras-terasan maju, kuring hamil dua taun ka pengker sareng aya dua anu henteu maju sareng aranjeunna ngagaduhan k kitar , naon anu kuring ngalaman waktos anu pikareueuseun, pasangan kuring sareng kuring milarian deui, dina 10 Méi kuring ngagaduhan masa kirang ti k bulan anu sanés sareng dina 30 Méi kuring pendarahan pink anu énténg pisan nalika kuring ngabersihkeun diri sareng dina dua dinten tinggaleun. .. Abdi dua dinten telat ayeuna, kamari kuring nyeri pisan dina beuteung abdi parantos tés négatip sareng dokter kandungan nyatakeun éta masih awal, kuring resep pisan tuang, ovarium sareng rahim kuring nyeri, kuring pusing Kuring gaduh impian anu pikasieuneun sareng Kacapéan pisan dina dada kuring henteu perhatoskeun aranjeunna aranjeunna kitaron kuring nempatkeun prostheses sareng ogé kuring k kuring hariwang pisan sareng saraf pisan kuring ngarepkeun waktos ieu mangrupikeun pendapat positif ??? Hatur nuhun pisan ka sadayana

  348.   Andrea solano cenahna

    Halo, kuring gaduh implanon salami 2 taun, sareng waktos saprak kuring nempatkeunana henteu teratur, sareng gejala anu anéh pisan, seueur bobo, sakedik nyeri dina pelvis, kuring henteu tahan salaki kuring nangkeup kuring nalika kami ngagolér kusabab kuring asa keukeuh, enya kuring ngalaman pendarahan heunceut tapi sakumaha ceuk kuring jaman kuring henteu teratur pisan, kuring sangsara pisan nalika sareng saatos kakandungan tina keputihan sareng inféksi komo nalika kakandungan munggaran kuring kuring dirawat di rumah sakit kusabab éta. . Kuring ogé kaserang konstipasi .. Abdi gaduh langkung napsu tibatan sateuacanna .. Abdi ngagaduhan beuteung anu tumuh sareng nalika nunjukkeun langkung seueur ... naha mungkin kuring hamil?

    1.    Macarena cenahna

      Halo Andrea, anjeun kedah nyandak tés reuneuh. Salam.

  349.   Edith cenahna

    Wilujeng siang, kuring hariwang pisan kusabab kuring dina umur 15 dinten tapi ngan saeutik pisan 10 dinten, nalika kuring 5 taun sareng éta loba pisan. Dinten hal anu aneh kajantenan kuring nalika kuring nangtung aya nyeri kuat dina cangkéng sareng dina sampéan dugi ka dampal suku nyeri éta beuki karasa dina cangkéng kuring ngagolér sareng nyandak pil pikeun nyeri tapi éta masih keneh nyeri. Naha éta kuring hamil sanaos ngagaduhan IUD?

  350.   Rossy cenahna

    Halo, tanggal haid terakhir kuring nyaéta 4 Juli, kuring ngurus diri ku tambalan, kuduna kuring nempatkeun anu anyar dina 14 Juli tapi kuring henteu deui nempatkeunana, kuring parantos kelamin dina tanggal 16 tanpa perlindungan, kuring telat 6 dinten sareng kuring gaduh tes apoték sareng éta négatip deui, naha mungkin hamil nalika nganggo tambalan Evra salami 4 taun?

  351.   Pondok cenahna

    Halo, hapunten budak awéwé, naha kuring rada hariwang Naon anu lumangsung nyaéta kuring ngaraos parah pisan, naha kuring ngalaman seueul, nyeri haté, nyeri beuteung, nyeri sirah sareng pusing khususna seueur bobo? Éta ngajantenkeun kuring lapar sareng kuring tuang gula. Kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sareng salaki kuring dina sababaraha kasempetan tapi kuring gaduh tes kakandungan sareng éta négatip? Kuring henteu terang naon deui anu tiasa kuring laksanakeun pikeun terang upami kuring henteu atanapi kuring pohara stres, punten bantosan abdi ❤️ Hatur nuhun sareng kuring ngarepkeun waleran?

