Naon hartosna upami anjeun ngimpi yén anjeun hamil? 

hartina ngimpi nalika kakandungan
Ieu mungkin nu ngimpi yén anjeun hamil tanpa kungsi malah dianggap subjek, atawa malah lamun geus mutuskeun teu boga budak. Jenis impian ieu henteu langsung aya hubunganana sareng masalah kasuburan atanapi kakandungan, sigana aneh.
Ngimpi hamil sering hartosna yén anjeun gaduh parasaan parobahan dina kahirupan anjeun, atanapi milarian tujuan anu sanés, tapi henteu kedah aya hubunganana sareng kakandungan sareng orok. Ieu ngajelaskeun eta Lauri Loewenberg, analis impian profésional. "Impian kakandungan sering dihubungkeun sareng hal-hal sanés dina kahirupan anjeun anu aya dina fase kamekaran sareng pamekaran. Rencana anu aya dina karya, atanapi panginten gelar atanapi diploma, anu, nalika hasil, bakal ngahasilkeun kahirupan anyar pikeun anjeun.

Impian kakandungan mangrupikeun cara anu teu sadar anjeun ngémutan parasaan anu langkung hese dilaksanakeun dina kahirupan nyata. Nalika anjeun aya di jero impian sareng subconscious anjeun aya dina kontrol, anjeun kapaksa fokus kana hal-hal anu anjeun tiasa teu malire atanapi janten buta, atanapi bahkan henteu ngaku. Impian ieu masihan urang pamahaman anu langkung saé ngeunaan kaayaan urang ayeuna ku cara nampilkeunana ka urang dina lampu anu béda. Sababaraha kali, lamun urang cukup untung pikeun nginget ngimpi, urang bisa datang ka conclusions ngeunaan masalah kahirupan nyata nu urang teu fallen kana bari hudang.

Lowenberg nunjukkeun ka urang interpretasi tina sababaraha impian ngeunaan kakandungan sareng kumaha aranjeunna tiasa aya hubunganana sareng naon anu lumangsung dina kahirupan nalika anjeun hudang.

awéwé hamil, ngimpi keur kakandungan

1. Lamun ngimpi nu karék dikandung

Henteu masalah dimana anjeun dina [impian anjeun] kakandungan, éta bakal langsung ngagambarkeun dimana anjeun aya dina watesan sababaraha jinis kamekaran sareng pamekaran anyar dina kahirupan anjeun. Upami anjeun badé nyandung éta hartosna anjeun ogé aya dina waktos éta dina kahirupan nyata.

2. Lamun ngimpi yén anjeun dina trimester katilu 

Loewenberg nyebutkeun yén gestation tina kakandungan dina impian anjeun langsung patali jeung kamajuan tujuan anjeun atanapi proyek. Upami anjeun dina trimester katilu, maka anjeun badé dugi ka tungtung jalan ieu, sareng naon waé anu anjeun usahakeun bakal hasil.

3. Lamun ngimpi ngalaman seueul

Sanaos panyakit énjing tiasa janten bagian alami tina kakandungan, ayana dina impian kakandungan tiasa nunjukkeun kesel emosi ngeunaan hiji hal dina kahirupan anjeun. Hal-hal dina prosés ieu naon waé anu anjeun damel, bahkan tiasa aya dina hubungan, henteu karasaeun anjeun. Janten anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun, oke, naha ieu ngan ukur prosés alami tina proyék ieu, hubungan ieu, judul ieu, naon waé, atanapi éta hal anu ngajantenkeun kuring henteu ngarareunah atanapi salah? Naha aya anu kuring kedah tingali sareng ngabenerkeun?

4. Lamun ngimpi yén anjeun hamil kembar atawa triplets 

Meureun anjeun boga dua hal dina pikiran, atawa meureun aya sababaraha aspék hiji hal ieu. Éta sigana sapertos anjeun juggling seueur hal sareng alam bawah sadar anjeun ngalihkeunana ka anjeun dina bentuk sababaraha fétus.