    1.    Macarena cenahna

      Kami henteu terang iraha anjeun nyandak tés: dinten mimiti henteuna? Ngan naon anu anjeun laksanakeun (janten hariwang) nyaéta hal terakhir anu anjeun kedah laksanakeun.

  352.   marlene cenahna

    hol kuring parantos dikaitkeun salami 7 taun tapi kuring nyeri sirah, seueul, nipples nyeri sareng nyeri dina liang beuteung kuring

  353.   Alex cenahna

    Halo, bulan kamari hargana lemes pisan, éta lumangsung sababaraha dinten kirang ti biasana. Sareng bulan ieu kuring parantos tunduh 4 dinten dugi ka janten coklat ngora, teras getihan ngan ukur dua dinten. Nalika dina kanyataanna lumangsung 5 dugi 7 dinten. Naha kuring kedah nyandak tés? Kusabab kuring seueul sareng sagala anu kuring tuang ngajantenkeun kuring gering. Éta saran?

    Wasalam

  354.   poe cenahna

    Halo budak awéwé kuring gaduh patarosan bulan ieu kuring gaduh reureuh 5 dinten nalika kuring meunang sapoé satengah tuluy ninggalkeun kuring entéh ti mana ... kuring ngagaduhan seueur aliran tanpa bau .. Kuring ngalakukeun hubungan séks tanpa nyandak miara diri kuring ti saprak hoyong gaduh orok. Kuring ngantosan réspon anjeun sakedap (kuring nyandak tes sareng éta négatip)

  355.   Jacqueline cenahna

    Naha kuring tiasa reuneuh upami kuring hubungan anu teu dijagaan sareng dina waktos kuring ngagaduhan haid?

  356.   naira cenahna

    halo Abdi hoyong terang upami dina dinten pamungkas jaman kuring anu kuring henteu deui patri Abdi ampir tiasa hamil nyaéta anjeunna sumping ka jero sareng henteu angkat sababaraha dinten anu jarang pisan kuring boro bobo sareng sadaya waktos kuring lapar salam mugia waleran hatur nuhun

  357.   Naomi cenahna

    Halo 22 dinten tanpa période, 4 uji cikiih négatip, kuring henteu teratur, période terakhir kuring nyaéta dina tanggal 28 Juli, beuteung kuring nyeri sareng nyeri sakedik ti waktos ka waktos di bagian handap ovarium nalika aya gerakan, naon anu kuring kedah lakukeun

  358.   Noemi cenahna

    Halo, kuring telat 22 dinten ewgla terakhir kuring 28/07/17 sareng dinten ayeuna 19/09/17 tanpa tilas dirina, opat négatip, anu terakhir dinten ayeuna sadayana cikiih anu panginten panginten, énjing kuring angkat ka dokter gaduh naon anu anjeunna béjakeun ka kuring

  359.   Maria Fernanda cenahna

    Abdi tiasa hamil upami kuring ngurus diri sorangan…. contona dina tanggal 3 bulan kamari kuring kedah nyimpen ampul bulan tapi henteu sareng kuring nempatkeunana dina tanggal 4 ti dinya kuring turun salaku getih coklat ampir 8 dinten ngan 2 dinten éta getih beureum sareng ti aya deui coklat…. Ti dinya kuring nempatkeun leuleuy deui dina kaping 4 bulan ieu tapi naon anu lumangsung nyaéta kuring ngareureuwas siga nyeri haté sareng ngajantenkeun kuring saré pisan, kuring lirén ku hawa nafsu, beuteung kuring karasa kembung sareng kuring gaduh seueur bénsin, kuring henteu ' t terang naha kuring hamil atanapi henteu

  360.   Leidy cenahna

    Halo Naomi, kuring sami, période terakhir abdi tanggal 26 Juli sareng dugi ka ayeuna teu aya tapi kuring gaduh IUD kuring henteu terang naha kuring leres-leres hamil atanapi henteu, dinten ayeuna kuring ngagaduhan janji médis sareng dokter ngawartosan yén otina tés tiasa gagal anjeunna resep kuring salah sahiji getih sareng kuring pikir anjeun kedah ngalaksanakeunana sareng ngantepkeun ragu kuring salam anjeun!

  361.   Tania cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan saminggu katukang kumargi kuring ngagaduhan gejala ieu nalika hudang isuk-isuk kuring teu ngarareunah dina liang beuteung sareng seueul nalika kuring sarapan atanapi aya kajadian anu kuring sareng kuring tiasa tuang normal sadidinten tapi wengi datang sareng rasa teu nyaman balik langkung sengit beuki seueul langkung kuat Abdi tukang ngaroko rokok, bahkan henteu tiasa dirampa kusabab beuteung kuring ngancik sareng kuring telat sabulan tapi kuring henteu teratur mangga kuring butuh bantosan aya kamungkinan kuring hamil ??? ?

  362.   saeutik pech cenahna

    Halo wilujeng enjing. Bulan Séptémber éta devio kuring pikeun nurunkeun. 15 tapi sateuacan tanggal éta kuring ngagaduhan séks anu teu dijagaan. Anjeunna sumping ka kuring kuring seueur nyeri sirah ... sadayana anu kuring tuang teu karaos zabor. Kuring ngambeu bau aneh teras nyeri. Bagean handap. Tina beuteung sareng kalapa kuring matris bagian kénca cazi n ziemto henteu aya rasa nyeri. Kuring nginum cai tapi henteu peryogi waktos pikeun bitu sareng kirang ti 1 menit kuring parantos utah cai kuring tés moro kaluar positip tapi kuring henteu ngaraos capé pisan ... sareng seueul sareng ogé aranjeunna nyarios yén puting ngarobih warna perp miaaa nanaon. Abdi henteu terang upami. Percaya kana uji coba oh n xfvor help me ...

  363.   Sita86 cenahna

    Halo!!!
    Abdi telat 4 dinten, sareng kuring kantos ngalaman seueur kaluar bodas dina sababaraha dinten, dinten sateuacan haid kuring ngagaduhan kram anu khas anu nyebatkeun yén haid badé sumping….
    Kamari kuring parantos tés bumi sareng kaluar négatip, kuring atos sonten kumargi kuring henteu tiasa tahan dugi ka ayeuna,
    Abdi rutin pisan 27 atanapi 28 dinten,
    Kuring henteu terang sabaraha lami ngantosan kanggo ngalakukeun anu sanés upami aturanna henteu sumping ....

  364.   Eleanis cenahna

    Alus soré:
    Kuring henteu terang naon anu kajantenan kuring, sigana kuring hamil sabab kuring parantos telat 15 dinten sanaos henteu yakin pisan sabab kadang butuh waktu kuring dugi ka 3 bulan sareng masa kuring henteu turun, tapi éta parantos parantos tilu bulan ti saprak éta sumping sacara rutin, tapi bulan Terakhir kuring gaduh hubungan séks saatos période kuring sareng kuring parantos telat 15 dinten, kuring ogé rumaos kuring tuang teuing, sareng kuring nyandak seueur bobo, sareng kuring kedah tuang kitu wae upami sering kuring ngaraos parah, aya Gusti kuring bakal reuneuh. candak uji kakandungan….

  365.   Maria cenahna

    Hello Goodnight ...
    Abdi peryogi saha anu ngajelaskeun ka kuring naha aranjeunna masihan kuring tusukan anu henteu nyeri tapi rada ngaganggu dina bagian jero beuteung sareng di bagian luhur heunceut. Kuring parantos maca sababaraha hal dina internét tapi aranjeunna tetep henteu netelakeun mamang kuring kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil ... Sareng upami anjeunna bakal naha normal atanapi henteu ...
    Abdi peryogi bantosan, hatur nuhun.