5. Lamun ngimpi ngalahirkeun tapi kumaha bae leungit (paeh, teu ningali deui...)

Éta bakal nunjukkeun peringatan ti subconscious anjeun yén hal anu anjeun damel. Perhatikeun ieu sabab éta mangrupikeun hal anu anjeun dewasa sareng digarap. Ulah nganggap enteng pentingna. Tong hilap deui.

6. Lamun ngimpi yén anjeun hamil ku orok non-manusa

Éta bakal nunjukkeun yén pamekaran énggal dina kahirupan anjeun mangrupikeun hal anu anéh pikeun anjeun. Éta sanés hal anu anjeun lakukeun sateuacanna. Anjeun ngarasa anéh, éta teu wawuh ka anjeun. Ieu mangrupikeun pesen tina subconscious anjeun yén anjeun kedah familiarize diri sareng kaayaan énggal ieu.

7. Lamun ngimpi yén ex anjeun ngagaduhan anjeun hamil

Ngimpi ngeunaan urut téh, kuring ampir bakal nyebutkeun, sakumaha biasa salaku ngimpi kakandungan. Saatos nyarios éta, upami anjeun ngimpi yén mantan anjeun hamil, éta mangrupikeun indikasi anu saé yén anjeun parantos diajar seueur tina hubungan éta. Dina sababaraha cara, hubungan éta geus diwenangkeun anjeun ngalahirkeun bagian anyar tina diri. Kakandungan bakal ngagambarkeun sakabeh pangaweruh anyar ieu jeung hikmah nu tumuwuh sarta ngembang dina anjeun, hatur nuhun kana ex éta.

impian

8. Lamun ngimpi nu nuju ngalahirkeun tapi teu ngarasa nyeri

Dina kasus ieu nu ngimpi keur ngalahirkeun tanpa nyeri, éta kawas nyebutkeun, euweuh kajadian, éta sapotong jajan. Alam bawah sadar anjeun nyarios yén anjeun henteu hariwang, éta moal nyeri dina cara naon waé. Ngan rengse proyék éta.

9. Lamun anjeun ngimpi nu boga nyeri nalika ngalahirkeun

Nalika anjeun ngarasa nyeri dina impian, biasana aya hubunganana sareng nyeri émosional dina kahirupan nyata. Janten ieu tiasa nyarioskeun ka anjeun yén anjeun mimiti ngaraos émosional, tapi teras deui, anjeun ogé telat kakandungan. Janten anjeun terang, terus dorong. Anjeun ampir aya.

10. Lamun ngimpi boga orok awon

Nalika orok geulis ku cara sorangan, anjeun tiasa mendakan diri anjeun dina impian dimana anjeun hamil atanapi ngalahirkeun orok anu rada awon. Jenis impian ieu tiasa nunjukkeun yén aya unsur anyar dina kahirupan anjeun anu anjeun henteu resep. Alam bawah sadar anjeun nyarios, aya hiji kaayaan pikaresepeun nu geus dimekarkeun dina hirup anjeun, tapi anjeun sorangan geus ngabalukarkeun eta. Anjeun anu ngalahirkeun ieu. 

11. Lamun ngimpi nu ngalahirkeun ngaliwatan bagian mahiwal awak

Anjeun panginten panginten ngalamun gaduh orok ngalangkungan panangan anjeun tiasa sacara acak, tapi detil sakedik tiasa ngabantosan anjeun mendakan hartos impian anjeun. Anjeun kedah nengetan bagian awak anjeun dimana orok kaluar, sabab subconscious anjeun milih bagian éta pikeun alesan. Lajeng nanya ka diri: Keur naon ieu bagian awak dipaké? Sirah dipaké pikeun pamikiran jeung gagasan. Janten [éta] impian nyaéta ngeunaan ngalahirkeun cara mikir anu énggal.

Pamustunganana, impian anjeun (patali kakandungan atanapi henteu) mangrupikeun wawasan ngeunaan hal-hal anu anjeun pikirkeun atanapi urus dina mémori anyar. Nalika anjeun hudang isuk-isuk sareng nyobian nginget impian anjeun sareng nalungtik éta, hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngabandingkeun sadayana dina impian sareng anu kajantenan kamari anjeun, ngabandingkeun émosi dina impian anjeun sareng kumaha perasaan anjeun kamari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.