  366.   Godoy Maria Soledad cenahna

    Éta kajadian ka kuring yén éta méré kuring ngareureuhkeun insomnia x peuting kuring teu ngarareunah kuring ngagaduhan bintik dina raray abdi sareng dina kulit kuring nipples na coklat tua sareng kuring gaduh ruam sapertos pints kuring ngaraos pusing sareng kuring bobo pisan

  367.   Yareth Aguilar cenahna

    Wilujeng énjing, kuring ngarepkeun sareng ngajawab patarosan kuring, kumargi kuring langkung ti 20 dinten telat dina masa kuring, bulan kamari kuring kedah turun dina 26 Oktober tapi kuring payun payun 23 Séptémber tapi sateuacan dugi sapertos 2 minggu kuring peka, dada kuring nyeri sareng kuring ngarasa sensasi yén haid kuring bakal turun, sareng ti saprak 23 Oktober kuring henteu turun kuring parantos langkung ti 20 dinten telat ti waktos ka waktos kuring gaduh perasaan yén éta bakal turun, kuring meunang kram sareng nyeri pinggul masihan kuring budak awéwé nasihat

  368.   Estrada amis cenahna

    Gusti alhamdulillah anjeun budak awéwé, kuring telat 4 bulan, henteu teratur, anu paling telat nyaéta dua bulan. Kuring nyandak tés kakandungan sareng kaluar négatip.
    Dada kuring nyeri dua minggu ka tukang, tapi nyeri langkung wengi. Naon saur anjeun éta?

  369.   Daniela cenahna

    Halo Abdi peryogi anjeun ngabantosan kuring dina dinten-dinten ieu sareng kuring gaduh seueur kahoyongkeun sirah kuring nyeri pisan Payu kuring parantos robih warna tapi saleresna kuring henteu nyandak tes kakandungan sabab jaman datang ka kuring tapi Ew warna coklat tapi éta henteu loba pisan anu kuring tiasa Naha anjeun mamatahan kuring?

  370.   ges cenahna

    Ola daniela ami ogé hal anu sami kajadian ka kuring kuring turun sapertos warna coklat sareng kuring turun pisan
    Kuring ogé ngagaduhan patarosan. Kuring parantos ngaraos nyeri sababaraha dinten beuteung sareng tonggong kuring nyeri pisan sareng kuring ngaraos siga ngelek rahim anu murag
    Kuring gaduh sababaraha ngidam sareng kuring ngaraos kacapean sareng kuring nyandak sakedik lieur sareng kuring bakal ngompol seueur tapi nginum pil dinten énjingna?
    Éta bakal nalika kuring hamil, punten bantosan abdi

  371.   Deysi cenahna

    Halo, kuring rada biasa, tapi dina 3 atanapi 4 bulan terakhir kuring parantos normal sareng ayeuna kuring henteu deui sumping salami tilu minggu di soré kuring. Hiji impian anu dimimitian saatos tuang nutupkeun onosa saolah-olah henteu nanaon engké sareng henteu deui dina minggu payun mimitian ti dinten Rebo soré kuring ngamimitian nyeri sirah sareng seueul sareng dinten-dinten ieu sakedik nyeri sareng éta ngalangkung sareng anu salajengna kuring leumpang kalayan nyeri beuteung anu nyeri pisan minggu anu kedah sumping ka kuring sareng kuring henteu kantos ngaraos yén kaleresan ampir saminggu saé pisan sareng bebeneran henteu sumping sareng kuring jalan-jalan kusabab tusukan dina sirah ... Tapi aranjeunna panumpang sareng kuring leumpang sénsitip pisan. . Aya momen anu ngabakar kuring hoyong nangis teras ngaleungit sareng kuring sieun nalika nyandak tes…. Naha éta kuring enbarrazada ... ?? ?

  372.   Deysi cenahna

    Halo, kuring rada biasa, tapi dina 3 atanapi 4 bulan terakhir kuring parantos normal sareng ayeuna kuring henteu deui sumping salami tilu minggu di soré kuring. Hiji impian anu dimimitian saatos tuang nutupkeun onosa saolah-olah henteu nanaon engké sareng henteu deui dina minggu payun mimitian ti dinten Rebo soré kuring ngamimitian nyeri sirah sareng seueul sareng dinten-dinten ieu sakedik nyeri sareng éta ngalangkung sareng anu salajengna kuring leumpang kalayan nyeri beuteung anu nyeri pisan minggu anu kedah sumping ka kuring sareng kuring henteu kantos ngaraos yén kaleresan ampir saminggu saé pisan sareng bebeneran henteu sumping sareng kuring jalan-jalan kusabab tusukan dina sirah ... Tapi aranjeunna panumpang sareng kuring leumpang sénsitip pisan. . Aya momen anu ngabakar kuring hoyong nangis teras ngaleungit sareng kuring sieun nalika nyandak tes…. Naha éta kuring enbarrazada ... ?? ? ngaluarkeun kuring tina mamang

  373.   Catherine Galleguillos cenahna

    Halo, kuring telat 9 dinten, tapi kuring gaduh sadayana gejala anu waktos abdi badé turun. Tanggal 25 Nopémber, aranjeunna ngaleupaskeun IUD, kalayan éta kuring nembé 2 bulan .. Dinten anu sami kuring mimiti nginum pil KB, tapi kuring neraskeun kahirupan seksual normal kuring.
    Sugan kuring bakal reuneuh nalika metode kontrasépsi dirobah. ??? Tulung..!!

  374.   Diana B cenahna

    Halo, Upami aya anu tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan kana éta.
    Persis 7 taun ka pengker kuring ngoperasikeun teu gaduh seueur murangkalih, kuring gaduh dua budak awéwé, umur 10 sareng 7 taun, tanggal 12 Januari waktos abdi ditangtoskeun, (kuring pas pisan sareng tanggal haid, aranjeunna sumping unggal bulan dina waktos anu sami dinten) dina tanggal 14, kuring ngagaduhan aliran coklat, sareng aranjeunna masihan kuring sababaraha coicos anu super kuat, jinisna oklusi, aranjeunna silih sambung sareng beuki kuat, nyeri lumangsung sadayana soré, sareng dina wengi aranjeunna biasana kuat tapi éta kram jaman abdi, Mangsa abdi salawasna seueur, kuring kedah nganggo anduk sareng tampon sareng kuring kedah ngarobih unggal dua jam atanapi kuring patri, waktos ieu super sakedik sareng kuring ngagaduhan debit bodas tapi éta cekap, nalika dicampur sareng sakedik haid mah tos janten pink, aliran getih langka (anu waktos ieu langkung bénten, kuring kantos ngagaduhan getih super poék, waktos ieu beureum) periode »salami 3 dinten» tapi éta langka pisan, sareng bagian handap kuring nyeri pisan, nyeri sirah, dinten ayeuna 17 Abdi henteu gaduh deui debit, sanés getih atanapi héd bodas, tapi aranjeunna masihan kuring sababaraha Ngegel super kuat dina beuteung handap, sapertos dina pelvis, nyeri na kuat janten kuring kedah nyandarkeun dada dina tuur, tapi éta ngan ukur salami 20 detik sareng lulus. Kuring ngarasa anéh. anu bisa jadi? Naha éta kajantenan ka salah sahiji aranjeunna? Upami anjeun aya anu terang naon éta, punten punten wartoskeun ka kuring, kuring gaduh janji médis dina dinten Kemis, supados aranjeunna tiasa ngintunkeun kuring tes. hatur nuhun parantos maca kuring

  375.   paolapao cenahna

    Halo, tanggal 20 April urang ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, kami nganggo kondom nganggo spermisida ti mimiti dugi ka akhir na kuring henteu éjakulasi sareng kami ngeusian cai sareng éta saé saatos 2 dinten masa kuring sumping tapi dina cara anu sanés Abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil ???

  376.   Adriana cenahna

    Soré anu saé pisan nyaéta ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring nyaéta dada kuring parantos ngaraos lami sareng ti saprak minggu kamari langkung ti biasana sareng nalika kuring memeres éta kaluar sapertos cai sareng beuteung kuring ageung sakumaha ngabareuhan sareng kulawarga kuring sareng babaturan Aranjeunna nyarios yén kuring katingali reuneuh sareng kuring henteu terang naon anu kedah dipercaya sareng kuring hariwang sabab anjeunna pasti ningali kuring turun dina 5 Juni sareng parantos 7 dinten sareng kuring henteu terang naon anu kuring tiasa janten sieun pisan

  377.   Adriana Marcela cenahna

    soré anu saé pisan nyaéta dada kuring parantos nyeri pisan lila-lila kuring ngajaga beuteung kuring ageung, tétéla kuring bakal nyarios yén éta ngabareuhan tapi kulawarga sareng réréncangan ngawartosan yén kuring siga anu hamil bari ayeuna aranjeunna nyeri langkung ti biasa anu kuring bahkan henteu tiasa ngalakukeun éta ku nanaon, tapi nalika kuring memeres aranjeunna sakedik kaluarna sapertos cai tina dua buah dada kuring parantos hubungan intim tanpa perlindungan, masa abdi kedah diturunkeun dina 5 Juni sareng kuring masih teu acan ngahontal éta kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun kuring sieun pisan

  378.   Diana Perez cenahna

    Sigana kuring anu paling gancang di dunya yén éta dina hartos ieu naroskeun pendapat upami aranjeunna janten hamil atanapi henteu, solusi anu pangsaéna pikeun kaluar tina ragu nyaéta ujian, tong naroskeun ka sadayana di dieu, kudu serius sareng dewasa. Ku Q Aranjeunna mimiti ngagaduhan hubungan tanpa perlindungan anu paling gampang kajadian

  379.   Magali cenahna

    halo budak awewe abdi peryogi bantosan !! Tingali taun kamari di tengah bulan Nopémber kuring kaleungitan kakandungan sabulan sareng éta ngabalukarkeun kuring ngalaman parobahan hormon. Dua bulan ka pengker sareng kuring datang sapertos sabulan sadidinten kuring turun, atanapi bulan anu henteu nanaon .. di kanyataanna henteu dua bulan ka pengker kuring ngagaduhan hubungan sareng bulan ieu datang ka kuring dina awal saminggu anu sanés kuring motong anu sanés deui sareng ayeuna henteu. kumaha upami kajantenan kuring ayeuna kuring ngarasa seueur pisan kuring gaduh parobihan sareng kuring perhatoskeun. pasangan kuring henteu ngurus dirina tapi «henteu tungtungna« ...
    Kuring gaduh seueur cairan bodas endog ... Kuring henteu terang naha éta dituduhkeun pikeun nyandak tés tapi naon anu anjeun carioskeun?

  380.   Eli cenahna

    Halo Kuring gaduh 8 dinten deui kanggo période abdi tapi kuring gaduh nyeri beuteung sareng nyeri sakedik dina dada kuring gaduh mamang ngeunaan naha éta bakal kakandungan atanapi haid tumut kana akun yén kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sabab kuring hoyong hamil ngabantuan kuring, nalika naha kuring tiasa ngalakukeun tés ieu? Kuring parantos tés bumi pikeun minyak sareng éta positip deui positip tapi kuring henteu percanten pisan, kumaha saur anjeun?

  381.   daiana cenahna

    Halo, aturan kuring sumping salami 3 dinten, kuring sesah, kuring ngalakukeun tés sareng éta négatip, kuring ku seueul sareng nyeri sirah sareng nyeri punggung. Kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga. Kuring henteu teratur ami mr kuring kedah nurunkeun waktos abdi dina 12 Nopémber sareng kuring turun dina kaping 20 sareng dinten éta kuring turun 3 dinten ngan sakedik pink teras beureum ku gumpalan. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun batur pikeun ngabantuan kuring. A sareng kuring ngaraos aya anu aya di diri kuring tapi kuring henteu terang

  382.   Paola cenahna

    Halo, wilujeng siang, nami abdi Paola, naon sasih Séptémber, Oktober sareng Nopémber, kuring ngalaman masa biasa tapi bulan ieu kuring kedah sumping dina 6 Désémber sareng kuring parantos telat 9 dinten tapi anu paling ahéng nyaéta kuring pinggul nyeri sapertos upami kuring badé sumping saratus sapertos tekanan dina beuteung kuring kuring saré pisan dina soré sareng wengi datang sareng saolah-olah kuring henteu bobo kuring ngagaduhan nyeri beuteung leutik sareng kuring lapar tapi nalika ningali tuangeun anu diperlukeun sareng kuring leres-leres hoyong kiih sareng Dada anu raoseun Abdi kasieun sabab kuring henteu terang naha kuring tiasa janten hamil Mugi aranjeunna tiasa ngabantosan kuring

  383.   ges cenahna

    Halo ka kuring kuring turun dina bulan Désémber 23 sareng teu turun ogé kuring ngagaduhan aliran pink sareng ngan dua dinten tapi ngan dua tetes éta bakal turun sareng ayeuna nyaéta 26 Januari sareng teu turun abdi telat 5 dinten Kuring seueul waé nalika tuang waleran xfa

  384.   Gabriela cenahna

    Halo wilujeng wengi. Anu kajadian ka kuring nyaéta ieu. Kuring henteu rutin pisan dina jaman kuring tapi bulan ieu kuring kaluar 4 dinten tapi teras kuring teras-terasan ngarasa capé sareng seueul. Sareng dua dinten ka pengker kuring aya setitik getih anu warna pink. Punggung handap kuring nyeri sareng kuring gaduh nyeri haté, kuring ogé ngaheueuhkeun sababaraha tuangeun, malahan kuring ngaroko sareng roko ogé ngaheureuyan kuring, kuring resep siga tuangeun anu panas di jero. Naha kuring tiasa reuneuh upami ngagaduhan haid? Punten aya anu ngawartosan kuring atanapi pasihan abdi naséhat kuring sono ka orok anu sanés tapi kuring ngarasa bingung

  385.   Monica Valdez cenahna

    Abdi ngagaduhan nyeri haté, gastritis.

  386.   Maria Torres cenahna

    Halo alus Kuring gaduh perhatian dina Oktober Kuring parantos nampilkeun sababaraha perobihan dina awak kuring tapi masa abdi tetep normal parobihan ieu nyaéta beuteung kuring tumuh sareng seueur kaasaman di tengah tonggong kuring gaduh liang sapertos nalika beuteung anjeun tumuh. resep terang naha éta normal

  387.   Kirane cenahna

    Halo, masa kuring mimiti 3 dinten sateuacan gaduhna sareng ngan ukur tilu dinten.
    Kuring parantos ngaraos aneh pisan salami 10 dinten, pusing pisan, kuring ngagaduhan tusukan handapeun beuteung, sirah kuring biasana henteu nyeri teuing, tonggong abdi biasana ngajantenkeun kuring hoyong masihan deui unggal tuang tapi kuring masihan sakedik pisan sareng biasana kuring nangis tanpa terang kunaon Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring kusabab kuring gugup pisan sareng kuring henteu terang naon anu salah kuring